Author |
Topic |
mpavin
Advanced Member
Niue
7834 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 09/03/2006 : 23:22:08
|
e ipak je ova naslovnica malo pre-bijela i nekako mi djeluje prazno. tko zna,da je u boji onda bi ljudi prije primjetili strip na kioscima
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
|
|
|
jetset
Junior Member
Croatia
390 Posts
Member since 23/06/2005 |
Posted - 09/03/2006 : 23:22:08
|
hvala na mnogopoštovanoj pažnji nama "braniocima" "novopecenih sc" izdavaca od mnogopoštovane nam libellus advokature znane pod nick dado.hvala,hvala,hvala,hvala,da nema vaših tako dragih i "marnih" odgovora ja cak nebi znao da postojim .ovako, vi mi svojom pažnjom svijetlite put i proširujete vidike i zbog toga vam neizmjerno zahvaljujem,hvala,hvala,hvala,hvala............od sad pišem ---moj bog je dado |
|
|
jetset
Junior Member
Croatia
390 Posts
Member since 23/06/2005 |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 09/03/2006 : 23:45:46
|
quote: Originally posted by jetset
hvala na mnogopoštovanoj pažnji nama "braniocima" "novopecenih sc" izdavaca od mnogopoštovane nam libellus advokature znane pod nick dado.hvala,hvala,hvala,hvala,da nema vaših tako dragih i "marnih" odgovora ja cak nebi znao da postojim .ovako, vi mi svojom pažnjom svijetlite put i proširujete vidike i zbog toga vam neizmjerno zahvaljujem,hvala,hvala,hvala,hvala............od sad pišem ---moj bog je dado
Ne spomeni ime Boga svoga uzalud. I molim, molim, uvijek na usluzi, tu sam da ti pomognem.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 09/03/2006 : 23:48:43
|
quote: Originally posted by fantom
Volio bi da se i ti decki ukljuce u raspravu i pokušaju obrazložiti neke urednicke odluke,
Da, i ja bih volio da se jave sa svojim misljenjima.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 09/03/2006 : 23:57:12
|
Videcemo, kako ce se prodavati ovaj prvi broj, pa onda nek se javi publika :))
Prelaze miš i slon preko mosta. Miš kaže:" Al' tutnjimo!" A kad se most srušio miš rece slonu : " Trebali smo ici , jedan po jedan !" |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7816 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 10/03/2006 : 00:55:53
|
kada se vec digla tolika prašina oko naslovnice prvog broja kit tellera, može li neko skenirati i staviti na ovaj topic orginalnu naslovnicu tog prvog broja, pa da vidimo šta propuštamo. |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 10/03/2006 : 01:05:06
|
Pa imas je na ovoj stranici idi pod stripovi/Kit Teller, mada mi se cini da nije bas najbolje skenirana.
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 10/03/2006 : 01:06:04
|
Dado , sta se stalno guzis s ovim jetsetom,napravio je markos onu opciju, upotrijebi je:-)) !!!
"You see something you want then go for it (go for it) don't think twice go for it (go for it) don't leave this earth with nothing to show for it" |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 10/03/2006 : 01:11:50
|
Ja se ne guzim, eh kakve vi izraze imate u Belgiji, guzite se sa... Ili si gledao one kauboje koje spominjes pa ti ostalo na jeziku. Zasto bih nekoga ignorirao, nema potrebe, ako neko pretjera uvijek se nadje i drugo rjesenje. Njemu je samo potrebno malo paznje i ja se trudim da mu poklonim paznju, to je sve.
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7816 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 10/03/2006 : 01:16:55
|
quote: Originally posted by Dado
Pa imas je na ovoj stranici idi pod stripovi/Kit Teller, mada mi se cini da nije bas najbolje skenirana.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
a evo sad sam pogledao. šta reci? vidi se da su i one orginalne naslovnice iz nekog prošlog vremena, kolor im je maltene od tri boje sastavljen. vjerovatno su u van goghu ocijenili da s onakvim naslovnicama ne mogu na današnje tržište. baš me zanima kakva ce biti naslovnica za drugi broj, jer tada ce sve biti mnogo jasnije, a ovo su sada sve samo puka nagadanja. |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 10/03/2006 : 01:17:22
|
Jos se oblizujes s tim smajlijem fuuuuuuuj sta se to desava ovdje !
"You see something you want then go for it (go for it) don't think twice go for it (go for it) don't leave this earth with nothing to show for it" |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 10/03/2006 : 01:20:47
|
quote: Originally posted by seinfeld
Jos se oblizujes s tim smajlijem fuuuuuuuj sta se to desava ovdje !
"You see something you want then go for it (go for it) don't think twice go for it (go for it) don't leave this earth with nothing to show for it"
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 10/03/2006 : 01:26:43
|
quote: Originally posted by I like girlz
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
a evo sad sam pogledao. šta reci? vidi se da su i one orginalne naslovnice iz nekog prošlog vremena, kolor im je maltene od tri boje sastavljen. vjerovatno su u van goghu ocijenili da s onakvim naslovnicama ne mogu na današnje tržište. baš me zanima kakva ce biti naslovnica za drugi broj, jer tada ce sve biti mnogo jasnije, a ovo su sada sve samo puka nagadanja.
