Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Toninho
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/1078464831.gif)
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 01/08/2006 : 14:45:54
|
A JA SAM DRUG TITO NA CELU KOLONE
al se nebi jasmin od milja moga zvat jaša imam i ja pravo na svoje favorite
hiljadu mi retorti![](icon_smile_big.gif)
decki krecemo na jesen razjebat cemo tržište![](icon_smile_approve.gif) |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 01/08/2006 : 14:49:24
|
Hajde malo drugovi smirite hormone, upropastiste mi topic...![](icon_smile.gif)
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
SejoSexon
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/bayern-logo.gif)
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 01/08/2006 : 14:52:58
|
quote: Originally posted by Dado
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
nije prvi a ni posljednji. Živjela revolucija na stripovi.com! ![](icon_smile_big.gif)
Naš Murga nije obican drot, njegove metode su modernije, on te prvo ponudi cigarom pa te poslije razbije.
|
|
jasa
Advanced Member
![](avatars/yoshi2.gif)
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
Posted - 01/08/2006 : 14:54:33
|
dobri pilot ce prihvatiti da izbaci 5-6 kg papirica kroz avio besplatno ne brini se
Homo homini lupus Honores mutant mores Actum ne agas
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 01/08/2006 : 14:55:05
|
ti si sam sve upropastio, kad si prodao dušu vragu i poveo se za gosponom $$$ i marx i lenjin bi te osudili...i deportirali iz zemlje (ukljucujuci švicarsku)
Tako je govorio Zagortustra. |
|
STOSIC
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Sao Tome and Principe
1754 Posts
Member since 23/02/2006 |
|
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 01/08/2006 : 15:00:09
|
quote: Originally posted by stinky
ti si sam sve upropastio, kad si prodao dušu vragu i poveo se za gosponom $$$ i marx i lenjin bi te osudili...i deportirali iz zemlje (ukljucujuci švicarsku)
Tako je govorio Zagortustra.
Srecom uvijek sam bio pristasa kapitalista...![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
Toninho
Advanced Member
![](avatars/1078464831.gif)
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 01/08/2006 : 15:00:50
|
iskljuci švicu![](icon_smile_big.gif)
sorry za topic
da nastavim po topicu
mislim da je ono brdo u naslovnici stvarno preveliko to me snažno zabrinjava ter me cini nervoznim i zato mi padaju onakve pizdarije ka prije na pamet
inace sam sam sasvim normalan evo skoro ko stinky![](icon_smile_big.gif) |
|
Dalen
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Avatar(12).jpg)
Croatia
2272 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 01/08/2006 : 16:10:03
|
Pa zar uvijek morate pokvariti neko ovako dobro izdanje sa primjedbama o cijeni koštanja istog? Da li strip košta 75 ili 100 kuna? Zar su te razlike od 15-20 kuna toliko bitne? Decki iz Libellusa su odradili sve do sada vrlo dobro i vrlo profesionalno. Vjerujem da ce odnos cijene koju ce staviti, biti optimalno srazmjeran kvaliteti izdanja i cijeni koštanja ostalih stvari koje idu uz to. |
|
jasa
Advanced Member
![](avatars/yoshi2.gif)
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
Posted - 01/08/2006 : 16:28:44
|
quote: Originally posted by Dalen
Pa zar uvijek morate pokvariti neko ovako dobro izdanje sa primjedbama o cijeni koštanja istog? Da li strip košta 75 ili 100 kuna? Zar su te razlike od 15-20 kuna toliko bitne? Decki iz Libellusa su odradili sve do sada vrlo dobro i vrlo profesionalno. Vjerujem da ce odnos cijene koju ce staviti, biti optimalno srazmjeran kvaliteti izdanja i cijeni koštanja ostalih stvari koje idu uz to.
ma hajde.......pricaj mi pricu
Homo homini lupus Honores mutant mores Actum ne agas
|
|
VALTER
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obelus.gif)
Croatia
6414 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 01/08/2006 : 16:33:28
|
Ne znam zašto toliko ogorcenja izaziva kada netko primjeti ta cijena nije u skladu s platežnim mogucnostima dobrog dijela stripofila. No, tu su knjižnice; meni je uvijek bitnije bilo procitati nego imati u vlasništvu, iako se smatram kolekcionarom. |
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Posted - 01/08/2006 : 16:44:37
|
quote: Originally posted by Dalen
Da li strip košta 75 ili 100 kuna? Zar su te razlike od 15-20 kuna toliko bitne?
