forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Mister No i Marti Extra???
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/06/2006 : 22:02:44  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by deangelis

Možeš pricati npr. o sexu. A ako baš hoceš pricati o stripovima, pitaj ga npr. zašto Ken ne ide na kioske, ili, zašto je Ken tako skup, ili zašto ne izdaje extra MM i extra MN i to na kioske u tiražu recimo 20000 primjeraka, onako, malo za promjenu.

Samo su ljudska glupost i svemir beskonacni. Ali za ovo drugo nisam siguran.

Odgovore na ta pitanja znam.
A o seksu imaš fin topic u svaštari "lijepe žene šetaju kroz grad", pa pogledaj tamo. Ovaj topic sam ionako pokrenuo sa pitanjem ko ima intereasa za izdavanje MM i MN extra, a to što je otišlo na drugu stranu, nisam ja kriv. Samo plivam sa strujom.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/06/2006 : 22:05:25  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Ne, ja sam beskrupulozni gad koji vas sve hoce opljackati prodavajuci vam muda pod bubrege i dignuti veliku lovu izdavajuci ultraskupe stripove.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

Ja ovo niti sam rekao, a ni pomislo. Žao mi je ukoliko misliš da ja iam takvo mišljenje o tebi.Za mene je ovde završena rasprava o tome.

Nego, jel neko zna da li ce biti nešto od MM i MN extra, u BILO KOJEM OBLIKU?

Go to Top of Page

veber
Senior Member

1124 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 05/06/2006 : 22:06:59  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Markose, svaka ti cast. Stvarno imaš konjske živce objašnjavati ljudima po 100-ti put jednu te istu stvar, a oni i dalje trube po svome. Nije šija nego vrat. Ti si u stvari, trebao biti profesor.

Ne, Makos je zaljubljenik u strip, a uz to i profesinalac..

Ne, ja sam beskrupulozni gad koji vas sve hoce opljackati prodavajuci vam muda pod bubrege i dignuti veliku lovu izdavajuci ultraskupe stripove.

ko prizna pola mu se dodaje
Go to Top of Page

deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts

Member since 04/12/2005

Posted - 05/06/2006 : 22:09:40  Show Profile Show Extended Profile  Send deangelis a Private Message
quote:
Originally posted by veber

quote:

quote:

quote:

Markose, svaka ti cast. Stvarno imaš konjske živce objašnjavati ljudima po 100-ti put jednu te istu stvar, a oni i dalje trube po svome. Nije šija nego vrat. Ti si u stvari, trebao biti profesor.

ko prizna pola mu se dodaje

--------------------------------------------------------
Sad znamo tko pljacka Hrvatsku sirotinju, a bogami i vasceli Balkan.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/06/2006 : 22:14:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

A i mucam, pa ...:)

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/06/2006 : 22:15:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

quote:

Ja ovo niti sam rekao, a ni pomislo. Žao mi je ukoliko misliš da ja iam takvo mišljenje o tebi.Za mene je ovde završena rasprava o tome.

Nego, jel neko zna da li ce biti nešto od MM i MN extra, u BILO KOJEM OBLIKU?

Ma daleko od toga da si ti pomislio ili rekao nesto slicno, oprosti, nije ovo bilo namijenjeno tebi, nego moj sakrazam na svoj racun i parafraziranje raznoraznih likova i njihovih podmetanja.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/06/2006 : 22:16:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

Za mene je ovde završena rasprava o tome.

Nemoj zajebavati pa ja sam se tek ukljucio...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/06/2006 : 22:17:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
I ne, ne znam nista o MM i MN ekstra, ali uopce me ne bi zacudilo ako to Bernard objavi. Ne, nemam nikakve informacije, cisto nagadjam a ionako me vise nista ne moze zacuditi sto se tice novih izdanja.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/06/2006 : 22:18:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

Jesi rekao ljudima da si od kako se bavis izdavastvom kupio i auto?
One silne godisnje odmore i skupocjenu garderobu necu ni spominjati...

