Author |
Topic |
no1
Senior Member
Croatia
1322 Posts
Member since 16/06/2005 |
Posted - 22/01/2007 : 20:28:17
|
Prošlo je više od 4mjeseca a još nije izašao 4ti broj. A pošto nisam upucen (velik i ukrucen) zanima me dali se KLASIK nastavlja ili se vec ugasio
Mogu se oduprijeti svemu osim iskušenju
|
Edited by - no1 on 22/01/2007 20:46:51
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 22/01/2007 : 21:04:02
|
nadam se da nije neka ljudi kupuju, biti ce možda više neceg drugog na racun klasika :)
if you only knew the power of the dark side |
|
|
Dalen
Senior Member
Croatia
2272 Posts
Member since 13/03/2003 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47352 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 22/01/2007 : 22:07:00
|
da je krenilo ka originali od prvog broja kupova bi ga,ovako ništa
inner fear your worst enemy ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!! |
|
|
Constantine33
Average Member
Croatia
670 Posts
Member since 02/11/2005 |
Posted - 22/01/2007 : 22:58:03
|
meni nikad nije bilo jasno zašto se to govno zove klasik... takav bi naziv valjda podrazumjevao da ce ici neke najbolje (klasik?) epizode. što bi se možda i prodavalo. ali ovako stvarno nema smisla ocekivati da ce to itko kupovati
____________________________ Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27102 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 22/01/2007 : 23:10:01
|
ajde ljudi ne kakite!od Zagor price je poceo zato šta je i SD pocela od te epizode,pa je to najstarija epizoda objavljena u HR.Klasik se zove jer vec ima regularni i extra,pa kako bi se onda ovaj trebao zvati?i Af se zove klasik.A šta se tice sranja to je isti strip kao i u extra pa zašto bi Zagor prica i ostali u ediciji extra bili dobri a u klasiku sranje.Ljudi,to je isti strip.I jeftiniji je od starih brojeva extra.
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
|
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7715 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 22/01/2007 : 23:18:53
|
quote: Originally posted by jaki
ajde ljudi ne kakite!od Zagor price je poceo zato šta je i SD pocela od te epizode,pa je to najstarija epizoda objavljena u HR.Klasik se zove jer vec ima regularni i extra,pa kako bi se onda ovaj trebao zvati?i Af se zove klasik.A šta se tice sranja to je isti strip kao i u extra pa zašto bi Zagor prica i ostali u ediciji extra bili dobri a u klasiku sranje.Ljudi,to je isti strip.I jeftiniji je od starih brojeva extra.
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Tako je! Živio Klasik |
|
|
IGMAN2
Senior Member
2427 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 22/01/2007 : 23:28:25
|
Pa, evo ja sam kupio prvi broj, Zagor prica, u HC varijanti i mogu reci da sam cak i zadovoljan s njime Kompletna epizoda u istim koricama (i to HC), koja inace ide u dva stripa. Svida mi se ta ideja, a i HC korice baš dobro izgledaju Nešto kao što Markos najavljuje za Mr Noa
|
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27102 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 22/01/2007 : 23:40:15
|
Mrnoa i MM izdaje libellus,tj.Dado+Dado.Da im barem i cijena bude kao z-klasiku.Inace i mene ovo izdanje Z-klasika je zadovoljava.Prvo zato šta je cijela epizoda u jednom komadu,a drugo šta je šivan a ne lipljen pa se nece raspasti kod citanja a i tvrde korice nisu za bacit.Takoder i cijena mu nije velika.
|
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 23/01/2007 : 00:15:29
|
quote: Originally posted by jaki
Mrnoa i MM izdaje libellus,tj.Dado+Dado.Da im barem i cijena bude kao z-klasiku.Inace i mene ovo izdanje Z-klasika je zadovoljava.Prvo zato šta je cijela epizoda u jednom komadu,a drugo šta je šivan a ne lipljen pa se nece raspasti kod citanja a i tvrde korice nisu za bacit.Takoder i cijena mu nije velika.
nije cijela. a ti "hc" s jadnim papirom bas su ni za sto. stosta tebe zadovoljava u nedostatku pravoga
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 23/01/2007 : 00:16:06
|
quote: Originally posted by IGMAN2
Nešto kao što Markos najavljuje za Mr Noa
svasta. ajde promijeni planet.
