forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 NADZIRACI tj. WATCHMENI U PRODAJI !!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

alexts
Advanced Member

Serbia
9035 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 05/10/2006 : 01:59:08  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message
Ah da - umetnost je pre svega stvar emocija, a intelektualno angažovanje je sporedna stvar.

Ako vam je intelektualni izazov na prvom mestu - tu su naucna i filozofska dela.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8204 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 05/10/2006 : 10:45:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:
Originally posted by alexts

A onda ti gora kazna od "Odiseja" Džemsa Džojsa i ne treba.

dobra
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8204 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 05/10/2006 : 11:39:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
kad se vec spominju prijevodi, evo primjer neukosti i nebrige
poceo jutros citati barnesov 'stol od cetrunovine' i pazi na prvoj strani, prica 'kratka povijest frizerskog zanata'
majka dovela sina u brijacnicu na šišanje, nakon završenog posla, brico pita
...'Opci pregled, gospodo?' ulizicki je rekao kad je završio. Njegova majka oslobodila se dojmova casopisa i ustala. 'Vrlo lijepo'...
opci pregled?????
par strana dalje uredno se nekoliko puta pojavljuje fraza' 2,4 djeteta' koja hrvatima i inima ništa ne znaci
dakle, ovi što prevode stripove su mila majka
Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 05/10/2006 : 15:49:55  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message
izmedju "umjetnicko djelo" i "intelektualni izazov" razlika je velika i ozbiljna. a ja rijec "umjetnost" nisam upotrijebio NI JEDNOM u cijelom postu. prvo citaj, onda pisi.

Psiho je umjetnicko djelo (i Watchmeni, ne sporim uopce), ali ako ti je Psiho intelektualni izazov... a ono, sto ti ja mogu ako ti je inteligencija tako slaba strana. znas, ima nas razlicitih. nekima je i Bambi intelektualni izazov. (uz napomenu da Bambi jest umjetnicko djelo)

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 06/10/2006 : 16:53:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

uostalom, usporedite crtež bilo kojeg vertigovog serijala, osim 100 metaka, s giraudom, milazzom, hermannnom, rosinskim, ortizom, villom, svom silom ovih novih fra-bel crtaca, kordejom, autorom blacksada....pa ce vam biti jasno
ali to mi ne smeta da budem oduševljen tim stripovima, i pored mana u crtežu i boji, jako mi se svidaju i preacher i sandman i constantin i vendetta i 100metaka (koji i nema mana u crtežu)

moje mišljenje too
jer ak crtež po nekima nije bitan onda nek si oni citaju knjige
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 06/10/2006 : 17:07:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
aj hermannov crtež mi i nije baš napet
ostalo više manje igra
watchmene sam procito skenirane i svidilo mise

šta ceš meni se i zagora citat svida , koji sam tek intelektualni gnom kad si tako nekaJ MOGU DOPUSTIT
ok ok i bleka citam i guštam
priznajem mark ne ide a na kap mikija mi se povraca
razlog ?!
jednostavno
nostalgija - blek je bija glavni kad sam ja bio mulac a miki kad je bija globinjo
normalno zagor je svevremena legenda

al najjaci mi je onaj šta pokušava dokazat da je crtež u nadjebacima ok

jurica - život je i zabava
nakon 12 satne smjene odisej ne ide da ga jebeš
ide seks strip horror
normalno ak prije tog ne zaspem uspavljivajuci najmladu
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 06/10/2006 : 19:12:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
Ne trcite prde rudu, i ne pricajte o crtezu na osnovu izdanja koja ste imali prilike da vidite u izdanjima objavljenim kod nas!!!

Evo male demonstracije na preskok, azbucnim redom >>>

A

Acuna Daniel

Adams Arthur

Adrian Ron

Andrews Kaare

Anaceato Jay

Adams Neal

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 06/10/2006 : 19:34:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
B

Bachalo Chris

Beagley Mark

Baker Kyle

Beekman Doug

Barreto Eduardo

Bianchi Simone

Bermejo Lee

Booth Brett

Bolland Brian

Bolton John

Bisley Simon

Brereton Dan

Breccia Enrique

Bradstreet Tim

Bullock Dave

Brooks Mark

Nastavak u ranim jutarnjim satima...

