Author |
Topic  |
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 18/01/2006 : 19:01:12
|
quote: Originally posted by verter
dado & dado & ostala ekipa svaka cast, do sada odlicno obavljeno!!! nisam ni najmanje sumnjao... dado jel ovo za javljanje vazi i za ove koji su ranije najavili dolazak ili samo za one koji to jos nisu ucinili pa da se jave? btw hoce li biti tih oficijelnih plakata u prodaji ili nesto slicno(ili da opet skidam sa zida ko na CRS )?
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…"
Znaci ti si taj koji je maznuo izložene table na CRŠ-u!   A što se tice plakata; to i mene naravno zanima. Bilo bi ih lijepo vidjeti u velikim dimenzijama.
Grad Stripova, vješanje svakog sata. Strance dobrodošao... |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 18/01/2006 : 19:21:39
|
"Znaci ti si taj koji je maznuo izložene table na CRŠ-u!"
nisam kriv! navukli su me! 
ma to se mora nabaviti, da stoji na zidu s hermanovim potpisom
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…" |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 18/01/2006 : 19:40:10
|
ovo verterovo sam i ja pitao na nekom drugom topicu, samo ja bih volio da mi se cijeli paket promotivnih materijala zapakuje pa koliko kostalo da kostalo 
------- Kad nemas sta pametno za reci, drzi jezik za zubima.\\\http://r2cu.co.nr/ ///\\\Od sada cu vam s vremena na vrijeme stagod i podijeliti, naravno ako odgovorite na nagradno pitanje.  |
 |
|
markomarko
Junior Member

Slovenia
393 Posts
Member since 11/05/2003 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 20/01/2006 : 12:51:42
|
Web stranica se priprema!
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
markomarko
Junior Member

Slovenia
393 Posts
Member since 11/05/2003 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6380 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 21/01/2006 : 01:43:07
|
btw hoce li biti tih oficijelnih plakata u prodaji ili nesto slicno(ili da opet skidam sa zida ko na CRS )?
Ovo je odlican prijedlog.Treba tiskati postere i numerirati ih tako da to bude stvarno nešto posebno.
Bond.James Bond. |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 22/01/2006 : 13:54:17
|
dado & dado & ostala ekipa svaka cast, do sada odlicno obavljeno!!! nisam ni najmanje sumnjao... dado jel ovo za javljanje vazi i za ove koji su ranije najavili dolazak ili samo za one koji to jos nisu ucinili pa da se jave? btw hoce li biti tih oficijelnih plakata u prodaji ili nesto slicno(ili da opet skidam sa zida ko na CRS )?
Apsolutno svi se moraju ponovo javiti meni na mail da bi i sluzbeno potvrdili dolazak. Samo najave preko maila uzimat ce se u obzir kao relevantne. Do sada potvrdjene rezervacije su vec nadmasile sva nasa ocekivanja i vec dva dana trazimo dodatne smjestajne kapacitete koji su kvalitetni i povoljni. Zbog toga, svi vi koji planirate dolazak - javite se sto prije.
Svi sluzbeni materijali bit ce dostupni za kupovinu na sluzbenom prodajnom standu festivala. Molim vas unaprijed da ne pokusavate uz plakate kupiti i - hostese. 
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 22/01/2006 : 13:58:39
|
quote: Originally posted by markomarko
neda mi se citat svih 15 strana, pa lipo pitam, postoji kakav homepage za tu priredbu?
Nadao sam se da ce netko od najave samog festivala do sada ponuditi pomoc na tom planu ali sto je tu je... Sredit cemo i to. Premda su troskovi organizacije festivala uzasno veliki krenut cemo i u izradu sluzbenog sitea.
Dakle, bit ce tu i sluzbena stranica festivala, a za sve informacije ponekad provjeravajte ovaj topic!
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 22/01/2006 : 14:04:12
|
quote: Originally posted by Aco
btw hoce li biti tih oficijelnih plakata u prodaji ili nesto slicno(ili da opet skidam sa zida ko na CRS )?
Ovo je odlican prijedlog.Treba tiskati postere i numerirati ih tako da to bude stvarno nešto posebno.
