forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Da li volite americka sranja???
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3952 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 13/01/2007 : 13:47:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message
quote:
Originally posted by kico

Auuuuuuuuuuu
da vas vice sada cuje
koju bi taj hajku diga
sad se pali na amere
nikad mu Zagora dosta!

Bilo bi pravo po kocijaški!

It's in my hands, the sky, so bright
It's burning, it's for me to decide
If flames will reach heaven tonight
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 13/01/2007 : 13:48:21  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Je....
...i opet bi letio sa foruma!
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 13/01/2007 : 13:53:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Deco, nemojte da generalizujete.

Inace, volim nešto malo od tog americkog sranja.

in the evidence of its brilliance
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/01/2007 : 14:15:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Ima dobrih stripova posvuda, u produkciji svake zemlje... Mada, Bonelli mi je bio i ostao najdraži\najbolji, kako da se izrazim. Americanische scheisse volim isto citati.

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 13/01/2007 : 14:34:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by KILLEX

Mislim da je Bonelli za Marvel institucija,ipak mi marvelovi stripovi
tj.velika vecina njih djeluje kao reklama za igracku tj.nekog strašnog neprijatelja ili jarana od raznih mutanata i manova.Povraca mise na njih UARRRRRRRRRRRGHHHHH

Are you retarded of what?

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3952 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 13/01/2007 : 14:35:42  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

quote:

tj.velika vecina njih djeluje kao reklama za igracku tj.nekog strašnog neprijatelja ili jarana od raznih mutanata i manova.Povraca mise na njih UARRRRRRRRRRRGHHHHH

Svak prepozna svog!

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 13/01/2007 : 15:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
quote:

quote:

Nije, to ti je samo pokazatelj koliko su ustvari citaci u BiH NEPISMENI.
Djecace, kad procitaš nešto više od par Spidermana i X-Mena koje si posudio od prijatelja, onda se javi da razgovaramo. Do tada raspravljaj zašto orao na Zagorovim prsima kod jednog crtaca izgleda drugacije nego kod drugog.
I da, dodi na izložbu BH. strip autora u Sarajevu od 2.2. do 9.2. u galeriji samostana Sv. Anto.

Imamo prostor, imamo domenu, samo nam trebaju vaši radovi: http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://tinyurl.com/y93gym ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3952 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 13/01/2007 : 15:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

quote:

quote:

Nije, to ti je samo pokazatelj koliko su ustvari citaci u BiH NEPISMENI.
Djecace, kad procitaš nešto više od par Spidermana i X-Mena koje si posudio od prijatelja, onda se javi da razgovaramo. Do tada raspravljaj zašto orao na Zagorovim prsima kod jednog crtaca izgleda drugacije nego kod drugog.
I da, dodi na izložbu BH. strip autora u Sarajevu od 2.2. do 9.2. u galeriji samostana Sv. Anto.

Imamo prostor, imamo domenu, samo nam trebaju vaši radovi: http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://tinyurl.com/y93gym ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.

Koja reklama Emire!

Go to Top of Page

deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts

Member since 04/12/2005

Posted - 13/01/2007 : 15:14:18  Show Profile Show Extended Profile  Send deangelis a Private Message
quote:
Originally posted by mike

Kako rece Damjan Stanic u Kvadratu 15 u odlicnom tekstu o stripovima kuce Bonelli: "U dvije recenice: BONELLI OGRANICAVA." Time je rekao sve.

Inace, topici takvog naziva vec unaprijed mirisu na jednu veliku sprdacinu .

Jack the Black.

