forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Faktor 4 Br.3
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 15/11/2006 : 21:02:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
quote:
Originally posted by BlekenDekara

quote:
Originally posted by milan2.0

Prodaje se dobro, zapravo, veoma dobro.

odlichna vest!

Priznaj da je ovo samo zato što su sveske.
Morao bi i Lavirint razmisljati o plasmanu na trafike kada milanu i co. ide tako dobro.

A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Fuck Censorship! ||| http://r2cu.wordpress.com/lavirint-comics-magazine/ ||| Recite NE cenzuri! ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
Go to Top of Page

nebody
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
598 Posts

Member since 04/01/2005

Posted - 15/11/2006 : 21:50:08  Show Profile Show Extended Profile  Send nebody a Private Message
Koliko sam video distribucija je odlicna, pokriva Maxi supermarkete, a znamo koliko je tesko nekim i vecim casopisima da se nadju na Maxi gondolama. Iskreno, tu sam i video i F4 i DM, odlican papir i format. Malo mi je font cudan, ali to ce pre biti sto sam navikao na stare ZS/LMS fontove.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 16/11/2006 : 09:03:36  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

Priznaj da je ovo samo zato što su sveske.
Morao bi i Lavirint razmisljati o plasmanu na trafike kada milanu i co. ide tako dobro.

Ajme,nemoj mu to predlagat!
Ovaj ritam od tri godišnje mi se baš svida....!
Go to Top of Page

milan2.0
New Member

127 Posts

Member since 16/10/2006

Posted - 16/11/2006 : 10:00:03  Show Profile Show Extended Profile  Send milan2.0 a Private Message
U strip je ulozeno mnogo, zaista - za svaki broj se pravi reklama (koja se pusta u najgledanijim emisijama i terminima), imali smo odlicnu promociju za prvi broj (gotovo se u svakom dnevnom listu nasla vest sa naslovnom), imali smo priloge i u Dnevniku TV Pink, i vestima B92 (ovo sam ja izmajmunisao, zato sto sam tamo honorarni reditelj), plus prilozi u jos nekoliko emisija na raznim TV programima. Plus, lepljenje plakata po osnovnim i srednjim skolama po Srbiji. Dakle, trudimo se da nista ne prepustimo slucaju, i za sada su rezultati veoma obecavajuci. Naravno, ovo ce sve na kraju da se svede na to - koliko mladi zele da citaju stripove i da li ce to njih uopste zanimati.
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 16/11/2006 : 10:30:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

>jedino hrvatska

E, sad ... HR ima oko dvijestotine stranica domacheg stripa godissnje po sskolskim cacsopisima, net stripove Matakovicha, Baruna i inih da ne raccunamo, a nechemo ni ono domache ssto izlazi po Q-u ili Mister Maccak Magazinu jerbo bi ispalo da samo sebe spominjem.

Mislija san na vake pojedinacne stripove domace... Toga nema, osim valjda tog Mister Macka kojeg nažalost još ne vidjeh (a di ono izlazi? ), to moram kupit... A net i školski casopisi su ipak nešto drugo...
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 16/11/2006 : 11:33:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Mislija san na vake pojedinacne stripove domace...

Ima albumi Zlatke, Durice, Pipa, Krapinjonaca, Dioklecijanccicha, Mister Maccka, Komarca, Dicka Longa, Borovnice, svessccica Netovaca, fanzini (Endem, Pipci), samizdati (Jav, Mehichev album) ... Samo se occito ne vide ili nisu interesantni. Da ne odem sad u neke druge rasprave ...

mcn

Pogledajte http://qstrip.blog.hr ! Moj dnevnik citanja na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 12 na svim kioscima! *** Arhiva SERGEJA na www.zmcomics.co.yu *** Arhiva MARTINE MJESEC na www.stripovi.com/martinamjesec.asp !
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 16/11/2006 : 11:52:49  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Ma treba sve to strpat u jedan djecji strip zabavnik i lansirat na kioske!
Go to Top of Page

simi
Average Member

812 Posts

Member since 07/09/2005

Posted - 16/11/2006 : 11:53:46  Show Profile Show Extended Profile  Send simi a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

Ima albumi Zlatke, Durice, Pipa, Krapinjonaca, Dioklecijanccicha, Mister Maccka, Komarca, Dicka Longa, Borovnice, svessccica Netovaca, fanzini (Endem, Pipci), samizdati (Jav, Mehichev album) ... Samo se occito ne vide ili nisu interesantni. Da ne odem sad u neke druge rasprave ...

Ne bih rekao da je to bas uporedivo. Ovo je kao Bernard Panasonik, Cat Claw, Elazar, Bili the Pljuc, Tarcaneta, Ljubazni lesevi, Aaron, Technotise, Ono sto vidim, Postelja od gloga, Grbe u vrtu, Badi Kukavica, U srafovima, Crne dushe, Legija nepromocivih, Kraljevic Marko, Zografi, Slicevi, Kuhinje, Striperi...

