forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 NOVI MM – Slucaj Majorana
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

BiDi
Senior Member

Slovenia
2453 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 15/01/2006 : 13:21:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message

Eta Beta, Mikijev prijatelj

Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 15/01/2006 : 15:41:43  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by Baboyo

Nevjerovatno ali istinito!

Jucer sam u Bosni na trafici kupio Dzivakin kamen!

Izgleda da smo napokon usli u Evropu!

gdje???
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2871 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 15/01/2006 : 15:49:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Dzivakin kamen je los :(.

Sad po sjecanju do broja 200 dolaze dobre epizode, ali posle toga... Majke mi mile pogledajte na ubc. Mislim da do broja 220 nijedna epizoda nije ocjenjena iznad 50%.

Jack the Black.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8243 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 15/01/2006 : 20:13:53  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:
Originally posted by mike

Dzivakin kamen je los :(.

Sad po sjecanju do broja 200 dolaze dobre epizode, ali posle toga... Majke mi mile pogledajte na ubc. Mislim da do broja 220 nijedna epizoda nije ocjenjena iznad 50%.

Jack the Black.

Aha, cele dve. Grad pet prstenova i Operacija Dzingis Kan (drugi deo Marijine i Javine trilogije). I Hemptonov tron koji je 201. Posle toga - mrak

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

Baboyo
New Member

Bosnia and Herzegovina
118 Posts

Member since 04/03/2004

Posted - 16/01/2006 : 08:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Baboyo a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

quote:
Originally posted by Baboyo

Nevjerovatno ali istinito!

Jucer sam u Bosni na trafici kupio Dzivakin kamen!

Izgleda da smo napokon usli u Evropu!

gdje???

U Travniku.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 16/01/2006 : 08:49:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Procjenjivanje epizoda po uBC-ovim statistikama je loša praksa koju pokušavam izbjegavati. Ponekad se znamo razlikovati podosta u mišljenju o epizodama...

Wealth beyond measure, outlander...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 16/01/2006 : 08:55:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

quote:
Originally posted by DeeCay

Da si informaticar, znao bi koliko je 0 važna, i da su informaticari stvarali kalendar, 2000. bi sigurno bila prva godina novog milenija. No Millenium bug se morao desiti 2000., i smak svijet takoder...
No, ovo odbrojavanje je svakako simpaticna stvar!

Kasljuc! Ja bas diplomirah u skoli na Computer Networking-u, ali ajde... No, tacno je da informaticari nisu stvarali kalendar (hvala Bogu) vec astronomi...
Milenijumska buba i smak sveta? Uh, ovo je za Zagorelogtustru

"baš diplomirah" - misliš sad neki dan?

Nije samo za Zagorastera, vec se i mr. Mystere pozabavio time u nadolazecim epizodama...
Pa koliki su najavljivali smak svijeta ko zna kakvim prorocanstvima (cak je i Nostradamus bio spomenut), a tek kakva li je zbrka trebala biti mill. bugom, no sve je glatko prošlo. Ipak su racunala pouzdanija neg su to mnogi mislili

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8243 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 16/01/2006 : 10:05:47  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Da, pre par nedelja.

Pozabavio se i stari dobri Marti sa krajem milenijuma, tacno. Videces i kako. Jednom...:-P

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 16/01/2006 : 10:33:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:

Da, pre par nedelja.

O, pa to je velik dogadaj! Što se nisi pohvalio posebnim topicom?
Samo se jednom diplomira (osim ako nisi munjen i radiš 2, 3 faxa paralelno). Koj si degree, Bachelor of what? science? ili Phd.?
Nisi pošao Martinovim stopama, na MIT?

quote:

Pozabavio se i stari dobri Marti sa krajem milenijuma, tacno. Videces i kako. Jednom...:-P

Jeah, jednom, i to eventualno, recimo...

Edited by - DeeCay on 16/01/2006 10:35:25
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 16/01/2006 : 15:17:19  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
što se tice novog MM desilo se nešto što dosada nije bila praksa niti sa jednim ludensovim izdanjem. naime, ovaj novi MM "jivakin kamen" je u bih došao samo par dana poslije izlaska u hrvatskoj. e sada bih volio da cujem nekog kompetentnog u sferi distribucije. dakle, kako to da jedan ludensov (strip agentov) strip (u ovom slucaju MM) kod nas izade svega par dana nakon premijere u hrvatskoj, a ostali kasne po dva mjeseca u prosjeku? svaka razumna logika nalaže da ako jedno izdanje može izaci s tako malo zakašnjenja, onda mogu i ostala. jel to nekom nije u interesu da redovnije izlaze i ostali stripovi?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 16/01/2006 : 16:00:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Tako i treba! Znaju distributeri što valja, što ne valja...

Girl-lover, naslov je Dživakin kamen, ne Jivakin. Ajde, zašto je pak sad Dživaka?

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8243 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 16/01/2006 : 20:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:
O, pa to je velik dogadaj! Što se nisi pohvalio posebnim topicom?
Samo se jednom diplomira (osim ako nisi munjen i radiš 2, 3 faxa paralelno). Koj si degree, Bachelor of what? science? ili Phd.?
Nisi pošao Martinovim stopama, na MIT?

Degree je samo Associated, ali je bar neki. Bice jos ako Bog da...
Nije MIT, to je nazalost u Bostonu, ali si me podsetio na mog profana kad sam mu predao moj rezime koji kaza da sam promasio skolu i poziv te da sam pre za MIT nego za Gibbs U Njujorku, nazalost, astronomije nema...

quote:
Jeah, jednom, i to eventualno, recimo...

