Author |
Topic |
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 28/02/2007 : 14:41:02
|
quote: Originally posted by Dado Smiju se i primirsati, osjetiti papir pod prstima (pod uvjetom da su ciste ruke ) a i prelistati par strana...
|
|
|
Wooo
Average Member
Croatia
580 Posts
Member since 02/11/2001 |
Posted - 28/02/2007 : 14:50:40
|
Jedna primjedba, ako vec netko nije primjetio. Znak Mister No-a sa hrbata prelazi djelomicno i na naslovnu koricu i na zadnju koricu.
Londo Mollari: "There comes a time when you look into the mirror, and you realize that what you see is all that you will ever be. Then you accept it, or you kill yourself. Or you stop looking into mirrors." |
|
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 28/02/2007 : 15:03:24
|
Najavite tocan dan izlazka ovih stripica jerbo imam osjecaj da ce nestati jako brzo pa da ne moram vaditi utoku i nekoga upucati za svoje primjerke!! |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 28/02/2007 : 15:03:25
|
quote: Originally posted by wanderer
apsolutno se slazemo da su ukusi i stavovi razliciti, ali ja kao kupac svih vasih izdanja uzimam si za pravo kritizirati ono sto mi se nije svidjelo i naravno pohvaliti ono sto mi se svidjelo
Naravno da to uopce nije upitno. Cak i da nisi kupac imas pravo dati svoje misljenje, koje mi dakako cijenimo, i uvjek kod izrade sadasnjih i buducih projekata imamo na umu kako pohvale tako i primjedbe.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 28/02/2007 : 15:06:55
|
quote: Originally posted by Wooo
Jedna primjedba, ako vec netko nije primjetio. Znak Mister No-a sa hrbata prelazi djelomicno i na naslovnu koricu i na zadnju koricu.
Londo Mollari: "There comes a time when you look into the mirror, and you realize that what you see is all that you will ever be. Then you accept it, or you kill yourself. Or you stop looking into mirrors."
Nije greska, ostavljeno je namjerno tako, kako bi logo MNOa ostao solidno velik i na sirim knjigama koje slijede. Ovdje se to i uzvedbi nece posebno primjetiti, naravno ako tiskara odradi svoj dio kako ocekujemo.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Dalen
Senior Member
Croatia
2272 Posts
Member since 13/03/2003 |
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
|
Wooo
Average Member
Croatia
580 Posts
Member since 02/11/2001 |
Posted - 28/02/2007 : 16:19:56
|
quote: Originally posted by Dado
Nije greska, ostavljeno je namjerno tako, kako bi logo MNOa ostao solidno velik i na sirim knjigama koje slijede. Ovdje se to i uzvedbi nece posebno primjetiti, naravno ako tiskara odradi svoj dio kako ocekujemo.
Pretpostavio sam da je tako nesto i planirano, ovako mi je tesko reci koliko bi dobro izgledao logo da je manji i da ne prelazi na korice, ali svakako bi izgledalo bolje sto se tice korica . Nije da je neka katastrofa, ali "perfekcionisti" nece biti zadovoljni .
Londo Mollari: "There comes a time when you look into the mirror, and you realize that what you see is all that you will ever be. Then you accept it, or you kill yourself. Or you stop looking into mirrors." |
|
|
Vega
stripovi.com suradnik
Croatia
1134 Posts
Member since 11/06/2004 |
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8192 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 28/02/2007 : 16:43:38
|
dizajn je jako lijep broj u djetelini je vrhunska dosjetka
za bluberija - nemoj suditi o kvaliteti mister noa po ovim epizodama, sacekaj još par knjiga |
|
|
Vega
stripovi.com suradnik
Croatia
1134 Posts
Member since 11/06/2004 |
Posted - 28/02/2007 : 16:50:16
|
Nego baš me zanima kad ce konacno netko u slicnom izdanju izbaciti Modesty Blaise!
I know that I was born and I know that I'll die. The in between is mine. I am mine.
|
|
|
wiskey
Senior Member
Croatia
1250 Posts
Member since 11/12/2006 |
Posted - 28/02/2007 : 16:54:33
|
quote: Originally posted by Vega
Nego baš me zanima kad ce konacno netko u slicnom izdanju izbaciti Modesty Blaise!
