forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Biblioteka Mister No
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/01/2007 : 20:56:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Ostale cemo onda mi uskladiti...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25299 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/01/2007 : 21:02:32  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Dado, hajde umesto o psovkama da pricamo o izgledu. Ne znam da li sam propustio na ovih 18 stranica, ali ne vidoh kakvo je vizuelno rešenje. Stavi ovde neku slikicu,a??? ;-))
I nemoj da si rekao " pa još nije gotovo, mora Melina još par sitnica da uradi..." ;-)))

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon you."
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/01/2007 : 21:02:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
I na kraju, salu na stranu, jedino sto mogu obecati je da cemo mi dati sve od sebe
da napravimo sto bolje izdanje, kao sto smo i do sada radili kod svih nasih projekata.
No na kraju ce uvjek biti da nece svima svaka sitnica odgovarati, sto je sasvim normalno
i prirodno i dobro je sto postoje razlicita misljenja.
A kako ce definitivno sve izgledati u konacnici, pa i ovo sa uzvikom, to cete naravno
moci uskoro vidjeti u nasoj prvoj knjizi...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/01/2007 : 21:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Dado, hajde umesto o psovkama da pricamo o izgledu. Ne znam da li sam propustio na ovih 18 stranica, ali ne vidoh kakvo je vizuelno rešenje. Stavi ovde neku slikicu,a??? ;-))
I nemoj da si rekao " pa još nije gotovo, mora Melina još par sitnica da uradi..." ;-)))

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon you."

Jos nije gotovo mora Melina par sitnica da uradi!

Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2625 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 05/01/2007 : 21:55:14  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Cekaj, zar nije u ranim mister Noovima uzrecica (i to dosta dosta dugo) "per l'animaccia mia" a ne "sangue di guida"? Onda to treba tako i prevoditi - mada je prijevod tezak, doslovno bi bilo, "dušetine mi", ali moze nesto slicno, "duše mi moje" ili "tako mi duše" itd itd...

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

Ma, 'duše mi' je odlicno, ali smeta me ono 'dušetine'. Zvuci odvratno.
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 05/01/2007 : 22:21:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
quote:

Cekaj, zar nije u ranim mister Noovima uzrecica (i to dosta dosta dugo) "per l'animaccia mia" a ne "sangue di guida"? Onda to treba tako i prevoditi - mada je prijevod tezak, doslovno bi bilo, "dušetine mi", ali moze nesto slicno, "duše mi moje" ili "tako mi duše" itd itd...

pojavljuje se jos uvijek i jedno i drugo u omjeru 70:30 u korist Jude

samo sam "dusicu" prevodio kao "zaboga" jer znas i sam da se ne moze sve prevesti doslovno, pa bi "zaboga" najblize docaralo sto on zeli izraziti (cudjenje, npr.)

"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 05/01/2007 : 22:23:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Pa valjda se misli na Judu ( izdajicu ) ili ja sve ove godine živin u zabludi

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr

of kors

"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 05/01/2007 : 22:25:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

quote:
Originally posted by mike

Ok Dado. Ajde objasni koji je smisao da Mr. No po 20 puta u stripu uzvikne "Judine ti krvi"? Osim toga, da je to njegov prepoznatljivi uzvik.

Jack the Black.

Judine mi krvi je uzvik a ne psovka, pa se ne moze porediti sa psovkom.
Autori tog serijala su odredili da on ima svoj specifican uzvik kao sto ga ima vecina Bonelli junaka.
I puno mi je bolje staviti to nego za svaki uzvik koristiti prokletstvo jer toga
iovako ima vise nego dovoljno. E sad bi mi trebali mijenjati sve sto nam se od
autora ne svidja. Najbolje da promjenimo i dijaloge koji nam se ne svidjaju.
Trazis od mene da ti obrazlozim zasto mi se svidja, daj obrazlozi ti zasto je tebi to
besmisleno i zasto bi to trebali izbaciti. Reci "debilno mi je" nije dovoljno obrazlozenje.
Isto tako ja kazem da se meni svidja i da je to njegov trademark.