Faktor 4 i Divlja Magija su a whole new ball game.
I zato Luxoru svaka cast na hrabrosti, trudu i istrajnosti.
Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 16/11/2006 : 13:53:19  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message
quote:
Originally posted by vang0gh24

mislim da je najveci problem u nashem mentalitetu, jednostavno, uvek nam je tudje sladje, pa cak i ako to tudje je nista drugo nego smece. kada se pojavio prvi topik u vezi "Faktor 4" sav je isijavao od pesimizma i losih kritika i to od likova koji strip nisu nikada ni uzeli u ruke.

totalni promasaj!

znam da je moj, a cini mi se da su se i neki drugi slagali, glavni prigovor bio, a i ostao je, tim stripovima da su previse slicni americkom smecu. ti si ocigledno sasvim pobrkao neke stvari.

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 16/11/2006 : 14:34:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message

>Faktor 4 i Divlja Magija su a whole new ball game.

Jesu.

>I zato Luxoru svaka cast na hrabrosti, trudu i istrajnosti.

Svaka ccast.

Ja sam samo popizdio na ono da u Hrvatskoj nema niccega. Da je rekao da nema superheroja ili mainstream revije, odssutio bih.

mcn

Pogledajte http://qstrip.blog.hr ! Moj dnevnik citanja na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 12 na svim kioscima! *** Arhiva SERGEJA na www.zmcomics.co.yu *** Arhiva MARTINE MJESEC na www.stripovi.com/martinamjesec.asp !
Go to Top of Page

JohnDrake
Junior Member

467 Posts

Member since 08/01/2005

Posted - 16/11/2006 : 15:00:23  Show Profile Show Extended Profile  Send JohnDrake a Private Message
>I zato Luxoru svaka cast na hrabrosti, trudu i istrajnosti.

To me podsjeca na one natpise o americkim kompjuterskim poduzetnicima:

"Prica o dva siromaška iz garaže samo sa idejom i 50.000 dolara"

Go to Top of Page

vang0gh24
New Member

Serbia
207 Posts

Member since 17/01/2004

Posted - 16/11/2006 : 16:07:36  Show Profile Show Extended Profile  Send vang0gh24 a Private Message
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by vang0gh24

mislim da je najveci problem u nashem mentalitetu, jednostavno, uvek nam je tudje sladje, pa cak i ako to tudje je nista drugo nego smece. kada se pojavio prvi topik u vezi "Faktor 4" sav je isijavao od pesimizma i losih kritika i to od likova koji strip nisu nikada ni uzeli u ruke.
--------------------------------------------------------------------------------

totalni promasaj!

znam da je moj, a cini mi se da su se i neki drugi slagali, glavni prigovor bio, a i ostao je, tim stripovima da su previse slicni americkom smecu. ti si ocigledno sasvim pobrkao neke stvari.

ako si ti procitao strip i doshao do tog zakljucka onda je svaka kritika na mestu. ali ako nisi, onda mi objasni na cemu se zasniva tvoje misljenje da je ovo previshe slicno americkom smecu??? moj komentar se odnosio na one koji su pljuvali a nisu procitali strip.

devojke su lude za mnom, prosle noci jedna je satima kucala na moja vrata ali je nisam pustio da....izadje
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 17/11/2006 : 11:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

albumi nisu upitni... nisu nikad ni bili... ja govorim o tome da se domaci stripovi ne izdaju kao što se izdaje Zagor... tipa da ima strip koji ce se pojavljivati svaki mjesec u nastavcima... to nam fali... što se ostalih segmenata tice, to je u redu...

quote:
Ja sam samo popizdio na ono da u Hrvatskoj nema niccega. Da je rekao da nema superheroja ili mainstream revije, odssutio bih.

nisam to reko, ali se po kontekstu moglo zakljucit da je o tome rijec...
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 17/11/2006 : 11:44:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by mifugo

ja govorim o tome da se domaci stripovi ne izdaju kao što se izdaje Zagor...

Ni kod nas se ne izdaju kao što se izdaje Zagor, jer se kod nas Zagor ne izdaje.

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 17/11/2006 : 12:28:06  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
nisam mislio vrijedjati, gl sa edicijom i sve, samo kazem svoj komentar, naslovnica mi zaista izgleda predjecje, neznam cisto moj utisak.

sretno sa izdanjem jos jednom
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/11/2006 : 13:24:36  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

quote:
Originally posted by mifugo

ja govorim o tome da se domaci stripovi ne izdaju kao što se izdaje Zagor...

Ni kod nas se ne izdaju kao što se izdaje Zagor, jer se kod nas Zagor ne izdaje.

--
"Svetog mi Haralampija!"

Meni je to najveca muka, to što se ne izdaje Zagor kod nas, a da li ima neke teoretske šanse da se kod nas pocne da izdaje Zagor, da li ce se neko vec opasuljiti i poceti sa Zagorom, da i ovi klinci nauce šta je pravi strip !!!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000