Author |
Topic |
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
|
VJ
Advanced Member
Croatia
5951 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 09/03/2006 : 21:45:30
|
quote: Originally posted by jetset
u najmanju ruku nije fer od libellus ekipe da "pljuje" po konkurencijskim uratcima kad još ovi nisu niti izašli na svjetlo dana...momci, trebali ste vi "lovit" autorska prava za kita tellera prije tih "amatera" pa nam ga uvalit u hc ....sigurno bi naslovnice bile "fantazija"
Jebote sto si ti dosadan!
|
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 09/03/2006 : 21:56:22
|
Prvi broj malog rendžera se zove baš "Mali rendžer" pa je to sasvim ok. Što se tice naslovnica... Pogledajte malo kako su izgledale originalne naslovnice. Izgledaju nekako arhaicno sa ispranim bojama. Vjerovatno su u Van Gog-u procjenili da to ne bi prošlo pa nas ceka gomila lijepih šarenih improviziranih naslovnica... Jedva cekam da ih vidim.
>>All this moments will be lost in time, like tears in rain...<< |
|
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
Member since 22/09/2005 |
|
vice
stripovi.com suradnik
7313 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 09/03/2006 : 22:13:41
|
Dobro van je jaki reka,uvik ovako bude,s velikin žarom se priželjkuje neki strip "ajme da je Extra Tex,ajme da je mali rendžer" a onda kad izadu nastupaju jadikovke tipa "ne valja mi onaj bili logo",ma jebote logo,pa ljudi su novi u poslu,normalno da su amateri,i koliko znan covik cita ovaj forum i izda ono šta toliko priželjkujemo kad ono jave se nezahvalni licemjeri,dajte coviku i svima koji su se trudili oko tog stripa malo podrške i prešutite neke sitnice,naslovnica je baš ok,one originalne ionako nisu nešto.Naprid Van Gogh!!!
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva! |
|
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
Posted - 09/03/2006 : 22:22:23
|
Ma to mi malo komentiramo, normalno je da težimo. bar u necem, perfekcionizmu, to nije s lošim namjerama!Ipak slažem se s tobom i ovo što je u radio Van Gogh s plasiranjem Texa i Kita na kioske u sasvim zadovoljavajucim izdanjima nisam mogao ni sanjati!Neka izlaze nove stvari, neka izlaze i albumi i artisticki stripovi,ali neka i reprinta klasicnih serijala obavijenih velom nostalgije! I zato:NAPRID VAN GOGH! |
|
|
jetset
Junior Member
Croatia
390 Posts
Member since 23/06/2005 |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 09/03/2006 : 22:36:40
|
u najmanju ruku nije fer od libellus ekipe da "pljuje" po konkurencijskim uratcima kad još ovi nisu niti izašli na svjetlo dana...momci, trebali ste vi "lovit" autorska prava za kita tellera prije tih "amatera" pa nam ga uvalit u hc ....sigurno bi naslovnice bile "fantazija"
Libellus ekipa za razliku od tebe stoji iza onog sto kaze, sada i uvijek. No znam, znam, ti bi malo paznje, evo je, samo za tebe... Ako je pljuvanje svaki negativan komentar, onda bogme ti stalno nesto pljucas, i mogao bi pripaziti na rijecnik. Ali kako ja ne smatram da je negodovanje istodobno i pljuvanje, te da se ne treba izbjegavati dati komentar pa i negativan, kad je nesto ocito, ne vidim gdje je problem? Ocigledno u tome sto mi dajemo argumentirane komentare za razliku od tebe koji samo trazis paznju i lupas bezveze ignorirajuci sve cinjenice koje se navode. Oni nama nikako nisu konkurencija, naprotiv. Da smo htjeli mogli smo raditi i Juliju jer smo imali rezervirana prava ali smo im svejedno prepustili jer zele raditi za kioske. No sto to tebi znaci, nista, ignoriras to kao sto ignoriras i sve druge cinjenice. Ti bi malo paznje, koju ocigledno ne dobivas u svom drustvu ako ga imas, pa eto ja sam uvijek tu za tebe... Ah da, vjeruj mi niko od nas iz Libellusa nema obicaj "uvaliti ga" nekome muskarcu...ni tvrd ni mek. Pa mi je drago da si nasao nekoga tko ti moze uvaliti mekog...za manje pare...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 09/03/2006 : 22:38:26
|
quote: Originally posted by vice
Dobro van je jaki reka,uvik ovako bude,s velikin žarom se priželjkuje neki strip "ajme da je Extra Tex,ajme da je mali rendžer" a onda kad izadu nastupaju jadikovke tipa "ne valja mi onaj bili logo",ma jebote logo,pa ljudi su novi u poslu,normalno da su amateri,i koliko znan covik cita ovaj forum i izda ono šta toliko priželjkujemo kad ono jave se nezahvalni licemjeri,dajte coviku i svima koji su se trudili oko tog stripa malo podrške i prešutite neke sitnice,naslovnica je baš ok,one originalne ionako nisu nešto.Naprid Van Gogh!!!
