Author |
Topic  |
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 22/01/2006 : 22:05:18
|
quote: Originally posted by Gaston
I jedna potvrda kako ce ovo zaista biti medjunarodni kulturni dogadjaj.
Naime, vec sada sam primio rezervaciju smjestaja za ekipu nacionalne televizije BiH - FTVa. S kolikom ozbiljnoscu prilaze ovom festivalu najbolje govori cinjenica da ce doci 18.05. (dan prije pocetka festivala), a otici 22.05. (dan nakon zevrsetka festivala).
Prilog koji ce napraviti bit ce emitiran u njihovoj emisiji koja se bavi kulturom, a zove se "Sedmica".
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
pošto su te heyoka i emir vec ispravili oko FTV-a , želim samo da dodam kako je to odlicna stvar i da sam prijatno iznenaden što ce jedna velika tv kuca kao što je FTV snimiti prilog o tome. odlicna reklama za festival i svaka cast svima koji sudjeluju u organizaciji. |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 22/01/2006 : 23:33:00
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
i zaista je gledana emisija - naravno od neke kulturnije raje.
Hoces reci da mi nismo kulturni?   
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 22/01/2006 : 23:35:28
|
quote: Originally posted by I like girlz želim samo da dodam kako je to odlicna stvar i da sam prijatno iznenaden što ce jedna velika tv kuca kao što je FTV snimiti prilog o tome. odlicna reklama za festival i svaka cast svima koji sudjeluju u organizaciji.
Samo da znas kako nikad ne spavamo. I HRT je vec najavio dolazak.
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 22/01/2006 : 23:57:30
|
quote: Originally posted by Gaston
i zaista je gledana emisija - naravno od neke kulturnije raje.
Hoces reci da mi nismo kulturni?   
ocu reci da ljudi koji to inache gledaju nece birati izmedju Hermanna i Jerry springera  
------- Kad nemas sta pametno za reci, drzi jezik za zubima.\\\http://r2cu.co.nr/ ///\\\Od sada cu vam s vremena na vrijeme stagod i podijeliti, naravno ako odgovorite na nagradno pitanje.  |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 23/01/2006 : 06:42:13
|
Ako ce biti i na BHT, to ce biti odlicno, pošto se preko satelita može gledati samo državna televizija.
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
 |
|
Spiderman
Senior Member

Croatia
2755 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Spiderman
Senior Member

