Author |
Topic  |
Koresh
stripovi.com suradnik

3000 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 28/12/2005 : 10:09:46
|
quote: Originally posted by mpavin
bolje bi ti bilo da kupiš,jer što je veca prodaja to ce i extra tex više izlaziti.ako te baš ne zanima kupi pa ga iskoristi za potpalu ili nešto slicno  quote: Originally posted by Koresh
Ja bih osobno Nicka Raidera kupovao, Juliju necu ni prvi broj.
"Steal my rhymes and you are dead men"
Evo ti jedne pricice. Martin Mistere je odlican strip (barem epizoda u izdanju LMS), isto tako Dylan (takoder odredene epizode). Ja ne kupujem ni jedan od tih super stripova jer moram nabavljati neke epizode od SD. Pitanje je kako cu ja ako ne kupujem te stripove (koji su OK) kupovati neku Juliju. Nema šanse.
"Steal my rhymes and you are dead men" |
 |
|
Koresh
stripovi.com suradnik

3000 Posts
Posted - 28/12/2005 : 10:17:43
|
Juliu nisam imao priliku citati ali sam citao Nicka Raidera i stvarno šteta što taj strip nije zaživio kod nas. Trenutno kod nas izlaze uglavnom vesetrni (Zagor, Tex) i malo rjede Dylan, a o ostalima da ne govorimo. Meni fali Nick i detektvivske price Nicka Raidera kao više manje savršenog prototipa.
"Steal my rhymes and you are dead men" |
 |
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7934 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 28/12/2005 : 12:34:54
|
shvacam.ni ja ne mogu puno toga kupiti,a najviše HC  quote: Originally posted by Koresh
quote: Originally posted by mpavin
bolje bi ti bilo da kupiš,jer što je veca prodaja to ce i extra tex više izlaziti.ako te baš ne zanima kupi pa ga iskoristi za potpalu ili nešto slicno  quote: Originally posted by Koresh
Ja bih osobno Nicka Raidera kupovao, Juliju necu ni prvi broj.
Evo ti jedne pricice. Martin Mistere je odlican strip (barem epizoda u izdanju LMS), isto tako Dylan (takoder odredene epizode). Ja ne kupujem ni jedan od tih super stripova jer moram nabavljati neke epizode od SD. Pitanje je kako cu ja ako ne kupujem te stripove (koji su OK) kupovati neku Juliju. Nema šanse.
|
 |
|
Koresh
stripovi.com suradnik

