forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Obavijest za kupce libellusovih izdanja
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 11/11/2006 : 10:29:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
Samo da kažem, kad ja dodem u Vaš ducan ( MC ili Libelus ili ... ) prema meni ne morate biti ljubazni, uostalom, osjeca bi se ka dobra picka.

Sliku šaljem naknadno... da znate kad udem!

Upri tute, rodijace!
http://rico.bloger.hr/
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 11/11/2006 : 11:08:44  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Ej ljudi, jeste gledali ovaj film:

http://www.imdb.com/title/tt0287969/

GENIJALNO!!! SUREALNO!!! DALEKO OD STVARNOSTI!!! URNEBESNO!!!
As seen on TV...

Go to Top of Page

zlatkob
Average Member

Croatia
633 Posts

Member since 24/02/2006

Posted - 11/11/2006 : 12:04:22  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatkob a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho

meni ekipa u mcija djeluje zbunjeno
izgubljeno
van vremena i prostora
ono , u svom filmu

sve, samo ne bahato

Tako nekako
Go to Top of Page

zlatkob
Average Member

Croatia
633 Posts

Member since 24/02/2006

Posted - 11/11/2006 : 12:05:06  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatkob a Private Message
quote:
Originally posted by mifugo

quote:
Originally posted by altair

Meni u MC nikad nije odgovarala atmosfera, a decki koji tamo rade djeluju mi bahato (ne bi spominjao imena).

slažem se... nije samo da djeluju bahato...
nije ništa strašno, libelus je minutu odande, a puno su ljubazniji...

I salon za "tetkice" je malo niže, u Preradovicevoj. KIC.
Tamo ce da ti peruškom glade guzu
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 11/11/2006 : 17:28:27  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
quote:
Originally posted by zlatkob

quote:

quote:

Meni u MC nikad nije odgovarala atmosfera, a decki koji tamo rade djeluju mi bahato (ne bi spominjao imena).

oceš dobit besplatnog zagora u MC-u za ulizivanje?
šta sad da govorim da su užasno ljubazni ako nisu?
stvarno ima kretena bokte...
Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 11/11/2006 : 18:28:55  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

ODLUKA JE USMJERENA ZASTITI I SPRECAVANJU GULJENJA KUPACA od sramotnih zahtjeva, kaznjivih po zakonu o zastiti potrosaca

nikako ne kuzim zasto su svi na ovom topicu, cini se, po inerciji na strani Libellusa...

ja ne znam NISTA o toj prici osim onoga sto je ovdje napisano, a simpatije gajim prema obje strane. i jedni i drugi mi djeluju kao sjajni momci. ALI OVDJE STOJI OPTUZBA O KRSENJU ZAKONA I GULJENJU KUPACA BEZ I JEDNE RIJECI OBJASNJENJA, sto mi se cini nisko i bezobrazno, dok je Edvin, eto, izasao sa konkretnim brojkama u kojima objasnjava sto mu ne odgovara.

stari moj, ako mislis pucati ovakve optuzbe, onda ih bolje i potvrdi nekakvim argumentima (ili, kao Marko i Dado - SUTI)... ovako si ispao zadnji ljigavac.

zlatkob
Average Member

Croatia
633 Posts

Member since 24/02/2006

Posted - 11/11/2006 : 19:33:51  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatkob a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

To se zove poravnavanje. Kako rece Jurica nekako ste po inerciji dupelisci. Ja sam bio kriticki prvoborac u odnosu na MC zato ne jedi drekec mifugo vec pamti ili provjeravaj.
Zagora ni besplatno jer novorijek ne citam. To je narodna prIJevara. Edvin ce mi dati originalnog Zekana s posvetom - "Tebi, moja verna drugo, moja sreco, moja tugo. Tebi dacu srce ludo, Zagora uze mifugo, tebi nemam drugo..."
U oba ducana rade ok ljudi. No, TO JE U BITI irelevantno jer nitko ovdje ne bi trebao procijenjivati njihove radne sposobnosti i trgovacke vještine. Smisao topica je obavijest.
A komentari tipa - 100m vamo tamo, u oba smjera, ili niti u jednom, s karticama na gotovs, ili bez njih, jesu drekec...
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 11/11/2006 : 20:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
Rekao bi manhunter, svega ovoga ne bi bilo da je Dado odmah zakljucao topic

"No. Not even in the face of Armageddon. Never compromise."
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 11/11/2006 : 20:33:05  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
To se podrazumijeva vjestoostrice, da se odmah zakljuca topik ne bi bilo ni tvog komentara :-) !
Ne znam zasto ljudi vole da se topici zakljucavaju, ako ti se bas zakljucava topik, postavi koju karikaturu :-)!