Croatia
2755 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 04/02/2006 : 02:41:01
|
Okay, evo par novih vijesti koje bi vas mogle interesirati.
Sluzbeni naziv festivala bit ce:
MAFEST
Od svih predlozenih imena ovo nam se cinilo najzvucnije i vjerujemo kako ce brzo i lako svima ostati u sjecanju. Inace, dvije osobe stoje iza prijedloga ovog imena, a to su Jelena i Alen (DDevil)! Ovom prilikom im se zahvaljujemo do neba!!!
Danas smo dobili i sluzbeni logo festivala, a istog potpisuje - Melina! Cim dobijem konacnu verziju okacit cu ga ovdje na forum da ga svi mozete vidjeti. Melina - hvala ti!
Naravno, iskreno se zahvaljujemo i svima onima koji su poslali svoje prijedloge za ime i logo festivala. Vjerujte, nije nam bilo lako odabrati jer svi su bili dobri, ali ovo sto smo izabrali smatramo - najboljim.
Nadalje, sluzbena Internet stranica festivala je:
www.mastripfest.com
Trenutno mozete gledati samo privremenu pocetnu stranicu, a do 01.03. cjelokupni site bit ce u funkciji.
Kad smo vec kod Internet stranice, molimo sve vas da nam date sugestije i ideje sto bi sve bilo dobro staviti na sluzbeni site. Dakle, treba nam svojevrsni "site map". Naravno, mi smo vec pripremili radnu verziju ali vjerujemo kako se ona moze jos poboljsati te vas molimo da nam svojim sugestijama malcice pomognete.
U posljednje vrijeme imali smo i puno upita vezano za promotivne materijale koji ce se moci kupiti za vrijeme trajanja MAFESTa. Dakle, za vasu informaciju, do sada smo dogovorili izradu 4 razlicite vrste majica (vidjet cete njihov dizajn cim ga Melina dovrsi), a u prodaji ce biti i 2 velicine sluzbenog plakata MAFESTa. Uz to, vjerujemo kako ce u prodaji biti i prigodne salice za caj. Ukoliko mislite da bi bilo dobro pripremiti jos nekoliko vrsta suvenira - vicite. Svi konstruktivni i izvodivi prijedlozi bit ce odradeni.
Na kraju, lijepo vas molim da se ne zaboravite prijaviti za smjestaj!!! Vjerujte, nigdje ga necete naci povoljnije nego rezervirajuci ga direktno kod nas.
P.S. Nekoliko ljudi me je pitalo hoce li na MAFESTu biti premijernih izdanja nekih stripova. Ovo je bio moj odgovor: "Jebes festival stripa bez premijernih strip izdanja..."
Edited by - Gaston on 04/02/2006 02:41:32 |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 04/02/2006 : 04:59:24
|
quote: Uz to, vjerujemo kako ce u prodaji biti i prigodne salice za caj.
Shta tje nam shalice, hotjemo krigle, po mogutjnosti pune 
------- Kad nemas sta pametno za reci, drzi jezik za zubima.\\\http://r2cu.co.nr/ ///\\\Od sada cu vam s vremena na vrijeme stagod i podijeliti, naravno ako odgovorite na nagradno pitanje.  |
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 04/02/2006 : 09:11:55
|
quote: Uz to, vjerujemo kako ce u prodaji biti i prigodne salice za caj.
Shta tje nam shalice, hotjemo krigle, po mogutjnosti pune 
------- Kad nemas sta pametno za reci, drzi jezik za zubima.\\\http://r2cu.co.nr/ ///\\\Od sada cu vam s vremena na vrijeme stagod i podijeliti, naravno ako odgovorite na nagradno pitanje. 
evo ja cito i to pomislio i onda došo do emira pa da nismo braca |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 04/02/2006 : 16:39:39
|
Lijepo i zvucno ime festivala MAFEST je osmislio nas prijatelj Alen Gvozdanovic vama poznatiji kao Darkwood Devil, skupa sa svojom djevojkom Jelenom Zecevic.
Izmedju nekoliko zanimljivih prijedloga loga odabrali smo ovaj odlican rad Meline Mikulic.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
|
Edited by - Dado on 04/02/2006 16:46:04 |
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 04/02/2006 : 16:51:28
|
Odlicno izgleda! Kratko, lijepo i jednostavno...
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
|
 |
|
zizanon
Senior Member

Croatia
1523 Posts
Member since 21/11/2003 |
Posted - 04/02/2006 : 17:31:31
|
Sve najbolje sa festivalom! Inace prva asocijacija na naziv (Manifest)i logo(boja+zvijezda) mi je bila Komunisticki manifest. Nije da mi se ne dopada, au contraire  .
motel, money, murder, madness let's change the mood from glad to sadness |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 04/02/2006 : 17:41:53
|
Sestokraka zvjezdica i crvena boja imaju veze sa grbom grada Makarske i otuda dolazi...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 04/02/2006 : 18:01:30
|
Kako nas MAFEST iliti MAkarski FEstival STripa nema nikakve politicke pozadine, niti ima veze za bilo kakvom politickom organizacijom, cak naprotiv zeli okupiti sve zaljubljenike u strip neovisno o politickim opredjeljenjima, nacionalnostima, vjeroispovjestima,... neovisno o tome sto tko jede nedjeljom ujutro... ostaje mi samo da se nasmijem na slicne primjedbe... 
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Posted - 04/02/2006 : 18:27:45
|
krivo si shvatija nema primjedbi nemoj se ljutit nemoj bit markos odma shvatit ka napad
jebi ga pomalo baca al nema nikakve veze s tizim stvariman uostalom ja sam vec rezervira za sebe i ženu |
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts