Author |
Topic |
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8236 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 11/03/2006 : 12:45:46
|
wery ??? :)
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7313 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 11/03/2006 : 13:08:05
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by vice
Dobro,znan da san neke stvari stavlja u zanimljivosti a idu u recenziju,i covice,tjedan dana je meni puno,moran te požurivat.
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Ovo ti je, što bi Ameri rekli wery thin ice......
Oh, I'm sorry. Did that break your concentration? I didn't mean to do that. Please, continue. I believe you were saying something about "best intentions."
Neka,neka,bar se adrenalin pojacano izlucuje
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva! |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25368 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 11/03/2006 : 13:28:04
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
hahahahahahahahahah..nisam spavo 30 sati...
Oh, I'm sorry. Did that break your concentration? I didn't mean to do that. Please, continue. I believe you were saying something about "best intentions."
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25368 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 11/03/2006 : 13:29:14
|
veryveryveryveryveryveryveryveryveryveryveryveryveryveryveryveryveryveryveryvery
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47234 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
altair
Average Member
Croatia
575 Posts
Member since 19/09/2005 |
Posted - 11/03/2006 : 13:56:15
|
Ja sam zadovoljan. Kupovat cu ga i dalje, jedino mi se cini da nece biti nista od orig. naslovnica ali nema veze bitno je da izlazi. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47234 Posts
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 11/03/2006 : 14:31:27
|
Sranje! Ima više tipfelera nego ijedno izdanje Van Gogha. Znam da su velikim koracima krenuli u izdavaštvo,ali vrijeme je da netko procita par puta taj strip prije ulaska ili izlaska iz tiskare. Ovde se deru jedan na drugoga pola stripa! Sami usklicnici,jebote! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! obratite pažnju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Šteta!!! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47234 Posts
|
AZ
Average Member
Croatia
742 Posts
Member since 05/01/2002 |
|
osim
Senior Member
Vatican City
1686 Posts
Member since 12/11/2002 |
Posted - 11/03/2006 : 15:23:37
|
A Zagor nije za decu od 9-10 godina?
quote: Originally posted by I like girlz
quote: Originally posted by DeeCay
A kupit cu prvu epizodu valjda... Jel su to epizode gdje se sve nastavlja iz price u pricu kao Blek? Meni bi bolje pasalo objavljivati epizode kad vec pocinju one cjelovite epizode. OD koje to pocinje u Dnevniku?
Wealth beyond measure, outlander...
da, to su sve epizode gdje se sve nastavlja iz price u pricu, kao kod ovog bleka kojeg izdaje ludens. i naravno da nemam namjeru to da kupujem ako idu od orginalnog prvog broja (kupit cu i ja taj prvi broj radi eto kao neke podrške), prije dva mjeseca sam prodao sve te prve epizode kita tellera koje su kod nas reprintirane dva puta. to je štivo, kao što neko rece, za djecu od 9-10 godina. bolje bi bilo da su krenuli od prvog broja gdje je kit odrasliji i gdje su normalne price u nastavcima sa pocetkom i krajem i gdje su razni scenaristi i crtaci radili na tom stripu. koliko me pamcenje služi, jedna od prvih prica je sa titanom (slicno kao kod zagora).
|
|
|
osim
Senior Member
Vatican City
1686 Posts
Posted - 11/03/2006 : 15:27:40
|
Ja se samo nadam da ce se ovaj Mali rendzer moci negde i kupiti, te da nece morati ici u Zagreb da bih ga kupio, kao sto je bio slucaj sa Velikim Blekom |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 11/03/2006 : 15:30:49
|
quote: Originally posted by manhunter
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
hahahahahahahahahah..nisam spavo 30 sati...
Napišeš veri fin ajs i nema nikakvih problema. Ionako ta americka azbuka i nije nešto...