"Svake sedmice novi link za neki strip sajtu u signature. Ove sedmice,Mike's own personal soapbox: http://www.mikewieringo.com/html/Blog.htm"
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 11/11/2006 : 21:01:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
quote:
Originally posted by seinfeld

To se podrazumijeva vjestoostrice, da se odmah zakljuca topik ne bi bilo ni tvog komentara :-) !

Pa zar to nije dovoljan razlog?

Mislim da je Dado rekao nesto ovako:

"Ovime bih samo zelio izvjestiti one kupce koji su nasa izdanja kupovali u More Comicsu,
kako se do daljnjeg nasa izdanja nece moci kupiti u toj striparnici.
Nazalost nismo uspjeli postici dogovor o nastavku poslovne suradnje.

Hvala na razumjevanju."

odnosno postao je jednu obavijest, nista vise i nista manje. Nije rekao "komentirajte sto vise, narocito ako ne znate o cemu se radi, usput ubacite i raspravu SC-HC i pricu o unistavanju strip-trzista u Hrvata, skriveni iza nicka optuzite sto vise ljudi, i opcenito doprinesite razvoju zle krvi na forumu jer toga stvarno nemamo dovoljno".

Phew... koliko agresivnosti samo zato sto neplanirano sjedim doma u subotu navecer

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 11/11/2006 : 21:26:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Witchblade razumijem sto mislis i sam apeliram na clanove foruma da nemaju potrebu pisati
bilo kakve komentare. Sam topic je otvoren samo u svrhu obavijesti.
U pocetku sam i mislio odmah nakon obavijesti zakljucati topic jer se nema sto komentirati,
medjutim nisam zelio da se to kljucanje krivo intepretira...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2852 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 11/11/2006 : 21:50:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Err, samo da smo si na jasnom, Fibra ide u MC, jelda?

Jack the Black.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25331 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/11/2006 : 22:17:49  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Witchblade

Rekao bi manhunter, svega ovoga ne bi bilo da je Dado odmah zakljucao topic

Eh, kada bi ga zakljucao, morao bi i sebe da banuje sa foruma, pošto ga je on i otvorio..
A sad ozbiljno, ne znam cemu ovolika buka?? Koliko sam razumeo, na 100m od MC se nalazi drugi strip šop?? 100 metara???Ne znam da li je ta razdaljina u Hrvatskoj ista kao u Švajcarskoj, ali mislim da ste posle 1,5 minuta sporog hoda tamo, zar ne??

svega ovoga ne bi bilo da je Dado odmah zakljucao topic
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/11/2006 : 22:22:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by mike

Err, samo da smo si na jasnom, Fibra ide u MC, jelda?

Jack the Black.

Da.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Wooo
Average Member

Croatia
580 Posts

Member since 02/11/2001

Posted - 11/11/2006 : 23:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Wooo an ICQ Message  Send Wooo a Private Message
quote:
Originally posted by edvin

Ja samo hocu poentirati da ja dajem vama 30% a vi meni nudite 20%. Pa sam se zahvalio.

"I wish I was a messenger and all the news was good.."
Pearl Jam

Ahaaaa - (George Louis Costanza)

Londo Mollari:
"There comes a time when you look into the mirror, and you realize that what you see is all that you will ever be. Then you accept it, or you kill yourself. Or you stop looking into mirrors."
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 11/11/2006 : 23:54:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Ni to nema veze s vezom... cak je i pomalo smijesno, gledano stvarnu situaciju.
No neka me se samo proba povuci za jezik ako se vec to zeli.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/11/2006 : 00:15:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Dado
No neka me se samo proba povuci za jezik ako se vec to zeli.

nemojte ga vuci,on ima lopatu,a ne jezik
ljudi se nisu dogovorili i šta sad...dado je rekao šta je imao,komentari su nepotrebni,jer ne vjeurjem da ce se išta time riješiti...a najsmješnije je šta se rade nek podjele gdje ce se kupovati...glupo je da sad netko tko je kupovao u jure oduvijek,ide u mate,jer se jure nije dogovorio s matom...vama ni iz džepa ni u džep...NITKO NIKOGA NE TJERA KUPOVATI TAMO GDJE NECE ILI NE ŽELI...

