forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 batman ..heroj ili psihopata
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

JohnDrake
Junior Member

467 Posts

Member since 08/01/2005

Posted - 04/04/2006 : 20:39:01  Show Profile Show Extended Profile  Send JohnDrake a Private Message
quote:

veliko mi je zadovoljstvo izvuci te iz rezerve i pokazati ti tvoje tako uske granice john
sto je jasna ,a sto razgovjetna spoznaja

Jebena budalino, svoju afirmaciju i velicinu traži na nekom drugom polju, a ne ovdje, nadajuci se da ce netko reagirati na tvoju umišljenu velicinu. Ti si mene izvukao iz rezerve i pokazao mi moje uske granice.

Prvi mi je post bio komentar na stripove, bez ikakvih osobnih napada na ikoga. Drugi je bio reakcija na kretena koji misli da može drugima govoriti što da rade. Treci je tu striktno da te pošaljem u kurac i prepustim te i dalje tvom imaginarnom svijetu gdje umišljaš da si faktor.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 04/04/2006 : 20:48:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
on tvrdi da se covjek naime razlikuje od ostalih zivih bica po tome sto jedini on misli, dok druga ziva bica osjetilima zapazaju,ali ne misle
dobro vece i laku noc john..drek

the chase is better than the catch
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 04/04/2006 : 20:58:07  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
quote:
Originally posted by Constantine33

Vice, ako hoceš sitnu preporuku: ovi albumi koji si nabavio su genijalni, ali po mom mišljenju Haunted Knight je dosta lošiji od ostalih stripova tandema Loeb/Sale. A za kontinuitet je potpuno nevažan. Ako se baš želiš fiksirati samo na Batmana radije pokušaj naci Dark Knigt Strikes Again (s obzrom da imaš Dark Knight Returns od Belog Puta) ili Hush i Hush Returns. A ako želiš malo pobliže upoznati i ostatak DC univerzuma preporucam Identity Crisis, svakako jedno od boljih Justice League izdanja koje ce ti dati izvrstan uvid u likove

Hvala na savjetu,nema veze šta nije važna za kontinuitet,svida mi se naslovnica i opis radnje,pa bi volija procitat i koju takvu epizodu cisto za zabavu.I nisan ja još njih nabavija,da ne bude zabune,tek triban ic u Zagreb za uskršnje praznike pa cu ih onda kupit u MC-a,ali stvarno jedva cekan,a Dark Knight Strikes Again necu još uzimat jer neman ni love a možda ga i Beli put izda ako je izda i Povratak

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!

Edited by - vice on 04/04/2006 20:59:24
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 04/04/2006 : 21:27:34  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
quote:
Originally posted by Kornboy

Dark Knight Strikes Back je najbolje izbjegavati.
Strip je ocito radjen na acidu.

[28:06:48:12]

O cemu se tu uopce radi,na kraju Povratka vidimo da je Batman ipak živ,i šta se sad zbiva?

Edited by - vice on 04/04/2006 21:28:08
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 04/04/2006 : 21:28:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by Kornboy

Dark Knight Strikes Back je najbolje izbjegavati.
Strip je ocito radjen na acidu.

[28:06:48:12]

ukusi su kao sto je poznato razliciti, ali nisi u krivu

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 04/04/2006 : 22:24:34  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Thanks,Kornboy

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 04/04/2006 : 22:26:48  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
hehe,vidin da si mi da link za Povratak,nema veze,važna je dobra volja,valjda na wikipediji ima i za drugi dio

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 04/04/2006 : 22:27:56  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
evo naša san za Strikes Again,fala svejedno na linku za wikipediju

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 04/04/2006 : 22:34:21  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
radnja se cini odlicna,znaci Luthor biva ubijen,nadan se tom izdanju od Belog puta.

Go to Top of Page

JohnDrake
Junior Member

467 Posts

Member since 08/01/2005

Posted - 04/04/2006 : 22:39:06  Show Profile Show Extended Profile  Send JohnDrake a Private Message
quote:
Originally posted by vice

radnja se cini odlicna,znaci Luthor biva ubijen,nadan se tom izdanju od Belog puta.