Dac d spirit!
quote:
Ajde, zašto je pak sad Dživaka?

Zato sto se tako izgovara. Vuk rules!

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 16/01/2006 : 20:45:06  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:

pa meni super za martija, ali hocu i DD i texa i ostale sa samo par dana zakašnjenja.

[/quote][i]
Girl-lover, naslov je Dživakin kamen, ne Jivakin. Ajde, zašto je pak sad Dživaka?
[/quote]

pa valjda goran ima "tribute to vuk" dane.

Edited by - I like girlz on 16/01/2006 20:46:28
Go to Top of Page

Goran M.
Starting Member

81 Posts

Member since 07/01/2005

Posted - 17/01/2006 : 10:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Goran M. a Private Message
quote:

Zato što je to indijsko ime koje se izvorno ne piše latinicom.

--
I honor my personality flaws, for without them I would have no personality at all.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8243 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 17/01/2006 : 15:50:07  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Gorane, kad vec pomenu Indiju, jesi li ostavio u Ksanaduu onaj dijalog na Hindu jeziku izmedju zombija i onog Harisa u tajnoj bazi Drugde, ili si ga preveo?

Znam zasigurno da je prevod sa Hindu na Italijanski objavljen kasnije, cini mi se u regularnoj seriji u Tajanstvenoj posti, ili na ubc-ju, ko ce se setiti...

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 17/01/2006 : 17:44:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>kako to da jedan ludensov (strip agentov) strip (u ovom slucaju MM) >kod nas izade svega par dana nakon premijere u hrvatskoj, a ostali >kasne po dva mjeseca u prosjeku?

Odgovorio bih ti, ali sam se poccetkom godineo zakleo da u te rasprave nechu ulaziti.

mcn

Dnevno svježe strip-vijesti na http://qstrip.blog.hr ; recenzije knjiga i stripova na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 10 na svim kioscima! *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
Go to Top of Page

Goran M.
Starting Member

81 Posts

Member since 07/01/2005

Posted - 18/01/2006 : 01:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Goran M. a Private Message
quote:

Gorane, kad vec pomenu Indiju, jesi li ostavio u Ksanaduu onaj dijalog na Hindu jeziku izmedju zombija i onog Harisa u tajnoj bazi Drugde, ili si ga preveo?

U originalu je hindi pa...

--
I honor my personality flaws, for without them I would have no personality at all.
Go to Top of Page

Goran M.
Starting Member

81 Posts

Member since 07/01/2005

Posted - 18/01/2006 : 01:13:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Goran M. a Private Message
quote:
Originally posted by mcn
Odgovorio bih ti, ali sam se poccetkom godineo zakleo da u te rasprave nechu ulaziti.

No, no, ne znam što su ti skrivile crne rupe i peta dimenzija da više neceš o njima, ali valjda ti znaš.

--
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8243 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 18/01/2006 : 06:53:24  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:
Originally posted by Goran M.

quote:

U originalu je hindi pa...

--

Znam da jeste...

Nego, cisto kao zanimljivost, nevezano za topik, Kasteli se ispovedio:
covek se kune u svoje najmilije da je na ideju o pokretanju Zone X dosao dok je PISKIO u jednom restoranu (bice u wc-u, ali ajde) u Varezeu! Inspiracija se pronalazi svuda

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 18/01/2006 : 11:31:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
No, i koji je prijevod tog razgovora?

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 18/01/2006 : 13:56:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
baš sam procitao slucaj majorana i nije loše
koji je sljedeci nastavak i za koliko brojeva? deecay, si provjerio?

inace, ste primjetili da utamnicenje majorane, njegova komunikacija sa tudincima i spašavanje pomocu one zrake podsjeca na hellingena iz epizode sa akronjanima :)

Tako je govorio Zagortustra.
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 18/01/2006 : 14:00:23  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

inace, ste primjetili da utamnicenje majorane, njegova komunikacija sa tudincima i spašavanje pomocu one zrake podsjeca na hellingena iz epizode sa akronjanima :)

Sve je to ista vanzemaljska kopilad.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 18/01/2006 : 14:26:12  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

baš sam procitao slucaj majorana i nije loše
koji je sljedeci nastavak i za koliko brojeva? deecay, si provjerio?

Kako misliš sljedeci nastavak? To je ciklus Countdown (iliti: Odbrojavanje) koji vodi do kraja svijeta koji traje još 22 epizode i više manje ce se sve povezivati...

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 18/01/2006 : 16:30:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
mislim, sljedeca epizoda koja se nastavlja na ovu

ili, hoceš reci da svaka sljedeca spada u taj ciklus?
nisam citao dživakin kamen, jer uvijek cekam cjelovitu pricu
dakle, kažeš da i džiaka ima veze s ovim?

ja sam mislio da ce se povremeno pojavljivati te epizode iz Countdowna, a ne u nizu

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8243 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 18/01/2006 : 19:33:27  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Nema. Odnosno ima u smislu da na kraju manje-vise svake epizode neko kaze broj koji predstavlja broj meseci preostalih do kraja 1999 (milenijuma?!?!) I to je ciklus...

Direktan nastavak Slucaja Majorana je MM 208/210 Cepelin i MM 210/211 Virus za kraj milenijuma.
Od ostalih epizoda koje se manje ili vise nadovezuju treba istaci Ostrvo ruza (zbog naseg Nikole), Grad pet prstenova, Operacija Dzingis Kan (zbog Marije Osovjecki), Vukovi ratnici (zbog nordijske mitologije), Bilikenov povrtak i Satorova zagonetka. A o samom kvalitetu epizoda necu, videcete sami kad izadju...

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000