Edited by - Duh_koji_hoda on 06/10/2006 19:36:00
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12955 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 06/10/2006 : 20:08:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message
Ne rade ti linkovi, najbolje da uploadaš slike na Imageshack.

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 07/10/2006 : 00:23:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
Hm vidim, ali ne shvatam zbog cega...

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 07/10/2006 : 02:57:52  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

uhuhu, kaj je jurica oštar
kaj se to dogada? poceli ljudi tuci Zagortustrinim cekicem? prvo kiky pokušava vitlati svojim (doduše malim) cekicem, sad jurica reže britvom...vrlo zanimljivo
kako god, vrijedan juricin post, u kojem mnogo toga što se provlaci zakucima uma - stoji

a što se tice rorschacha,
tek da ostanem na temi
izvješcujem cijenjene interesente da sam osmislio 3 (slovima: tri!) price o obicnim patuljcima, koja svaka oslikava tipicni karakter, te nakon što ispitanik procita price i odgovori na dva jednostavna pitanja, ja u tili cas izradim njegov psihološki profil / te u daljnjem postupku postavim dijagnozu i utvrdim odgovarajuci tretman.
Ovaj /inovativni i ingeniozni/ test sam nazvao: Rorschachovi patuljci!

ps - po mom neskromnom sudu, Rorschachovi patuljci predstavljaju najveci pomak u klinickoj psihoterapiji i psihopatologiji, još od vremena Stendhalovog sindroma...

Tako je govorio Zagortustra.

Samo moram reci jednu stvar. Stinky svaka ti cast, lud si sto posto! Svaki dan za vrijeme rucka citam forum i iako se ne slazem sa svim sto kazes smijem se ko lud. Prijatelj me pita sto mi je toliko smijesno, a ja mu na zalost to ne mogu prevesti na Engleski, gubi se duh jezika, a i nisam bas siguran da bi znao upotrijebiti te filozofske rijeci kojima se razbacujes. Stvarno cesto pretjerujes sa stvarima kao npr. da li je Markos Mesija ili Zvijer iz bezdana, ali imas stila! Nadam se da cu slijedece godine napokon upoznati tebe, Markosa i druge forumase u zivo.
Stay crazy!

There is a way that seems right to a man, but in the end it leads to death.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6268 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 07/10/2006 : 09:45:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
quote:
Originally posted by Markos
.

Cijena u HR je 250 kn, a u Srbiji, kako cujem, 2700 din. To i dalje nije pretjerana cijena za toliki broj kolornih stranica, ali nije mala cifra. Taj strip i to izdanje vrijedi taj novac,

Sve je to OK ali moram reci da sam poprilicno razocaran cijenom.Iamjuci u vidu cijene BP-a do sada(posebno za odlicnog Hogara),ovo je ipak previše.Za nadzirace sam bio spreman izdvojiti maksimalno 150 kuna,ali ovako odustajem.Vjerojatno cu kad-tad kupiti originalno izdanje.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 07/10/2006 : 10:31:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message
U nekom postu sam procitao da je cjena bila 23 eura,tako da bojim se ova razlika do 250 kn nije nista drugo da marza za distribuciju.Bio sam spreman puknuti 180-200 kn,ali ovako mi se ipak cini pretjerano nabrijana cijena.Jos cu razmisliti,ali mislim da cu potraziti neke druge kanale da dodjem do svog primjerka Watchman-a.

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15973 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 07/10/2006 : 10:40:16  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
ne kupuj u podzemlju možeš nadrapat :-)))

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13202 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 07/10/2006 : 15:05:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by D.J.