Obi-wan-kenobi@inet.hr |
|
|
Dalen
Senior Member
Croatia
2269 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 11/03/2006 : 15:39:06
|
quote: Originally posted by osim
Ja se samo nadam da ce se ovaj Mali rendzer moci negde i kupiti, te da nece morati ici u Zagreb da bih ga kupio, kao sto je bio slucaj sa Velikim Blekom
Oce, oce. Kod mene (Rab) je došao danas. I kupio sam ga zajedno sa extra Texom br. 3. Interesantno, Nathan Never uopce nije došao kod mene, a sve ostalo dode redovno. I da, naslovnica je O.K. Nije da je original, ali kad malo bolje pogledaš uopce nije ni tako loša. Za 2. broj je još bolja. Sve su izgleda Gambine. Od kojeg izdanja, reprinta ili neceg drugog, nemam pojma. To bi netko ko zna bolje tu tematiku mogao na to odgovoriti. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17140 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 11/03/2006 : 16:54:30
|
Mali rendzer ( Van Gogh ) br 1. Utvrda rendera prica prva od str 3 do str 99 - Utvrda rendzera str 3 - 29 - Let strvinara str 29 - 56 - Lazni zig str - 56 - 99 ponavlja se u LMS 697 ( Lazni zig ) str 3 - 96 - u LMS - u nedostaju stranice iz Van Gogh izdanja , str 3, 4, 5 i prva pasica str 6 prica druga od str 99 do str 130 - Sablasti na konjima str 99 - 110 - Napusteno selo str 110 - 130 ponavlja se u LMS 711 ( Sablasni jahac ) str 3 - 34 - u LMS - u treca pasica na strani 9 je zamjenjena sa trecom pasicom na strani 28 |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7814 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 11/03/2006 : 16:56:34
|
quote: Originally posted by Kruger
Mali rendzer ( Van Gogh ) br 1. Utvrda rendera prica prva od str 3 do str 99 - Utvrda rendzera str 3 - 29 - Let strvinara str 29 - 56 - Lazni zig str - 56 - 99 ponavlja se u LMS 697 ( Lazni zig ) str 3 - 96 - u LMS - u nedostaju stranice iz Van Gogh izdanja , str 3, 4, 5 i prva pasica str 6 prica druga od str 99 do str 130 - Sablasti na konjima str 99 - 110 - Napusteno selo str 110 - 130 ponavlja se u LMS 711 ( Sablasni jahac ) str 3 - 34 - u LMS - u treca pasica na strani 9 je zamjenjena sa trecom pasicom na strani 28
svaka cast na zanimljivostima |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7814 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 11/03/2006 : 16:58:01
|
quote: Originally posted by Dalen
Za 2. broj je još bolja. Sve su izgleda Gambine.
može li neko skenirati i tu naslovnicu za drugi broj? baš me zanima kako izgleda. |
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 11/03/2006 : 19:11:07
|
Ja se samo nadam da ce se ovaj Mali rendzer moci negde i kupiti, te da nece morati ici u Zagreb da bih ga kupio, kao sto je bio slucaj sa Velikim Blekom
Evo danas se pojavio u NS-u Veliki Blek br.2, pozuri dokle ga jos ima na kioscima
Naravno...i ja se iskreno nadam da ce ovo novo izdanje naci nekakav regularni put i do ovih nasih prostora...
"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
|
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6203 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 11/03/2006 : 19:17:16
|
Kupio i ja danas Kit Telera.Ovako na prvi pogled mi se cini sasvim OK.Naslovnica je lijepa,sken solidan(ipak je to prastari strip),130 stranica.Mislim da vrijedi 16 kuna.Što se citanja tice,uspio sam doci do 3.stranice a dalje jednostavno nije išlo. Ipal,drago mi je da je izašao jer poznajem dosta fanova malog rendžera.