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/06/2006 : 22:20:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ma nemoj. A ti sutis da si kupio stan u Njemackoj i apartman na moru? Meni nesto govoris. Pih.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/06/2006 : 22:21:13  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

quote:

Za mene je ovde završena rasprava o tome.

Nemoj zajebavati pa ja sam se tek ukljucio...

Pa šta cu ti ja,gde si bio do sad?? Kad budeš svratio u CH ponovo možemo da nastavimo..

Go to Top of Page

veber
Senior Member

1124 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 05/06/2006 : 22:22:21  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message
pocece se manekenke lijepit za markosa bolje nego za nogometaše :))
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/06/2006 : 22:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

Ma nemoj. A ti sutis da si kupio stan u Njemackoj i apartman na moru? Meni nesto govoris. Pih.

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 05/06/2006 : 22:32:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
To sa skolama nije uopste losa ideja, i ne mora se toga toliko pokloniti... Postoje nacini da se deci pristupi i da im se pokloni strip, preko nastavnika, ili na neki treci nacin. Pored toga, poklonis im stripove iz rimitendine rimitende.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 05/06/2006 : 23:28:56  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
slažem se
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 06/06/2006 : 07:17:03  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Promenio sam ...i cutim...

Bacio sam novcic danas i pozeleo da ti se ostvari ono sto si sam pozelo

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 06/06/2006 : 07:33:15  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:

quote:

quote:

Pa tako kazi! Kakva, bre, ljubav prema stripovima, lova do krova

Salu na stranu, meni je bezveze pozivati se na nesto sto je nekad bilo. Bilo. Proslo vreme. Bilo je i Srpskoga Carstva nekada pa ga vise nema, niti ce ga biti.

Mislim da smo malo nepravedni. I prema sebi i prema izdavacima. Jedno doba je zavrseno, zauvek, ali ocigledno je preostalo nas dinosaura koji su preziveli taj stripovski Armagedon 1991, koji se jos secaju osamdesetih, nesposobnih da se suoce sa realnocu da nove generacije apsolutno ne interesuje ono sto je nas inetresovalo kad smo bili njihovih godina. Nove generacije danas imaju inetrnet, mi smo tada imali Marka. I to je to.

A sama situacija sa stripovima danas je jako dobra. U smislu da imamo sve vise izdavaca i sve sareniju ponudu. Pre samo dve godine mi smo kukali sto ne mozemo da citamo maksije i gigante. A vidi sada. Pre samo dve godine nije bilo Martija ni Mister Noa, pa ni Bleka, ni Marka ni Malog rendzera... Nesto se menja. Krece se. Kako bude kupovna moc rasla, bice i vecih tiraza i jos vece ponude. Ne onih Dnevnikovih tiraza, ali kao sto rekoh to su neka druga vremena, potpuno inkompatibilna sa ovim danasnjim.

Dakle, pogled u buducnost, a ne u proslost. To je kljuc.

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

JohnDrake
Junior Member

467 Posts

Member since 08/01/2005

Posted - 06/06/2006 : 07:44:36  Show Profile Show Extended Profile  Send JohnDrake a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka
Pre samo dve godine mi smo kukali sto ne mozemo da citamo maksije i gigante. A vidi sada. Pre samo dve godine nije bilo Martija ni Mister Noa, pa ni Bleka, ni Marka ni Malog rendzera... Nesto se menja. Krece se. Kako bude kupovna moc rasla, bice i vecih tiraza i jos vece ponude. Ne onih Dnevnikovih tiraza, ali kao sto rekoh to su neka druga vremena, potpuno inkompatibilna sa ovim danasnjim.

Zanimljiv pogled u buducnost. Marti, Mister No, Blek, Mark, Mali renzer. Šta sve necu ovde procitati. Ako budemo ovako napredovali, za par godina se možemo nadati da se Zagor kod nas približi talijanskim. Najlude je što šacici fanatika to stvarno predstavlja ostvarenje ideala. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/06/2006 : 08:01:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Drake, to je jedna strana medalje. Druga strana su mange na kioscima (Algoritam), novi stripovi za djecu na kisocima (Witch, Wondercity), priprema se i jos dva premijerna Magnus/Bunker izdanja za kioske (ne pitajte me koja:) ) itd itd. Dakle, napredujemo i na drugim frontovima, ne samo na Bonelliju.