3000 Posts
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 28/12/2005 : 14:31:17
|
Biranje izmedu Nick Raidera i Julie nije pošteno... Raidera smo svi citali.A Juliu nitko nije citao(cast iznimkama). Zašto napadate taj strip ako nemate pojma o cem se radi.Barem šansu pružimo Juliji,pa onda vicimo! Raider po meni ne može proci na kiosk,kao uostalom i Never ili Ledd.Samo bi imali još jedan vapajni topic u kom bi se žalili na neredovito izlaženje i bespomocne ridaje da nam se Bernard oglasi... Ako je Van Gogh odlucio Juliu,nek bude Julia i nek se dobro prodaje. Jer ako se extra Tex i Julia dobro prodaju više ce strip izdanja doticne kuce proteci do kioska!Zato....sretno im! |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 28/12/2005 : 15:28:37
|
ma to kico ova mlada generacija ne može zamislit ženskog junaka bez bujnog dekoltea , a nisu gledali ni praznik u rimu, dorucak kod tiffanya, sabrinu, sama u tami...
zato, ako necete kupovat, jasno to recite, a nemojte to proglašavat bezveze stripovima ili junakinjama, imate manarine pirate i aksu, a audry ostavite nama, ima nas barem 10, pa možda i izadu 2 epizode |
 |
|
nenno
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3089 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 28/12/2005 : 15:31:52
|
quote: Originally posted by ken2
ma to kico ova mlada generacija ne može zamislit ženskog junaka bez bujnog dekoltea , a nisu gledali ni praznik u rimu, dorucak kod tiffanya, sabrinu, sama u tami...
zato, ako necete kupovat, jasno to recite, a nemojte to proglašavat bezveze stripovima ili junakinjama, imate manarine pirate i aksu, a audry ostavite nama, ima nas barem 10, pa možda i izadu 2 epizode
ukljucujuci mene ima nas i 11  
"...I only dream in black and white..." |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7889 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 28/12/2005 : 15:37:08
|
quote: Originally posted by kico
Raider po meni ne može proci na kiosk,kao uostalom i Never ili Ledd.Samo bi imali još jedan vapajni topic u kom bi se žalili na neredovito izlaženje i bespomocne ridaje da nam se Bernard oglasi...
možda bi i mogli proci ako bi bili izdavani iz ljubavi , a ne profita  |
 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 28/12/2005 : 19:26:26
|
sama u tami...
da, ovo stvarno mnogo ljudi nije gledalo, ali meni je to jedan od omiljenih zapostavljenih bisera. odri (audreu) nikad nije bila lepsa...
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Posted - 28/12/2005 : 19:34:18
|
quote: Originally posted by I like girlz
quote: Originally posted by kico
Raider po meni ne može proci na kiosk,kao uostalom i Never ili Ledd.Samo bi imali još jedan vapajni topic u kom bi se žalili na neredovito izlaženje i bespomocne ridaje da nam se Bernard oglasi...
možda bi i mogli proci ako bi bili izdavani iz ljubavi , a ne profita 
Ljubav a ne profit je pobjedila... Never ide dalje....
 |
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 28/12/2005 : 20:28:14
|
iako sam ove epizode nedavno procitao, kad izade kompletna procitat cu je ponovo, jer je zs izdanje ocajno, ne zbog reckanja, glupog prijevoda i raznih intervencija, što ne bih ni primjetio bez recenzije, nego zbog ocajnog tiska, baš sam se namucio citajuci inace, epizode koje slijede su redom odlicne, porazbacane po zlatnoj seriji malo oko broja 700, pa oko 200, onda opet na 700, pa na 300.... u sjecanju mi kao vanserijske ostale gusar drejk, uragan (cijeli taj mini serijal), usijani meteor i krater strave i ona koju s nestrpljenjem ocekujem, vrac dijablero
samo naprijed postimresionisti iz dubrovnika, i bez rezanja, bilo stranica ili ušiju
nije dobro i previše se slažem s tobom |
 |
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7934 Posts
Posted - 30/12/2005 : 08:51:14
|
quote: Originally posted by I like girlz
quote: Originally posted by fantom
Onda,kad ce Julia?
u mailu mi kažu da ce na proljece julia.
julia dolazi tek na proljece  pa to treba predugo cekati. kad je ono proljece,u trecem misecu   |
 |
|
Koresh
stripovi.com suradnik

