forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Gledište obicnog ljubitelja stripa...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Markos
Webmaster

Croatia
29448 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/01/2007 : 23:04:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by dcarapo2

quote:
Originally posted by Kruger

naprimjer one dvije knjige od komance koje obje kostaju oko 500 kn su na prvi pogled skupe, ali kad covjek razmisli svaka epizoda kosta 50 kn, s tim da je u boji, to nije tako lose

cuejm da ce tako i XIII i bruno brazil, ako bude ista cijena onda je to ok

sve je dobro sem boje,ne ide mi komanca uz to

U komanci je kolor prelijep. Osim u zadnjim albumima. Ali prvih par albuma su stvarno lijepo obojani i steta je ne imati ih u koloru. A ta cijena je skroz ok. 10 albuma u dvije knjige za 500 kuna, umjesto 10 albuma u 10 knjiga za 750.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47334 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/01/2007 : 08:42:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Comanche je uvjerljivo najbolje izdanje prošle godine.i cijena je ok.50 kn po epizodi .super napravljen.dobro si me sitija da moran drugu knjigu nabavit

inner fear your worst enemy
ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!!
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6246 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 19/01/2007 : 08:59:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

kad su usagi i bone poceli izlaziti ja sam ih kupovao samo zato sto tada nije bilo puno stripova i nije mi bilo problem izdvojiti pare za njih, da su poceli izlaziti 2005 vjerovatno ih ne bi ni pomisljao skupljati,

Potpisujem.To je ono o cemu pricamo u proteklih nekoliko mjeseci.Prije izbora nije bilo,kupovalo se sve i za sve se govorilo da je super,jer je ionako samo to postojalo.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 19/01/2007 : 09:43:03  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message
Možda i ja sada padam s Marsa kao onaj što nije znao za MNo i MM, ali stvarno prvi put vidim da netko govori o XIII i Brazilu u obliku Komance. Zna li tko išta pouzdano u vezi s tim?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29448 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/01/2007 : 11:12:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ma to su samo nagadjanja. Istina je da je Bookglobe kupio prava na gotovo cijelog Vancea samo nije receno u kakvom ce obliku izaci, kao pojedinacni albumi ili integrali.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 19/01/2007 : 12:16:40  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by darkraver

a ti decay izgleda nisi svjestan da neznaju svi talijanski i da im nije baš svejedno što se dogada s nekim stripovima ovdje a?

jebe se tebi kad ga znaš...
e da,i mene iritira tvoja apatija koliko i tebe moje žalopoljke

Pa, ja ti ne znam talijanski majstore, tek tolko za informaciju... Žalopojkama necemo ništa postici, no i kad neko nešto natukne neprovjereno, ti odmah širiš kolektivnu paranoju. Znaš kako se veli: reci pa ureci!

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?

prvo,ak ne znaš talijanski trebao bi biti malo glasniji protiv ukidanja bilo koje edicije na našem jeziku,al eto zavisi od osobe

drugo,žaljkovanje i inzistiranje nas forumaša mislim da je urodilo vidljivim i opipljivim plodom u obliku nekih izdanja.što god tko o tome mislio,dakle postiglo se dosta

trece,nemam razloga ne vjerovati u neprovjerene informacije pošto su se,bar u slucaju nathana,UVIJEK pokazale tocnima dosad

cetvrto,pozivam kicu da i tebi i meni i svima potvrdi ovaj navod,jer on to može ocito

peto,nauci talijanski,što cekaš,il buš na kraju sam zagora mogel citat(bar po Obi Wanu)

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000