Author |
Topic |
Jackson Trbosjekson
New Member
Slovenia
294 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 21/01/2006 : 01:46:53
|
Šta da radim? Da li neko zna da li današnji plasticni kirurzi zaljepljuju sise ili ih nekako drugacije pricvrste natrag?
|
Edited by - Jackson Trbosjekson on 02/02/2006 23:28:44
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8239 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 21/01/2006 : 03:25:27
|
Koliko ja znam vise se ne lepe, vec prosivaju.
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 21/01/2006 : 09:34:40
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Koliko ja znam vise se ne lepe, vec prosivaju.
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
tako je. 3 sin citya i konan su prosiveni i nema sanse da bilo sta ispadne. mozes da trgas koliko hoces. u onoj prvoj turi meni je najproblematicniji sandman, tj. moji se odlicno drze ali ja jako pazljivo biram i posebno gledam lepljenje. sanmdana sam najteze nasao dobro zalepljen primerak. uglavnom, ovi novi su u tabacima i prosiveni, te vise nema brige.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
|
|
oce
New Member
Fyro Macedonia
153 Posts
Member since 09/03/2004 |
Posted - 21/01/2006 : 11:59:46
|
Meni nisu otpali listovi ali lepo se vidi da su neke strane slabo zaljepljene posebno prvih 30 na Batmanu.HB i Preacher su gore dole bolji.Ova vest o proshivanju stranica je super.Inace i ja bi se dobro zamislio o daljoj kupnji.
POSTAVITE NASLOVNICE MEGA STRIPA NA GLAVNOJ STRANI! |
|
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
Member since 22/09/2005 |
|
Bljak
New Member
177 Posts
Member since 24/10/2005 |
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 21/01/2006 : 15:53:16
|
Ovo ce uvijek ostati fenomen. Kada se radi o ovim stvarima niko nece da se prvi javi nego ceka da neko drugi otvori topic i onda se odjedjnom svi javljaju sa istim problemom.
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
|
|
Jackson Trbosjekson
New Member
Slovenia
294 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 21/01/2006 : 16:00:24
|
Eto dakle, ima nas više nego što se cini. Radi se o principu, ne možeš preko guzice radit posao i onda ocekivati da ljudi i dalje kupuju. Nije ni prošivanje stranica jedino rješenje, postoje i kvalitetno uljepljeni uvezi. Imam mnoge americke TPB-ove gdje stranice drži ljepilo, neke cak stare po 10 godina i još uvijek su u savršenom stanju.
Koljem po kucama |
|
|
Ramath
Senior Member
Russia
2127 Posts
Member since 26/02/2004 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8239 Posts
Posted - 21/01/2006 : 19:17:40
|
Moj je Betmen skroz okej. Nije ispala niti jedna stranica a po svemu sudeci ni nece...
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
Profesor
Average Member
Serbia
653 Posts
Member since 24/06/2005 |
Posted - 21/01/2006 : 19:23:34
|
Meni za sada nista nije otpadalo iz strip izdanja, ali da jeste bio bih isto toliko besan, no ko sto rece senka problem je resen za ubuduce,a proslost nazalost ne mozemo menjati. |
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 21/01/2006 : 20:24:46
|
>Ovo ce uvijek ostati fenomen. Kada se radi o ovim stvarima niko nece >da se prvi javi nego ceka da neko drugi otvori topic i onda se >odjedjnom svi javljaju sa istim problemom.
Gle, kako god okreness uvijek che se NETKO prvi javiti...:)
A onda svima drugim lakne da nisu samo oni ispali glupi i kupili falsi primjerak...:)
mcn
Dnevno svježe strip-vijesti na http://qstrip.blog.hr ; recenzije knjiga i stripova na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 10 na svim kioscima! *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)! |
|
|
wildboar
New Member
292 Posts
Member since 29/10/2005 |
Posted - 21/01/2006 : 20:32:57
|
Meni su izdanja bp-a sasvim ok. Najgori sa lepkom su mi bili tornjevi i dzeremaje u izdanju safira- bukvalno su mi se svi raspadali kako je vreme odmicalo tako da sam sve ponovo morao da lepim. Valjda se nece to ponoviti sa "ranim radovima" bp-a. |
|
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Posted - 21/01/2006 : 20:33:09
|
meni ni u jednom od 9 trejdova BP nije ispao nijedan list (hogara ne uyimam u obzir, on je HC). opet, ja jako pažljivo biram kad kupujem i secam se da sam imao nejvecih problema da odaberem sandmana. ocekujem kod njega vise probelema. opet, cudno mi je za 100 metaka, tu nisam video sumnjive primerke. uglavnom, posto su poslednja 4 trejda prosiveni, i posto je to standard za dalje, nema vise brige niti potrebe za biranjem. sada moram da gledam samo da li su slova apsolutno centritana. inace, upravo sam danas procitao punisher:army of one, kuplkjen na crs-u, i cim sam ga otvorio 7 listova izlete napolje. a ja strip otvaram jos pažljivije nego sto ga biram...