Bond.James Bond.
Mogu vec sada najaviti da ce sluzbenih promotivnih materijala biti prilican broj. A ni izbor nece biti los. A ni hostese... I sve ce se moci kupiti. Osim hostesa. Valjda...  
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 22/01/2006 : 14:05:28
|
quote: Originally posted by Gaston
Apsolutno svi se moraju ponovo javiti meni na mail da bi i sluzbeno potvrdili dolazak. Samo najave preko maila uzimat ce se u obzir kao relevantne. Do sada potvrdjene rezervacije su vec nadmasile sva nasa ocekivanja i vec dva dana trazimo dodatne smjestajne kapacitete koji su kvalitetni i povoljni. Zbog toga, svi vi koji planirate dolazak - javite se sto prije.
Svi sluzbeni materijali bit ce dostupni za kupovinu na sluzbenom prodajnom standu festivala. Molim vas unaprijed da ne pokusavate uz plakate kupiti i - hostese. 
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Necemo, racunamo na to da one idu besplatno!
  |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6380 Posts
Posted - 22/01/2006 : 15:57:26
|
S obzirom na ovakav interes za smještaj,predvidam najmanje 600 posjetitelja na festivalu.Možda i 1000.
Bond.James Bond. |
Edited by - Aco on 22/01/2006 15:58:05 |
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6380 Posts
Posted - 22/01/2006 : 15:59:58
|
Što se internet-stranice tice,to nije loše ali mislim da je bolje staviti banner na homepage ove stranice.To je najbolja reklama.
Bond.James Bond. |
Edited by - Aco on 22/01/2006 16:04:38 |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 22/01/2006 : 16:16:24
|
S obzirom na ovakav interes za smještaj,predvidam najmanje 600 posjetitelja na festivalu.Možda i 1000.
Bond.James Bond.
Znas i sam da smo kod pocetka realizacije ove ideje kalkulirali sa brojkom od 100 posjetitelja i da smo se slozili kako bi s tim bili presretni! Kako sada stvari stoje taj broj ce biti visestruko prebacen ali da ce nas biti bas 600 ili cak 1000... Hm... Daj Boze da ispadnes dobar prognozer!
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 22/01/2006 : 16:21:03
|
Što se internet-stranice tice,to nije loše ali mislim da je bolje staviti banner na homepage ove stranice.To je najbolja reklama.
Bond.James Bond.
Treba nam i jedno i drugo.
Banner je sigurno dobar ali definitivno nam treba i vlastita stranica jer jako puno ljudi nikada nije culo za ovaj site, a prilican broj onih koji dolaze na www.stripovi.com za festival vec zna kroz forum. Uz to, vlastita stranica nam je neophodna i zbog promocije jer ce na svim promotivnim materijalima upravo ona biti isticana.
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 22/01/2006 : 16:30:58
|
I jedna potvrda kako ce ovo zaista biti medjunarodni kulturni dogadjaj.
Naime, vec sada sam primio rezervaciju smjestaja za ekipu nacionalne televizije BiH - FTVa. S kolikom ozbiljnoscu prilaze ovom festivalu najbolje govori cinjenica da ce doci 18.05. (dan prije pocetka festivala), a otici 22.05. (dan nakon zevrsetka festivala).
Prilog koji ce napraviti bit ce emitiran u njihovoj emisiji koja se bavi kulturom, a zove se "Sedmica".
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6380 Posts
Posted - 22/01/2006 : 17:00:39
|
Kako sada stvari stoje taj broj ce biti visestruko prebacen ali da ce nas biti bas 600 ili cak 1000... Hm... Daj Boze da ispadnes dobar prognozer!
Od strane nekih ljudi u Ljubljani sa kojima sam cesto u kontaku(nisu na forumu),postoji interes da se unajmi autobus sa kojim bi 20.5.došli u Makarsku na festival.
Uzimajuci u obzir reklamu kakva vec od sad postoji u Makarskoj i cijeloj regiji,vidjet ceš da necu puno promašiti u prognozi.