Mislim da su lose skenirane. Ne izgleda to lose, i uz malo dizajnerske obrade sa logom mislim da se moze izvuci jako puno. I nije posve istina da niko nista ne radi od Kita, jer zadnjih godina su izlazili reprinti (doduse u malim kolicinama) kod jedne talijanske firme koji su inace takodje objavili ovu naslovnicu sa Kitom ali izgleda posve drukcija jer ima pozadinu.
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 10/03/2006 : 01:30:50
|
Ovaj strip nije najbolje ni ocuvan ali mislim da bi se iz ovakvih naslovnica dalo izvuci stosta. Takodje i u kasnijem periodu kad Kit odraste ima tako odlicnih naslovnica da bi bilo steta ne objaviti original ako se iakada dodje tako daleko.
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 10/03/2006 : 01:54:09
|
quote: Originally posted by mpavin
e ipak je ova naslovnica malo pre-bijela i nekako mi djeluje prazno. tko zna,da je u boji onda bi ljudi prije primjetili strip na kioscima
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
eh,mnoštvo Zagora(pogotovo iz extra serije)ima masu bijeloga na naslovnici,pa se opet prodaju kao ludi. Dylan ima ponekad dosta bijele naslovnice,pa ide... teza ti ne drži vodu... |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 10/03/2006 : 01:56:41
|
Inace samo izdavanje Kit Tellera apsolutno podržavam,bili amateri ili ne.... iz jednostavnoga razloga što znam da se niti jedna druga izdavacka kuca ne bi ni usudila u pocetak ovakvoga necega... extra Tex je odlican izbor bio za pocetak Juliu jedva cekam a Tellera ni sam ne znam bi li kupovao al ako ce Kit Teller ovisiti o buducnosti extra Texa,onda kupujem dva primjerka |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 10/03/2006 : 02:17:25
|
quote: Originally posted by mpavin
SAMO NAPRID VAN GOGH!!!!!!!!!! i ne obazirite se na ovo što ostali pišu, njima ništa nije dobro ,ali isto ce kupiti strip.ako možete prominit neke stvari onda dobro, ako ne puno me briga.glavno da izlazi,a pogotovo EXTRA TEX
E,ovo ja potpisujem
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa. |
|
|
Slovenac
Senior Member
Slovenia
1759 Posts
Member since 01/11/2001 |
|
Thommo
stripovi.com suradnik
Croatia
1255 Posts
Member since 01/09/2003 |
|
Dalen
Senior Member
Croatia
2269 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 10/03/2006 : 09:47:57
|
Tocno je da naslovnica nije bog zna što i da su originalne iako ih je pregazilo vrijeme ipak bolje. Pa mislim da nebi bilo na odmet poslati Van Goghu jedan kulturni mail da im se skrene pažnja na to. Neka 1. broj ostane kakav je, a neka od 2. krenu sa originalnim naslovnicama. Meni je Mali Rendžer O.K. i uzimat cu ga bez obzira na naslovnice, ali bi sigurno više volio originalne. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29406 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 10/03/2006 : 10:01:41
|
quote: Originally posted by I like girlz
a evo sad sam pogledao. šta reci? vidi se da su i one orginalne naslovnice iz nekog prošlog vremena, kolor im je maltene od tri boje sastavljen. vjerovatno su u van goghu ocijenili da s onakvim naslovnicama ne mogu na današnje tržište. baš me zanima kakva ce biti naslovnica za drugi broj, jer tada ce sve biti mnogo jasnije, a ovo su sada sve samo puka nagadanja.
Mislim da su lose skenirane. Ne izgleda to lose, i uz malo dizajnerske obrade sa logom mislim da se moze izvuci jako puno. I nije posve istina da niko nista ne radi od Kita, jer zadnjih godina su izlazili reprinti (doduse u malim kolicinama) kod jedne talijanske firme koji su inace takodje objavili ovu naslovnicu sa Kitom ali izgleda posve drukcija jer ima pozadinu.
Naslovnice je nemo fotografirao iz moje knjige o Kitu, i zato su manje kvalitetne:(
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29406 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 10/03/2006 : 10:03:09
|
quote: Originally posted by seinfeld
Dado , sta se stalno guzis s ovim jetsetom,napravio je markos onu opciju, upotrijebi je:-)) !!!
"You see something you want then go for it (go for it) don't think twice go for it (go for it) don't leave this earth with nothing to show for it"
Ja sam je upotrijebio ali dzabe, kad ga ljudi quotaju. Zacudo, nije me isprovocirao.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6203 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 10/03/2006 : 10:21:30
|
Ne podržavam izdavanje Kit Telera.Ni kao klinac ga nisam volio tako da cu kupiti samo prvi broj zbog podrške i to je sve. Što se naslovnice tice,ovako po skenu je teško bilo što reci,možda "uživo" ispadne bolje.Pricekajmo da izade.
Bond.James Bond. |
|
|
Topic |
|