...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/11/2006 : 00:35:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Pa sudeci po broju postova i ti me bogme pratis sa lopatom,
a pogotovo kad se dokopamo nekog restorana iskazujes se...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/11/2006 : 02:34:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Pa sudeci po broju postova i ti me bogme pratis sa lopatom,
a pogotovo kad se dokopamo nekog restorana iskazujes se...

da,moderatori moraju imati lopatu i u jednom i u drugom slucaju

...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 12/11/2006 : 11:51:38  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

To se zove poravnavanje. Kako rece Jurica nekako ste po inerciji dupelisci. Ja sam bio kriticki prvoborac u odnosu na MC zato ne jedi drekec mifugo vec pamti ili provjeravaj.
Zagora ni besplatno jer novorijek ne citam. To je narodna prIJevara. Edvin ce mi dati originalnog Zekana s posvetom - "Tebi, moja verna drugo, moja sreco, moja tugo. Tebi dacu srce ludo, Zagora uze mifugo, tebi nemam drugo..."
U oba ducana rade ok ljudi. No, TO JE U BITI irelevantno jer nitko ovdje ne bi trebao procijenjivati njihove radne sposobnosti i trgovacke vještine. Smisao topica je obavijest.
A komentari tipa - 100m vamo tamo, u oba smjera, ili niti u jednom, s karticama na gotovs, ili bez njih, jesu drekec...

oprosti, decec, ali imam pravo rec da su (neki!) zaposlenici u MC-u bahati, a i da ne vidim neki problem u ovome što se dogodilo s obzirom da libelus nije na kraj grada...
ne znam što pametnu covjeku tu može smetati...
Go to Top of Page

zlatkob
Average Member

Croatia
633 Posts

Member since 24/02/2006

Posted - 12/11/2006 : 15:14:42  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatkob a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oprosti, decec, ali imam pravo rec da su (neki!) zaposlenici u MC-u bahati, a i da ne vidim neki problem u ovome što se dogodilo s obzirom da libelus nije na kraj grada...

Nemam ti kaj oprostit' kad nikaj nisi zgrešil.
Ma naravno da ti je kritika ok ako kažeš "ja smatram da su..." ili "prema meni su bili..." a nacin izjave djelovao je tak kak sam ti rekel ranije a to takoder djeluje po istom principu "necu ništa kupovati od Belog puta ili Libellusa jer je urednik ovakav ili onakav".
Svi imaju svojih loših momenata. A sve je super jer Ljubav pobjeduje. "Love and rockets"!
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 12/11/2006 : 17:07:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message
quote:

nemrem da da ne šutim
kada sam bio u MC nikad se nisam susreo bahatošcu djelatnika. štoviše, mislim da su koretni sa svojim kupcima. koliko ih gnjavio, kratio vrijeme kod njih nikada nisu bili bahati. možda si ti stekao taj dojam jer nisi jedini kupac tamo.

a i mogao si napisati kako su bili bahati prema tebi.

***ošo u Argentinu***
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 12/11/2006 : 17:10:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Oko pedesetak puta do sada u životu bio u MC-u, pedesetak puta se to pokazalo kao sasvim ugodno iskustvo. Premi meni svi OK i to svaki put. Šta ih pitam, lijepo kažu... šta trebam, lijepo mi pokažu gdje je.

Eto...

in the evidence of its brilliance
Go to Top of Page

zlatkob
Average Member

Croatia
633 Posts

Member since 24/02/2006

Posted - 12/11/2006 : 17:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatkob a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

Oko pedesetak puta do sada u životu bio u MC-u, pedesetak puta se to pokazalo kao sasvim ugodno iskustvo. Premi meni svi OK i to svaki put. Šta ih pitam, lijepo kažu... šta trebam, lijepo mi pokažu gdje je.

Eto...

Ma baš su ok. Pogotovo "brada" koji kupcima pomaže u sagledavanju mutne stvarnosti te na taj nacin potice ljubav prema stripu, kao jednom od najkvalitetnijih oblika eskapizma. Ali to i nije smisao ovog topica. Ovdje je najvažnije znati šta je na kojem mjestu moguce kupiti a šta ne. Možda Libellus u ponudu uvede i neka strana izdanja, figurice i neke druge artikle vezane uz strip. Ko bi to mogao znati...
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 12/11/2006 : 20:35:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:

Ali to i nije smisao ovog topica. Ovdje je najvažnije znati šta je na kojem mjestu moguce kupiti a šta ne.

Ok, saznali smo da u MC-u nema više Libellusovih izdanja, osobno mislim da to nije neki minus za jednu striparnicu a niti za mene nije minus da i dalje tamo obavljam šoping, jer uopce više ne namjeravam kupovati HC izdanja zato jer su mi;
1) preskupa
2) a samim time krajnje neisplativa za možda jedno-dva citanja (i taj prekratki osjecaj eskapizma) u životu te veliku vecinu provedenu samo na policama skupljajuci prašinu (poput par ovih HC izdanja što imam)
3) a i nije da cu propast ili bit nešto jako zakinut u životu ako ikada više ne procitam neki NN ili MM Gigant (niti me je ijedan Gigant koji do sad procitah nešto narocito oplemenio)

Stripovi su smece i mene od sada na dalje zanimaju samo izdavaci koji ce ih cijenom tako tretirati... a i nisu stripovi sve, zapravo u ovom ogromnom bijelom svijetu ne predstavljaju ama baš ništa.

Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000