Author |
Topic |
vice
stripovi.com suradnik
7307 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 02/04/2006 : 15:29:57
|
Jaki mi je proda dosta svešcica Kapetana amerike(tocno 23) di ima i bitka sa Red Skullom,te 25 svešcica X-Factora i 16 raznih Imegaovih(Brigade,Bloodstrike) i to je za pocetak,iman namjeru stvarno se bacit na Marvel i DC Universe,pogotovo Spidey,Batman i Superman sa raznim team-upovima i crossoverima,buden li iša u Zagreb za ove prolitne praznike uzet cu i neki Essential Spidermanov,pa kad mi bubu tribale preporuke znan kome cu se obratit je li tako,mr murdoc
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva! |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7307 Posts
Posted - 02/04/2006 : 15:48:37
|
quote: Originally posted by Kornboy
Radije nemoj uzimat te essentiale, jerbo su za danasnje standarde neprobavljivi. Imam brdo starog marvela, ali tesko da sto od svega toga mogu jos jednom procitat. Crossoveri su takodjer nezahvalan materijal, ali ipak nadje se ponesto zanimljivih naslova.
[28:06:48:12]
Hvala,Kornboy,onda evo da pitan vas poznavaoce šta mi preporucate od stripova a da se nadu u MC-u?
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7307 Posts
Posted - 02/04/2006 : 16:10:56
|
quote: Originally posted by Kornboy
quote: Originally posted by vice
Hvala,Kornboy,onda evo da pitan vas poznavaoce šta mi preporucate od stripova a da se nadu u MC-u?
Pokusaj s ovim naslovima:
Batman: Year One Dark Knight Returns Batman: Long Halloween Batman: Dark Victory Batman: The Man Who Laugh Batman: Killing Joke Batman: Arkham Asylum Batman: Hush Batman: Haunted Knight ...
[28:06:48:12]
Fala puno. Samo još kaži ako znaš koja bi cijena bila?
Edited by - vice on 02/04/2006 16:11:18 |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 02/04/2006 : 18:28:37
|
quote: Originally posted by mladen13
sad sam nabavio Batman Spawn, a tražim Spawn Batman
došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat'
imam i to ali na njemackom,isplati se nabaviti
the chase is better than the catch |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 02/04/2006 : 18:37:25
|
Jaki mi je proda dosta svešcica Kapetana amerike(tocno 23) di ima i bitka sa Red Skullom,te 25 svešcica X-Factora i 16 raznih Imegaovih(Brigade,Bloodstrike) i to je za pocetak,iman namjeru stvarno se bacit na Marvel i DC Universe,pogotovo Spidey,Batman i Superman sa raznim team-upovima i crossoverima,buden li iša u Zagreb za ove prolitne praznike uzet cu i neki Essential Spidermanov,pa kad mi bubu tribale preporuke znan kome cu se obratit je li tako,mr murdoc
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
najbolje je u pocetku da se fixiras na jednog ili dva junaka jer se danas storys odvijaju u vise paralela koje je jako tesko pohvatati. dakle uhvatis se npr batmana i pratis ga konstantno iz epizode u epizodu a ako ti nesto ne bude jasno samo pitaj. kornboy ti je dao dobre smjernice a jedna od najvaznijih za batmana danas je svakako HUSH
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7307 Posts
Posted - 02/04/2006 : 21:27:32
|
quote: Originally posted by mr murdoc
najbolje je u pocetku da se fixiras na jednog ili dva junaka jer se danas storys odvijaju u vise paralela koje je jako tesko pohvatati. dakle uhvatis se npr batmana i pratis ga konstantno iz epizode u epizodu a ako ti nesto ne bude jasno samo pitaj. kornboy ti je dao dobre smjernice a jedna od najvaznijih za batmana danas je svakako HUSH
the chase is better than the catch
fala i tebi.
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7307 Posts
Posted - 02/04/2006 : 21:29:04
|
Ako je Dark Knight returns Povratak mracnog viteza kojeg je izda Beli put onda njega necu nabavljat,a ovo drugo ocu iako je i Killing joke izdan ali ja ga neman a i bolje je imat original.