|
|
oce
New Member
Fyro Macedonia
153 Posts
Member since 09/03/2004 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 21/01/2006 : 22:40:22
|
quote: Originally posted by marlowe
inace, upravo sam danas procitao punisher:army of one, kuplkjen na crs-u, i cim sam ga otvorio 7 listova izlete napolje.
tako vam i treba kad chitate/skupljate trejdove
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
Boyan.P
Senior Member
Croatia
2773 Posts
Member since 13/06/2004 |
Posted - 21/01/2006 : 22:46:40
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Moj je Betmen skroz okej. Nije ispala niti jedna stranica a po svemu sudeci ni nece...
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
pa normalno kada sam ti ga ja nabavio |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8239 Posts
Posted - 21/01/2006 : 22:47:45
|
Hehehe;)
|
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Posted - 21/01/2006 : 22:53:21
|
quote: Originally posted by oce
Kako si birao trejdove BP?Zar nisu svi u kesicama?
nope. nijedan nije u kesici. BP ne pakuje u kesice, to mozda radi neka druga ruka izmedju tebe i njih. u svakom slucaju, cak i kroz kesicu treba da pogledas gore i dole na rikni/hrbatu koliko ima lepka, sto deblji sloj to bolje, da nema rupica u lepljenju, da je rikna ravna i lepak ravnomerno rasporedjen (nije lose ako visis da stranice prema rikni nisu skroz ravne, da nisu odsesene jednako vec da je kao malo nazubljeno - onda lepak bolje drzi), odnosno iste debljine u celom delu, i posebno da prve i poslednje strane nisu preblizu rikni, sto bi znacilo da tu ima manje lepka te ce verovatnije ispasti.
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 22/01/2006 : 00:15:25
|
quote: Originally posted by BlekenDekara tako vam i treba kad chitate/skupljate trejdove
kad smo vec kod sveski, Ebay aukcija onih sveski je propala izasao sinoc u grad i nisam bio na kraju aukcije kada je neko bidao vise od mene... a onaj materijal posalji pa kad vidim sta i kako treba da ispadne recicu ti i cijenu. nasao sam kako i gdje, to nije problem, samo ne znam jos tachno koliko toga hoces...
------- Kad nemas sta pametno za reci, drzi jezik za zubima.\\\http://r2cu.co.nr/ ///\\\Od sada cu vam s vremena na vrijeme stagod i podijeliti, naravno ako odgovorite na nagradno pitanje. |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 22/01/2006 : 09:46:03
|
Meni se nijedan strip Belog Puta nije raspao, a nit sam preterana picajzla u biranju, nit citam stripove sa pincetom u ruci pod uglom od 40 stepeni. Sa druge strane, trejd Ex Machine je poceo da mi puca po savovima, no to je mozda zato sto sam ga dobio preko Novosadske veze. :P Takodje, trejd Red Stara mi puca, bez da sam ga i procitao ko covek. Dakle... lepak je k'o stara kurva. Shivenje je zakon.
____________________________________________ Niti pisem niti citam, samo ritam, ritam, ritam! |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8239 Posts
Posted - 22/01/2006 : 10:00:12
|
>trejd Red Stara mi puca
Puca i meni za Red Star!:)))
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 22/01/2006 : 10:02:42
|
Cuti bre grobaru i ne vadi mi reci iz konteksta. Btw, nasao sam ti novog Martija, ali onaj predzadnji broj se prodao ovde. Cekam novu isporuku. :)
____________________________________________ Niti pisem niti citam, samo ritam, ritam, ritam! |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 22/01/2006 : 10:04:18
|
quote: Originally posted by marlowe
meni ni u jednom od 9 trejdova BP nije ispao nijedan list (hogara ne uyimam u obzir, on je HC).
Jel' ovo hoces reci da ti je ispao list iz Hogara? Sumnjam, jer da postoji jedan strip iz kog ne moze ispasti nijedna strana - to bi bio ovaj Hogar. :)
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8239 Posts
Posted - 22/01/2006 : 10:10:31
|
quote: Originally posted by DusMan
Cuti bre grobaru i ne vadi mi reci iz konteksta. Btw, nasao sam ti novog Martija, ali onaj predzadnji broj se prodao ovde. Cekam novu isporuku. :)
____________________________________________ Niti pisem niti citam, samo ritam, ritam, ritam!
Sreca te sam strpljiv
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
Topic |
|