Author |
Topic |
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 01/11/2006 : 20:19:12
|
sejo je absolutli u pravu decki citajte što je curunir napiso daklem vi bi da vas se guzi i da vam se u facu smije to igra ak smo mazohisti |
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3992 Posts
Member since 28/03/2003 |
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 01/11/2006 : 20:52:24
|
quote: Evo još jedan primjer. Osoba xy kupuje svaki dan hljeb kod pekara xz jer mu taj hljeb najbolje šmeka. Osoba xy svaki dan ostavlja novac kod pekara xz a pekar mu umjesto pozdrava svaki dan psuje mater. Zar nije logicno da ce osoba xy prestati da kupuje hljeb kod doticnog pekara uprkos cinjenici što mu njegov hljeb fantasticno šmeka?
razumijem što te smeta i poštujem tvoje pravo da to ne želiš kupiti baš zbog toga no kažem mene to ne smeta, jer tamo radi još 100 ljudi koji su vjerovatno normalni, i ne vidim razlog da ne kupim radi jednoga od njih. Boli me briga za njega. Kao da ne želim kupiti jutarnji jer ne volim Pavica ili tko je vec vlasnik toga. Zaboli me za Pavica, kao i za Pukanica a opet citam Nacional
kod kruha je druga stvar, možda mi nešto stavi u kruh :)
if you only knew the power of the dark side |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 01/11/2006 : 20:55:28
|
quote: Originally posted by Aco
Ma shvacam i tebe i Seju ali ja na to gledam drukcije.
A možda Beli Put nije samo taj famozni Boban(ako BP dode na interliber,baš bih ga volio upoznati i pitati par stvari)?Što ako vecinu ostalog BP-staffa cine sasvim OK ljudi?Slažem se da mu takve izjave ne trebaju ali možda se covjek samo šali i sl.
Bond.James Bond.
Sejo je potpuno u pravu. Ako taj Boban koji je dio Belog puta ima neke stavove koji se Seji ne svidaju, Sejo ne treba dati novac za izdanja Belog puta. Onim ostalim ljudima u toj izdavackoj kuci treba skrenuti pažnju na to da gube novac zbog Bobana. Pa neka proba malo korigirati svoje stavove. Ljudi najbolje shvate neke stvari ako ih opališ po džepu...
What we do in life, echoes for eternity... |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15632 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 01/11/2006 : 23:31:39
|
quote: Originally posted by darth-vader
quote: Evo još jedan primjer. Osoba xy kupuje svaki dan hljeb kod pekara xz jer mu taj hljeb najbolje šmeka. Osoba xy svaki dan ostavlja novac kod pekara xz a pekar mu umjesto pozdrava svaki dan psuje mater. Zar nije logicno da ce osoba xy prestati da kupuje hljeb kod doticnog pekara uprkos cinjenici što mu njegov hljeb fantasticno šmeka?
razumijem što te smeta i poštujem tvoje pravo da to ne želiš kupiti baš zbog toga no kažem mene to ne smeta, jer tamo radi još 100 ljudi koji su vjerovatno normalni, i ne vidim razlog da ne kupim radi jednoga od njih. Boli me briga za njega. Kao da ne želim kupiti jutarnji jer ne volim Pavica ili tko je vec vlasnik toga. Zaboli me za Pavica, kao i za Pukanica a opet citam Nacional
kod kruha je druga stvar, možda mi nešto stavi u kruh :)
if you only knew the power of the dark side
a možda ti nešto stavi i u novine
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
|
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15632 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 01/11/2006 : 23:39:46
|
quote: Originally posted by zveles
boban who? beli what?
nego, ja sam cuo neke kuloarske price da boban leti iz bp-a odmah nakon sajma. jel moze to netko potvrditi? ili demantirati?
inace, to bi za ovu ediciju bio spas...
http://zveles.blogspot.com/
ma ko ga jebe - budaletinu šovinisticku spominjajuci ga samo mu podilazite jer mu ego raste na takvim stvarima - klasicni bolesnicki sindrom malog covjeka koj bi silom htio postati zapažen pa makar to morao i na taj njegov nacin (ocito na drugi jadnik i nemože) jedno je sigurno i dokazano za takve osobe - nikada nece a ljek je jednostavan - ignoriranje na svim nivoima
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
|
Edited by - risbozg on 01/11/2006 23:44:50 |
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Posted - 04/11/2006 : 20:09:29
|
quote: vau kad dišeš? mene je i globus razocara davno cak ga ni na internetu više ne pogledam
ha cuj, dišem automatski :)
ima u globusu par zanimljivih stvari, zapravo u svakim novinama se može naci dobrih stvari, samo treba razluciti dobro od lošega, ili ono što te zanima. Volim kolumniste npr. i njih redovito citam ( Feric, Kuljiš, Tomic, pa filmski kriticari Radic, Šoša, Pavicic ( makar on nije samo filmski kriticar ).. )
if you only knew the power of the dark side |
|
|
Constantine33
Average Member
Croatia
670 Posts
Member since 02/11/2005 |
Posted - 04/11/2006 : 22:55:57
|
>i Globus i jutarnji i vecernji i sportske i Hollywood...
