forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MAFEST - makarski festival stripa - 19.-21.05.'06.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 35

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 01/06/2006 : 21:33:49  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

Baš me lijepo iznenadila razglednica iz Makarske koju sam danas dobio poštom. Na njoj Marti, Diana i Java šetaju rivom (Serrgej viri iza grma)... svojevrsna zahvalnica sa sudjelovanje na ovogodišnjem Mafestu i pozivnica za sljedeci... u potpisu Darijo Antunovic. Fenomenalno!

in the evidence of its brilliance

ajmo sken lenshtine - SKEN!

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5984 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 01/06/2006 : 21:50:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
quote:
Originally posted by BlekenDekara

Jel' tebi dobro? :) Zanima te sken razglednice sa Martijem?

Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4037 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 01/06/2006 : 21:56:03  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
hvala na razglednici!

http://zveles.blogspot.com/
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 01/06/2006 : 22:53:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
mnogo lijepo.
al sam u posljednje vrijeme skochio sa postovima, nema shta.

A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! \\\http://r2cu.wordpress.com/lavirint/
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7938 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 01/06/2006 : 23:50:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
super razglednica!

"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 01/06/2006 : 23:56:49  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
cak je i ja dobio danas.....
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 02/06/2006 : 00:10:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
quote:
Originally posted by dugapuška

evo pravih reakcija

http://www.bljesak.info/modules.php?name=News&file=article&sid=31632

Na jednoj od ovih slika Gaston me podsjeca na Barteza(golmana Francuza)
svi znamo da je ovaj golman veliki svaler :)

Porter
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 02/06/2006 : 00:12:35  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by VJ

quote:

mislio sam da je u pitanju MCNov sergej

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 02/06/2006 : 16:00:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
I meni je stigla cestitka!

Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama...
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 02/06/2006 : 17:11:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
i meni!

MM stiže u Makarsku...

Tako je govorio Zagortustra.
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1931 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 02/06/2006 : 20:48:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
quote:
Originally posted by VJ

quote:

MA NE PITAJ,KUPIO JE U MAKASKOJ NN GIGANTE..IMAM CAK I OVJEKOVJECENO NA FOTKI

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 02/06/2006 : 20:57:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
Ma to je uradio da bi ovi iz Libellusa kupili bar jednog NeOm-a. :)

"All hail the spider!
A hardy breed is he!
Tra la la!"
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/06/2006 : 21:39:21  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Libellus treba da krene s HC NeOm-a , uskoro prvih 24 brojeva ! L-squared je izdavac , Libellus i Lavirint krecu punom parom .
MV je za slijdecu godinu :-)))!

"What the deuce?! -Stewie Griffin"
Go to Top of Page

Dommy
Starting Member

Croatia
58 Posts

Member since 04/06/2006

Posted - 04/06/2006 : 22:57:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dommy's Homepage  Send Dommy a Private Message
OK, i ja sam dobio razglednicu, ali nije mi jasno na koju foru. Nisam uopce sudjelovao na Mafestu. :)
Go to Top of Page

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 04/06/2006 : 23:19:57  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message
quote:
Originally posted by Dommy

OK, i ja sam dobio razglednicu, ali nije mi jasno na koju foru. Nisam uopce sudjelovao na Mafestu. :)

Onda je vrati
Go to Top of Page

Dommy
Starting Member

Croatia
58 Posts

Member since 04/06/2006

Posted - 05/06/2006 : 04:55:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dommy's Homepage  Send Dommy a Private Message
Mozda je bio netko tko je preuzeo moj identitet. :)
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 05/06/2006 : 08:03:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Mozda je bio netko tko je preuzeo moj identitet. :)

CCuj, bilo je milijun cura koje su pitale da di je Dommy pa je logiccno da se netko polakomio ... Mozzda i visse od jednog tipa, tko zna koliko chess razglednica joss dobiti?

mcn

Dnevno svježe strip-vijesti na http://qstrip.blog.hr ; recenzije knjiga i stripova na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 11 na svim kioscima! *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6373 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 05/06/2006 : 14:17:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
POzivam Seju i vebera da se pomire.I jedan i drugi su fer i korektni momci,prave ljudine.Svade stvarno ne koriste nikome.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6373 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 05/06/2006 : 14:35:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
A sad malo o Mafestu nakon što sam konacno došao sebi.Mislim da je bilo super,da su ljudi zadovoljni i da su postavljeni cvrsti temelji za iduce festivale.Tko nije došao,mislim da mu može biti žao i da obavezno dode iduce godine.Organizatori su stvarno super.Ne mislim tu na vec legendarne i mitološke Dadu i Gastona,vec na kompletnu udrugu Mozaik stripa(Tulip,Renky,Kico,Rocco,Mladen..)-bila mi je cast raditi sa vama.

Hermann je stvarno legenda.Skroz OK i opušten tip,uopce se ne ponaša kao zvijezda.Primjetio sam da obožava žene i vjerojatno je u mladosti bio poprilicno divlji.Svaka cast i njemu.Posebna hvala i pozdrav Esadu Ribicu te Goranu Sudžuku.Njega moram posebno napomenuti.Naime,upoznamo se na Mafestu i ja ga malo priupitam oko Tajne povijesti,a on mi u sljedeci sat vremena objasni sve živo o tom serijalu,sve do najmanjih detalja.Vrlo pristupacan i OK lik-svaka ti cast,majstore.

Na kraju,žao mi je što nisam mogao duže popricati sa prijateljima koje dugo nisam vidio ali bio sam u maloj gužvi pa stvarno nisam stigao.Ispricavam se svima-nemojte zamjeriti.A bilo je stvarno super ponovno vidjeti toliko forumaša na jednom mjestu što samo potvrduje ulogu koju je www.stripovi.com imao na popularizaciju stripa na ovim prostorima.Žao mi je što nisu došli ljudi kao što su ken2,DeeCay,zveles,Magic,Dzimi gitara,Zole itd.,ali nadam se da se dogodine ipak vidimo.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 05/06/2006 : 15:29:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
Dobio sam razglednicu. Mislim prekjuce. Hvala. :)

"All hail the spider!
A hardy breed is he!
Tra la la!"
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 21/07/2007 : 21:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
danas oko podneva na televiziji sarajevo (kantonalna/županijska tv) bio je veliki prilog o nedavno završenom mafestu, koji su uradili majo i ostala ekipa iz sarajevske škole stripa. prilog je emitovan u cjelosti, dakle nekih sat vremena otprilike. mnoge face s mafesta su ponovo videne, makar samo na tv-u

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page
Page: of 35 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000