da, razlike od 15-20kn su presudne
|
djuna
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/metallica simps.jpg)
Serbia
214 Posts
Member since 20/07/2004 |
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Posted - 01/08/2006 : 17:02:59
|
quote: Originally posted by VALTER
Ne znam zašto toliko ogorcenja izaziva kada netko primjeti ta cijena nije u skladu s platežnim mogucnostima dobrog dijela stripofila. No, tu su knjižnice; meni je uvijek bitnije bilo procitati nego imati u vlasništvu, iako se smatram kolekcionarom.
ljudi ne dozvoljavaju razlicitost - otud ogorcenje primjedbama koje se kose sa njihovim pogledom
a za knjižnice si u pravu i ja cu drage volje procitati ove !!!!izrabljivacke!!!! MV-e, ako dodu do moje knjižnice
ipak, cijena od 120kn je otisak Zvijeri na Zemlji; infernalne sile u sveopcoj sinarhiji u cilju ustolicenja Oca Laži; to je udaranje temelja Sinagogi Sotoninoj, ciji ce smrdljivi dah na sav glas vikati Konacnu Laž; krv mucenika vapi za pravdom, dok ova demonska obmana Antikoncila sakriva njihovo djelo; to su izokrenute sve vrijednosti, inverzni svemir i sunovrat covjeka u narucje palih Andela
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1928 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 01/08/2006 : 17:05:02
|
quote: Originally posted by stinky [bripak, cijena od 120kn je otisak Zvijeri na Zemlji; infernalne sile u sveopcoj sinarhiji u cilju ustolicenja Oca Laži; to je udaranje temelja Sinagogi Sotoninoj, ciji ce smrdljivi dah na sav glas vikati Konacnu Laž; krv mucenika vapi za pravdom, dok ova demonska obmana Antikoncila sakriva njihovo djelo; to su izokrenute sve vrijednosti, inverzni svemir i sunovrat covjeka u narucje palih Andela
a di si ovo izvuko....![](icon_smile_big.gif)
------------- carpe diem... -------------
|
|
Wooo
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/NWO.gif)
Croatia
580 Posts
Member since 02/11/2001 |
Posted - 01/08/2006 : 17:08:02
|
quote: Originally posted by Bardho
Upravo sam saznao da ce maloprodajna cijena MV-a biti 120 kn.
Ako je ovo tocno tj. ako cijena bude 120kn ja odustajem od kupnje. Razmisljao sam da ako bude 100kn uzet cu, pljunut 400kn i pokusati zaboraviti sve te silne kune, ali ovih dodatnih 80kn bi me mucilo i vjerojatno ne bih mogao zaspati :). Dobro je sto ljudi rade, trude se i zaraduju, ali previse je previse...
Zivjeli!
Word Up?! I got the skill, I'll bust ya in the grill! Also I Gots My A.K. So Don't Try And Play Me! |
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 01/08/2006 : 17:20:02
|
Ko ima da plati 100kn ima i 120kn, pa ko zaista voli ovaj strip taj ce ga kupiti. Ovde se vise radi o psiholoskoj granici koju cine 100kn jer svi znamo zasto je cena necega na zapadu cesto 99,9 (dolara ili bilo cega). |
|
VALTER
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obelus.gif)
Croatia
6414 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
Vorador
Senior Member
![](avatars/alien0003.gif)
Croatia
1584 Posts
Member since 29/09/2004 |
|
seinfeld
Advanced Member
![](AvatarUpload/invincible.gif)
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 01/08/2006 : 17:27:09
|
quote: Originally posted by jgoran5
quote: Originally posted by stinky [bripak, cijena od 120kn je otisak Zvijeri na Zemlji; infernalne sile u sveopcoj sinarhiji u cilju ustolicenja Oca Laži; to je udaranje temelja Sinagogi Sotoninoj, ciji ce smrdljivi dah na sav glas vikati Konacnu Laž; krv mucenika vapi za pravdom, dok ova demonska obmana Antikoncila sakriva njihovo djelo; to su izokrenute sve vrijednosti, inverzni svemir i sunovrat covjeka u narucje palih Andela
a di si ovo izvuko....![](icon_smile_big.gif)
------------- carpe diem... -------------
To je citat iz Chuck Norrisovog filma ![](icon_smile_big.gif)
Free will. It's like butterfly wings: once touched, they never get off the ground. No, I only set the stage. You pull your own strings. |
|
deangelis
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
Croatia
374 Posts
Member since 04/12/2005 |
Posted - 01/08/2006 : 17:39:39
|
[quote]Originally posted by Dado
Sejo, nije to tako jednostavno organizirati u vezi prodaje. Jedno je kad na nekom sajmu kupis nesto a drugo stalno imati neku svoju prodaju. Jer kao prvo svi mi se bavimo drugim poslovima, kao drugo morali bi organizirati i platiti nekoga tko bi primao narudzbe i dostavljao ili slao postom stripove. A i taj neciji angazman kosta i morao bi se staviti na prodajnu cijenu pa bi razlika bila neznatna. No ionako ralike u cijenama koje su bile kod nasih izdanja na sajmovima u odnosu na kasnije cijene, primjerice u Vedranovoj striparnici, nisu bile velike. ___________________________________________________________________ Dado, jesi li cuo da u Nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti postoji i trgovina na malo putem pošte ( a može i trgovina na malo izvan prodavaonica ), samo se za to trebaš registrirati. Nemoj mi pricati o nekom velikom angažmanu kada i sami znate da cete Magicnog prodati u nekih cca 300 do 400 primjeraka. Ja to sam zapakiram u dva dana, i još opalim troškove pakiranja 10,00 kuna, i sigurno nisam u gubitku. Dakle, za prodavati stripove na nacin kako to ti radiš, ne moraš imati prodavaonicu.
