Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Aco
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Jason(1).GIF)
Slovenia
6267 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 14/01/2007 : 18:17:01
|
Riješio i drugu knjigu koja mi je puno bolja,zanimljivija i žešca od prve."Jadnici II" te "Udana žena" su me nasmijale i šokirale istovremeno.Odlicna stvar. Zanimljvio je ovo sa Spaghettijima,ispocetka onako polako i ništa posebno,ali kad jednom "udeš" unutra i dobro upoznaš likove,nemože se prestati sa citanjem.Jednostavno te drži dok ne stigneš do kraja knjige.Baš mi je žao što sam vec glasovao jer knjiga #2 je sigurno jedno od izdanja godine.
Bond.James Bond. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Corto_Maltese
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/m dd.jpg)
997 Posts
Member since 15/02/2005 |
Posted - 22/01/2007 : 16:09:08
|
e tek prosle sedmice sa dosao do ovih stripova, EKSTRA, odavno nisam citao bolji strip, svaka cast Markosu na izboru stripova!
Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!
Jovan Ducic |
|
DannyTrejo
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
344 Posts
Member since 20/09/2006 |
Posted - 22/03/2007 : 18:45:58
|
Evo da se pohvalim da sam i ja (konacno) procitao Spaghetti Brothers. Stvarno izvrstan strip koji se cita u dahu, jedva cekam buduce knjige! Jedini minus ide na uvodnik u obje knjige koji je suviše pretenciozan.
Poštenim putem ici bit' ce teško znaj Al' samo ceš tako stici gdje je vjecni sjaj |
Edited by - DannyTrejo on 22/03/2007 18:46:18 |
|
darth-vader
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/w601104278883.4322.jpg)
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 22/03/2007 : 19:46:13
|
quote: Stvarno izvrstan strip koji se cita u dahu, jedva cekam buduce knjige! Jedini minus ide na uvodnik u obje knjige koji je suviše pretenciozan.
:)
if you only knew the power of the dark side |
|
wiskey
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/1078464636.jpg)
Croatia
1250 Posts
Member since 11/12/2006 |
Posted - 23/03/2007 : 15:50:28
|
Meni su Spageti brothers takoder jedan od boljih stripova u zadnje vrijeme. Veoma cijenim strip kojeg, kada ga citaš, ne možeš stati. Zajebi strip kod kojeg zaspeš na 10. tabli, a, vjerujte, i to sam doživio, ali se ne bih izjašnjavao koji je. |
|
Toninho
Advanced Member
![](avatars/1078464831.gif)
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
|
Porter
Advanced Member
![](avatars/chi.gif)
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 02/04/2007 : 18:40:38
|
Srtip fenomenalan do boli,svi likovi su interesantni na svoj nacin dok je Amerigo legenda ima sve karakteristike normalnog muskarca.
![](http://www.tradera.com/images/signstar15.gif) Porter |
|
wiskey
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
1250 Posts
|
risbozg
Advanced Member
![](avatars/1081539176.jpg)
Croatia
15965 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 03/04/2007 : 15:07:25
|
quote: Originally posted by Porter
Amerigo legenda ima sve karakteristike normalnog muskarca.