Go to Top of Page

priki
Junior Member

Wallis and Futuna Islands
424 Posts

Member since 08/02/2005

Posted - 06/06/2006 : 08:06:27  Show Profile Show Extended Profile  Send priki a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Pa tako kazi! Kakva, bre, ljubav prema stripovima, lova do krova

Salu na stranu, meni je bezveze pozivati se na nesto sto je nekad bilo. Bilo. Proslo vreme. Bilo je i Srpskoga Carstva nekada pa ga vise nema, niti ce ga biti.

Mislim da smo malo nepravedni. I prema sebi i prema izdavacima. Jedno doba je zavrseno, zauvek, ali ocigledno je preostalo nas dinosaura koji su preziveli taj stripovski Armagedon 1991, koji se jos secaju osamdesetih, nesposobnih da se suoce sa realnocu da nove generacije apsolutno ne interesuje ono sto je nas inetresovalo kad smo bili njihovih godina. Nove generacije danas imaju inetrnet, mi smo tada imali Marka. I to je to.

A sama situacija sa stripovima danas je jako dobra. U smislu da imamo sve vise izdavaca i sve sareniju ponudu. Pre samo dve godine mi smo kukali sto ne mozemo da citamo maksije i gigante. A vidi sada. Pre samo dve godine nije bilo Martija ni Mister Noa, pa ni Bleka, ni Marka ni Malog rendzera... Nesto se menja. Krece se. Kako bude kupovna moc rasla, bice i vecih tiraza i jos vece ponude. Ne onih Dnevnikovih tiraza, ali kao sto rekoh to su neka druga vremena, potpuno inkompatibilna sa ovim danasnjim.

Na neciju srecu da, a na moju ne. Izgleda da maxi i gigant DD nikad nece izaci. ili da krene kao zagor 1 extra + 1 redovni mesecno.

Mister No rules!
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 06/06/2006 : 08:10:59  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:
Originally posted by JohnDrake

quote:
Pre samo dve godine mi smo kukali sto ne mozemo da citamo maksije i gigante. A vidi sada. Pre samo dve godine nije bilo Martija ni Mister Noa, pa ni Bleka, ni Marka ni Malog rendzera... Nesto se menja. Krece se. Kako bude kupovna moc rasla, bice i vecih tiraza i jos vece ponude. Ne onih Dnevnikovih tiraza, ali kao sto rekoh to su neka druga vremena, potpuno inkompatibilna sa ovim danasnjim.

Zanimljiv pogled u buducnost. Marti, Mister No, Blek, Mark, Mali renzer. Šta sve necu ovde procitati. Ako budemo ovako napredovali, za par godina se možemo nadati da se Zagor kod nas približi talijanskim. Najlude je što šacici fanatika to stvarno predstavlja ostvarenje ideala. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb.
To je bio samo primer.
Beli Put.
Eto ti jos jedan primer.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/06/2006 : 08:20:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
DD maxi i giganti ce izaci, u to sam skoro pa siguran. Samo je pitanje vremena i tko ce ih i kako objaviti.

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15633 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 06/06/2006 : 08:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
:-)))

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1924 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 06/06/2006 : 09:41:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
quote:

Drake, to je jedna strana medalje. Druga strana su mange na kioscima (Algoritam), novi stripovi za djecu na kisocima (Witch, Wondercity), priprema se i jos dva premijerna Magnus/Bunker izdanja za kioske (ne pitajte me koja:) ) itd itd. Dakle, napredujemo i na drugim frontovima, ne samo na Bonelliju.

znaci algoritam ide s mangama na kioske ?
to mi se svida

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 06/06/2006 : 16:10:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
I tako se jos jedan topic zavrsio sa hepy-endom...
Mislim da smo imali dobru i korisnu raspravu...nadam se da ce neko od izdavaca to i procitati i izvuci makar deset pametnih recenica od... preko 10 stranica topica.

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000