|
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
Posted - 01/08/2006 : 18:46:13
|
Ma ljudi koja vam je to logika:tko ima 80 kn ima i 100 kn,ima i 120,pa i 150...Pa tako možemo u beskonacnost!Izdanje je vrlo skupo,vjerujem i sjajno u svakom pogledu,vjerojatno cu ga i sam nabaviti(ne odjednom,ali...).Medutim,ako je istina da za ovih cijenu 12 brojeva možete dobiti prvih 60 tal. ito glancera...Pitanje je o tome isplati li se...Ipak,Stinky vodi borbu s vjetrenjacama,opet se svodi na onaj argumentum per absurdum:nitko te ne tjera da kupiš! |
|
Aco
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Jason(1).GIF)
Slovenia
6261 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 01/08/2006 : 18:46:25
|
Nakon kratke pauze prouzrokovane invazijom novih stirpova na kioske,vrijeme je i za forum;-)
Kao prvo,cestitke Libellusu na izdanju MV.Ne treba posebno naglašavati da je prva naslovnica fantasticna.I ostale su jako lijepe,osim možda one broja 3 na kojoj mi je ono brdo ipak preveliko.Malo mi se ne svida što je na sve 4 naslovnice isti motiv i što su sve dosta drukcije od onoga što se dogada u samom stripu.Možda se moglo staviti još koji horror-element i malo više akcije..Medutim,siguran sam da Dado,Goran i Marko znaju zbog cega je to upravo tako a u njihovu viziju ne sumnjam.
POsebna pohvala za hrbat koji je stvarno odlican,posebno je lijepa ona traka ispod naziva epizoda.
Što se cijene tice,ona nije mala iako vjerujem da je najniža moguca.Nekima ce biti MV preskup i to je normalno,ali fanovima u Hrvatskoj to ne bi trebao biti problem jer postoje knjižnice pa se to može i tamo procitati.Prošla su vremena kad se sve kupovalo.
Bond.James Bond. |
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
Posted - 01/08/2006 : 18:48:00
|
quote: Originally posted by Aco
Nakon kratke pauze prouzrokovane invazijom novih stirpova na kioske,vrijeme je i za forum;-)
Kao prvo,cestitke Libellusu na izdanju MV.Ne treba posebno naglašavati da je prva naslovnica fantasticna.I ostale su jako lijepe,osim možda one broja 3 na kojoj mi je ono brdo ipak preveliko.Malo mi se ne svida što je na sve 4 naslovnice isti motiv i što su sve dosta drukcije od onoga što se dogada u samom stripu.Možda se moglo staviti još koji horror-element i malo više akcije..Medutim,siguran sam da Dado,Goran i Marko znaju zbog cega je to upravo tako a u njihovu viziju ne sumnjam.
POsebna pohvala za hrbat koji je stvarno odlican,posebno je lijepa ona traka ispod naziva epizoda.
Što se cijene tice,ona nije mala iako vjerujem da je najniža moguca.Nekima ce biti MV preskup i to je normalno,ali fanovima u Hrvatskoj to ne bi trebao biti problem jer postoje knjižnice pa se to može i tamo procitati.Prošla su vremena kad se sve kupovalo.
Bond.James Bond.
Aco,sve potpisujem! |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|