Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Aco
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Jason(1).GIF)
Slovenia
6256 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 11/12/2005 : 18:21:45
|
Procitao sam prvi album i svidio mi se.Mislim da vrijedi 70 kuna jer ipak je to Bernet.Prijevod je OK(Vera Veteranka je zakon!).
Bond.James Bond. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Nobody
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Slovenia
2195 Posts
Member since 12/03/2002 |
Posted - 11/12/2005 : 18:35:38
|
quote: Originally posted by dolly69
Aco budi uz suprugu kad cita. Nemoj je ostavljati nikako.:)
to nece ici glatko netko ce pasti - ili strip ili žena ![](icon_smile_wink.gif)
kdor ne skace ni Sloven´c |
|
kico
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 13/12/2005 : 23:46:29
|
Ako sam se necem drugacijem i nadao,to bi potvrdeno sa ovim albumima. Iskreno,vjerujem u Libellusov izbor stripa i zato sam odlucio i uzeti Klaru.Oba albuma,da se razumijemo... Po svemu sudeci na prvi pogled je odlicno!I to je vec obecavajuce... Na citanje ce cim prije riješim sve ostale zalihe,pa stoga može malo i pricekati. Bernet je ipak Bernet. |
|
Aco
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Jason(1).GIF)
Slovenia
6256 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 14/12/2005 : 19:15:08
|
quote: Originally posted by Nobody
kdor ne skace ni Sloven´c
Svim forumašima preporucujem da kupe Klaru i da je posude ženi/djevojci na citanje.Rezultati su fenomenalni!
Bond.James Bond. |
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 14/12/2005 : 19:50:46
|
quote: Originally posted by Aco
quote: Originally posted by Nobody
kdor ne skace ni Sloven´c
Svim forumašima preporucujem da kupe Klaru i da je posude ženi/djevojci na citanje.Rezultati su fenomenalni!
Bond.James Bond.
ko bi ti vedel kaj je Tadeja kupila na sejmu in posodila meni![](icon_smile_wink.gif) |
|
mcn
Advanced Member
![](AvatarUpload/nasmejseuboji.gif)
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
Francois
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Croatia
138 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 15/12/2005 : 11:20:19
|
Odlicno! Konacno jedan subverzivni strip - trebalo bi pokrenuti inicijativu za legalizaciju prostitucije u Hrvata. Ja bi recimo rado posjetio Klaru... ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_cool.gif)
F.Dargaudix |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29469 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
nenno
Advanced Member
![](AvatarUpload/kurdy(1).jpg)
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 20/12/2005 : 11:09:46
|
quote: Originally posted by Markos
A kako se ostalima svidjela Klara?
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
žurim se završit sa texom pa prelazim na klaru...uglavnom moram priznati da mi supruga baš ne voli stripove, ali klaru je sa zanimanjem proucila ![](icon_smile_big.gif)
"...I only dream in black and white..." |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
Croatia
29469 Posts
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 20/12/2005 : 11:42:43
|
quote: Originally posted by Markos
A kako se ostalima svidjela Klara?
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Neocekivano dobro!
|
|
veber
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/003.jpg)
1137 Posts
Member since 18/09/2002 |
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29469 Posts
Posted - 21/12/2005 : 20:57:51
|
Drago mi je da ti se svidjelo. Prodaja je ok, prema ocekivanju. Ljudi su ipak nepovjerljivi prema necemu novom, ali ici ce to. Nadam se:)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
Vorador
Senior Member
![](avatars/alien0003.gif)
Croatia
1584 Posts
Member since 29/09/2004 |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 22/12/2005 : 00:41:33
|
klara je odlicna...uostalom,tko voli torpedo,mora zavoljeti klaru dakle,preporucam svima!
