Author |
Topic |
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 28/12/2005 : 09:38:03
|
vala, ja sam prilicno dobro upoznat sa situacijom u scg, i znam razne price o komuni, horusu i vaniniju, ali ne vidim sta je tu scary, ne vidim nikakve veze izmedju tih izdavaca, a posebno ne vidim nikakvu logicnu veze po kojoj bi bilo sta scary povezivalo njih medjusobno a posebno njih i Beli put. U pitanju su razlicita vremena, razlicite vrste izdavaca i izdanja, razlicita struktura, cak ni beograd tu nije zajednicki imenilac. opet, znam da ovakve mistifikacije i velom uvijene optuzbe mogu imati samo negativan uticaj.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
|
|
wildboar
New Member
292 Posts
Member since 29/10/2005 |
Posted - 28/12/2005 : 14:19:43
|
Mislim da je nefer reci da su za neke srpske izdavace vezane scary price a onda ih ne preneti jer cemu onda napominjanje da takve price uopste postoje? Skupljam stripove dugi niz godina i nista slicno nisam cuo pa da ne verujem da bi mi raspitivanje pomoglo a ovo je prvi put da cujem nesto vezano za vanini, horusa i cak beli put u negativnom smislu. A bas takva izjava - 'postoje uzasne price', a onda- 'ne mogu o njima da pricam'mi deluju kao spletkarenje pri cemu ne mislim na tebe vec na izvor informacija koji je ko-zna-ko. Mozda neki kivni prevodilac koga su "ohladili", propali crtac stripova kome nisu hteli da objave strip ili koji vec. Verujem da ovakvo pominjanje realno teskih optuzbi bez ikakvih dokaza moze samo moralno da steti onome ko ih iznosi i siri.
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Posted - 28/12/2005 : 19:19:59
|
quote: Originally posted by Markos
Ma dobro, zaboravi, nije kolegijalno od mene da te stvari uopce spominjem.
sta nije kolegijalno? prema kome? komuna je izdavac koji vise ne postoji. vanini ne postoji, horus prakticno ne postoji. jedino postoji beli put kome jedino mozes da skodis, i to prvenstveno ovakvim uvijenim insinuacijama, nagovestajima i mistifikacijama. ja kazem - istinu na videlo.
Edited by - marlowe on 28/12/2005 20:43:28 |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 29/12/2005 : 01:16:54
|
Komuna postoji, samo ne izdaje nista. Maksa Catovic je i dalje gazda, a i Vucelic je tu negde.
____________________________________________ Niti pisem niti citam, samo ritam, ritam, ritam! |
|
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Posted - 29/12/2005 : 09:14:42
|
quote: Originally posted by DusMan
Komuna postoji, samo ne izdaje nista. Maksa Catovic je i dalje gazda, a i Vucelic je tu negde.
____________________________________________ Niti pisem niti citam, samo ritam, ritam, ritam!
ne postoji kao izdavac, a kamoli izdavac stripa. postoji kao firma za organizaciju koncerata i drugih dogadjaja.
|
|
priki
Junior Member
Wallis and Futuna Islands
424 Posts
Member since 08/02/2005 |
Posted - 29/12/2005 : 13:47:25
|
quote: Originally posted by marlowe
quote: Originally posted by Markos
Ma dobro, zaboravi, nije kolegijalno od mene da te stvari uopce spominjem.
sta nije kolegijalno? prema kome? komuna je izdavac koji vise ne postoji. vanini ne postoji, horus prakticno ne postoji. jedino postoji beli put kome jedino mozes da skodis, i to prvenstveno ovakvim uvijenim insinuacijama, nagovestajima i mistifikacijama. ja kazem - istinu na videlo.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..."
Da cini se da markos ovim potezom oce da saplete konkurenciju, da malo uspori... Buva je pustena...
I posle Tita, Tito! |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
wildboar
New Member
292 Posts
Member since 29/10/2005 |
Posted - 29/12/2005 : 16:51:07
|
PA izdavacki program jeste potpuno razlicit ali opet ima mnogo izdanja tako da je sada pocelo opredeljivanje musterija samo za pojedina i odustajanje od ostalih. U tom smislu ipak mislim da su sve izdavacke kuce koje se bave stripom konkurentne. |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 30/12/2005 : 01:18:15
|
quote: Originally posted by marlowe ne postoji kao izdavac, a kamoli izdavac stripa. postoji kao firma za organizaciju koncerata i drugih dogadjaja.
Hm, na njihovom oficijalnom sajtu i dalje stoji strip sekcija. Nada umire poslednja.
____________________________________________ Niti pisem niti citam, samo ritam, ritam, ritam! |
|
|
Topic |
|