Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Porter
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/chi.gif)
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 30/12/2005 : 22:30:02
|
Kod sudzuke kontam na ovo
![](http://img415.imageshack.us/img415/5633/bosanskasudzukasm7ng.jpg)
a kod kobasice kontam na malo deblju hrenovku,dok kod hrenovke kontam na malo tanju kobasicu . Ogladnih sad,idem nesto da zvaknem.
Porter |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 05/01/2006 : 17:05:39
|
Osim sudzuka i kobasica volio bih vidjeti malo vise komentara o Klari...![](icon_smile.gif)
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne! |
|
alen
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/zooropa.jpg)
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 05/01/2006 : 19:14:36
|
Pa, kad vec tražiš. Kupio sam oba albuma i Klara me zadovoljila (ne u ONOM smislu). Dojam je pozitivan nakon citanja. Duhovito, realno, životno, sexy. Ipak, ne znam da li je to zbog Abulija ali Torpedo mi je i dalje draži Bernetov strip.
Koliko možemo Klara ukupno ocekivati? Kada izlaze nove nepodopštine iste?
![](icon_zagor.gif) |
|
Porter
Advanced Member
![](avatars/chi.gif)
Sweden
5874 Posts
Posted - 05/01/2006 : 21:48:36
|
Mozda je negdje pisalo ali mi promaklo,kada ce sljedeci albumi Klare? Koliko ima ukupno? Dobar mi fazon iz prvih albuma,kada slijepac dere djukca a Klara sjedi na krevetu i kaze u stilu :hallo evo me na krevetu.
Porter |
|
Curunir
Advanced Member
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 05/01/2006 : 23:08:50
|
quote: Originally posted by Dado
Osim sudzuka i kobasica volio bih vidjeti malo vise komentara o Klari...![](icon_smile.gif)
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne!
tesko ces se ikad rijesiti kobasica kad je u pitanju Klarica![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 05/01/2006 : 23:13:41
|
quote: Originally posted by Porter ...uzmem da prelistam Klaru i odmah ljubav na prvi pogled. Lagana za citati a fazoni ubijaju,...Nisam ocekivao ni 30% od Klare da ce me ovako razveseliti i opustiti,ali izgleda pozitivno sam se prevario. Strip je za svaku preporuku.,cestitke svima koji su ucestvovali u izradi ovog stripa.
Hocemo Klaru svaki dan po jedan album ![](icon_smile_kisses.gif)
Porter
Alene nabavi i Extremne sportove ako nisi, pisancija ziva.....malo drukcija od Klarice though![](icon_smile.gif)
|
Porter
Advanced Member
![](avatars/chi.gif)
Sweden
5874 Posts
Posted - 05/01/2006 : 23:48:47
|
Malo sam poceo da racunam hocel se stici procitati ovo sto imam,nece biti frke ima mjesta i za extremne sportove,ako Bog da i pozive me 106 godina sve ce se stici.
Porter |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 06/01/2006 : 00:53:13
|
sa sudzukom i Klarom ces dogurati do 127. jamacno:))))....ali samo ako te zena ne vidi, ne dajem ti u tom slucaju ni 2 dana jos:))
|
Maximuss
Advanced Member
![](AvatarUpload/logo_3D_mali.jpg)
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 26/01/2006 : 15:31:24
|
Samo da kazem kako je banner odlican :))) "RUF MICH AN" Za krepat... Odma mi ona debela sado-mazo baba, sa reklame za sex telefon, bljesne u mozgu! :)
![](http://img336.imageshack.us/img336/8407/band4il.jpg) ![](http://img84.exs.cx/img84/6141/stolas6667nr.jpg) |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29469 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Maximuss
Advanced Member
![](AvatarUpload/logo_3D_mali.jpg)
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Vega
stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/images(31).jpg)
Croatia
1134 Posts
Member since 11/06/2004 |
Posted - 28/08/2008 : 16:43:15
|
Ima li još ovih albuma za kupiti u Libellusu? |
I know that I was born and I know that I'll die. The in between is mine. I am mine.
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/gaston-1.GIF)
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
Vega
stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/images(31).jpg)
Croatia
1134 Posts
Member since 11/06/2004 |
Posted - 29/08/2008 : 10:49:18
|
Hvala! Onda ce Klara i na ulice mojeg grada.![](icon_smile_big.gif) |
I know that I was born and I know that I'll die. The in between is mine. I am mine.
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/gaston-1.GIF)
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
axle munshine
Senior Member
![](AvatarUpload/fondecran_vagabond_02.jpg)
Serbia
2372 Posts
Member since 14/06/2006 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|