--------------------------------------------------------------------
Svako ima pravo na svoje mišljenje, što znaci da ono što citam, citat cu i dalje, a drugi ce i dalje citati ono što citaju, bez obzira što ovdje piše. Ako se navede jednakost BONELLI=OGRANICAVA, onda cu ja reci MARVEL=INFATILNOST. Od svih amera koji su izašli na prostorima bivše JUGE, jedini strip koji može proci, a ujedno je i vrhunski strip, je Moebius-ov Srebrni letac (po mome sudu). Malo remek djelo. Sve ostalo su mi sranja za tinejdere i jebace rumene kadulje. TO JE MOJE MIŠLJENJE. Razlog zašto volim prolistati ovakove postove je taj što poslje njega znam procjeniti tko razmišlja kao i ja, jer po tome biram stripove koje kupujem. Evo, npr. Mike i ja se ne slažemo definitivno u izboru stripova (to proizlazi iz ovog posta), što ne znaci da npr. ne bi mogli zajedno popit cašu dobrog vina ili nešto drugo. Ukusi su razliciti. Prije cca. mjesec dana kupio sam Moby Dick-a od Paheka i oduševio sam se crtežom. Scenarij je izlizan, recimo da je za trojku, ali crtež je fantastican, mislim da Pahek crta svemirske brodove najbolje na svijetu. NAPRIJED NAŠI.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/01/2007 : 15:21:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Svemirske brodove mozda i crta najbolje (mada, budimo realni, to nije istina), ali zato ljude... Da sam ga bar otvorio prije nego sam ga kupio.

A inace, cijela ova rasprava je besmislena.
Ne, ne volim americka sranja. Ali niti talijanska, francuska ili japanska. A dobar strip je dobar strip, kojoj god ladici pripadao.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 13/01/2007 : 15:26:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Svemirske brodove mozda i crta najbolje (mada, budimo realni, to nije istina), ali zato ljude... Da sam ga bar otvorio prije nego sam ga kupio.

A inace, cijela ova rasprava je besmislena.
Ne, ne volim americka sranja. Ali niti talijanska, francuska ili japanska. A dobar strip je dobar strip, kojoj god ladici pripadao.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

eto konacno promisljenog odgovora, slazem se....

mike
Senior Member

Slovenia
2874 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 13/01/2007 : 15:30:02  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
quote:
Originally posted by deangelis

Evo, npr. Mike i ja se ne slažemo definitivno u izboru stripova (to proizlazi iz ovog posta), što ne znaci da npr. ne bi mogli zajedno popit cašu dobrog vina ili nešto drugo. Ukusi su razliciti.

Naravno. Nikad i to stvarno NIKAD se ne bi smilo sudit ljudi po nijednoj stvari, a kamoli kakve stripove vole citati. Vec se veselim pivca i vinca u Makarskoj .

Jack the Black.
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 13/01/2007 : 15:35:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by mike

Kako rece Damjan Stanic u Kvadratu 15 u odlicnom tekstu o stripovima kuce Bonelli: "U dvije recenice: BONELLI OGRANICAVA." Time je rekao sve.

Jack the Black.

Svako ima pravo na svoje mišljenje, što znaci da ono što citam, citat cu i dalje, a drugi ce i dalje citati ono što citaju, bez obzira što ovdje piše. Ako se navede jednakost BONELLI=OGRANICAVA, onda cu ja reci MARVEL=INFATILNOST. Od svih amera koji su izašli na prostorima bivše JUGE, jedini strip koji može proci, a ujedno je i vrhunski strip, je Moebius-ov Srebrni letac (po mome sudu). Malo remek djelo. Sve ostalo su mi sranja za tinejdere i jebace rumene kadulje. TO JE MOJE MIŠLJENJE. Razlog zašto volim prolistati ovakove postove je taj što poslje njega znam procjeniti tko razmišlja kao i ja, jer po tome biram stripove koje kupujem. Evo, npr. Mike i ja se ne slažemo definitivno u izboru stripova (to proizlazi iz ovog posta), što ne znaci da npr. ne bi mogli zajedno popit cašu dobrog vina ili nešto drugo. Ukusi su razliciti. Prije cca. mjesec dana kupio sam Moby Dick-a od Paheka i oduševio sam se crtežom. Scenarij je izlizan, recimo da je za trojku, ali crtež je fantastican, mislim da Pahek crta svemirske brodove najbolje na svijetu. NAPRIJED NAŠI.

Mislim da nisi dobro forumulisao, ne mislis valjda na kompletan americki strip ili samo na superheroje???

deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts

Member since 04/12/2005

Posted - 13/01/2007 : 15:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Send deangelis a Private Message
quote:

quote:

[quote]Originally posted by mike

Jack the Black.