Bond.James Bond. |
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6380 Posts
Posted - 22/01/2006 : 17:10:45
|
Banner je sigurno dobar ali definitivno nam treba i vlastita stranica
OK.Nemam pojma koliko vremena treba za izradu neke web-stranice,ali mislim da za pocetak treba imati tek par najosnovnijih informacija.Npr. tvoj uvodni post na ovom topicu + novosti o smještaju(koje bi se dodavale usporedno sa forumom) + program(kad bude definiran).Na homepageu bi trebao biti Hermannov crtež i logo festivala i to je to.
Bond.James Bond. |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 22/01/2006 : 17:55:13
|
Kako sada stvari stoje taj broj ce biti visestruko prebacen ali da ce nas biti bas 600 ili cak 1000... Hm... Daj Boze da ispadnes dobar prognozer!
Od strane nekih ljudi u Ljubljani sa kojima sam cesto u kontaku(nisu na forumu),postoji interes da se unajmi autobus sa kojim bi 20.5.došli u Makarsku na festival.
Uzimajuci u obzir reklamu kakva vec od sad postoji u Makarskoj i cijeloj regiji,vidjet ceš da necu puno promašiti u prognozi.
Bond.James Bond.
Ocito si ti motivirao onu tvoju ekipu s posla...  Uglavnom, koliko god ljudi dodje bit ce lijepo primljeni i zasigurno ce uzivati u vikendu na makarskoj rivijeri.
Brate, jedva cekam 5. mjesec!
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 22/01/2006 : 18:07:34
|
Banner je sigurno dobar ali definitivno nam treba i vlastita stranica
OK.Nemam pojma koliko vremena treba za izradu neke web-stranice,ali mislim da za pocetak treba imati tek par najosnovnijih informacija.Npr. tvoj uvodni post na ovom topicu + novosti o smještaju(koje bi se dodavale usporedno sa forumom) + program(kad bude definiran).Na homepageu bi trebao biti Hermannov crtež i logo festivala i to je to.
Bond.James Bond.
Upravo to. Nista komplicirano ali sa svim relevantnim informacijama vezano za festival (smjestaj, program, kartice za popuste u restoranima i cafe barovima, prodajni standovi, zabava, izleti itd.). Ukratko, bio bi to svojevrsni vodic festivala. Da se ne dogodi da nakon npr. potpisivanja albuma nitko ne zna sto raditi nakon 20h. Jasno ce se naglasiti gdje ce biti partyji tako da ovo bude pravi skup stripofila na kojem ce se upoznati ljudi sa svih strana svijeta, a sve s ciljem stvaranja nove, jake baze ljubitelja stripa.
Takva stranica bi se do pocetka festivala stalno nadopunjavala novim sadrzajima, a nakon zavrsetka festivala sluzila bi kao reklama za onaj koji ce se dogoditi 2007. godine.
 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 22/01/2006 : 18:45:29
|
I jedna potvrda kako ce ovo zaista biti medjunarodni kulturni dogadjaj.
Naime, vec sada sam primio rezervaciju smjestaja za ekipu nacionalne televizije BiH - FTVa. S kolikom ozbiljnoscu prilaze ovom festivalu najbolje govori cinjenica da ce doci 18.05. (dan prije pocetka festivala), a otici 22.05. (dan nakon zevrsetka festivala).
Prilog koji ce napraviti bit ce emitiran u njihovoj emisiji koja se bavi kulturom, a zove se "Sedmica".
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Radi se o entitetskoj televiziji, drzavna televizija je BHT. Interesantna emisija, ima slatku voditeljicu.
"All hail the spider! A hardy breed is he! Tra la la!" |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 22/01/2006 : 21:04:10
|
i zaista je gledana emisija - naravno od neke kulturnije raje. "Sedmica" se prikaze u jednom terminu tokom sedmice na FTV-u a onda je repriza na drzavnoj tako da ce oba entiteta imati priliku vidjeti prilog. Osim ako u novoj sezoni nisu promjenili politiku 
------- Kad nemas sta pametno za reci, drzi jezik za zubima.\\\http://r2cu.co.nr/ ///\\\Od sada cu vam s vremena na vrijeme stagod i podijeliti, naravno ako odgovorite na nagradno pitanje.  |
 |
|
Topic  |
|