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
|
|
IGMAN2
Senior Member
2427 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 23/01/2007 : 01:19:55
|
A što li sam sad krivo rekao? Nije li Libellus najavio Mr Noa u tvrdokoricnom izdanju sa sistemom jedna epizoda jedan strip? Dakle, kopija ideje Zagor klasika
|
|
|
DKoor
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 18/12/2006 |
Posted - 23/01/2007 : 01:37:38
|
quote: Originally posted by IGMAN2
A što li sam sad krivo rekao? Nije li Libellus najavio Mr Noa u tvrdokoricnom izdanju sa sistemom jedna epizoda jedan strip? Dakle, kopija ideje Zagor klasika
Ma i nije to toliko lose sa tim sistemom 1 knjizica jedna cijela epizoda. To se vjerojatno u konacnici i bolje isplati/prodaje nego onako kao u originalu. Mada ne mogu tvrditi posto nemam egzaktne podatke. Sad sto bi neki od nas mozda, kao ljubitelji stripa, htjeli vidjeti sistem original za original to je vec druga prica. Mislim da cemo prezivjeti i ovako samo neka stripovi izlaze pa makar i u najkomercijalnijoj varijanti.
Nije ni to lose, ici sistemom 500HC... jedina mana s moje tocke gledista je da to vec nadilazi okvire kiosk-izdavastva, te kao takvo postaje pomalo nedohvatljivo najsirem citateljstvu...
Imam neki osjecaj da ce se "fanovi" ionako snaci, bez obzira na mjesto stanovanja, a za one ostale citatelje... e pa imali su sansu: sto nisu kupovali stripove i time podrzali inicijativu, a ne da se sve osim Zagora gasi ili je u problemima (i vidjecemo jos za Bleka i Marka ali nadam se da ide dobro).
Prije sam bio "Kuna" na forumu/aukcijama, za one clanove koji me znaju. Promijenio sam nick iz prakticnih razloga. |
|
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 23/01/2007 : 08:04:53
|
Ma, kao što kaže moj nick,volim Zagora, al šta je previše, previše je.Šta kažu, da je krenija od pravog prvog broja pa ajde de, al ovako...bezveze.Osim toga, nema se šta više raspravljat, ocito da su ga ukinili.Prodaja je sve rekla.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 23/01/2007 : 09:17:55
|
kupio sam prva dva klasika HC i odlicni su. nije bijeli papir, cijena super, dobar uvez...i najvažnije- cijela epizoda. nadam se da se nece gasiti- iako sam srao kako je to nepotrebno izdanje, ali sad mi je ok. (samo da ocistim pepel iz kose:))
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 23/01/2007 : 09:28:46
|
quote: Originally posted by dule_car
kupio sam prva dva klasika HC i odlicni su. nije bijeli papir, cijena super, dobar uvez...i najvažnije- cijela epizoda. nadam se da se nece gasiti- iako sam srao kako je to nepotrebno izdanje, ali sad mi je ok. (samo da ocistim pepel iz kose:))
kod klasika je sve super, jedino je papir katastrofa. kad je izadavac vec izdao HC Zagor klasik, mogao je jos koju kunu uloziti i u papir... |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 23/01/2007 : 10:53:18
|
Meni se klasik dopadao, pa srali vi po tome ili ne... Moglo ga se kupiti po kioscima i to po pristupacnim cijenama što je danas sve rijedi slucaj. Ajd skinite se malo s kakanja po pojedinim serijalima
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11095 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 23/01/2007 : 11:17:16
|
quote: Originally posted by DKoor Nije ni to lose, ici sistemom 500HC... jedina mana s moje tocke gledista je da to vec nadilazi okvire kiosk-izdavastva, te kao takvo postaje pomalo nedohvatljivo najsirem citateljstvu...