Mislim da nisi dobro forumulisao, ne mislis valjda na kompletan americki strip ili samo na superheroje???
-----------------------------------------------------------------
Ne mislim na kompletan americki strip, pa citao sam samo sranja koja su izašla na ovim prostorima.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/01/2007 : 15:50:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

A mogao bi drugi put smisliti malo bolji naziv topica, ovo 'sranja' mi se ne svidja
i nije uredu prema drugim forumasima koji vole americke stripove.
Pogotovo jer se na taj nacin generalizira sve od americkih izdanja...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Vid
Senior Member

Slovenia
1257 Posts

Member since 07/10/2004

Posted - 13/01/2007 : 15:51:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Vid a Private Message
quote:
Od svih amera koji su izašli na prostorima bivše JUGE, jedini strip koji može proci, a ujedno je i vrhunski strip, je Moebius-ov Srebrni letac (po mome sudu).

A i ovog je radio Francuz
Go to Top of Page

Vid
Senior Member

Slovenia
1257 Posts

Member since 07/10/2004

Posted - 13/01/2007 : 15:55:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Vid a Private Message
Inace od Americog stripa tako na pamet govoreno dobri su mi bili recimo Camelot 3000, Foster, Aragones, Spiegelman, pa Garfield, te naravno, Browne i Walker. Sigurno bi se našlo koš nešto, no tu sigurno ne mislim Na Watchmene, Sin City ili Preachera i slicno sranje.
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 13/01/2007 : 15:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:

quote:

quote:

[quote]Originally posted by mike

Jack the Black.

-----------------------------------------------------------------
Ne mislim na kompletan americki strip, pa citao sam samo sranja koja su izašla na ovim prostorima.

Hogar, Snupi, KOnan, Fles Gordon, Redov Bili, Rip Kirbi ............. su ti sranje???

deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts

Member since 04/12/2005

Posted - 13/01/2007 : 16:00:24  Show Profile Show Extended Profile  Send deangelis a Private Message
[quote]Originally posted by Dado
Pogotovo jer se na taj nacin generalizira sve od americkih izdanja...
-------------------------------------------------------------------Ovdje si doista u pravu. Evo, ja veoma dvojim oko toga da li cu kupiti od Fibre Sundukin strip. I to samo zato što je Americki. Sva sreca da ce sigurno ici "prewiu" (pišem po karadicu), pa cu moci procjeniti.
Go to Top of Page

deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts

Member since 04/12/2005

Posted - 13/01/2007 : 16:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Send deangelis a Private Message
Hogar, Snupi, KOnan, Fles Gordon, Redov Bili, Rip Kirbi ............. su ti sranje???
----------------------------------------------------------------
Hogara sam kupio, ne dam ga nikome, Rip Kirbi-a sam citao davno, mislim da još uvijek može proci, kao i Redov Bili.
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 13/01/2007 : 16:15:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
jap zveles
primjedba na mjestu

moj problem je u tomen što nisam ništa pio

što bi bilo da jesam
Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 13/01/2007 : 16:27:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message
ja citam amere u istoj mjeri kao i bonnelija,
odlicnih stvari, a i gluposti ima i kod jednih i drugih

došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat'
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 13/01/2007 : 16:34:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
amerikanci me ne zanimaju
mange me ne zanimaju
af me ne zanima
stari teksovi, kitovi, blek, mark, timdasti, zoro, metmerioti i ini me ne zanimaju
geg stripovi me ne zanimaju
q stripovi me ne zanimaju
šarena paleta franuzca i belgijanaca me ne zanima
a ne zanima me ni yu strip skupa s kercom i jugo doktorom žistisom

samo dd, mm, mister stricek no i zagor. i ken. a i to polako pada, pada...valjda ce se dici
i tako ostaje -dd, mm, mister stricek no i zagor i ken- za vjeke vjekova. zovite me covjek-sa-formiranim-ukusom

Tako je govorio Zagortustra.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 13/01/2007 : 16:36:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Koje sranje ovaj topic

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 13/01/2007 : 16:39:16  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message
quote:

Povraca mise na njih UARRRRRRRRRRRGHHHHH

ovo je forum o stripovima.
tebi treba lijecnik.

probaj u google napisati: "forum za psihofizicki oboljele" ili "forum za probavne smetnje"... mozda nadjes nesto.

Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000