Samo moram reci jednu stvar. Stinky svaka ti cast, lud si sto posto! Svaki dan za vrijeme rucka citam forum i iako se ne slazem sa svim sto kazes smijem se ko lud. Prijatelj me pita sto mi je toliko smijesno, a ja mu na zalost to ne mogu prevesti na Engleski, gubi se duh jezika, a i nisam bas siguran da bi znao upotrijebiti te filozofske rijeci kojima se razbacujes. Stvarno cesto pretjerujes sa stvarima kao npr. da li je Markos Mesija ili Zvijer iz bezdana, ali imas stila! Nadam se da cu slijedece godine napokon upoznati tebe, Markosa i druge forumase u zivo.
Stay crazy!

tako je i najbolje D.J, uopce nije bitno slažeš li se ili ne, vec to što se smiješ

ps - ma dodem ja do tebe, da osvojim ameriku i zgrnem pare (kojima cu financirati kampanju protiv Zvijeri iz Bezdana, personificirane u Markosu) , i eto, usput me i upoznaš;))))

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 07/10/2006 : 21:31:39  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

quote:
Originally posted by D.J.

Stay crazy!

tako je i najbolje D.J, uopce nije bitno slažeš li se ili ne, vec to što se smiješ

ps - ma dodem ja do tebe, da osvojim ameriku i zgrnem pare (kojima cu financirati kampanju protiv Zvijeri iz Bezdana, personificirane u Markosu) , i eto, usput me i upoznaš;))))

He, he vazi!
Uf, poslije procitanog preview-a Spaghetti Brothers-a blizu sam da i ja proglasim Markosa Mesijom, sto se tice stripova naravno! Stvarno izgleda nevjerovatan strip, sigurno ce se i tebi svidjeti, izgleda da i Trillo jase lude konje!
Moram na rucak, zena zove!

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 08/10/2006 : 21:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Videh danas HC Nadzirace.

Za kvalitet štampe i kolor ne bih nikada pohvalio izdavaca, to bi trebalo da se podrazumeva - i on je ovde na nivou; medutim ono za šta bih pohvalio Beli put su sitnice - prevedeni naslovi novina koje na panelima lete okolo, delovi pisani rukopisom u originalu koji su pisani rukopisom i u ovom izdanju... i takve stvari, koje pokazuju da se ovome prišlo i više nego ozbiljno. Sitnice, ali sitnice koje se cesto zaboravljaju u ovdašnjim izdanjima.

--
"Et maintenent, vite au Nile!"
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 08/10/2006 : 21:42:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
Evo kad Djole nece ja cu izdavaca da pohvalim za kvalitet stampe i kolor.... Watchmeni izgledaju do jaja!!!

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 08/10/2006 : 22:01:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Šta smo ono rekli o onome kome je sve do jaja, Duše? >:)

--
"Et maintenent, vite au Nile!"
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 08/10/2006 : 22:17:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
jbga... hehe...

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 11/10/2006 : 13:15:56  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Jutros mi došli Nadziraci!
Mogu vam reci da sam oduševljen(na prvi pogled)izgledom stripa.
Ovo je moj prvi susret sa njima,a samo izdanje izgleda "gigantsko"(možda radi broja stranica):-)
Jedva cekam malo(više)vremena da se dam na citanje!
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 11/10/2006 : 13:33:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
kico
di je tvoje polje zasadeno ...

il pljackaš pijane goste
jebote sve kupuješ
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 11/10/2006 : 13:37:33  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho

kico
di je tvoje polje zasadeno ...

il pljackaš pijane goste
jebote sve kupuješ

bice da je bilo puno bogatih i osamljenih MILF ove sezone u Makarskoj

Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno!
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 11/10/2006 : 13:40:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
sad mi je jasno zakaj on one hlace nosi
poznato je , naime , da austrijanke i švabice und cehinje a i slovenke i hrvatice iznad 50 nemaju ukusa i da vole prešareno glede odjece

zajeban igrac
ja sm za tebe
oš mi posudit šta za citat
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 11/10/2006 : 14:04:52  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Ne volem MILF igracice
volem puno,puno,puno mlade
zato mi cura ima 19 godina :-)
jebemu,ona mi ne govori ništa za romane
kupujem,slažem,stvaram,ponekad i procitam nešto :-)
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000