[font=Comic Sans MS]Govorimo naravno o najzanimljivijoj grupaciji superheroja uopce gotovo nezamislivi kolaz oprecnih karaktera i pozadina skoro nasumice izabranih iz DC univerzuma cini najjaCI savez za koji se zna, ali takode i najnestabilniji uzimajuci u obzir alter ego koji se poput crvenog konca provlaci kroz cijele eseje. JLA-PRAVA POSLASTICA. vi ste na redu
How do you know that my dimwitted inexperience isn't merely a subtle form of manipulation, used to lower people's expectations, thereby enhancing my ability to effectively manuever within any given situation?
How do you know that my dimwitted inexperience isn't merely a subtle form of manipulation, used to lower people's expectations, thereby enhancing my ability to effectively manuever within any given situation?
Govorimo naravno o najzanimljivijoj grupaciji superheroja uopce
Dobro sad, kako kome. Meni je možda cak Fantastic Four draži zbog Leeja i Kirbyja.
Inace, Justice League je stvarno grupacija sa potencijalom koji je do izražaja uspio doc tek kod šacice autora. Iako je poceo izlaziti još šezdesetih godina, jednu od najboljih verzija tima ponudili su nam Keith Giffen i J.M. DeMatteis i to pod nazivom JLI (Justice League International). Njihovi scenariji su bili odlican spoj akcije, humora (i to pogotovo humora) i karakterizacije. Giffen i DeMatteis su takoder pisali scenarije za još jednu odlicnu inkarnaciju tima, JLE (Justice League Europe). Ipak, najbolju verziju tima dali su Grant Morrison i nakon njega Mark Waid u JLA iz devedestih. Po mom mišljenju, ti brojevi JLA su neki od najboljih stripova koje sam ikad procitao. Vrlo mocno.
Ako vas zanima osvrt na cijeli serijal sa najboljim trenucima, preporucam kolumnu Scotta Tiptona na Comics101.
Govorimo naravno o najzanimljivijoj grupaciji superheroja uopce
Dobro sad, kako kome. Meni je možda cak Fantastic Four draži zbog Leeja i Kirbyja.
A Ultimates? Ultimates su daleko the kickassiest team ever!
Novi Justice League of America je dobro poceo. Ova nulta epizoda je bilo vrlo zanimljiva, ne dogada se puno, ali prikazuje neke stvari koje su se dogodile i neke stvari koje ce se tek dogoditi. Kako bi se reklo, posveta prošlosti s pogledom u buducnost. I ono što me posebno razveselilo, Diana je i dalje Wonder Woman, a ne Donna Troy.
"Oh, Alex. You made a LOT of mistakes. You underestimated Superman. Superboy. Me. But the biggest one? You didn't let the Joker play."