Edited by - vice on 02/04/2006 21:29:25 |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 03/04/2006 : 08:11:54
|
Ako je Dark Knight returns Povratak mracnog viteza kojeg je izda Beli put onda njega necu nabavljat,a ovo drugo ocu iako je i Killing joke izdan ali ja ga neman a i bolje je imat original.
killing joke je nesto najbolje u bat univerzumu i svakako je vrijedan orginala.
|
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
Member since 22/09/2005 |
Posted - 03/04/2006 : 20:46:24
|
jel ima nešto da nisi nabavio
došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat' |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 03/04/2006 : 20:57:16
|
jel ima nešto da nisi nabavio
da nema nebi bilo zanimljivo ,ali imam skoro sve
|
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
Posted - 03/04/2006 : 21:07:33
|
nadam se da cu ove godine nabavit 20-ak stripova koji me zanimaju kad je vec pusta želja da budu na našem, onda da se nabavi na engl.
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 03/04/2006 : 21:20:41
|
nadam se da cu ove godine nabavit 20-ak stripova koji me zanimaju kad je vec pusta želja da budu na našem, onda da se nabavi na engl.
sreca moja da osim engleskog citam i talijanski i spanjolski
|
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
Posted - 03/04/2006 : 21:24:47
|
je*eš ga koliko nas filuju mex. sapunicama na tv dobro da svi ne progovorimo španjolski onda bi mogo nabavit i takvog batmana
Edited by - mladen13 on 03/04/2006 21:25:49 |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
Posted - 03/04/2006 : 21:33:35
|
onda cu morat na ljetovanje kod familije u Italiju, da naucim parlat, pa naucim španjolski, pa njemacki i oonda postanem poliglota
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 03/04/2006 : 21:35:47
|
onda cu morat na ljetovanje kod familije u Italiju, da naucim parlat, pa naucim španjolski, pa njemacki i oonda postanem poliglota
to ti je bolje nego 6 na lotu,,vjeruj mi
|
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 03/04/2006 : 21:55:25
|
e sad, više volim loto 7
bit ce i to ,samo ti nauci barem jedan strani jezik vise no ne budimo offtpoic,vratimo se na batmena
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7307 Posts
Posted - 03/04/2006 : 22:44:05
|
Evo odlucija san uzet sljedece u MC-u:
Killing joke Year One The Long Halloween Dark Victory Haunted Knight
i doc ce me 515 kuna,skupo ali se sigurno isplati uzeja bi i HUSH-a ali ne vidin ga na popisu na sajtu More Comicsa,ma nevermind,ovo mi je i više nego dovoljno za pocetak,jedva cekan
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
Constantine33
Average Member
Croatia
670 Posts
Member since 02/11/2005 |
Posted - 04/04/2006 : 18:07:44
|
Vice, ako hoceš sitnu preporuku: ovi albumi koji si nabavio su genijalni, ali po mom mišljenju Haunted Knight je dosta lošiji od ostalih stripova tandema Loeb/Sale. A za kontinuitet je potpuno nevažan. Ako se baš želiš fiksirati samo na Batmana radije pokušaj naci Dark Knigt Strikes Again (s obzrom da imaš Dark Knight Returns od Belog Puta) ili Hush i Hush Returns. A ako želiš malo pobliže upoznati i ostatak DC univerzuma preporucam Identity Crisis, svakako jedno od boljih Justice League izdanja koje ce ti dati izvrstan uvid u likove |
|
|
JohnDrake
Junior Member
467 Posts
Member since 08/01/2005 |
Posted - 04/04/2006 : 18:17:52
|
quote: Originally posted by Constantine33
Vice, ako hoceš sitnu preporuku: ovi albumi koji si nabavio su genijalni, ali po mom mišljenju Haunted Knight je dosta lošiji od ostalih stripova tandema Loeb/Sale. A za kontinuitet je potpuno nevažan. Ako se baš želiš fiksirati samo na Batmana radije pokušaj naci Dark Knigt Strikes Again (s obzrom da imaš Dark Knight Returns od Belog Puta) ili Hush i Hush Returns. A ako želiš malo pobliže upoznati i ostatak DC univerzuma preporucam Identity Crisis, svakako jedno od boljih Justice League izdanja koje ce ti dati izvrstan uvid u likove
Poslije "Dark Knigt Strikes Again" može se fiksirati samo na to da se ostavi stripova u potpunosti. Biž ca od toga.
