forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Da li volite americka sranja???
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

KILLEX
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
56 Posts

Member since 02/01/2007

Posted - 13/01/2007 : 08:55:06  Show Profile Show Extended Profile  Send KILLEX a Private Message
Mislim da je Bonelli za Marvel institucija,ipak mi marvelovi stripovi
tj.velika vecina njih djeluje kao reklama za igracku tj.nekog strašnog neprijatelja ili jarana od raznih mutanata i manova.Povraca mise na njih UARRRRRRRRRRRGHHHHH

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 13/01/2007 : 09:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message
Ne volim Americke stripove.
Go to Top of Page

forsaken demon
Junior Member

Pitcairn Island
468 Posts

Member since 13/08/2004

Posted - 13/01/2007 : 09:09:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit forsaken demon's Homepage  Send forsaken demon a Private Message
Um, decko nisi ti baš dobro citao americki strip... Niti je Marvel jedini izdavac na americkom tržištu(ima ih mali milion), niti su cak i svi Marvelovi stripovi superherojski(a predrasude o kvalitetu prica necu ni da spominjem).

Uglavnom lepo si me sa ovim postom podsetio zašto strip i nije toliko popularan kod nas... Tuga i neverica...
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12721 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 13/01/2007 : 09:32:42  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
quote:
Originally posted by KILLEX

Mislim da je Bonelli za Marvel institucija,ipak mi marvelovi stripovi
tj.velika vecina njih djeluje kao reklama za igracku tj.nekog strašnog neprijatelja ili jarana od raznih mutanata i manova.Povraca mise na njih UARRRRRRRRRRRGHHHHH

Donekle si u pravu. Citao sam oni dan kao kultni prvi team-up Spidermana i Supermena i nasmijao se do suza...za decke u vrticu...ali kako kaže kolega iznad mene nije Americki strip=Marvel.

Ich bin kein Man, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2870 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 13/01/2007 : 09:49:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
E da? A meni je i najlosiji amer puno bolji od najboljeg bonellija. Eto .

Jack the Black.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 13/01/2007 : 10:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Svida mi se ponešto sa svake strane. Boneli kao podloga, šlag na vrhu strip albumi francuske proizvodnje, marvel kao sajd diš...
Samo Sith govori u apsolutnim iskljucivostima...
Svagdje ima boljih i lošijih ostvarenja...

A young Jedi named Darth Vader, who was a pupil of mine until he turned to evil,
helped the Empire hunt down and destroy the Jedi knights. He betrayed and murdered your father.

Edited by - Obi-wan on 13/01/2007 10:59:36
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3945 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 13/01/2007 : 11:26:56  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message
quote:
Originally posted by mike

E da? A meni je i najlosiji amer puno bolji od najboljeg bonellija. Eto .

Jack the Black.

Tvoj glas necemo racunat!

It's in my hands, the sky, so bright
It's burning, it's for me to decide
If flames will reach heaven tonight
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3945 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 13/01/2007 : 11:27:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message
Nisu mi se svidili amerikanos comicos!

It's in my hands, the sky, so bright
It's burning, it's for me to decide
If flames will reach heaven tonight
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25966 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/01/2007 : 11:30:04  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Evo ja sam skoro procitao "Loveless" i odlican je strip. Emily, Millerov 300, A History of Violence,Fell...sve odlicni stripovi.
Sa druge strane naveliko izvikani Sin city, Sandman, Preacher mi ne leže, da ne iskoristim neku težu rec.
Ipak mi na prvom mestu dolaze evropski strip albumi, Bonelli, Marvel i DC su mi više kao side dish (Obi, obi)..;-)

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon you."
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
8012 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 13/01/2007 : 11:39:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
Bonelli je zakon!!
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 13/01/2007 : 11:48:11  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
Vidio sam neka izdanja Belog puta i nisam navikao na takav crtez (a ni price)...tako da ih nisam ni kupio, iako sam mislio. Stvar navike, predpostavljam. Preduga izloženost tal. utjecaju.

to e to

---there is no spoon--- (a viljuske?)

Go to Top of Page

Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts

Member since 13/06/2004

Posted - 13/01/2007 : 11:58:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Boyan.P a Private Message
ja niti ne obazirem a niti ne razmišljam o stripu tako podjeljenom,
ja citam šta mi se svidi i šta mi je dobro,
jer svi imaju i glupih stripova a i genijalnih,
i da ja volim i americke stripove,
americko "sranje" je jako glupi naziv za jednu strip kulturu, to šta je poznata po super junacima ne znaci da nema i druge tematike, i trebao biš procitati više toga da biš mogao suditi o njoj bez da je nazoveš sranje..

up the irons..
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 13/01/2007 : 12:25:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Najbolje što postoji su FR/B strip albumi.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 13/01/2007 : 12:43:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

Najbolje što postoji su FR/B strip albumi.

