Author |
Topic  |
sonor
stripovi.com suradnik

.jpg)
Vatican City
3952 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 13/01/2007 : 13:47:32
|
quote: Originally posted by kico
Auuuuuuuuuuu da vas vice sada cuje koju bi taj hajku diga sad se pali na amere nikad mu Zagora dosta!
Bilo bi pravo po kocijaški! 
It's in my hands, the sky, so bright It's burning, it's for me to decide If flames will reach heaven tonight
|
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 13/01/2007 : 14:15:46
|
Ima dobrih stripova posvuda, u produkciji svake zemlje... Mada, Bonelli mi je bio i ostao najdraži\najbolji, kako da se izrazim. Americanische scheisse volim isto citati.
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? |
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 13/01/2007 : 14:34:12
|
quote: Originally posted by KILLEX
Mislim da je Bonelli za Marvel institucija,ipak mi marvelovi stripovi tj.velika vecina njih djeluje kao reklama za igracku tj.nekog strašnog neprijatelja ili jarana od raznih mutanata i manova.Povraca mise na njih UARRRRRRRRRRRGHHHHH  
Are you retarded of what?
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...'' |
 |
|
sonor
stripovi.com suradnik

.jpg)
Vatican City
3952 Posts
Posted - 13/01/2007 : 14:35:42
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
Mislim da je Bonelli za Marvel institucija,ipak mi marvelovi stripovi tj.velika vecina njih djeluje kao reklama za igracku tj.nekog strašnog neprijatelja ili jarana od raznih mutanata i manova.Povraca mise na njih UARRRRRRRRRRRGHHHHH  
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...''
Svak prepozna svog!   
It's in my hands, the sky, so bright It's burning, it's for me to decide If flames will reach heaven tonight
|
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 13/01/2007 : 15:06:08
|
Nije, to ti je samo pokazatelj koliko su ustvari citaci u BiH NEPISMENI. Djecace, kad procitaš nešto više od par Spidermana i X-Mena koje si posudio od prijatelja, onda se javi da razgovaramo. Do tada raspravljaj zašto orao na Zagorovim prsima kod jednog crtaca izgleda drugacije nego kod drugog. I da, dodi na izložbu BH. strip autora u Sarajevu od 2.2. do 9.2. u galeriji samostana Sv. Anto.
Imamo prostor, imamo domenu, samo nam trebaju vaši radovi: http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://tinyurl.com/y93gym ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama. |
 |
|
sonor
stripovi.com suradnik

.jpg)
Vatican City
3952 Posts
Posted - 13/01/2007 : 15:11:37
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
Nije, to ti je samo pokazatelj koliko su ustvari citaci u BiH NEPISMENI. Djecace, kad procitaš nešto više od par Spidermana i X-Mena koje si posudio od prijatelja, onda se javi da razgovaramo. Do tada raspravljaj zašto orao na Zagorovim prsima kod jednog crtaca izgleda drugacije nego kod drugog. I da, dodi na izložbu BH. strip autora u Sarajevu od 2.2. do 9.2. u galeriji samostana Sv. Anto.
Imamo prostor, imamo domenu, samo nam trebaju vaši radovi: http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://tinyurl.com/y93gym ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
Koja reklama Emire!
|
 |
|
deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts
Member since 04/12/2005 |
Posted - 13/01/2007 : 15:14:18
|
quote: Originally posted by mike
Kako rece Damjan Stanic u Kvadratu 15 u odlicnom tekstu o stripovima kuce Bonelli: "U dvije recenice: BONELLI OGRANICAVA." Time je rekao sve.
Inace, topici takvog naziva vec unaprijed mirisu na jednu veliku sprdacinu .
Jack the Black.
-------------------------------------------------------------------- Svako ima pravo na svoje mišljenje, što znaci da ono što citam, citat cu i dalje, a drugi ce i dalje citati ono što citaju, bez obzira što ovdje piše. Ako se navede jednakost BONELLI=OGRANICAVA, onda cu ja reci MARVEL=INFATILNOST. Od svih amera koji su izašli na prostorima bivše JUGE, jedini strip koji može proci, a ujedno je i vrhunski strip, je Moebius-ov Srebrni letac (po mome sudu). Malo remek djelo. Sve ostalo su mi sranja za tinejdere i jebace rumene kadulje. TO JE MOJE MIŠLJENJE. Razlog zašto volim prolistati ovakove postove je taj što poslje njega znam procjeniti tko razmišlja kao i ja, jer po tome biram stripove koje kupujem. Evo, npr. Mike i ja se ne slažemo definitivno u izboru stripova (to proizlazi iz ovog posta), što ne znaci da npr. ne bi mogli zajedno popit cašu dobrog vina ili nešto drugo. Ukusi su razliciti. Prije cca. mjesec dana kupio sam Moby Dick-a od Paheka i oduševio sam se crtežom. Scenarij je izlizan, recimo da je za trojku, ali crtež je fantastican, mislim da Pahek crta svemirske brodove najbolje na svijetu. NAPRIJED NAŠI. |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 13/01/2007 : 15:21:07
|
Svemirske brodove mozda i crta najbolje (mada, budimo realni, to nije istina), ali zato ljude... Da sam ga bar otvorio prije nego sam ga kupio.
A inace, cijela ova rasprava je besmislena. Ne, ne volim americka sranja. Ali niti talijanska, francuska ili japanska. A dobar strip je dobar strip, kojoj god ladici pripadao.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 13/01/2007 : 15:26:39
|
quote: Originally posted by Markos
Svemirske brodove mozda i crta najbolje (mada, budimo realni, to nije istina), ali zato ljude... Da sam ga bar otvorio prije nego sam ga kupio.
A inace, cijela ova rasprava je besmislena. Ne, ne volim americka sranja. Ali niti talijanska, francuska ili japanska. A dobar strip je dobar strip, kojoj god ladici pripadao.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
eto konacno promisljenog odgovora, slazem se....
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...'' |
 |
|
mike
Senior Member

