forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 <<<Zagor KLASIK>>>
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 22/01/2007 : 20:28:17  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message
Prošlo je više od 4mjeseca a još nije izašao 4ti broj.
A pošto nisam upucen (velik i ukrucen) zanima me dali se KLASIK nastavlja ili se vec ugasio

Mogu se oduprijeti svemu osim iskušenju

Edited by - no1 on 22/01/2007 20:46:51

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 22/01/2007 : 21:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Nadam se da se je to njasre ugasilo...

"I can't forget where I came from because I haven't gotten to where I'm going."
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 22/01/2007 : 21:04:02  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message
nadam se da nije
neka ljudi kupuju, biti ce možda više neceg drugog na racun klasika :)

if you only knew the power of the dark side
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2272 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 22/01/2007 : 21:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47352 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/01/2007 : 22:07:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
da je krenilo ka originali od prvog broja kupova bi ga,ovako ništa

inner fear your worst enemy
ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!!
Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 22/01/2007 : 22:58:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message
meni nikad nije bilo jasno zašto se to govno zove klasik... takav bi naziv valjda podrazumjevao da ce ici neke najbolje (klasik?) epizode. što bi se možda i prodavalo. ali ovako stvarno nema smisla ocekivati da ce to itko kupovati

jaki
Advanced Member

Croatia
27102 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 22/01/2007 : 23:10:01  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
ajde ljudi ne kakite!od Zagor price je poceo zato šta je i SD pocela od te epizode,pa je to najstarija epizoda objavljena u HR.Klasik se zove jer vec ima regularni i extra,pa kako bi se onda ovaj trebao zvati?i Af se zove klasik.A šta se tice sranja to je isti strip kao i u extra pa zašto bi Zagor prica i ostali u ediciji extra bili dobri a u klasiku sranje.Ljudi,to je isti strip.I jeftiniji je od starih brojeva extra.

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7715 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 22/01/2007 : 23:18:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

ajde ljudi ne kakite!od Zagor price je poceo zato šta je i SD pocela od te epizode,pa je to najstarija epizoda objavljena u HR.Klasik se zove jer vec ima regularni i extra,pa kako bi se onda ovaj trebao zvati?i Af se zove klasik.A šta se tice sranja to je isti strip kao i u extra pa zašto bi Zagor prica i ostali u ediciji extra bili dobri a u klasiku sranje.Ljudi,to je isti strip.I jeftiniji je od starih brojeva extra.

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!

Tako je! Živio Klasik
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2427 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 22/01/2007 : 23:28:25  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message
Pa, evo ja sam kupio prvi broj, Zagor prica, u HC varijanti i
mogu reci da sam cak i zadovoljan s njime
Kompletna epizoda u istim koricama (i to HC), koja inace ide u dva stripa. Svida mi se ta ideja, a i HC korice baš dobro izgledaju
Nešto kao što Markos najavljuje za Mr Noa
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27102 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 22/01/2007 : 23:40:15  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Mrnoa i MM izdaje libellus,tj.Dado+Dado.Da im barem i cijena bude kao z-klasiku.Inace i mene ovo izdanje Z-klasika je zadovoljava.Prvo zato šta je cijela epizoda u jednom komadu,a drugo šta je šivan a ne lipljen pa se nece raspasti kod citanja a i tvrde korice nisu za bacit.Takoder i cijena mu nije velika.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 23/01/2007 : 00:15:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

Mrnoa i MM izdaje libellus,tj.Dado+Dado.Da im barem i cijena bude kao z-klasiku.Inace i mene ovo izdanje Z-klasika je zadovoljava.Prvo zato šta je cijela epizoda u jednom komadu,a drugo šta je šivan a ne lipljen pa se nece raspasti kod citanja a i tvrde korice nisu za bacit.Takoder i cijena mu nije velika.

nije cijela. a ti "hc" s jadnim papirom bas su ni za sto. stosta tebe zadovoljava u nedostatku pravoga

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 23/01/2007 : 00:16:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by IGMAN2

Nešto kao što Markos najavljuje za Mr Noa

svasta. ajde promijeni planet.

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2427 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 23/01/2007 : 01:19:55  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message
A što li sam sad krivo rekao?
Nije li Libellus najavio Mr Noa u tvrdokoricnom izdanju sa sistemom jedna epizoda jedan strip?
Dakle, kopija ideje Zagor klasika
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 23/01/2007 : 01:37:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message
quote:
Originally posted by IGMAN2

A što li sam sad krivo rekao?
Nije li Libellus najavio Mr Noa u tvrdokoricnom izdanju sa sistemom jedna epizoda jedan strip?
Dakle, kopija ideje Zagor klasika

Ma i nije to toliko lose sa tim sistemom 1 knjizica jedna cijela epizoda. To se vjerojatno u konacnici i bolje isplati/prodaje nego onako kao u originalu. Mada ne mogu tvrditi posto nemam egzaktne podatke. Sad sto bi neki od nas mozda, kao ljubitelji stripa, htjeli vidjeti sistem original za original to je vec druga prica. Mislim da cemo prezivjeti i ovako samo neka stripovi izlaze pa makar i u najkomercijalnijoj varijanti.

Nije ni to lose, ici sistemom 500HC... jedina mana s moje tocke gledista je da to vec nadilazi okvire kiosk-izdavastva, te kao takvo postaje pomalo nedohvatljivo najsirem citateljstvu...

Imam neki osjecaj da ce se "fanovi" ionako snaci, bez obzira na mjesto stanovanja, a za one ostale citatelje... e pa imali su sansu: sto nisu kupovali stripove i time podrzali inicijativu, a ne da se sve osim Zagora gasi ili je u problemima (i vidjecemo jos za Bleka i Marka ali nadam se da ide dobro).

