Author |
Topic |
mpavin
Advanced Member
Niue
7834 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 10/03/2006 : 10:59:54
|
quote: Originally posted by kico
quote: Originally posted by mpavin
e ipak je ova naslovnica malo pre-bijela i nekako mi djeluje prazno. tko zna,da je u boji onda bi ljudi prije primjetili strip na kioscima
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
eh,mnoštvo Zagora(pogotovo iz extra serije)ima masu bijeloga na naslovnici,pa se opet prodaju kao ludi. Dylan ima ponekad dosta bijele naslovnice,pa ide... teza ti ne drži vodu...
ma je, ali u zagoru ima bar nešto boje(a u pravu si, nebo je u zadnje vrime uvik bijelo, a to mi se ne svida), a ova je cijela bijela. i u extra zagoru i dylanu piše na vrhu velikim slovima ime junaka, a ovde ne piše ništa nego samo dolje piše mali rendžer. pitam se što ce biti s drugim brojem. oce li staviti naslov na vrh ili...
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
|
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 10/03/2006 : 11:02:34
|
Zapravo mi je glupo diskutirati o ovome, ali trebam se razbuditi...:) Problem s naslovnicom je da, kad je se stavi na kioske - gdje se poccesto vidi samo vrh ili, joss gore, samo gornji lijevi kut - neche se vidjeti bog zna što osim bjeline, jer je logo dolje, pa to neche biti baš dobro za uoccljivost.
Plus, bijela se lako prlja...:)
mcn
Dnevno svježe strip-vijesti na http://qstrip.blog.hr ; recenzije knjiga i stripova na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 10 na svim kioscima! *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)! |
Edited by - mcn on 10/03/2006 11:04:42 |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 10/03/2006 : 11:06:01
|
Uvijek podržavam originalne naslovnice ili originalni red izlaženja, ali ovo gore mi izgleda nekako... Teško mi je opisati... Kao da je pravljena za pisani roman, kao da ju je vrijeme pregazilo za 100 godina, kao da tog junaka sa naslovnice nema unutra vec neki drugi. Ne znam, mene takva naslovnica ne bi privukla na kupovinu. Da ne ulazimo u rasprave, podvlacim da je ovo samo moje subjektivno mišljenje kao potencijalnog kupca...
Obi-wan-kenobi@inet.hr |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 10/03/2006 : 11:37:24
|
Mislim da cu ga ja kupiti, pa za dalje cemo videti, valjda ce poboljšati kvalitet, treba im dati podršku kao novim izdavacima, neka ljudi rade, a prodaja ce pokazati ko je u pravu !
Prelaze miš i slon preko mosta. Miš kaže:" Al' tutnjimo!" A kad se most srušio miš rece slonu : " Trebali smo ici , jedan po jedan !" |
|
|
Prodigy
Senior Member
Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
Posted - 10/03/2006 : 11:42:21
|
Vec se lomite hocete li kupiti ili ne a nije jos ni izasao! E, pa stvarno....
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 10/03/2006 : 11:47:51
|
Potvrdujem da cu kupiti :)
Prelaze miš i slon preko mosta. Miš kaže:" Al' tutnjimo!" A kad se most srušio miš rece slonu : " Trebali smo ici , jedan po jedan !" |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 10/03/2006 : 13:17:02
|
Nema lomljenja dali ce se kupiti ili ne, kupit cu sigurno, sto opet ne znaci da sam zadovoljan izborom naslovnice.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 10/03/2006 : 13:36:46
|
quote: Originally posted by Dado
Nema lomljenja dali ce se kupiti ili ne, kupit cu sigurno, sto opet ne znaci da sam zadovoljan izborom naslovnice.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
slažem se...strip ce se kupiti i kopovati, al reci svoje mišljenje o njemu mislim da je povoljno....
"...I only dream in black and white..." |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 10/03/2006 : 13:41:31
|
Bitno je da idu stare epizode po redu, ostavimo se naslovnica, bolje je ovako, bar se po necemu stripovi razlikuju, ovo sve iste naslovnice, a vec ih imamo u ZS i LMS, ovako nek ljudi daju sebi slobodu mašte i slobodu štampe :)
|
|
altair
Average Member
Croatia
575 Posts
Member since 19/09/2005 |
Posted - 10/03/2006 : 13:59:51
|
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Potpuno se slazem... |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29406 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 10/03/2006 : 14:04:51
|
quote: Originally posted by srdjandj
Bitno je da idu stare epizode po redu, ostavimo se naslovnica, bolje je ovako, bar se po necemu stripovi razlikuju, ovo sve iste naslovnice, a vec ih imamo u ZS i LMS, ovako nek ljudi daju sebi slobodu mašte i slobodu štampe :)
Prelaze miš i slon preko mosta. Miš kaže:" Al' tutnjimo!" A kad se most srušio miš rece slonu : " Trebali smo ici , jedan po jedan !"
Nevjerojatno koliko ti gluposti mozes napisati u jedinici vremena...
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 10/03/2006 : 14:32:28
|
Htio bih priupitati gospodu iz Van Gogha da li ima ikakve šanse da vrate podnaslove u svoja izdanja? Navikao sam se na te podnaslove i nekako mi je prazno bez njih. Mislim to ih ne košta ništa dodatnih para vec samo malo dobre volje!
