Author |
Topic  |
|
STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts
Member since 23/02/2006 |
Posted - 15/05/2006 : 17:27:47
|
rijec je o manga serijalu kod nas poznatog(bolje receno u italiji poznatog)pod nazivom I CAVALIERI DELLO ZODIACO[knights of the zodiac] -napravljen je i anime serijal u tri dijela
>o cemu se radi? -pet malih siroceta biva odabrano od božice atene osobno(ni više ni manje) da obuku legandarne armature(prema zviježdima na nebu-pegasus,sirio,andromeda,fenix i crystal i budu njezini osobni zaštitnici i borci za dobrobit covjecanstva...naravno nakon što završe obuku -radnja je podijeljena na tri dijela,i to: 1)prvi dio-mladici se sastaju nakon mnogo godina obuke i krecu u borbu protiv zlatnih vitezovakoji nose armature svakog znaka u horoskopu(ima ih 12)-da bi došli do glavnog svecenika ARLESA koji je sve to zakuhao ranivši ATENU carobnom strijelom 2)drugi dio-se odvija nakon nekakvog potopa slicnog biblijskom,bore se protiv novih vitezova,ovog puta iz podmorja 3)treci dio-se dešava u hadu --to je onako ukratko
a pa,pošto sam vidio da dosta vas voli mange i anime zanima me dali je neko ovo citao ili gledao i ako je kakvo mu je bilo??? ja sam kao klinac to pratio na talijanima bilo mi je super 
ako nešto zna više o ovome nek napiše jer ja znam samo ovo-ovako po sjecanju(pretty blurry)
"When you have to shoot-shoot,don't talk!!!!!" -Tuco Ramirez
|
|
STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts
Posted - 15/05/2006 : 17:37:06
|
i koja slika: 1. -zlatni vitezovi 2. -sirocad 3. -redom sa lijeva na desno:andromeda,sirio,pegasus,fenix i crystal 4. -jea 5. -atena osobno
|
Edited by - STOSIC on 15/05/2006 22:24:30 |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 15/05/2006 : 17:40:58
|
mislim da jos nisam spreman za mange,,nekako su mi crtezi pickasto orjentalni..,nazovite to ksenofobijom ili kako hocete ali me ,i"don"t like it
the chase is better than the catch |
 |
|
jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
|
Goran M.
Starting Member
81 Posts
Member since 07/01/2005 |
Posted - 16/05/2006 : 16:56:05
|
quote: Originally posted by SSTOSIC5@htnet-dsl
rijec je o manga serijalu kod nas poznatog(bolje receno u italiji poznatog)pod nazivom I CAVALIERI DELLO ZODIACO[knights of the zodiac] -napravljen je i anime serijal u tri dijela
Ja sam to gledao kao mali u doba kad sam živio u Italiji prije dosta godina. Ako itko ima DivX-e s talijanskom sinkronizacijom (ne vjerujem da bi mi bez toga bilo tako šarmantno)...
-- I honor my personality flaws, for without them I would have no personality at all. |
 |
|
STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts
Posted - 16/05/2006 : 18:54:15
|
[quote]Originally posted by SnotMan

To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself...http://monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=11053176
šta ti imaš taj strip ili je to slika sa neta??
|
 |
|
jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
Posted - 16/05/2006 : 20:10:30
|
sjeca li se iko od vas crtanog japanskog serijala a možda i stripa Grandzort sa robotima(meni najbolji crtic, još uvijek imam par kaseta starih 15tak godina)
homos homini lupus |
 |
|
SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts
Posted - 17/05/2006 : 12:55:45
|
[quote]Originally posted by SnotMan

To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself...http://monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=11053176
šta ti imaš taj strip ili je to slika sa neta??
Net   
|
 |
|
STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts
|
SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12970 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 29/07/2006 : 13:32:51
|
SSTOSIC5, mislim da bi te ovo moglo zanimati. Prije godinu dana japanska TV Asahi napravila je dvije ankete sto najboljih anime serijala ikad, jednu za TV i jednu za internet. U obje ankete medu 100 naslova nalazi se i Saint Seiya, u TV anketi je na 60. mjestu, dok je u internet anketi na 11. mjestu! 
Rezultati ankete mogu se vidjeti ovdje, za TV...
http://animenewsnetwork.com/article.php?id=7458
...a ovdje za internet.
http://animenewsnetwork.com/article.php?id=7455
"Oh, Alex. You made a LOT of mistakes. You underestimated Superman. Superboy. Me. But the biggest one? You didn't let the Joker play." |
 |
|
STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts
Posted - 29/07/2006 : 13:44:42
|
Bushido hvala za linkove! hvata me nostalgija , uz te sam crtane odrastao,pocetkom devedesetih,stalno su ih prikazivali na talijanima,saint seiya i još puno njih sa ovih popisa...
|
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12970 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 29/07/2006 : 14:02:22
|
Bushido hvala za linkove! hvata me nostalgija , uz te sam crtane odrastao,pocetkom devedesetih,stalno su ih prikazivali na talijanima,saint seiya i još puno njih sa ovih popisa...
Haha, ti na talijanima, a ja na njemackim televizijama. 
Da, i mene je uhvatila nostalgija kad sam vidio naslove neke od tih serija. Doduše, Saint Seiya nisam gledao, ali na internetu stalno tražim fansub grupe koje prevode old-school anime, pa cu sigurno kad-tad skinut i Saint Seiya. 
"Oh, Alex. You made a LOT of mistakes. You underestimated Superman. Superboy. Me. But the biggest one? You didn't let the Joker play." |
 |
|
|
Topic  |
|