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
|
|
Maximuss
Advanced Member
![](AvatarUpload/logo_3D_mali.jpg)
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 23/12/2005 : 13:01:26
|
Klara je izvrsna! Ima veselih i tuznih momenata, ma bas dobar strip. Moram reci da sam i ja provjerio onu foru sa davanjem Klare curi na citanje i bogme pali. :)) U svakom slucaju, strip za svaku preporuku, dizajn i izvedba albuma besprijekorno, a izvrsno moze posluziti i kao poklon u ovo Bozicno doba. :)
![](http://img336.imageshack.us/img336/8407/band4il.jpg) ![](http://img84.exs.cx/img84/6141/stolas6667nr.jpg) |
|
Porter
Advanced Member
![](avatars/chi.gif)
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 30/12/2005 : 00:14:07
|
Danas mi sletila Klara,Tex,MM,Komplet Bijelo Dugme :).... Od oka mi sve izgleda super,uzmem da prelistam Klaru i odmah ljubav na prvi pogled. Lagana za citati a fazoni ubijaju,sjedim u kuhinji derem sudzuku(ovde se radi o vrsti susenog mesa,ne derem ja nikog) i smijem se od srca. Nisam ocekivao ni 30% od Klare da ce me ovako razveseliti i opustiti,ali izgleda pozitivno sam se prevario. Strip je za svaku preporuku.,cestitke svima koji su ucestvovali u izradi ovog stripa.
Hocemo Klaru svaki dan po jedan album ![](icon_smile_kisses.gif)
Porter |
|
seinfeld
Advanced Member
![](AvatarUpload/invincible.gif)
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 30/12/2005 : 00:41:37
|
I ja sam danas procitao onaj tekst o Klari , rek'o idem da procitam reda radi , kad ono skenovi ra ra ra: otvorim jedan nasmija se,otvori drugi zelim da otvorim treci pa ovo je gotivusa od stripa ! Ja sam Klaru totalno zamjenio s nekim drugim stripom i idem sada da glavu zakopam u pijesak i necu s smiriti dok ne nadem Claire de nuit ili Betty by the hour i ako treba uzecu i njemacku Betty ako ne nadem francusku verziju iako sve stripova na njemackom zaobilazim u luku.
"Three o'clock is always too late or too early for anything you want to do." |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
33493 Posts
Posted - 30/12/2005 : 07:02:28
|
quote: Originally posted by Porter sjedim u kuhinji derem sudzuku(ovde se radi o vrsti susenog mesa,ne derem ja nikog)
je li sudžuk ili sudžuka?
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
|
|
Porter
Advanced Member
![](avatars/chi.gif)
Sweden
5874 Posts
|
Porter
Advanced Member
![](avatars/chi.gif)
Sweden
5874 Posts
Posted - 30/12/2005 : 10:16:07
|
quote: Originally posted by seinfeld
I ja sam danas procitao onaj tekst o Klari , rek'o idem da procitam reda radi , kad ono skenovi ra ra ra: otvorim jedan nasmija se,otvori drugi zelim da otvorim treci pa ovo je gotivusa od stripa ! Ja sam Klaru totalno zamjenio s nekim drugim stripom i idem sada da glavu zakopam u pijesak i necu s smiriti dok ne nadem Claire de nuit ili Betty by the hour i ako treba uzecu i njemacku Betty ako ne nadem francusku verziju iako sve stripova na njemackom zaobilazim u luku.
"Three o'clock is always too late or too early for anything you want to do."
Klara je puna inteligentnih fazona,svaka pricica po 2 lista i mogu ti reci da ni jedna pricica nije bezveze. Scenario za ovaj strip nije uopste lako napraviti,ove ideje se moraju prikupljati godinama.
Porter |
|
nenno
Advanced Member
![](AvatarUpload/kurdy(1).jpg)
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 30/12/2005 : 10:33:29
|
Fenomenalan strip....moram priznati da me iznenadila kolicina ljudskosti i nacin na koji su prikazane sudbine ljudi....tko bi rekao da se kroz sex i prostituciju može toliko toga reci...Markos&Co. svake pohvale i samo naprijed sa Klarom
"...I only dream in black and white..." |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 30/12/2005 : 11:14:19
|
quote: Originally posted by Porter
Centralni dio Bosne kaze sudzuka,dok drugi dijelovi sudzuk,skratili valjda lijeni pa im mrsko reci a ![](icon_smile.gif)
u mene je sudžuk ako mislimo na isto...kobase!
|
|
seinfeld
Advanced Member
![](AvatarUpload/invincible.gif)
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 30/12/2005 : 11:32:47
|
I ja koristim rijec sudzukA i da govorimo o kobasici :-)) , kobase ??? Jel to kineski :))) !
"Three o'clock is always too late or too early for anything you want to do." |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|