mislim da je herr dado ovdje dao najprecizniji odgovor svima, pa ne trebamo dalje lomit koplja oko gluposti

dok je govorio. haug

Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2625 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 05/01/2007 : 22:29:38  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message
Zaboga, pa to je OK. Cestitam
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 05/01/2007 : 22:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
nema na cemu :-)

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 05/01/2007 : 22:35:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Profesore Dok, sjedi, 5.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 05/01/2007 : 22:37:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
jel' mogu sada odgovarati i matematiku? :-D

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 05/01/2007 : 22:37:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Ajde, ajde... Necemo pretjerivati...

Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 05/01/2007 : 22:40:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
smrc... idem se ja onda dalje igrati sa svojim talijanskim tekstovima, a vas ko sljivi...

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 05/01/2007 : 22:42:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
To ti je pametno. Rokovi nisu tu da bi se krsili!

Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 05/01/2007 : 22:43:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
Roko je moj sin

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 05/01/2007 : 22:51:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 05/01/2007 : 22:57:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by sdragan@

quote:
Originally posted by Curunir

vidim da ti opet nastavljas. dobro, smijesan si iskljucivo ti s takvim stavom. u nas mnoge, mnoge neznalice sasvim lijepo zive od toga sto rade, a rade nikako, grozno, ajme (jel tako dado??)...mislim da je u srbiji stanje isto, ako ne i gore. imam dojam da ti zivis na veneri...
i sad jos da ih se ne smije kritizirati, mozda da ih i nadojis????

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.

JA zaista ne znam koliko plitka treba biti ljudska pamet da bi se napravila razlika izmedju "kritike" necijeg rada i "konstatacije" da neko ne zna raditi svoj posao.
bah...necu vise o toj temi...ispucao sam se

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

daj jedi malo vise ribe pa onda pokusaj sve iznova procitati...o ne zna, kuzis, NE ZNA DOBRO CRTATI, i tocka...

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 05/01/2007 : 22:58:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by Dok Lester

jel' mogu sada odgovarati i matematiku? :-D

moze, zasto ne...s cime cemo poceti?

Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 05/01/2007 : 23:03:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
trigonometrija u stripu ;-)

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 05/01/2007 : 23:04:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
e da, krvi judina!
zaboravih...
bwah...prolaze i puno vece debilane, big deal...
ali ako mu je to izvorno, i ako ima bar neko znacenje i u nasem jeziku, a ima, jer su talijani religijski jako slicni nama, zasto ga do vraga mijenjati...sad, malo je cudno da mr no kao amerikanac to vice, kao i da ameri uzvikuju "by jove" (sto smo naravno makli), ali to je druga prica...

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 05/01/2007 : 23:06:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:

trigonometrija u stripu ;-)

ide mr no od tocke a do tocke b u podnozju brda c. koliko ce kruger potrositi na whisky veceras ako se mr no krece pod kutom od 70 stupnjeva zbog sinocnje pijanke???

Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 05/01/2007 : 23:11:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir
daj jedi malo vise ribe pa onda pokusaj sve iznova procitati...o ne zna, kuzis, NE ZNA DOBRO CRTATI, i tocka...

Aaaahaa...sada mi je jasnije..pa sto tako odmah nisi rekao, ti si nekakav genije jel da?
Kako se to postaje...treba jesti ribe...?
Oh boze...judine mi krvi...u cemu sam to gresio svih ovih godina

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 05/01/2007 : 23:12:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
hmm... burek? :-)

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/01/2007 : 23:56:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

quote:

pojavljuje se jos uvijek i jedno i drugo u omjeru 70:30 u korist Jude

samo sam "dusicu" prevodio kao "zaboga" jer znas i sam da se ne moze sve prevesti doslovno, pa bi "zaboga" najblize docaralo sto on zeli izraziti (cudjenje, npr.)

Sorry, ali izbor mi se nimalo ne svidja, ovako na prvu loptu. Jednostavno mi nije u duhu lika.

Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000