A zašto se onda tako jadno prodaju kiosk izdanja koja su dostupna najširem citateljstvu. Uz naravno par izuzetaka. Nema više strip masovnosti i tocka. Jedno je ono što bi mi volili a realnost je sasvim druga prica.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
|
|
danielp
Senior Member
Serbia
1372 Posts
Member since 29/05/2004 |
Posted - 23/01/2007 : 12:08:07
|
Kome se ne svidja neka ne kupuje. Meni su OK,kao i povez( za razliku od nekih Ludensovih koji su mi se raspali,a imaju npr.duplo manje strana od Zagor klasika-3) A i puno je jeftinije nego da kupujem Zagor extra(slobodna dalmacija) od prvog broja koji je jako skup. uvek ima nekih novih citatelja koji su se tek sad ukljucili u Zagora,jer on je vecan! Zato nastavite sa izdavanjem ZAGOR KLASIK-a!!!
Daniel Pinku |
|
|
darkwoodaxe
Senior Member
Croatia
1202 Posts
Member since 23/10/2006 |
Posted - 23/01/2007 : 12:44:52
|
Ja mislim da je stvar pogrešne procjene Ludensa. To su najstarije epizode u Hrvatskoj pa su mislili nakon 10 g. ce neki novi klinci kupovati koji danas kupuju extra. Medutim, extra serija je lako nabavljiva i po smiješnim cijenama, tako da ne vidim zašto kupovati klasik. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 23/01/2007 : 12:49:38
|
Pa otkud ti znaš kako se prodaje klasik i da je to pogrešna procjena? Pa ako nece ic, jednostavno ce se ugasit. Meni se naprimjer dopadaju stvari u integralu više nego u pojedinim sveskama, barem tako stare i treshovite epizode. Ili kupim jednu novu integralnu ili idem tražit tri cetri stare po striparnicama po vecoj cijeni, mislim da mi je prva opcija draža.
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 23/01/2007 : 12:50:20
|
quote: Originally posted by darkwoodaxe
Ja mislim da je stvar pogrešne procjene Ludensa. To su najstarije epizode u Hrvatskoj pa su mislili nakon 10 g. ce neki novi klinci kupovati koji danas kupuju extra. Medutim, extra serija je lako nabavljiva i po smiješnim cijenama, tako da ne vidim zašto kupovati klasik.
Smiješne cijene broja jedan extra serije variraju na aukcijama od 50 do 100 kuna komad.Ako je izvanredno ocuvan(pet ili glancer). Izuzetno privlacno nekim novim klincima.... |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
|
76
Senior Member
Croatia
2635 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 23/01/2007 : 13:34:32
|
quote: Originally posted by danielp
Kome se ne svidja neka ne kupuje. Meni su OK,kao i povez( za razliku od nekih Ludensovih koji su mi se raspali,a imaju npr.duplo manje strana od Zagor klasika-3)
Daniel Pinku
Pa šta ti radiš sa HC stripovima da ti se raspadaju? Meni su svi isti kao i kada sam ih kupio. |
|
|
skviki
Average Member
Serbia
723 Posts
Member since 29/12/2006 |
Posted - 23/01/2007 : 13:59:57
|
Ja sam ovde novi clan, iz Srbije sam i ovde jedino mogu doci do stripova na par mesta u Beogradu. Za mene je sve skupa mnogo iskomplikovano. Preterali su sa nekim cenama i nazivima, npr KLASIK, EXTRA i slicno. Ako bih se ja pitao sve bih prekinuo i krenuo od pocetka.Svaki junak da krene od prvog broja, da ima meke i tvrde korice pa ko voli i ima novca neka kupi šta želi. Dakle, sve ispocetka bi bilo najbolje, a ne ovako sve raštrkano po raznim edicijama i izdavacima, nema šanse da covek skupi sve i da napravi neki red.Neki novi klinci bi mogli sve da imaju po redu a takode i mi matorci bi voleli da jednom uhvatimo nekog reda.Toliko od mene za pocetak. |
|
|
Topic |
|