S druge strane, "Identity Crisis" i nije tako loša osnova za sadašnje JLA likove i zaplete (pažnja: Identity, a ne Infinity, izvozali su i šefa i stanicu sa tim imenima). |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 04/04/2006 : 20:00:48
|
quote: Originally posted by JohnDrake
quote: Originally posted by Constantine33
Vice, ako hoceš sitnu preporuku: ovi albumi koji si nabavio su genijalni, ali po mom mišljenju Haunted Knight je dosta lošiji od ostalih stripova tandema Loeb/Sale. A za kontinuitet je potpuno nevažan. Ako se baš želiš fiksirati samo na Batmana radije pokušaj naci Dark Knigt Strikes Again (s obzrom da imaš Dark Knight Returns od Belog Puta) ili Hush i Hush Returns. A ako želiš malo pobliže upoznati i ostatak DC univerzuma preporucam Identity Crisis, svakako jedno od boljih Justice League izdanja koje ce ti dati izvrstan uvid u likove
Poslije "Dark Knigt Strikes Again" može se fiksirati samo na to da se ostavi stripova u potpunosti. Biž ca od toga.
S druge strane, "Identity Crisis" i nije tako loša osnova za sadašnje JLA likove i zaplete (pažnja: Identity, a ne Infinity, izvozali su i šefa i stanicu sa tim imenima).
ah johny johny , ne petljaj se ondje gdje ti nije mjesto..sto naravno ne znaci da nisi rado viden
|
|
JohnDrake
Junior Member
467 Posts
Member since 08/01/2005 |
Posted - 04/04/2006 : 20:17:03
|
quote: Originally posted by mr murdoc Poslije "Dark Knigt Strikes Again" može se fiksirati samo na to da se ostavi stripova u potpunosti. Biž ca od toga.
S druge strane, "Identity Crisis" i nije tako loša osnova za sadašnje JLA likove i zaplete (pažnja: Identity, a ne Infinity, izvozali su i šefa i stanicu sa tim imenima).
ah johny johny , ne petljaj se ondje gdje ti nije mjesto..sto naravno ne znaci da nisi rado viden
[/quote]
Jebate cuk, sad mi te je stvarno pun kurac. Iz tvojih postova stekao sam dojam da umišljaš da si izuzetan poznavalaca Betmana ili Batmena ili kako ga vec ti pišeš. Covjek bi rekao da ti je DC-jeva redakcija preko puta kuce i kao takav da si ti "cuvar betmanovg pecata sa zlatnom lentom" i jedini dostojan ovdje govoriti o Njemu. Do sada mi je to bilo malo i simpaticno, u stilu "Kako mali Ivica vidi DC", ali sad lijepo odjebi od mene i provaj svom tatici govoriti "ne petljaj se ondje gdje ti nije mjesto". |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 04/04/2006 : 20:23:18
|
quote: Originally posted by JohnDrake
quote: Originally posted by mr murdoc Poslije "Dark Knigt Strikes Again" može se fiksirati samo na to da se ostavi stripova u potpunosti. Biž ca od toga.
Jebate cuk, sad mi te je stvarno pun kurac. Iz tvojih postova stekao sam dojam da umišljaš da si izuzetan poznavalaca Betmana ili Batmena ili kako ga vec ti pišeš. Covjek bi rekao da ti je DC-jeva redakcija preko puta kuce i kao takav da si ti "cuvar betmanovg pecata sa zlatnom lentom" i jedini dostojan ovdje govoriti o Njemu. Do sada mi je to bilo malo i simpaticno, u stilu "Kako mali Ivica vidi DC", ali sad lijepo odjebi od mene i provaj svom tatici govoriti "ne petljaj se ondje gdje ti nije mjesto". [/quote] veliko mi je zadovoljstvo izvuci te iz rezerve i pokazati ti tvoje tako uske granice john sto je jasna ,a sto razgovjetna spoznaja
|
|
Topic |
|