Riješio i drugu knjigu koja mi je puno bolja,zanimljivija i žešca od prve."Jadnici II" te "Udana žena" su me nasmijale i šokirale istovremeno.Odlicna stvar. Zanimljvio je ovo sa Spaghettijima,ispocetka onako polako i ništa posebno,ali kad jednom "udeš" unutra i dobro upoznaš likove,nemože se prestati sa citanjem.Jednostavno te drži dok ne stigneš do kraja knjige.Baš mi je žao što sam vec glasovao jer knjiga #2 je sigurno jedno od izdanja godine.
Evo da se pohvalim da sam i ja (konacno) procitao Spaghetti Brothers. Stvarno izvrstan strip koji se cita u dahu, jedva cekam buduce knjige! Jedini minus ide na uvodnik u obje knjige koji je suviše pretenciozan.
Poštenim putem ici bit' ce teško znaj Al' samo ceš tako stici gdje je vjecni sjaj
Meni su Spageti brothers takoder jedan od boljih stripova u zadnje vrijeme. Veoma cijenim strip kojeg, kada ga citaš, ne možeš stati. Zajebi strip kod kojeg zaspeš na 10. tabli, a, vjerujte, i to sam doživio, ali se ne bih izjašnjavao koji je.
Ubedio i kuma da ih uzme Dao sam mu da ih procita. Posle 15-ak strana je odustao zbog zelje da cita svoj primerak. I dalje tvrdim da je preview super stvar,jer ga ja verovatno ne bih kupio na slepo,a onda moj kum ne bi procitao taj delic od mene i eto dva kupca manje samo u Nisu.
Sve pohvale Marko,isplatice se ovakav nacin rada vremenom. Uskoro mi stize i Tom's Bar pa cu da ga dam kumu da "pregleda"
meni je rodendan u 3. mjesecu - vec sam cestitarima rekao di se kupuju moji pokloni (MC & Libellus & Tino) - Spaghetti 3&4 možda izadu do tad ili su baš za Makarsku?
Ubedio i kuma da ih uzme Dao sam mu da ih procita. Posle 15-ak strana je odustao zbog zelje da cita svoj primerak. I dalje tvrdim da je preview super stvar,jer ga ja verovatno ne bih kupio na slepo,a onda moj kum ne bi procitao taj delic od mene i eto dva kupca manje samo u Nisu.
Sve pohvale Marko,isplatice se ovakav nacin rada vremenom. Uskoro mi stize i Tom's Bar pa cu da ga dam kumu da "pregleda"
navlaciš ljude a?
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
navlaciš ljude a?
Vise kupaca,vise izdanja i u nekoj buducnosti mozda i nize cene A preporucujem samo ono sto znam da cu sigurno da citam vise puta a ne da slozim na policu. Mene su tako navukli na Bonea i nije mi nimalo zao.
Inace,mislim da ce i ovaj potez da Fibra ide i u AF knjizaru da doprinese boljoj prodaji jer bas znam ljude koji nece da uzimaju drugde zbog dugogodisnjeg dobrog odnosa sa Miroslavom i Markom.
procitah i ja špagete, dobri su, slažem se... podsjecaju me na torpeda malo po radnji i crtežu iako u mnogome nisu baš slicni... ipak, ljubav & rakete su mi još bolji... nevjerojatan strip