forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Dylan Dog specijal 6 - Živi i mrtvi
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 26/09/2006 : 17:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Jasno je šta ti je ciniti - nauci italijanski. ;)

Lep jezik, lako se uci.

--
"Et maintenent, vite au Nile!"
Go to Top of Page

dejd
New Member

135 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 26/09/2006 : 19:30:56  Show Profile Show Extended Profile  Send dejd a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Jasno je šta ti je ciniti - nauci italijanski. ;)

Lep jezik, lako se uci.

--

Ucim ga ja duže vrijeme, ali opet možda nebih shvatio neke bitne sitinice u Dylanu, ili bih krivo povezao neke stvari.
Btw. Narucuješ Dylane na tal. preko interneta redovito ili?
Go to Top of Page

priki
Junior Member

Wallis and Futuna Islands
424 Posts

Member since 08/02/2005

Posted - 26/09/2006 : 19:45:14  Show Profile Show Extended Profile  Send priki a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by night

Ima li neko informaciju hoce li ko izdavati gigante?Koliko znam bili su samo prvi broj SD "Ples smrti" i pirat "Sirene".A ima i neki pirat sa kratkim pricama,mislim da nije gigant?

Imaš prilicno pirata giganata, ako ne cak i sve. A Ples smrti je samo prva prica iz prvog giganta.

Inace je najavljeno da ce System izdavati gigante, a ne bi me cudilo da krene još neko.

--

Gigant za sajam knjiga u BGD.

Mister No rules!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/09/2006 : 19:47:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
A4 ili B5?

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 26/09/2006 : 19:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Jel Gigant br. 1 ili neki drugi?
I sta je sa DD br. 15?

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 26/09/2006 : 19:57:21  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
HC ili SC?

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 26/09/2006 : 19:59:48  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
2006 ili 07?

Jack the Black.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 26/09/2006 : 20:23:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by dejd

Once a year, recimo. Sa tendencijom porasta frekvencije, ali ne preko SBE, pošto im je poštarina postala van svake mere bezobrazna.

No, zahvaljujuci brojnim dobrim ljudima, dobijam ih i bez neta.

--
Go to Top of Page

dejd
New Member

135 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 26/09/2006 : 22:52:28  Show Profile Show Extended Profile  Send dejd a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by dejd

Once a year, recimo. Sa tendencijom porasta frekvencije, ali ne preko SBE, pošto im je poštarina postala van svake mere bezobrazna.

No, zahvaljujuci brojnim dobrim ljudima, dobijam ih i bez neta.

--

Hmmm... Neznam jesi li igdje pisao ali me zanima kakva je sad po tebi kvaliteta izdanja, pogotovo kada je došlo dosta novih ljudi.
Ima li kakav broj koji je vrijedno istaknuti ili slicno, da mi koji nismo u dodiru sa talijanskim izadnjima budemo malo informirani, ako ti nije bed pisati.

Edited by - dejd on 26/09/2006 22:54:38
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 26/09/2006 : 23:00:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Imaš moje mini-recenzije par brojeva ovde:

http://www.upps.org.yu/html/inside.php?area=cols&id=9

http://www.upps.org.yu/html/inside.php?area=cols&id=99

Ne uzimam sve epizode, samo Barbaticine i eventualno Meddine, ako deluje da je dobro prošao na UBC-iju, ili mi ga neko drugi preporuci. Sve skupa, dojmi mi se da ima podjednako dubreta kao i ranije, samo što su dobre stvari bolje - jer Ludens sada izdaje Sclavija na zalasku karijere, a u Italiji je Barbatica u punoj snazi...

--
Go to Top of Page

dejd
New Member

135 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 26/09/2006 : 23:50:24  Show Profile Show Extended Profile  Send dejd a Private Message
quote:

Imaš moje mini-recenzije par brojeva ovde:

http://www.upps.org.yu/html/inside.php?area=cols&id=9

http://www.upps.org.yu/html/inside.php?area=cols&id=99

Ne uzimam sve epizode, samo Barbaticine i eventualno Meddine, ako deluje da je dobro prošao na UBC-iju, ili mi ga neko drugi preporuci. Sve skupa, dojmi mi se da ima podjednako dubreta kao i ranije, samo što su dobre stvari bolje - jer Ludens sada izdaje Sclavija na zalasku karijere, a u Italiji je Barbatica u punoj snazi...

--

Nice mini recenzije, vec me tjeraju na citanje, samo što ce proci jako dugo dok budemo nju gledali tako jaku u balkanskom izdanju.
Ako Dylan danas u Italiji polako uspijeva iznova, ne ginu mu i još mnoge godine kod nas.

Edited by - dejd on 26/09/2006 23:50:58
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 27/09/2006 : 12:38:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Mene više brine kako ce Nathan da izgura ovih cetrdesetak dosadnih brojeva koji slede... to je bezmalo _osam godina_ lošeg Nathana u Ludensovom izdanju...

--
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7818 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 27/09/2006 : 20:34:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:

Mene više brine kako ce Nathan da izgura ovih cetrdesetak dosadnih brojeva koji slede... to je bezmalo _osam godina_ lošeg Nathana u Ludensovom izdanju...