Što se tice Malog Rendžera samo naprijed! |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7816 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 10/03/2006 : 14:43:53
|
Takodje i u kasnijem periodu kad Kit odraste ima tako odlicnih naslovnica da bi bilo steta ne objaviti original ako se iakada dodje tako daleko.
tu se apsolutno slažemo, te naslovnice iz kitovog kasnijeg perioda su su sasvim solidne, a neke i odlicne. možda su u van goghu i trebali krenuti s kitom upravo od tih epizoda, a ne od ovih, ipak slabije kvalitetnih. naravno da se s ovim kolekcionari nece složiti, ali to je ipak moje mišljenje. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 10/03/2006 : 15:53:31
|
A kupit cu prvu epizodu valjda... Jel su to epizode gdje se sve nastavlja iz price u pricu kao Blek? Meni bi bolje pasalo objavljivati epizode kad vec pocinju one cjelovite epizode. OD koje to pocinje u Dnevniku?
Wealth beyond measure, outlander... |
|
|
Thommo
stripovi.com suradnik
Croatia
1255 Posts
Member since 01/09/2003 |
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 10/03/2006 : 16:08:24
|
Da li moze neko da postavi naslovnu stranicu ?
"You see something you want then go for it (go for it) don't think twice go for it (go for it) don't leave this earth with nothing to show for it" |
|
|
Dalen
Senior Member
Croatia
2269 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 10/03/2006 : 16:14:33
|
Pa ljudi moji ko bi vama ugodio! Ovi oce od pocetka, ovi oce od ovih epizoda, ovi oce od onih epizoda, ove su naslovnice dobre, ove nisu, dobre su jedino originalne... Kukamo i placemo da treba Malog Renžera ponovno izdavati, pa kad krene trebalo bi ovo, trebalo bi ono. Ja sam uvijek i svagda pristalica za bilo koji strip da treba ici od 1. broja sa originalnim naslovnicama, ali to ne znaci da necu kupiti ovog. Kao što rekoh prije, ako se puno ljudi ne slaže sa ovom naslovnicom, treba uputiti kulturni mail Van Goghu, pa ljudi to možda isprave. Meni je osobno draže i ovakve naslovnice, a od broja 1., nego originalne od nekog šta ja znam kojeg broja. Radnja u Malom Rendžeru je jako povezana, pa za dobro razumijevanje je jako dobro da se ide od 1. broja. Onaj tko je citao puno toga od MR ce to dobro znati. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25368 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 10/03/2006 : 16:30:24
|
Ah koje vi probleme imate... PRVO: Za klince od 7,8,9 godina, kojima je MR i namenjen, ova naslovnica izgleda F-E-N-O-M-E-N-A-L-N-O. Pa i sami znate kako smo se oduševljavali nekim(na primer) Zagorovim naslovnicama, na kojima je on, baš kao i sada MR u gro planu,u nekoj teatralnoj superherojskoj pozi.Ili pogledajte neke od Spidermanovih ili Supermanovih naslovnica na kojima oni takodje zauzimaju slicne poze. DRUGO: Evo ja vam garantujem da ce strip biti citljiv i pored pogrešne i ne-po-italijanskoj-numeraciji-objavljene epizode. TRECE: Je li to baš stvarno TOLIKI problem?
Oh, I'm sorry. Did that break your concentration? I didn't mean to do that. Please, continue. I believe you were saying something about "best intentions."
|
|
|
VJ
Advanced Member
Croatia
5951 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 10/03/2006 : 16:56:10
|
Lazna uzbuna! Naslovnica je ipak sarnija od one u Modroj lasti. :) Eto, sad se mozemo nastaviti nervirati zasto ipak nije stavljena originalna naslovnica. :P
|
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
altair
Average Member
Croatia
575 Posts
Member since 19/09/2005 |
Posted - 10/03/2006 : 17:42:30
|
quote: Originally posted by VJ
Lazna uzbuna! Naslovnica je ipak sarnija od one u Modroj lasti. :) Eto, sad se mozemo nastaviti nervirati zasto ipak nije stavljena originalna naslovnica. :P
Jel bar prvi broj??? ili 100ti |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
|
vice
stripovi.com suradnik
7313 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 10/03/2006 : 19:15:41
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by srdjandj
Prelaze miš i slon preko mosta. Miš kaže:" Al' tutnjimo!" A kad se most srušio miš rece slonu : " Trebali smo ici , jedan po jedan !"
Nevjerojatno koliko ti gluposti mozes napisati u jedinici vremena...
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Šta je to,nova fizikalna formula,mjeri se u glupostima po sekundi,tj., srdjandjima
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva! |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7816 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 10/03/2006 : 19:26:39
|
quote: Originally posted by DeeCay
A kupit cu prvu epizodu valjda... Jel su to epizode gdje se sve nastavlja iz price u pricu kao Blek? Meni bi bolje pasalo objavljivati epizode kad vec pocinju one cjelovite epizode. OD koje to pocinje u Dnevniku?
Wealth beyond measure, outlander...
da, to su sve epizode gdje se sve nastavlja iz price u pricu, kao kod ovog bleka kojeg izdaje ludens. i naravno da nemam namjeru to da kupujem ako idu od orginalnog prvog broja (kupit cu i ja taj prvi broj radi eto kao neke podrške), prije dva mjeseca sam prodao sve te prve epizode kita tellera koje su kod nas reprintirane dva puta. to je štivo, kao što neko rece, za djecu od 9-10 godina. bolje bi bilo da su krenuli od prvog broja gdje je kit odrasliji i gdje su normalne price u nastavcima sa pocetkom i krajem i gdje su razni scenaristi i crtaci radili na tom stripu. koliko me pamcenje služi, jedna od prvih prica je sa titanom (slicno kao kod zagora). |
|
|
Topic |
|