Prije sam bio "Kuna" na forumu/aukcijama, za one clanove koji me znaju.
Promijenio sam nick iz prakticnih razloga.
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 23/01/2007 : 08:04:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
Ma, kao što kaže moj nick,volim Zagora, al šta je previše, previše je.Šta kažu, da je krenija od pravog prvog broja pa ajde de, al ovako...bezveze.Osim toga, nema se šta više raspravljat, ocito da su ga ukinili.Prodaja je sve rekla.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 23/01/2007 : 09:17:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
kupio sam prva dva klasika HC i odlicni su. nije bijeli papir, cijena super, dobar uvez...i najvažnije- cijela epizoda.
nadam se da se nece gasiti- iako sam srao kako je to nepotrebno izdanje, ali sad mi je ok.
(samo da ocistim pepel iz kose:))

to e to

---there is no spoon--- (a viljuske?)

Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 23/01/2007 : 09:28:46  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by dule_car

kupio sam prva dva klasika HC i odlicni su. nije bijeli papir, cijena super, dobar uvez...i najvažnije- cijela epizoda.
nadam se da se nece gasiti- iako sam srao kako je to nepotrebno izdanje, ali sad mi je ok.
(samo da ocistim pepel iz kose:))

kod klasika je sve super, jedino je papir katastrofa. kad je izadavac vec izdao HC Zagor klasik, mogao je jos koju kunu uloziti i u papir...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 23/01/2007 : 10:53:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Meni se klasik dopadao, pa srali vi po tome ili ne... Moglo ga se kupiti po kioscima i to po pristupacnim cijenama što je danas sve rijedi slucaj. Ajd skinite se malo s kakanja po pojedinim serijalima

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 23/01/2007 : 11:17:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by DKoor
Nije ni to lose, ici sistemom 500HC... jedina mana s moje tocke gledista je da to vec nadilazi okvire kiosk-izdavastva, te kao takvo postaje pomalo nedohvatljivo najsirem citateljstvu...

A zašto se onda tako jadno prodaju kiosk izdanja koja su dostupna najširem citateljstvu. Uz naravno par izuzetaka.
Nema više strip masovnosti i tocka. Jedno je ono što bi mi volili a realnost je sasvim druga prica.

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1372 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 23/01/2007 : 12:08:07  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message
Kome se ne svidja neka ne kupuje.
Meni su OK,kao i povez( za razliku od nekih Ludensovih koji su mi se raspali,a imaju npr.duplo manje strana od Zagor klasika-3)
A i puno je jeftinije nego da kupujem Zagor extra(slobodna dalmacija) od prvog broja koji je jako skup. uvek ima nekih novih citatelja koji su se tek sad ukljucili u Zagora,jer on je vecan!
Zato nastavite sa izdavanjem ZAGOR KLASIK-a!!!

Daniel Pinku
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 23/01/2007 : 12:44:52  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
Ja mislim da je stvar pogrešne procjene Ludensa. To su najstarije epizode u Hrvatskoj pa su mislili nakon 10 g. ce neki novi klinci kupovati koji danas kupuju extra. Medutim, extra serija je lako nabavljiva i po smiješnim cijenama, tako da ne vidim zašto kupovati klasik.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 23/01/2007 : 12:49:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Pa otkud ti znaš kako se prodaje klasik i da je to pogrešna procjena? Pa ako nece ic, jednostavno ce se ugasit. Meni se naprimjer dopadaju stvari u integralu više nego u pojedinim sveskama, barem tako stare i treshovite epizode. Ili kupim jednu novu integralnu ili idem tražit tri cetri stare po striparnicama po vecoj cijeni, mislim da mi je prva opcija draža.

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 23/01/2007 : 12:50:20  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by darkwoodaxe

Ja mislim da je stvar pogrešne procjene Ludensa. To su najstarije epizode u Hrvatskoj pa su mislili nakon 10 g. ce neki novi klinci kupovati koji danas kupuju extra. Medutim, extra serija je lako nabavljiva i po smiješnim cijenama, tako da ne vidim zašto kupovati klasik.

Smiješne cijene broja jedan extra serije variraju na aukcijama od 50 do 100 kuna komad.Ako je izvanredno ocuvan(pet ili glancer).
Izuzetno privlacno nekim novim klincima....
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 23/01/2007 : 12:55:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Ili staroj nostalgicnoj djeci...

Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2635 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 23/01/2007 : 13:34:32  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message
quote:
Originally posted by danielp

Kome se ne svidja neka ne kupuje.
Meni su OK,kao i povez( za razliku od nekih Ludensovih koji su mi se raspali,a imaju npr.duplo manje strana od Zagor klasika-3)

Daniel Pinku

Pa šta ti radiš sa HC stripovima da ti se raspadaju? Meni su svi isti kao i kada sam ih kupio.
Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 23/01/2007 : 13:59:57  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
Ja sam ovde novi clan, iz Srbije sam i ovde jedino mogu doci do stripova na par mesta u Beogradu. Za mene je sve skupa mnogo iskomplikovano. Preterali su sa nekim cenama i nazivima, npr KLASIK, EXTRA i slicno. Ako bih se ja pitao sve bih prekinuo i krenuo od pocetka.Svaki junak da krene od prvog broja, da ima meke i tvrde korice pa ko voli i ima novca neka kupi šta želi. Dakle, sve ispocetka bi bilo najbolje, a ne ovako sve raštrkano po raznim edicijama i izdavacima, nema šanse da covek skupi sve i da napravi neki red.Neki novi klinci bi mogli sve da imaju po redu a takode i mi matorci bi voleli da jednom uhvatimo nekog reda.Toliko od mene za pocetak.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000