Prije par dana procitao sam 50-tak stranica koje se nalaze na fibra.hr...Oduševio se...strip je scenaristicki i crtacki genijalan. Nažalost necu moci na crš-u i tamo ga kupiti ali vec u srijedu idem u zagreb pa sat ili dva odvojim i za LIBELLUS-STRIP KNJIŽARU...
Kako nisam nikad bio u libellusu (samo More Comics) možete mi reci radno vrijeme knjižare..
Prije par dana procitao sam 50-tak stranica koje se nalaze na fibra.hr...Oduševio se...strip je scenaristicki i crtacki genijalan. Nažalost necu moci na crš-u i tamo ga kupiti ali vec u srijedu idem u zagreb pa sat ili dva odvojim i za LIBELLUS-STRIP KNJIŽARU...
I ja sam procitao tih pedesetak stranica. i strip nije ni crtacki, ni scenaristicki, genijalan. I naljutio sam se na Macanov uvod di pljuje po televiziji i Sopranosima i hvali jedan manje više, obican stripcic.
Ukusi su razliciti, ali meni su Sbros svakako bolji od Sopranosa.
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Ni talijanski giganti nisu kompletni, fale 3 epizode iz Lanciostory-a. U Fibri ce izaci 6 knjiga, mi cemo izbaciti epizode koje je pisao Saccomanno jer em nisu dobre i em nemaju veze s continuityem, nego su uglavnom fill-inovi koji sluze da se popuni rupa kad bi Trillo kasnio. Uglavnom su to price kad netko dodje na ispovijed Franku i onda se to nekako rasplete. Na kraju mozda to objavimo kao posebnu knjigu, ne znam jos.
Ni talijanski giganti nisu kompletni, fale 3 epizode iz Lanciostory-a. U Fibri ce izaci 6 knjiga, mi cemo izbaciti epizode koje je pisao Saccomanno jer em nisu dobre i em nemaju veze s continuityem, nego su uglavnom fill-inovi koji sluze da se popuni rupa kad bi Trillo kasnio. Uglavnom su to price kad netko dodje na ispovijed Franku i onda se to nekako rasplete. Na kraju mozda to objavimo kao posebnu knjigu, ne znam jos.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Hvala, na osnovu toga što si napisao je smisleno izbaciti Saccomanno-ve epizode.
grupa za scanlation: groups.google.com/group/bdskenovi
Da, ja sam procitao svih tih 6 tal. giganata i tako zakljucio, Trillo se s tim slozio. S tim da uvijek ostaje otvorena opcija da ih se objavi na kraju, zasebno, nesto tipa "price oca franka", tako ej nekako to islo i u Argentini, cini mi se.
Da, ja sam procitao svih tih 6 tal. giganata i tako zakljucio, Trillo se s tim slozio. S tim da uvijek ostaje otvorena opcija da ih se objavi na kraju, zasebno, nesto tipa "price oca franka", tako ej nekako to islo i u Argentini, cini mi se.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Cudi me da italijani u Gigantima nisu objavili te epizode iz Lanciostory, kada su vec objavljivali 6 Gigant knjiga koje su trebale da pokriju ceo serijal (stavili su na pr. cele price oca franka, a preskocili neke epizode koje cine deo osnovnog serijala).
grupa za scanlation: groups.google.com/group/bdskenovi
A nama ovamo hvali Karmu i kune se kako zbog nje prestaje citat Zagora. Ma ja, tako je kad si moderator, pa moraš i gazdi i gostima ugodit...
A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Fuck Censorship! ||| http://r2cu.wordpress.com/lavirint-comics-magazine/ ||| Recite NE cenzuri! ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
daj ne zezaj, pa risbo bu krepal od starosti a ni ja nisam ziher da bum to docekal daj ti to malo požuri
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
nadasve zabavno onaj cekicokriž je odlican zašto me mlatiš, pa nisam ništa kriv ? zato što daješ loš primjer :)
mene je najviše iznenadio continuity, to se price vežu jedna u drugu ( sada treba ici jedan veliki aha ) Ocekivao sam nešto poput Klare, poveznicu lika i to je to. Ovdje se to sve ispreplice u jednu seriju, zapravo sapunicu :) Zanima me kao to završava.