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Mislim da ti originalne naslovnice nisi nikad ni vidio, vice...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 09/03/2006 : 22:41:34
|
ima jedan bog,zvao se van gogh što sam dosadan
Ma nisi, to se Vedran sali. Tebi samo treba malo paznje, malo pozornosti koja ti nedostaje na drugim mjestima. Ne boj se, kad te svi odbace ja cu uvijek naci vremena za popricati sa tobom i tvome misljenju dati vaznost.
|
|
markolar
Advanced Member
Slovenia
3104 Posts
Member since 05/01/2004 |
Posted - 09/03/2006 : 22:48:28
|
quote: Originally posted by Dado
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
markolar |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7313 Posts
Posted - 09/03/2006 : 22:48:42
|
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Aha,znaci one na sajtu su lažne,raskrinkani ste
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 09/03/2006 : 22:53:39
|
Naravno da su lazne, one je crtao mikica, samo smo ih stavili pod originale... Mislio sam da ih nisi vidio osobno, drzao u rukama stripove, jer ove koje su prikazane su lose skenirane, uopce ne znam odkud su, ali nisu ciste. Naravno ne sve, ali recimo broj 3 izgleda lose... Inace su naslovnice odlicne, i steta je da se ne ide sa originalnim naslovnicama. Jer, ne smije se zaboraviti da proizvoid prodaje i pakovanje, a kod stripa je to naslovnica.
Edited by - Dado on 09/03/2006 22:57:23 |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 09/03/2006 : 22:55:00
|
Sve najbolje ekipi Van Gogha u nadi da ce ubrzati ritam izlazenja Texa i konacno pokrenuti Juliu.Nadam se da ce se tu obratiti vise paznje na naslovne jer u slucaju Julie one to stvarno zasluzuju. SAMO NAPRED
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa. |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7313 Posts
Posted - 09/03/2006 : 22:57:10
|
Naravno da su lazne, one je crtao mikica, samo smo ih stavili pod originale... Mislio sam da ih nisi vidio osobno, drzao u rukama stripove, jer ove koje su prikazane su lose skenirane, uopce ne znam odkud su, ali nisu ciste. Inace su naslovnice odlicne, i steta je da se ne ide sa originalnim naslovnicama. Jer, ne smije se zaboraviti da proizvoid prodaje i pakovanje, a kod stripa je to naslovnica.
Ma meni nije uopce jasno kako su dobili prava za njih,kad ona familija ne da nikome,možda se tu krije i odgovor zašto nema originalnih naslovnica
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 09/03/2006 : 22:58:57
|
Mozda, sto opet ne znaci da ova koja je najavljena izgleda dobro. A kad imaju prava tesko da nemaju prava na koristenje naslovnica, ili barem mogu raditi neke zamjenske.
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 09/03/2006 : 23:00:23
|
Ali da te zamjenske naslovnice ne budu lose, poput ove najavljene. Naravno ako moze neka ide originalna ali ako ne moze, mislim da nije dovoljno uzeti prvu ilustraciju na koju se naidje i od toga pokusati praviti naslovnicu.
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 09/03/2006 : 23:00:49
|
Ma nisi, to se Vedran sali. Tebi samo treba malo paznje, malo pozornosti koja ti nedostaje na drugim mjestima. Ne boj se, kad te svi odbace ja cu uvijek naci vremena za popricati sa tobom i tvome misljenju dati vaznost.
