forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novo Libellusovo izdanje - ZAVJERA SRIJEDOM
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 14/06/2006 : 12:01:35  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

To bi vec znao da citaš Nathan Nevera. :P

ponekad svesno odaberem da zivim u neznanju

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 14/06/2006 : 13:17:48  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message
quote:
Što da ne? Lavirint recimo drži prava za sve post YU države za Životinjsku karmu (a i NeOM, ako se ne varam).

E sad, dal' BP ima prava za ceo region, ne bih znao. Ali ako je hteo da ih plati - mogao je da ih dobije.

što mi nema logike, ako želi štampati na latinici na hrvatskom jeziku, onda mi je jasno da ima prava za Hrvatsku, ali na svom jeziku ( koji nam je i više nego razumljiv, ali to nema veze ) mi nema logike. To bi znacilo onda da nitko nemože sada izdati NeOM na hrvatskom, u Hrvatskoj, to je bez veze. Kao da netko u Meksiku drži prava za Ameriku :)
jebeš ekonomiju

quote:
Za Spiroua se ne boj. Izdat cemo sve albume koji postoje i to u sto je moguce brzem ritmu. Prosle godine je isao 1, ove godine idu 2, dogodine... Vidjet cemo!

Uglavnom, dat cemo sve od sebe.

svete rijeci, nego da ne ide taj rast geometrijskom progresijom, prvo 1, pa 2, pa 4, pa....

if you only knew the power of the dark side
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 14/06/2006 : 13:57:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
quote:
Originally posted by darth-vader
ne razumijem se baš, ali kako Beli put može imati prava za izdavanje necega u Hrvatskoj ?

isto kao shto LMInformatika ima prava za svaku od ex-Yu republika za Marvelova izdanja. ne zadugo, ali i dalje ima.

A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| http://r2cu.wordpress.com/lavirint/
Go to Top of Page

Vid
Senior Member

Slovenia
1254 Posts

Member since 07/10/2004

Posted - 14/06/2006 : 14:05:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Vid a Private Message
quote:

svete rijeci, nego da ne ide taj rast geometrijskom progresijom, prvo 1, pa 2, pa 4, pa....

Bilo bi to lijepo. Jer sa dva albuma godišnje,trebalo bi to izdajati do 2030 godine (a onda još nekoliko godina, da se pokriju svi oni albumi, koji ce u originalu još biti izdani u svim tim godinama).

TRAŽIM BISERSTRIP 10 BISERSTRIP ŠAMPIJONI STRIPA 11,17
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 14/06/2006 : 14:09:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Radit cemo Moorea kad tad. Ja cu osobno uciniti sve u mojoj moci da se on pojavi na hrvatskom, prije ili kasnije.

to kupujen sigurno!!!

quote:
"ostani gdje jesi!"
to mi je prvo zaparalo ushi... previshe bukvalan prevod(pretpostavljam da je tu stajalo "stej ver ju ar:)...ja bi ishao sa " ne prilazi mi!" ili "odbi!" ili nechim petim...

u pravu si! nazalost, uzasno je cesto takvo doslovno prevodjenje...

quote:
S obzirom da je puna rijecc "hajdemo" onda bi trebalo biti 'aj'mo, ali rekoh previsse je...:)

zapravo se tu nigdi ne bi tribalo pisati... nepotrebno je...
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 14/06/2006 : 19:39:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

>jedini problem koji imam je na par mesta glede prevoda i >tipfelerchitj ili dva("to je onI"(sem ako ONI nije ime)

Oni je demon po japanski.

> i "aj'mo" gde je pretpostavljam trebalo da bude 'ajmo).

S obzirom da je puna rijecc "hajdemo" onda bi trebalo biti 'aj'mo, ali rekoh previsse je...:)

mcn

Dnevno svježe strip-vijesti na http://qstrip.blog.hr ; recenzije knjiga i stripova na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 11 na svim kioscima! *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!

joj, ne znam ali meni je tu najsrecnije resenje - ajmo, bez ikakvih apostrofa

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 14/06/2006 : 20:02:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:

što mi nema logike, ako želi štampati na latinici na hrvatskom jeziku, onda mi je jasno da ima prava za Hrvatsku, ali na svom jeziku ( koji nam je i više nego razumljiv, ali to nema veze ) mi nema logike. To bi znacilo onda da nitko nemože sada izdati NeOM na hrvatskom, u Hrvatskoj, to je bez veze. Kao da netko u Meksiku drži prava za Ameriku :)

Misliš - kao što Egmont drži prava za Diznija za celu Evropu, pa ih eventualno prodaje dalje? Ili kao što Panini drži prava za Marvel za Evropu?

Dakle, to ne znaci da niko u Hrvatskoj ne može da izdaje NeOM - ali znaci da mora da dode kod dekare za prava.

--
"Stay drowned! Stupid Lazarus pit!"
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 14/06/2006 : 20:08:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
Dekara Imageov magnat za teritorije Balkana

A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| http://r2cu.wordpress.com/lavirint/
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 14/06/2006 : 22:05:27  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message
quote:
Misliš - kao što Egmont drži prava za Diznija za celu Evropu, pa ih eventualno prodaje dalje? Ili kao što Panini drži prava za Marvel za Evropu?