nevjerojatno kad to ovako postaviš...![](icon_smile_big.gif)
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu! |
|
Porter
Advanced Member
![](avatars/chi.gif)
Sweden
5874 Posts
|
wiskey
Senior Member
Croatia
1250 Posts
|
Porter
Advanced Member
![](avatars/chi.gif)
Sweden
5874 Posts
|
wiskey
Senior Member
Croatia
1250 Posts
|
Porter
Advanced Member
![](avatars/chi.gif)
Sweden
5874 Posts
|
Raspucin
Senior Member
![](AvatarUpload/rolling-stones-get-your-ya-yas-out.jpg)
Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
![](AvatarUpload/item(2).jpg)
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 10/05/2007 : 20:28:03
|
Ovo izdanje je savršeno! Prvu knjigu nitko ne bi smio propustiti, to je sigurno! Uskoro i drugu procitam![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile_cool.gif)
If I could be you I will take the world and hold it in my hand If I could be you I will bring the sunshine after rainy day |
|
Thommo
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/tex_fc_avt.jpg)
Croatia
1255 Posts
Member since 01/09/2003 |
|
Tex Willer
Advanced Member
![](AvatarUpload/524.jpg)
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 27/11/2007 : 14:15:07
|
Ubedio i kuma da ih uzme![](icon_smile_big.gif) Dao sam mu da ih procita. Posle 15-ak strana je odustao zbog zelje da cita svoj primerak. I dalje tvrdim da je preview super stvar,jer ga ja verovatno ne bih kupio na slepo,a onda moj kum ne bi procitao taj delic od mene i eto dva kupca manje samo u Nisu.
Sve pohvale Marko,isplatice se ovakav nacin rada vremenom. Uskoro mi stize i Tom's Bar pa cu da ga dam kumu da "pregleda"![](icon_smile_big.gif) |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29478 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
angeliczg
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/sig90.gif)
Croatia
200 Posts
Member since 09/07/2002 |
Posted - 27/11/2007 : 16:00:24
|
meni je rodendan u 3. mjesecu - vec sam cestitarima rekao di se kupuju moji pokloni (MC & Libellus & Tino) - Spaghetti 3&4 možda izadu do tad ili su baš za Makarsku? |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47428 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 27/11/2007 : 16:01:23
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Ubedio i kuma da ih uzme![](icon_smile_big.gif) Dao sam mu da ih procita. Posle 15-ak strana je odustao zbog zelje da cita svoj primerak. I dalje tvrdim da je preview super stvar,jer ga ja verovatno ne bih kupio na slepo,a onda moj kum ne bi procitao taj delic od mene i eto dva kupca manje samo u Nisu.
Sve pohvale Marko,isplatice se ovakav nacin rada vremenom. Uskoro mi stize i Tom's Bar pa cu da ga dam kumu da "pregleda"![](icon_smile_big.gif)
navlaciš ljude a? ![](icon_smile_tongue.gif) |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala |
|
Tex Willer
Advanced Member
![](AvatarUpload/524.jpg)
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 27/11/2007 : 20:04:59
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Tex Willer
Sve pohvale Marko,isplatice se ovakav nacin rada vremenom. Uskoro mi stize i Tom's Bar pa cu da ga dam kumu da "pregleda"![](icon_smile_big.gif)
navlaciš ljude a? ![](icon_smile_tongue.gif)
Vise kupaca,vise izdanja i u nekoj buducnosti mozda i nize cene![](icon_smile.gif) A preporucujem samo ono sto znam da cu sigurno da citam vise puta a ne da slozim na policu. Mene su tako navukli na Bonea i nije mi nimalo zao.
Inace,mislim da ce i ovaj potez da Fibra ide i u AF knjizaru da doprinese boljoj prodaji jer bas znam ljude koji nece da uzimaju drugde zbog dugogodisnjeg dobrog odnosa sa Miroslavom i Markom. |
|
mifugo
Senior Member
1007 Posts
Member since 28/05/2005 |
Posted - 01/12/2007 : 18:26:45
|
procitah i ja špagete, dobri su, slažem se... podsjecaju me na torpeda malo po radnji i crtežu iako u mnogome nisu baš slicni... ipak, ljubav & rakete su mi još bolji... nevjerojatan strip ![](icon_smile.gif) |
Edited by - mifugo on 01/12/2007 18:27:07 |
|
wiskey
Senior Member
Croatia
1250 Posts
Posted - 02/12/2007 : 00:18:23
|
E, ovo je najeklatantniji primjer da o ukusima ne treba raspravljati. Covjeku su Ljubav i rakete bolje od Spagetta? Bože pomozi... |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|