Slovenia
2874 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 13/01/2007 : 15:30:02
|
quote: Originally posted by deangelis
Evo, npr. Mike i ja se ne slažemo definitivno u izboru stripova (to proizlazi iz ovog posta), što ne znaci da npr. ne bi mogli zajedno popit cašu dobrog vina ili nešto drugo. Ukusi su razliciti.
Naravno. Nikad i to stvarno NIKAD se ne bi smilo sudit ljudi po nijednoj stvari, a kamoli kakve stripove vole citati. Vec se veselim pivca i vinca u Makarskoj .
Jack the Black. |
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 13/01/2007 : 15:35:30
|
quote: Originally posted by mike
Kako rece Damjan Stanic u Kvadratu 15 u odlicnom tekstu o stripovima kuce Bonelli: "U dvije recenice: BONELLI OGRANICAVA." Time je rekao sve.
Jack the Black.
-------------------------------------------------------------------- Svako ima pravo na svoje mišljenje, što znaci da ono što citam, citat cu i dalje, a drugi ce i dalje citati ono što citaju, bez obzira što ovdje piše. Ako se navede jednakost BONELLI=OGRANICAVA, onda cu ja reci MARVEL=INFATILNOST. Od svih amera koji su izašli na prostorima bivše JUGE, jedini strip koji može proci, a ujedno je i vrhunski strip, je Moebius-ov Srebrni letac (po mome sudu). Malo remek djelo. Sve ostalo su mi sranja za tinejdere i jebace rumene kadulje. TO JE MOJE MIŠLJENJE. Razlog zašto volim prolistati ovakove postove je taj što poslje njega znam procjeniti tko razmišlja kao i ja, jer po tome biram stripove koje kupujem. Evo, npr. Mike i ja se ne slažemo definitivno u izboru stripova (to proizlazi iz ovog posta), što ne znaci da npr. ne bi mogli zajedno popit cašu dobrog vina ili nešto drugo. Ukusi su razliciti. Prije cca. mjesec dana kupio sam Moby Dick-a od Paheka i oduševio sam se crtežom. Scenarij je izlizan, recimo da je za trojku, ali crtež je fantastican, mislim da Pahek crta svemirske brodove najbolje na svijetu. NAPRIJED NAŠI.
Mislim da nisi dobro forumulisao, ne mislis valjda na kompletan americki strip ili samo na superheroje???
 |
|
deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts
Posted - 13/01/2007 : 15:41:44
|
[quote]Originally posted by mike
Jack the Black.
-------------------------------------------------------------------- Svako ima pravo na svoje mišljenje, što znaci da ono što citam, citat cu i dalje, a drugi ce i dalje citati ono što citaju, bez obzira što ovdje piše. Ako se navede jednakost BONELLI=OGRANICAVA, onda cu ja reci MARVEL=INFATILNOST. Od svih amera koji su izašli na prostorima bivše JUGE, jedini strip koji može proci, a ujedno je i vrhunski strip, je Moebius-ov Srebrni letac (po mome sudu). Malo remek djelo. Sve ostalo su mi sranja za tinejdere i jebace rumene kadulje. TO JE MOJE MIŠLJENJE. Razlog zašto volim prolistati ovakove postove je taj što poslje njega znam procjeniti tko razmišlja kao i ja, jer po tome biram stripove koje kupujem. Evo, npr. Mike i ja se ne slažemo definitivno u izboru stripova (to proizlazi iz ovog posta), što ne znaci da npr. ne bi mogli zajedno popit cašu dobrog vina ili nešto drugo. Ukusi su razliciti. Prije cca. mjesec dana kupio sam Moby Dick-a od Paheka i oduševio sam se crtežom. Scenarij je izlizan, recimo da je za trojku, ali crtež je fantastican, mislim da Pahek crta svemirske brodove najbolje na svijetu. NAPRIJED NAŠI.
Mislim da nisi dobro forumulisao, ne mislis valjda na kompletan americki strip ili samo na superheroje??? ----------------------------------------------------------------- Ne mislim na kompletan americki strip, pa citao sam samo sranja koja su izašla na ovim prostorima.
|
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 13/01/2007 : 15:50:41
|
A mogao bi drugi put smisliti malo bolji naziv topica, ovo 'sranja' mi se ne svidja i nije uredu prema drugim forumasima koji vole americke stripove. Pogotovo jer se na taj nacin generalizira sve od americkih izdanja...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
Vid
Senior Member