Je, pogotovo Arci Keš. On je najbolji.
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 13/01/2007 : 13:04:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
meni je i poslije najgoreg amera tuga i jad uzet zagora i vidit taj loš crtež, sitne slicice crno-bijele... što jest-jest, kod amera bar likovna strana više dolazi do izražaja...

evo uzeh dva bonellija ispod stola nasumce - Zagor "Demonska knjiga" > katastrofa od crteža, ali zato Tex "Atentat" > izvrstan crtež... dakle ne može se baš generalizirati, ali svejedno mi nekako više leže obojene velike slike nego te talijanske piknjice
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 13/01/2007 : 13:05:06  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
Marvel uopste ne mogu da citam.Nesto drugo ponekad ali retko.Slazem se da je Bonelli institucija za Marvel.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 13/01/2007 : 13:08:50  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
U samome naslovu ovoga topica vidimo da se autor zgraža nad citacima americkih stripova.
Nisam neki baš ljubitelj,ali odredeni stripovi prolaze
prvenstveno djela objavljena u Grafickim Novelama Belog Puta
ili Marvela,posebice Spidermana,koji mi je uz Conana i najdraži.
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 13/01/2007 : 13:17:06  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Okruzen mrtvima i Nepobedivi su dokaz da ima dobrih Americkih stripova.
Meni se cini da su tebi Americki stripovi = Superman,Batman,Spiderman.

"I can't forget where I came from because I haven't gotten to where I'm going."
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
8012 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 13/01/2007 : 13:19:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
quote:
Originally posted by kico

U samome naslovu ovoga topica vidimo da se autor zgraža nad citacima americkih stripova.

A mene si neki dan tija na lomacu zbog spominjanja nekih rijeci!
Šta bi onda Killexu trebalo napravit?

Edited by - Spock on 13/01/2007 13:21:54
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2870 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 13/01/2007 : 13:19:38  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Kako rece Damjan Stanic u Kvadratu 15 u odlicnom tekstu o stripovima kuce Bonelli: "U dvije recenice: BONELLI OGRANICAVA." Time je rekao sve.

Inace, topici takvog naziva vec unaprijed mirisu na jednu veliku sprdacinu .

Jack the Black.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 13/01/2007 : 13:25:21  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Spock

quote:
Originally posted by kico

A mene si neki dan tija na lomacu zbog spominjanja nekih rijeci!
Šta bi onda Killexu trebalo napravit?

Hehe........
Lomaca,lomaca!
I opet lomaca!
A za Killexa jedan Sin City,desetak Okružen mrtvima/Nepobedivi,Nadziraci i Preacher su dovoljni!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 13/01/2007 : 13:26:10  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
.......ili Bone!
I riješeno sve.
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4031 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 13/01/2007 : 13:27:00  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
ajd, bas me zanima tko ne voli "americka sranja" poput conana?? conan je, recimo, jedan od marvelovih likova koji je godinama izlazio u americi i u 70% svijeta, a tako i kod nas.

koji je faktor taj killex koji nakon 10 postova na forumu ima pravo tako bezobrazno (uz upotrebu rijeci "sranje") pljuvati po stripovima koji ocito njemu nisu po volji/ukusu? imas marka i bleka svaki mjesec na kioscima ako ti se ne svidjaju americki stripovi. samo nemoj bez argumenata donositi ove svoje smijesne tvrdnje ovdje na forum!

http://zveles.blogspot.com/
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 13/01/2007 : 13:40:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
zveles oladi se
jer tvoj post je isti ka i kileksov
svrstavanje nema smisla
daklem kad mifugo kaže nešto ka ovaj što je otvorija topic al u suprotnom smislu onda se on osjeca povlaštenim
koja sprdacina
stripovi su dobri il loši
nekome jedni drugome drugi
ja volim od svake vele ponešto i to iz raznoraznih razloga i da jednako uživam u citanju bleka kao i ad sam citao league of extra..
i šta sad

ovako kak napišeš stvaraš dojam da si se rodil ko odrasli
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4031 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 13/01/2007 : 13:43:26  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
toninho, manje alkohola!
ocigledno me nisi skuzio jer nisam planuo. hladno sam napisao kako stvari stvarno stoje.

http://zveles.blogspot.com/
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 13/01/2007 : 13:46:44  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Auuuuuuuuuuu
da vas vice sada cuje
koju bi taj hajku diga
sad se pali na amere
nikad mu Zagora dosta!
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page