Bond.James Bond. |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7834 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 11/03/2006 : 19:33:06
|
meni su naslovnice baš dobre,bolje od originala koje san vidio na ovoj stranici. naslovnica drugog broja je još bolja od ove prve
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
|
|
|
osim
Senior Member
Vatican City
1686 Posts
Posted - 11/03/2006 : 20:47:09
|
E, da, zaboravio sam ti reci da sam pre jedno mesec dana bio u Zagrebu i kad tamo - nigde nema Bleka, odnosno ima, ali nema broja 3; cak nije bilo ni u System comicsu. Onda sam uspeo da nadjem u Libellusu (valjda sam dobro pogodio imena, ovaj drugi je u Gajevoj 14), i to poslednji broj koji je ostao.
E, zbog toga iskreno se nadam da ce distribucija Malog rendzera ici mnogo MNOOOOOOOOOOOOOOOOOGOOOOOOOOOOOOOOOOOOO bolje nego distribucija Bleka, jer nista od posla ako strip mozes kupiti takoreci nigde. Da ne bude zabune, tu i tamo po novom sadu sam mailazio na pojedine brojeve Bleka i MArka, ali nigde ih nisam video sve na jednom mestu, iako su do tada bila izasla sva cetiri. I sad se svi kao zalimo zasto se stripovi danas kao lose prodaju i kako to da je Dnevnik nekad imao tako velike tiraze, i gde je danas to vreme; a Dnevnikovi stripovi su se prodavali i u najmanjim zaseocima bivse SFRJ, onim koji nisu imali ni postanski broj tipa nesto kod necega, zadnja posta ta i ta. Znam za pricu iz jednog sela koje je tek prosle godine dobilo prvu trafiku. Pitam ljude kako su onda uopste pre 20-ak godina dolazili do stripova. Oni mi kazu bila neka baba kojoj je Dnevnik redovno slao izvesne kolicine stripova, pa je ona sve to uredno prodavala. A danas mesecima trebas da trazis stripove po velegradima bivse SFRJda bi ih nasao.... Nesto tu ne valja.
quote: Originally posted by sdragan@
Evo danas se pojavio u NS-u Veliki Blek br.2, pozuri dokle ga jos ima na kioscima
Naravno...i ja se iskreno nadam da ce ovo novo izdanje naci nekakav regularni put i do ovih nasih prostora...
"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
|
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2853 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 11/03/2006 : 21:15:29
|
I mene vjeseli novi pocetak Malog Rendzera.
U stvari se pitam sta se desava sa mnom u poslednje vreme. Kupio sam Chico Specijal pa cak Blek 3...
Jack the Black. |
|
|
jetset
Junior Member
Croatia
390 Posts
Member since 23/06/2005 |
Posted - 11/03/2006 : 22:12:25
|
u inat svim onima (prepoznaju se lako) koji redovito kritiziraju izdanja van gogha(najcešce tražeci dlaku u jajetu) kupujem 10 komada kit tellera.za podršku.. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 11/03/2006 : 22:13:55
|
quote: Originally posted by Curunir
nego hoce li napokon ispraviti "slijedeci" na zadnjoj korici
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Pa vi ste IJEkavci, sta se bunis
O, pardon, izdavacka kuca je iz Dubrovnika? Da, treba SLIDECI
bas bi oni trebali IJEkati....stoga je i jasna greska ako su iz DU.....no opametise se, stavili su NAREDNI posto nisu sigurni..
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 11/03/2006 : 22:16:11
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by vice
Markose,moran te ganjat po forumu da te podsjetin na recenziju,covice necu više cekat,reci šta je s tin,znan da od onih silnih mailova moje sigurno nisi vidija pa ti sad kažen,prošlo je tjedan dana,mislin da bi bija red.
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Recenzija ima dobrih elemenata, samo treba puno toga popravit i ispravit i preokrenut da bi to bar malo licilo na pravopisno ispravan tekst. Objavit cu je, dakle, kad sve ispravim i slozim. I inace, mrzim kad me se na nesto pozuruje.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
ti svako malo preuredjujes stan nakon zenidbe
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
|
|
Topic |
|