Dakle, to ne znaci da niko u Hrvatskoj ne može da izdaje NeOM - ali znaci da mora da dode kod dekare za prava.

OK, ali nevidim razlog da Beli put u tom slucaju ne proda prava npr. Libellusu, jer on niti ne proda baš tih izdanja u Hrvatskoj previše, ili se varam ?

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 14/06/2006 : 22:18:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Ne bih znao koliko toga se proda - a i cela prica da BP ima prava za celu post YU teritoriju je so far cista spekulacija.

--
"Stay drowned! Stupid Lazarus pit!"
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 14/06/2006 : 22:43:00  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:

...koji ih, inache, ne prodaje za trejdove ili HCove vetj samo i iskljuchivo za izdavanja u sveschchicama

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 14/06/2006 : 22:46:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
nego jesi prochitao komentare? da imam laptop prikopchan vishe bi ti trabunjo shto ovo ne valja i shto ovo valja ali sve se da podnijeti osim onog shto sam imejliso

Go to Top of Page

Rache
New Member

Croatia
198 Posts

Member since 31/08/2005

Posted - 14/06/2006 : 23:15:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Rache a Private Message
quote:
[Magicni je skoro gotov i uskoro (naredni tjedan otrpilike, nemojte me drzat za rijec 100%) ide u tisak. Radje cemo zakasnit 15 dana, nego da izdanje izadje sa greskicama, a vjerujte, nije mali posao procitati 1200 stranica stripa nekoliko puta zaredom.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

Hvala na odgovoru (to se cijeni kod izdavaca) Znaci jos jedno mjesec dana (ili tu negdje). Glavno da se otprilike zna- lakse je cekat kad imas neki ETA

Nothing is more dangerous than an idea when it's the only one you have.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/06/2006 : 23:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by BlekenDekara

quote:

...koji ih, inache, ne prodaje za trejdove ili HCove vetj samo i iskljuchivo za izdavanja u sveschchicama

Ja sam danas dobio Invincible Ultimate collection vol. 1 i procitao ga skoro cijelog, sutra narucujem Vol. 2. To je prekrasno napravljeno. Ocu i ja tako. Onda, mi prodas prava za Hrvatsku?

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/06/2006 : 23:24:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Rache

quote:
[Magicni je skoro gotov i uskoro (naredni tjedan otrpilike, nemojte me drzat za rijec 100%) ide u tisak. Radje cemo zakasnit 15 dana, nego da izdanje izadje sa greskicama, a vjerujte, nije mali posao procitati 1200 stranica stripa nekoliko puta zaredom.

Hvala na odgovoru (to se cijeni kod izdavaca) Znaci jos jedno mjesec dana (ili tu negdje). Glavno da se otprilike zna- lakse je cekat kad imas neki ETA

Nothing is more dangerous than an idea when it's the only one you have.

Nema na cemu. Za mjesec dana cemo o dojmovima o izdanju:)

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 15/06/2006 : 01:27:26  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ja sam danas dobio Invincible Ultimate collection vol. 1 i procitao ga skoro cijelog, sutra narucujem Vol. 2. To je prekrasno napravljeno. Ocu i ja tako. Onda, mi prodas prava za Hrvatsku?

za SVESKE, nema problema, Trejd - NIKAD!

drago mi je svakako da ti se invincible svideo...jel se setjash svoje reakcije kad sam ti onomad pred izdavanje prvog broja objashnjavao premisu i size serijala?:)
dijametralno suprotna bejashe, ne?:)))

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 15/06/2006 : 04:19:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda
joj, ne znam ali meni je tu najsrecnije resenje - ajmo, bez ikakvih apostrofa

Lektor tu ima zadnju rijec.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/06/2006 : 09:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

To je nepostivanje ljudskih prava!;)

quote:
drago mi je svakako da ti se invincible svideo...jel se setjash svoje reakcije kad sam ti onomad pred izdavanje prvog broja objashnjavao premisu i size serijala?:)
dijametralno suprotna bejashe, ne?:)))

Ne sjecam, ali mogu zamisliti;) Ali dobro, samo budale ne mijenjaju misljenje:)

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 15/06/2006 : 12:42:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

A nemoj se onda cuditi kad se pojave piratska izdanja...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 16/06/2006 : 16:40:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message
svaka cast ljudi, novo izdanje izgleda jako lipo...
p.s. meni po premisi, a i crtežu, više baca na league of extraordinary gentlemen nego na x-mene...što svakako obcava

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6184 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 16/06/2006 : 21:00:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Cestitam na izdanju.Libellus širi svoju ponudu što je svakako pozitivno.Strip obecava,a pitam koliko je toga objavljeno u originalu?

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 16/06/2006 : 22:10:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
To je novo i objavljen je do sada samo taj, drugi je mislim pri kraju s realizacijom.
Uglavnom vidio sam naslovnicu koja mi izgleda jako, jako dobra.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6184 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 16/06/2006 : 22:12:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Super onda.Nešto novo i aktualno - to cu uvijek podržati.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 18/06/2006 : 23:27:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
nisam u tijeku, ali cestitke na novom libellusovom izdanju-zavjeri gen....upps, srijedom

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/06/2006 : 21:42:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
A sad, ha?

Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000