forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 batman ..heroj ili psihopata
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 06/04/2006 : 09:41:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message
quote:
Originally posted by mladen13

drmni kakvu žestu, osjecat ceš se kao zmaj

Fala na savjetu, al ja ne pijem.

Are you retarded or something? Who the hell do you think I am? I’m the goddamn Batman.
Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 06/04/2006 : 10:14:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message
svi ponekad popiju, ja pivo

došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat'
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 06/04/2006 : 13:01:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
quote:
Originally posted by JohnDrake

quote:
Originally posted by Constantine33

Vice, ako hoceš sitnu preporuku: ovi albumi koji si nabavio su genijalni, ali po mom mišljenju Haunted Knight je dosta lošiji od ostalih stripova tandema Loeb/Sale. A za kontinuitet je potpuno nevažan. Ako se baš želiš fiksirati samo na Batmana radije pokušaj naci Dark Knigt Strikes Again (s obzrom da imaš Dark Knight Returns od Belog Puta) ili Hush i Hush Returns. A ako želiš malo pobliže upoznati i ostatak DC univerzuma preporucam Identity Crisis, svakako jedno od boljih Justice League izdanja koje ce ti dati izvrstan uvid u likove

Poslije "Dark Knigt Strikes Again" može se fiksirati samo na to da se ostavi stripova u potpunosti. Biž ca od toga.

Haha potpuno se slazen ja to nisan moga do kraja procitat...

quote:
Dobro razmisli prije nego budeš trošio pare na tu Knight trilogiju jer ne vrijedi ni blizu oniliko koliko košta. Sastoji se od tri djela Knightfall, Knightquest i Knight's End sakupljenih u 10-ak TPB-ova, a od svega toga jedino je Knightfall citljiv, ovo ostalo i nije baš sjajno.

Nisan cita bas albume nego pojedinacne stripove, ali se ne bi bas slozija... Knightquest nije nesto posebno, ali nije ni los, a Knight's End je sasvim dobar... cesto se spominje i oni nastavak di je Nightwing kratko Batman, ne mogu se sad sitit kako se to zove, to je isto izislo u obliku albuma...

quote:
Ja mislim da je Dark Night Strikes Again jedan od najpotcjenjenijih naslova. Zagriženi Batman i DC fanovi ga mrze jer ga uzimaju kao dio kanona, što je potpuno pogrešna pretpostavka, Millerov Batman je oduvijek bio drugaciji,

ja ga ne uziman ka kanon pa mi je svejedno los... ne znaci da se nekom nemere svidit doduse... s druge strane, Dark Knight Returns mi se svidja, ka i svima... dakle nije stvar u Milleru, nego u tome sto je stvarno popizdiju u DNSA...

Edited by - mifugo on 06/04/2006 13:02:09
Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 06/04/2006 : 19:53:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message

Ti nastavci di je Nightwing bio Batman ti se zovu Prodigal i Troika
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 06/04/2006 : 21:37:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message
quote:

Da, al na DC-jevom sajtu piše da su "out of print", ako ih želi nabavit morat ce narucit negdje na netu.

Are you retarded or something? Who the hell do you think I am? I’m the goddamn Batman.
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 07/04/2006 : 13:55:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
quote:

Eh da, Prodigal... Meni je to bilo u redu, ali ne bas sad ne znan kako super, no posli vidjeh da je to ka dosta bitno tj. da se takin smatra...
Ali u Trojci vise Nightwing nije Batman...
Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 07/04/2006 : 13:57:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message

Nije u ciloj Trojci, ali je na pocetku... Ni meni nikad nije bilo jasno sto je tu toliko bitno, pristojan serijal, ali stvarno nista posebno
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 07/04/2006 : 13:58:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
quote:

Nije u ciloj Trojci, ali je na pocetku... Ni meni nikad nije bilo jasno sto je tu toliko bitno, pristojan serijal, ali stvarno nista posebno

eh da, to i ja mislin... bas se zacudih poslin kad skuzih kako to kotira u bat-mitologiji...
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 07/04/2006 : 20:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
uvijek postoje zbunjujuce cinjenice jer izdavaci i autori nisu na istim valnim duzinama tako da pucaju u svim smjerovima ,pa koga pogode.

the chase is better than the catch
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 08/04/2006 : 12:45:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
nego jedno pitanje - za vrime No man's landa je objasnjeno da je Batman uzea ponovno stari/novi pojas s onin glupin vrecican jer mu je to ka bilo zgodnije u NML... aj dobro... no posli ji je zadrza na moju zalost...
medjutin, sta je s novin/starin znakon? bez zutoga oko toga? to je isto prominjeno u to vrime, ali nisan bas nigdi vidija objasnjenje doticne promine, iako procitah sve epizode iz NML-a i one prije i poslije toga...
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 08/04/2006 : 14:05:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
sloboda crtaca naspram redakciji je puno veca nego prije ,tako da svaki od njih ima slobodu kreirati kako vanjstinu tako i psiholoski profil doticnog junaka.

Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 08/04/2006 : 16:10:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message

Valjda su jednostavno shvatili da taj žuti krug nije u skladu s ostatkom kostima. A pogotovo u No man's landu koji je bio crtan puno mracnije nego sve prije njega. Mislim da ni jedan kadar No man's landa (a govorimo o 1000+ stranica) nije na danjem svijetlu. Ili ako je i dalje prevladavaju nijanse crne i sive. Nekako u svemu tome bi Batman sa žutim krugom na prsima izgledao ka meta

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 09/04/2006 : 00:33:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
naravnno da izgleda kao meta , na sto su autori logistike batmana smislili story koji kaze da se bas iza toga znaka na njegovom kostimu nalazi najjaci panzer ,a znak je tamo postavljen da privuce pozornost strelca

Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 09/04/2006 : 15:05:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message
>naravnno da izgleda kao meta , na sto su autori logistike batmana smislili story koji kaze da se bas iza toga znaka na njegovom kostimu nalazi najjaci panzer ,a znak je tamo postavljen da privuce pozornost strelca

nije li to verzija samo iz filma? ne sjecam se da je to spomenuto u stripu... A ja i dalje mislim da je to izbaceno jer bi u izrazito mracnom okruženju No man's landa taj krug postizao kontraefekt, tj. Batman bi izgledao previše neozbiljno

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 09/04/2006 : 16:35:38  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

>naravnno da izgleda kao meta , na sto su autori logistike batmana smislili story koji kaze da se bas iza toga znaka na njegovom kostimu nalazi najjaci panzer ,a znak je tamo postavljen da privuce pozornost strelca

nije li to verzija samo iz filma? ne sjecam se da je to spomenuto u stripu... A ja i dalje mislim da je to izbaceno jer bi u izrazito mracnom okruženju No man's landa taj krug postizao kontraefekt, tj. Batman bi izgledao previše neozbiljno
i u sammom stripu se dosta spominjalo!!
sjeti se samo batmanovog susreta sa hitmanom gdje mu ovaj puca po sred znaka znajuci da je panzer tamo najdeblji posto ima x-ray eyes

Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 09/04/2006 : 21:24:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message
je je spominjalo se u stripu da mu je znak na panciru

došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat'
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/04/2006 : 08:30:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
manje se prikazuju opcije gdje je batmanov torzo izsaran gadnim oziljcima svih vrsta i kategorija,sto bi bilo i logicno.

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 10/04/2006 : 13:35:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

sloboda crtaca naspram redakciji je puno veca nego prije ,tako da svaki od njih ima slobodu kreirati kako vanjstinu tako i psiholoski profil doticnog junaka.

ali fora je u tome sto su do 2001. svi crtali sa zuton elipson, sad vise niko... dakle nema veze sa slobodon crtaca...

quote:
Mislim da ni jedan kadar No man's landa (a govorimo o 1000+ stranica)

pretjerujes

quote:
nije li to verzija samo iz filma? ne sjecam se da je to spomenuto u stripu...

spomenuto je i u stripu, sto posto... ako ne u samom stripu, unda u pismin citatelja iza stripa...
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/04/2006 : 20:41:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
djelomicno se prati moda a djelomicno se gleda na ujednacenost ali svako vrijeme nosi svoj trend pa tako i bat-kostim

Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 11/04/2006 : 15:43:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message
quote:
Originally posted by mifugo
quote:

pretjerujes

quote:

spomenuto je i u stripu, sto posto... ako ne u samom stripu, unda u pismin citatelja iza stripa...

Imas pravo, malo jesam pretjerao, ali ne toliko koliko mislis. 986 stranica ima No man's land, vjerovali ili ne... Znam da ga nisam bez razloga citao nekih 10 sati u komadu
Da, stvarno je spomenuto, hvala mr murdoc sto si me podsjetio na hitmana, to sam skroz smetnuo s uma

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 11/04/2006 : 20:10:27  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
takoder se sve manje koristi bruceov imid playboja a sve vise onaj biznismena!!

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 12/04/2006 : 15:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by mifugo
quote:

pretjerujes

quote:

Imas pravo, malo jesam pretjerao, ali ne toliko koliko mislis. 986 stranica ima No man's land, vjerovali ili ne... Znam da ga nisam bez razloga citao nekih 10 sati u komadu

hehe ma mišljah na to da pretjeruješ da se ništa ne dogada po danu naime, tocno se sican neki dilova koji se dogadaju danju
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000