--

što su stvarno tako loše sve do broja 100?
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 27/09/2006 : 20:55:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Ne sve, ali prevashodno... Fenice/Signora della morte recimo nisu loše... ;)

Šalu na stranu, ima ih još osim te dve - ali mnogo je više lošeg nego dobrog.

I ne do broja 100, do broja 104. ;)

--
Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 28/09/2006 : 17:12:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message
Djole, ono ti je iz "Projekta", jel? To je jos jedan od italijanskih originala za koji cekam da mi ih drugarica procita, mada sam pola stvari pokapirao sam, neumornim listanjem... bre, stvarno valja da se taj jezik nauci.

Btw, da ti se samo pohvalim kako si sugestivan: najzad sam skupio finansijsku hrabrost da narucim neke brojeve, medju kojima su i Rekvijem za cudoviste, Magla, Nekropolis i S druge strane vrata:):):) A i Ukronija. Pa da vidimo.

...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7806 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 28/09/2006 : 19:42:43  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by mpavin

što su stvarno tako loše sve do broja 100?

ma ne brini se, ne mogu uopce biti toliko loše, nathan je vec godinama unazad najbolji bonellijevac, što prodaja u italiji itekako pokazuje. a da ce biti prosjecnih i ispodprosjecnih epizoda, bit ce, uostalom koji to strip ima sve savršene epizode?

dakle, jedino što treba da nas brine je rijetko izlaženje.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 28/09/2006 : 22:38:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by LeeMan

Ovaj novi DD Spec sto ste mu tu objavili sliku da je izasao u Italiji mi izgleda ochajno, sta je ovo chovek se pretvara u majmuna? Wtf?!

pa bilo je samo pitanje vremena kad cemo se vratiti korijenima, ali nista nova, ima prilicno da je bush na vlasti....

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 28/09/2006 : 23:11:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by Leo Charm

Djole, ono ti je iz "Projekta", jel? To je jos jedan od italijanskih originala za koji cekam da mi ih drugarica procita, mada sam pola stvari pokapirao sam, neumornim listanjem... bre, stvarno valja da se taj jezik nauci.

Yup - Projekat.

quote:

Btw, da ti se samo pohvalim kako si sugestivan: najzad sam skupio finansijsku hrabrost da narucim neke brojeve, medju kojima su i Rekvijem za cudoviste, Magla, Nekropolis i S druge strane vrata:):):) A i Ukronija. Pa da vidimo.

Javi mi kako ti se dopadnu. I za Oltre quella porta insistiram na prevodu "Preko praga". ;)

--
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 28/09/2006 : 23:13:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

nathan je vec godinama unazad najbolji bonellijevac, što prodaja u italiji itekako pokazuje.

Heh, raspitaj se kako je išla prodaja pre Sage Alfa.

Hint: nije bio medu 4 najprodavanija naslova.

--
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7806 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 29/09/2006 : 00:55:43  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by I like girlz

nathan je vec godinama unazad najbolji bonellijevac, što prodaja u italiji itekako pokazuje.

Heh, raspitaj se kako je išla prodaja pre Sage Alfa.

Hint: nije bio medu 4 najprodavanija naslova.

--

maybe, ali mi više nego imponuje informacija da je nathan (uz dylana i još jednog junaka) u top 3 najprodavanija bonellijevca u italiji.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/09/2006 : 01:41:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Medu top 4, sa Texom, Juliom i Dylanom.

Sada.

Mi pricamo o periodu izmedu brojeva 60 i 100, što je bilo pre još malo pa 10(!) godina.

Dok Ludens stigne do Sage Alfa, pa do rata sa orbitalnim stanicama, epizoda sa kojim je ponovo poceo uspon prodavanosti Nathana proci ce ihaha...

--
Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 29/09/2006 : 03:06:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message
Hocu Djole, obavezno. Samo da mi to stigne - bas me zanima koliko ce im vremena za to biti potrebno.

Evo, btw, ako nekoga zanima kol'ko je to para - narucio sam devet stripova, svi su regularna serija, dakle oko 25 eura -a u stvari te kosta 60 i kusur eura sa postarinom i sranjima.
Eto, pa ko voli...
Ja sam se borio s ovim dosta dugo, ali na kraju je ljubav pobedila (kako to vole reci u krasnim meksickim serijama, ehm) i morao sam ipak naruciti nesto. Nek ide zivot...
:)

...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/09/2006 : 09:23:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Stiže za najkasnije desetak dana, verovatno i manje.

Ali je poštarina bezobrazno skupa.

--
Go to Top of Page

dejd
New Member

135 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 29/09/2006 : 13:00:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dejd a Private Message
quote:

Eto, pa ko voli...
Ja sam se borio s ovim dosta dugo, ali na kraju je ljubav pobedila (kako to vole reci u krasnim meksickim serijama, ehm) i morao sam ipak naruciti nesto. Nek ide zivot...
:)

Još kad bi netko nama sirotima po lovi i jeziku to skenirao i preveo...
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/09/2006 : 13:32:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Ua proleteri! Ua! ;)

--
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000