Hollywood su nam nažalost otkazali tako da ga možeš prekrižiti... kakva sramota, da u ovoj državi više nema ni jednog filmskog casopisa
____________________________ Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals. |
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Posted - 05/11/2006 : 08:37:20
|
jap darth to je moj problem ja kad novinu uzmem onda je to od a do ž daklem tipicni narkoman i zato samo slobodna koje mi je pun k... jer znam 90 % njizi a gadno je znat jerbo dobar dio piše zarad sebe i svojih sponzora a ne zarad raje gadno je znat |
|
|
Constantine33
Average Member
Croatia
670 Posts
Posted - 05/11/2006 : 14:54:22
|
> nemoj jebati ! prošli mjesec je izašao
jest, i taj broj 130. je bio zadnji...piše ti u uvodniku. objašnjenje je da nemaju dovoljno sredstava za nastavak izlaženja, što me iskreno receno i ne cudi. drago mi je što su izdržali i ovako dugo, imao sam se cemo radovati svaki mjesec proteklih 13 godina :(
____________________________ Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals. |
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 05/11/2006 : 19:28:57
|
quote: Originally posted by Constantine33
> nemoj jebati ! prošli mjesec je izašao
jest, i taj broj 130. je bio zadnji...piše ti u uvodniku. objašnjenje je da nemaju dovoljno sredstava za nastavak izlaženja, što me iskreno receno i ne cudi. drago mi je što su izdržali i ovako dugo, imao sam se cemo radovati svaki mjesec proteklih 13 godina :(
____________________________ Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals.
kolko mjeseci ima kod vas godina? :) |
|
|
Constantine33
Average Member
Croatia
670 Posts
Posted - 05/11/2006 : 20:11:35
|
aj dobro, 12 i kusur....picajzla :)
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8163 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 05/11/2006 : 23:08:38
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
Dakle ovako, na danasnjoj promociji BP-a je najavljena nova edicija stripova koja ce nositi naziv Klasici i za pocetak u okviru nje ce biti objavljeni Fantom, Mandrak, Rip Kirbi, Stiv Kenjon i Flas Gordon. Takodje je bilo price o tome da su brojevi 1, 11, 21.... rezervisani za remek dela i nisam dobio odgovor sta ce biti pod brojem 21, ali slutim da bi to mogao biti From Hell.... e sad brojevi 2, 12, 22.... su rezervisani za Batmane.... Receno je jos da ce do sajma u takodje novoj ediciji, koja nosi naziv Integrali , biti izbaceni >>> Blacksad [3 albuma], Thorgal [ epizode od 11 do 15], Sambre [prva 4 albuma], Gospodari jecma [svih 7 albuma], Velika tajan Malog Sninkela i mislim O#249; le regard ne porte pas (kome ne zapamtih prevod)... Takodje bilo je price o tome da u periodu izmedju sajma i nove godine mozemo ocekivati novog Sendmena (Prelidijum i nokturno), 100 Metaka, Konstantina, kao i jos 3-4 integrala... Za klasike se jo ne zna kada ce krenuti... Eto mislim da bi to bilo sve... Eh da nije, Put u Tulum, najverovatnije od ponedeljak, a i liga ubrzo potom.... Samo jos da napomenem da je ovo Vule pricao....
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...''
sajam knjiga je prošao, a beli put opet nije ispunio ni manji dio obecanja, nije da me nešto briga, ja polako dižem ruke od njih, ali ne valja im politika od pocetka izdavanja, dakle od prvog constantina, izdali su 14 stripova u 15 mjeseci, i eto, skoro su uhvatili mjesecni ritam, bravo |
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
|
simi
Average Member
812 Posts
Member since 07/09/2005 |
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6184 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 06/11/2006 : 11:14:07
|
Sninkel izgleda odlicno i to cu sigurno uzeti.Zanimljivo mi je po prvi put vidjeti Roszinskog u boji.Jedino mi se ne svida što su ga numerirali.Mislim,ono "3" na korici je stvarno nepotrebno.
Manaru preskacem sigurno a Jaguara još nisam vidio.
Bond.James Bond. |
|
|
simi
Average Member
812 Posts
Member since 07/09/2005 |
Posted - 06/11/2006 : 11:24:10
|
quote: Originally posted by Aco
Sninkel izgleda odlicno i to cu sigurno uzeti.Zanimljivo mi je po prvi put vidjeti Roszinskog u boji.Jedino mi se ne svida što su ga numerirali.Mislim,ono "3" na korici je stvarno nepotrebno.
Manaru preskacem sigurno a Jaguara još nisam vidio. Bond.James Bond.
Ustaljena je praksa da biblioteka/edicija ima numeraciju. Mislim, i Bookglobe kad je krenuo sa slicnim projektom biblioteke Bestseler stavio je numeraciju na hrbat. Ovde su brojevi prilicno stilizovani pa deluju gotovo kao dizajnerski detalj. Preporucio bih ti Manaru i Felinija - to je art book, jednako privlacan ljubiteljima stripa kao i ljubiteljima filma. |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6184 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 06/11/2006 : 11:31:28
|
Takva praksa nije mi se svidjela ni kod Bookglobea.To sa brojevima kao dizajnerskim detaljem stoji,baš kao i ono "I" na hrbatu(predpostavljam da je to za Integrali),ali mi je suvišno.Ipak je to kompletna,zaokružena prica i mislim da je numeracija nepotrebna.Trebalo je to odraditi po uzoru na Hogara.Ali nema veze,postoji crna traka;-))
Nadziraci izgledaju super,i tvrdi i meki.Bolji su od originala,ali ipak puno preskupi.
Bond.James Bond. |
|
|
Topic |
|