Author |
Topic |
DannyTrejo
Junior Member
344 Posts
Member since 20/09/2006 |
Posted - 08/12/2006 : 13:33:20
|
Koji tip ne mogu vjerovati!
I tip fakat uspije nešto prodati sa takvim stavom?
Poštenim putem ici bit' ce teško znaj Al' samo ceš tako stici gdje je vjecni sjaj |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 08/12/2006 : 13:55:10
|
Stvarno neverovatne stvari se dešavaju sa prodajom stripova u Zagrebu;))
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 08/12/2006 : 14:14:12
|
kažem da je covjek koji je na štandu malo bolestan, ali kako nazvati gazdu nego odlicnim ako je kod njega sve jeftinije skoro pa 50%. Usporedite cijene npr. na Trešnjevci, pa onda na Savi. Kako nazvati gazdu nego odlicnim, ako mu mogu biti dužan po 6 mjeseci a da me ništa nepita, ako mi prvo izdanje Grupe TNT odlicno ocuvanog ( 5- ) proda za 100 kuna i toj još na otplatu od 6 mjeseci, ako mi proda AF kartonce za po 25 kuna, ako mi svaki mjesec da stripoteku za 1 kunu... Barem se s njime može oko svega dogovoriti. To što mu je radnik loš, a jebiga, stalno mu to svi govore... valjda ima razloga zašto ga drži.
ma zapravo boli mene kurac, nisam ja niciji odvjetnik javio sam se kada sam vidio da na Savi imaju dva štanda. Ima na Savi 5 štandova, ali osim ovog jednog, drugi prodaju kiki riki, koštice i mandarine :)
if you only knew the power of the dark side |
|
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
Member since 09/05/2006 |
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
Member since 09/05/2006 |
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Posted - 08/12/2006 : 22:20:11
|
quote: ej daj i meni nabavi kartonce po 25 kn!!!
e lutko jebiga, više nema tko prvi drek mrvi ( da ne krenem u onu pricu s djevojkama, koja mi je bez veze ) ;)
|
|
Boyan.P
Senior Member
Croatia
2773 Posts
Member since 13/06/2004 |
Posted - 08/12/2006 : 23:11:41
|
quote: Originally posted by weaver
mene je najvise raspi*dio onaj lik sto prodaje stripove na tramvajskom okretistu na savi.
htjela sam frendici kupit martija koji joj fali, ali znala sam samo naslov a ne i broj. i krenem ja prokopati da vidim ima li ga, a frajer mi istrgne strip iz ruke i vrati na mjesto. i ja ono zbunjena - gledam ga nista mi nije jasno - posegnem opet za stripom, a frajer mrtav hladan stavi nekakvu kamencinu na martije i kaze "ne diraj".
ja ono, wtf? pa zelim kupit strip! kaze on meni: moras mi reci broj. ja reko ne znam tocno broj, ali znam naslov pa bih pogledala imate li ga. frajer kaze - ako ne znas broj onda ne diraj.
(citavo to vrijeme neki lik u odijelu kraj mene uredno kopa po BUGovima, vadi ih iz omota, vraca na krivo mjesto, lik koji prodaje ni da trepne - zakljucujem da mu sa svojim ofucanim trapericama i pirsom valjda nisam izgledala kao "ozbiljan" kupac). mislim si, prodajes stripove na cesti seljacino i sad tu mene je*es a hocu ti ostavit pare.
toliko sam popizdila da sam otisla na stand do njegovog, ostavila svih 300kn koje sam imala u djepu na stripove iz cistog inata i onda prosla kraj njega uz komentar "vas kolega je dao da potrazim"
trebali ste mu vidjeti facu, pogotovo jer frajer u odijelu nije ama bas nista kupio...
ma kud vas ima toliko stripašica, ovdje kod mene ni neznaju šta su stripovi:)
strip je zakon |
|
|
Guffy
Advanced Member
Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
Posted - 09/12/2006 : 09:16:15
|
quote: Originally posted by darth-vader
tramvajsko okretište na Savi pa tamo ima samo jedan štand i tako vec 15 godina iskreno nije mi jasno gdje si tamo vidjela dva štanda ?
prolazim onuda vec 8 godina svaki dan barem dva puta, a tipa znam 15 godina problematican je onaj što prodaje, a onaj što drži štand je i više nego odlican :)
if you only knew the power of the dark side
bilo je nekad ali su bili samo malko odvojeni tak da se i ne kuži da su dva ne znam kako je sad nisam bio tamo juhuhu
http://guffy-stripovi.atspace.com/ |
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Posted - 09/12/2006 : 10:23:02
|
imaš pravo, sada sam se sjetio, moja greška...isprika... zbilja sam zaboravio jer to nije dugo trajalo
|
|
Stockbrooker
Junior Member
Slovenia
420 Posts
Member since 09/12/2006 |
Posted - 09/12/2006 : 14:04:07
|
Htio bi sve da vas povabim da posijetite moj novi topic sa naslovom UVOZ I DISTRIBUCIJA ZAGORA BROJ 500!!!! i da ga oplemenitite sa svojim velecenjenim komentarom-vidimo se!!! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 09/12/2006 : 15:03:01
|
quote: Originally posted by Stockbrooker
Htio bi sve da vas povabim da posijetite moj novi topic sa naslovom UVOZ I DISTRIBUCIJA ZAGORA BROJ 500!!!! i da ga oplemenitite sa svojim velecenjenim komentarom-vidimo se!!!
Možeš li da uvezeš i Kapetana Mikija ?
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 09/12/2006 : 15:14:22
|
quote: Originally posted by srdjandj
Htio bi sve da vas povabim da posijetite moj novi topic sa naslovom UVOZ I DISTRIBUCIJA ZAGORA BROJ 500!!!! i da ga oplemenitite sa svojim velecenjenim komentarom-vidimo se!!!
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Puf,pant. Dodjavla Srdjane, smanji malo postanje... ne mogu ti više bježati na 2. strani membersa. Ako ne smanjiš, stici cemo Dadu, Globinja i seinfelda uskoro.
The Force is what gives a Jedi his power. It's an energy field created by all living things. It surrounds us and penetrates us. It binds the galaxy together. |
Edited by - Obi-wan on 09/12/2006 15:15:20 |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 09/12/2006 : 16:57:34
|
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by srdjandj
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Puf,pant. Dodjavla Srdjane, smanji malo postanje... ne mogu ti više bježati na 2. strani membersa. Ako ne smanjiš, stici cemo Dadu, Globinja i seinfelda uskoro.
The Force is what gives a Jedi his power. It's an energy field created by all living things. It surrounds us and penetrates us. It binds the galaxy together.
mi smo bar prisutni iako prodaja ide loše .
|
|
Topic |
|