3000 Posts
Posted - 04/01/2006 : 23:18:32
|
Tek danas sam i ja uzeo u ruke to cudo od Texa. Sve u svemu jako sam zadovoljan kvalitetom izdanja, ljepilo odlicno drži, ostalo je na visini AKD-a. Jedino malo smeta dva Texova loga na naslovnici, ali nije problem. Pricu cu procitati kada izadju sva tri nastavka, ali tek sada vidim što je thommo pricao o ranom crtežu G. Letterija. Stvarno je pravo zadovoljstvo citati Texa u tako kvalitetnom izdanju jer dnevnikovo izdanje stvarno iritira.
"Steal my rhymes and you are dead, busta" |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 09/01/2006 : 13:57:50
|
Citao, procitao, tako, tako što se tice radnje... Oke izdanje kojemu je moralo prethoditi nekakav predgovor na prvoj unutarnjoj stranici, ipak to izdaje Texov fan. A nema niti referenci na stare brojeve, jadan je to neki kolekcionar.
Ono što mi je zapelo za oko je ogrlica od "opsidijane". Imenica je muškog roda, opsidijan! Ženskoj bi barem morale biti poznate sve te drangulije i nazivi ukrasnih, sjajnih stvarcica.
Evo jednog ulomka sa neta (da je Tex citao ovaj tekst odmah bi saznao o cemu je stvar kad bi pronašao amulet od opsidijanA): "Opsidijan je vulkansko staklo koje su mnoge drevne kulture koristile za izradu oruda, nakita i obrednih predmeta. Ipak, opsidijan su najviše cijenili stari srednjoamericki narodi koji su ga zvali Itzli, "božanski kamen". Njihovi su svecenici pomocu opsidijanskih zrcala proricali buducnost."
Wealth beyond measure, outlander... |
 |
|
nenno
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3089 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 09/01/2006 : 14:54:33
|
stvarno me pomalo iritira što se izdavac barem ne udostoji napisati "dobar dan dragi citatelji, u rukama držite....." il barem nešto slicno......nek' ovak' - prazna stranica. Izdavaci, pogledajte kako to marko radi u KP......a i taj bijeli kvadratic gore desno je stvarno viška...
"...I only dream in black and white..." |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
|
jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts
Member since 23/06/2005 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Posted - 09/01/2006 : 18:03:03
|
Dajte,ljudi,šta vam je danas? Kakve najave,kakav predgovor? Eeeeeeeej,usporedujete extra Texa i Markosovog Ken Parkera?! Cekaj,cekaj.... Uzmite u ruke prvi Bonelli strip iz 1994.godine koji je izdala Slobodna Dalmacija i sve ce vam biti kristalno jasno.... Nema predgovora,nema najava za ostale junake,nema redoslijeda izlaženja drugih junaka i nema najave za koliko izlazi slijedeci broj! Kada sam ugledao strip na kiosku,ostao sam paf!!!!(Rijec je o broju 1 Dylana Doga "Ples smrti").Nisam pojma imao da se spremaju još izaci Zagor,Marti Misterija,Nathan Never,Tex....Ko je ustvari Nathan Never?Pitao sam se...Nisam tada znao,jebiga.Nisam neta imao.A i u Italiji nisam cest gost. I sada vam smeta oprema jednog extra Texa.Strip koji nitko nece da izdaje,jer je neprofitabilan,nego ga lik izdaje iz ljubavi prema stripu.Vjerovatno bi taj isti lik volio da ga je izdao kao HC knjigu za i samo za kolekcionare i obožavatelje Texa. Ali nije.... Išao je na najteži moguci nacin. Na kiosk!!!! Jeftina verzija,mekokoricni format,u izlogu trafike dostupan svima. Ma daaaaj.... |
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6369 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 09/01/2006 : 18:30:57
|
Kico je u pravu,mislim da je Extra Tex sasvim solidan i da vrijedi 16 kuna.Ja sam prije praznika poslao mail uredništvu sa pohvalama i kritikama i odgovorili su mi istog dana.Onaj ružni bijeli kvadratic na naslovnoj strani ce promijeniti od 3.broja(#2 je navodno vec natisnut)a pokušat ce ubacit u svaki broj dodatnu Villinu naslovnicu.Takoder,u Sloveniji bi se Extra Tex trebao pojaviti ovog ili sljedeceg mjeseca. Što se prijevoda i lekture tice,u to ne ulazim jer nisam još citao.
Bond.James Bond. |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 09/01/2006 : 18:33:32
|
I ja ga još nisam procitao, samo sam ga prelistao i mogu reci da sam zadovoljan. Kvalitet izdanja je skoro na nivou Ludensa.
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
 |
|
Koresh
stripovi.com suradnik

3000 Posts
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7934 Posts
Posted - 09/01/2006 : 19:59:01
|
quote: Originally posted by Aco
Kico je u pravu,mislim da je Extra Tex sasvim solidan i da vrijedi 16 kuna.Ja sam prije praznika poslao mail uredništvu sa pohvalama i kritikama i odgovorili su mi istog dana.Onaj ružni bijeli kvadratic na naslovnoj strani ce promijeniti od 3.broja(#2 je navodno vec natisnut)a pokušat ce ubacit u svaki broj dodatnu Villinu naslovnicu.
Bond.James Bond.
dobro je 
samoubojica: ne približavajte mi se, zapalit cu se!!! prljavi Harry: ti se zapali, a mi cemo napraviti roštilj. |
 |
|
jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts
Member since 23/06/2005 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 09/01/2006 : 20:32:25
|
slažem se s kicom i acom, ovaj extra tex je za mene serija na kioscima koju trenutno najviše išcekujem,a dlaku u jaju i inace ne tražim, imam ove epizode u zs, ocajno otisnute, i slijedeci serijal o texovoj prošlosti, ali sve cu ih pokloniti mojim mladim susjedima, kao i jedno 150 stripova do sada i šta svi na taj bijeli kvadrat skacete, to je retro dizajn, trenutno turbo u trendu :):) |
 |
|
Topic  |
|