Dado, sta si se bacio na psihoanalizu Vidim dobro ti ide sa pacijentima
Mrzim mrznju! |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7313 Posts
Posted - 09/03/2006 : 23:00:59
|
Mozda, sto opet ne znaci da ova koja je najavljena izgleda dobro. A kad imaju prava tesko da nemaju prava na koristenje naslovnica, ili barem mogu raditi neke zamjenske.
Ma naravno da su originalne naslovnice uvik bolje,to ja malo pretjerujen ali kažen da mi tu nije sve cisto,ako Bonelli ne može dobit prava,kako oni mogu,možda je to išlo nekim drugim putem ili pogodbom bez originalnih naslovnica.
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 09/03/2006 : 23:10:22
|
Istina, sve moze biti tocno, no meni osobno moze ponajvise zasmetati nemarnost oko nekih sitnica. A te sitnice ispraviti ne kosta nista, skoro nista, osim malo rada i razmisljanja. To je ono sto ja zamjeram. Naravno, da oni koji su na pocetku imaju i kredit, moze im se progledati kroz prste nekoliko puta. Ali bilo bi lose cutati i reci za ono sto bas nije dobro da je odlicno jer tako se nece poboljsati. Meni ne smeta ako nam neko kaze primjedbe na nasa izdanja, dapace, i ako ima konkretne prijedloge jos bolje, vrijedi o njima razmisliti. Samo mi smetaju primjedbe i prijedlozi koji nemaju veze sa realnim i negiraju vec napisane cinjenice i argumente. To mi govori onda da toj osobi nije stalo do izdanja vec jednostavno treba nesto napisati, pa onda pise gluposti. Mi za sada nemamo nikakve cinjenice u vezi ovog izdanja osim ove najave, i po njoj i sudimo i o njoj pricamo. A nasa misljenja o izdanju su iskljucivo kolekcionarskog karaktera koje tezi ka sto savrsenijem izdanju.
|
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
|
vice
stripovi.com suradnik
7313 Posts
Posted - 09/03/2006 : 23:15:34
|
Istina, sve moze biti tocno, no meni osobno moze ponajvise zasmetati nemarnost oko nekih sitnica. A te sitnice ispraviti ne kosta nista, skoro nista, osim malo rada i razmisljanja. To je ono sto ja zamjeram. Naravno, da oni koji su na pocetku imaju i kredit, moze im se progledati kroz prste nekoliko puta. Ali bilo bi lose cutati i reci za ono sto bas nije dobro da je odlicno jer tako se nece poboljsati. Meni ne smeta ako nam neko kaze primjedbe na nasa izdanja, dapace, i ako ima konkretne prijedloge jos bolje, vrijedi o njima razmisliti. Samo mi smetaju primjedbe i prijedlozi koji nemaju veze sa realnim i negiraju vec napisane cinjenice i argumente. To mi govori onda da toj osobi nije stalo do izdanja vec jednostavno treba nesto napisati, pa onda pise gluposti. Mi za sada nemamo nikakve cinjenice u vezi ovog izdanja osim ove najave, i po njoj i sudimo i o njoj pricamo. A nasa misljenja o izdanju su iskljucivo kolekcionarskog karaktera koje tezi ka sto savrsenijem izdanju.
Potpuno si u pravu,samo mi je bilo krivo šta se odma kritizira a ljudi se jadni trude,jer to šta izdaju je ,vidi se,po našim željama jer smo nedavno o tome diskutirali,i zato ne triba baš odma udrit po kritikama,kad se uhodaju onda udri
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7834 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 09/03/2006 : 23:18:23
|
SAMO NAPRID VAN GOGH!!!!!!!!!! i ne obazirite se na ovo što ostali pišu, njima ništa nije dobro ,ali isto ce kupiti strip.ako možete prominit neke stvari onda dobro, ako ne puno me briga.glavno da izlazi,a pogotovo EXTRA TEX
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
|
|
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
Posted - 09/03/2006 : 23:18:28
|
Volio bi da se i ti decki ukljuce u raspravu i pokušaju obrazložiti neke urednicke odluke,a ne da se ugledaju u Bernarda! |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7834 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 09/03/2006 : 23:19:29
|
Meni uopce nisi dosadan, a pogotovo nisi kad se sprdaš sa HC-om(ni ja ga ne volim)
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
|
|
|
Topic |
|