Rade negdje jeftino pronadi stare Knightfall i Knightsend TPB-e.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 04/04/2006 : 22:40:28  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
quote:
Originally posted by JohnDrake

quote:
Originally posted by vice

Rade negdje jeftino pronadi stare Knightfall i Knightsend TPB-e.

Potrudit cu se i to nabavit,uglavnom ovo mi je za pocetak i više nego super.

Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 05/04/2006 : 18:40:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message

Dobro razmisli prije nego budeš trošio pare na tu Knight trilogiju jer ne vrijedi ni blizu oniliko koliko košta. Sastoji se od tri djela Knightfall, Knightquest i Knight's End sakupljenih u 10-ak TPB-ova, a od svega toga jedino je Knightfall citljiv, ovo ostalo i nije baš sjajno.
A što se tice Dark Knight Strikes Again, za njega stoji neko opce mišljenje da je loš, ali ja ti preporucujem da mu daš šansu, meni se recimo jako svidio
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 05/04/2006 : 19:54:20  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message
quote:

Dobro razmisli prije nego budeš trošio pare na tu Knight trilogiju jer ne vrijedi ni blizu oniliko koliko košta. Sastoji se od tri djela Knightfall, Knightquest i Knight's End sakupljenih u 10-ak TPB-ova, a od svega toga jedino je Knightfall citljiv, ovo ostalo i nije baš sjajno.
A što se tice Dark Knight Strikes Again, za njega stoji neko opce mišljenje da je loš, ali ja ti preporucujem da mu daš šansu, meni se recimo jako svidio

S tim da je u DKSA Miller imao neki fetiš na velika stopala, what's the deal?

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 05/04/2006 : 19:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
CONSTANTINE JE U PRAVU ,RAZMISLI O TOME!!

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 05/04/2006 : 21:25:11  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Ma neman ja pojma o cemu se taj Knight uopce radi,a to me sad ni ne zanima jer ga ne mislin još uzet,kad buden tija,znan da ode mogu pitat za objašnjenja,još jednom fala svima na pomoci

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 05/04/2006 : 21:35:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by realist

quote:

S tim da je u DKSA Miller imao neki fetiš na velika stopala, what's the deal?

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.

aha,meni se ta faza sa velikim stopalima bas i nije nesto narocito svidjela.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 05/04/2006 : 22:18:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message
Ja mislim da je Dark Night Strikes Again jedan od najpotcjenjenijih naslova. Zagriženi Batman i DC fanovi ga mrze jer ga uzimaju kao dio kanona, što je potpuno pogrešna pretpostavka, Millerov Batman je oduvijek bio drugaciji, nešto više antiheroj nego inace, u DNSA je s time otišao još i dalje gdje se Batman ponašao kao bad cop (if you catch my drift). Što se tice kontinuiteta sa DC universeom, za to je Millera ionako bolio k&%#c, on si jednostavno ne voli stvarati ogranicenja. DNSA je bio eksperiment u najboljoj stripovskoj maniri (kako scenaristicki, tako i crtacki), koji nije baš kliknuo sa americkom publikom ovisnom o spandex herojima. Iz istih ovih razloga fanovi pljuju i po All-Star Batman & Robin, jednostavno preusko gledaju na strip kao medij.

Are you retarded or something? Who the hell do you think I am? I’m the goddamn Batman.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 05/04/2006 : 22:45:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
jeli tko citao"haunted gotham" to je extremno cak i za samog millera i moram priznati da je i meni samom ^trebalo par citanja da se priviknem.

Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 05/04/2006 : 23:34:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message
koliko ste popljuvali ...Strikes Again, nemam ga namjeru nabaviti

došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat'
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 05/04/2006 : 23:49:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message
quote:
Originally posted by mladen13

koliko ste popljuvali ...Strikes Again, nemam ga namjeru nabaviti

Zar je moje mišljenje zakurac?

Are you retarded or something? Who the hell do you think I am? I’m the goddamn Batman.
Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 05/04/2006 : 23:54:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message
ma kakvi, odusto sam od nabave "baš" zbog tvog mišljenja

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 05/04/2006 : 23:57:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message
quote:

Oh well, it's back to the coal mine again.

Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 06/04/2006 : 00:07:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 06/04/2006 : 00:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Al ja se tako ne osjecam.

Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 06/04/2006 : 00:21:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message
drmni kakvu žestu, osjecat ceš se kao zmaj

Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000