Slovenia
1257 Posts
Member since 07/10/2004 |
Posted - 13/01/2007 : 15:51:36
|
quote: Originally posted by deangelis Od svih amera koji su izašli na prostorima bivše JUGE, jedini strip koji može proci, a ujedno je i vrhunski strip, je Moebius-ov Srebrni letac (po mome sudu).
A i ovog je radio Francuz  |
 |
|
Vid
Senior Member

Slovenia
1257 Posts
Member since 07/10/2004 |
Posted - 13/01/2007 : 15:55:09
|
Inace od Americog stripa tako na pamet govoreno dobri su mi bili recimo Camelot 3000, Foster, Aragones, Spiegelman, pa Garfield, te naravno, Browne i Walker. Sigurno bi se našlo koš nešto, no tu sigurno ne mislim Na Watchmene, Sin City ili Preachera i slicno sranje. |
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 13/01/2007 : 15:56:35
|
[quote]Originally posted by mike
Jack the Black.
Mislim da nisi dobro forumulisao, ne mislis valjda na kompletan americki strip ili samo na superheroje??? ----------------------------------------------------------------- Ne mislim na kompletan americki strip, pa citao sam samo sranja koja su izašla na ovim prostorima.
Hogar, Snupi, KOnan, Fles Gordon, Redov Bili, Rip Kirbi ............. su ti sranje??? 
 |
|
deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts
Posted - 13/01/2007 : 16:00:24
|
[quote]Originally posted by Dado Pogotovo jer se na taj nacin generalizira sve od americkih izdanja... -------------------------------------------------------------------Ovdje si doista u pravu. Evo, ja veoma dvojim oko toga da li cu kupiti od Fibre Sundukin strip. I to samo zato što je Americki. Sva sreca da ce sigurno ici "prewiu" (pišem po karadicu) , pa cu moci procjeniti. |
 |
|
deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts
Posted - 13/01/2007 : 16:04:27
|
Hogar, Snupi, KOnan, Fles Gordon, Redov Bili, Rip Kirbi ............. su ti sranje???  ---------------------------------------------------------------- Hogara sam kupio, ne dam ga nikome, Rip Kirbi-a sam citao davno, mislim da još uvijek može proci, kao i Redov Bili. |
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
|
mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts
Member since 22/09/2005 |
Posted - 13/01/2007 : 16:27:03
|
ja citam amere u istoj mjeri kao i bonnelija, odlicnih stvari, a i gluposti ima i kod jednih i drugih
došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat' |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 13/01/2007 : 16:34:56
|
amerikanci me ne zanimaju mange me ne zanimaju af me ne zanima stari teksovi, kitovi, blek, mark, timdasti, zoro, metmerioti i ini me ne zanimaju geg stripovi me ne zanimaju q stripovi me ne zanimaju šarena paleta franuzca i belgijanaca me ne zanima a ne zanima me ni yu strip skupa s kercom i jugo doktorom žistisom
samo dd, mm, mister stricek no i zagor. i ken. a i to polako pada, pada...valjda ce se dici i tako ostaje -dd, mm, mister stricek no i zagor i ken- za vjeke vjekova. zovite me covjek-sa-formiranim-ukusom
Tako je govorio Zagortustra. |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
jurica
Senior Member

1799 Posts
Member since 19/02/2003 |
Posted - 13/01/2007 : 16:39:16
|
Povraca mise na njih UARRRRRRRRRRRGHHHHH  
ovo je forum o stripovima. tebi treba lijecnik.
probaj u google napisati: "forum za psihofizicki oboljele" ili "forum za probavne smetnje"... mozda nadjes nesto.
_________________________ uz KUCU STRAHA, sada i svima omiljeno VESELO BILJE na www.kajgod.co.nr |
 |
|
Topic  |
|
|
|