I know that I was born and I know that I'll die. The in between is mine. I am mine.
|
|
|
danielp
Senior Member
Serbia
1372 Posts
Member since 29/05/2004 |
Posted - 28/02/2007 : 17:24:32
|
Pitam se samo kada ce stici u Beograd u Darkwood i koja ce biti cena??? Kontam nekih 700 dinara. Ne deru nas nikad mnogo. OK su. ( valjda )
Daniel Pinku |
|
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 28/02/2007 : 18:07:42
|
Pocetak 2007 je sjajan za strip scenu. Serijal kao sto je MISTER NO zasluzio je ovakvu opremu kao i po prvi puta da budu sve epizode objavljene na ovim prostorima bez cenzure. Tako treba.
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME" |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11095 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 28/02/2007 : 18:09:56
|
quote: Originally posted by wiskey
Moram komentirati komentare Renkija i Jakog.
A ja moram komentirati tvoj komentar na moj komentar.
quote: Originally posted by wiskey Pa, zar niste primjetili da je crtež na hrptu nastavak crteža sa zadnje strane. Baš to mi je cool.
Nisam primjetija jer to nije nastavak "crteža sa zadnje strane" nego uvecani fragment naslovnice koji se proteže i na hrbat. U onolikoj rezoluciji i šarenilu, ponavljam MENI, konfuzno. Potpuno drugacije nego sa naslovnicama Kena ili almanaha gdje je hrbat sastavni dio crteža i to mi je sasvim ok. Pogotovo na Kenovim naslovnicama. Ovdje to nije izdvojena ilustracija koja se proteže sa zadnje korice na hrbat. Iako bi ja bija i protiv takvog rješenja. Prihvatljivo i lipo ke rješenje za MV gdje je uvecan fragment lica a podloga je crna što doprinosi eleganciji i otmjenosti izdanja a nije šareno u tolikoj mjeri da zbuni promatraca. Osim toga, sudeci po izboru jednog te istog motiva ( lice ) mislim da je izdavac/dizajner usmjerija pozornost gledatelja na glavni lik i ustanovija jedan standard koji ce se ( bar se nadam ) provlaciti kroz cilu seriju. Boja i motiv. Dakle neka vrsta standardizacije.
@ Dado
Virujen da si i ti ima ovakve primjedbe ali mi je tanano objašnjenje "prije mi se nije svidalo a sad mi se svida". Nakon nekog vrimena oci se naviknu i postane prihvatljivo ( normalno ) no to ne znaci da se nužno mora i svidati. Meni se recimo to šarenilo nikad nece sviditi ( ma koliko god MrNo bija veseljak ) ali cu se naviknuti i tu i tamo Vam prigovoriti kad budete u pripitom stanju a drago mi je da ste mislili i na prostor za numeraciju. Nisan ni sumnja ali znaš da san brbljivac pa san mora priupitati.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
|
|
ComicBoy
New Member
Serbia
118 Posts
Member since 19/02/2007 |
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 28/02/2007 : 18:23:01
|
Napokon! Meni je cijena i više nego prihvatljiva i ne znam zašto se neki bune. Naslovnice i ostalo djeluje dobro.
Protect your ears and get high, DJ Dean s`gonna make you fly |
Edited by - npetros2@htnet-dsl on 28/02/2007 18:23:25 |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11095 Posts
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Posted - 28/02/2007 : 18:26:43
|
quote: Originally posted by Bardho
Najavite tocan dan izlazka ovih stripica jerbo imam osjecaj da ce nestati jako brzo pa da ne moram vaditi utoku i nekoga upucati za svoje primjerke!!
E baš san to htio reci! Tocan datum...
Protect your ears and get high, DJ Dean s`gonna make you fly |
|
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 28/02/2007 : 19:08:08
|
quote: Originally posted by Renky Dado
Virujen da si i ti ima ovakve primjedbe ali mi je tanano objašnjenje "prije mi se nije svidalo a sad mi se svida". Nakon nekog vrimena oci se naviknu i postane prihvatljivo ( normalno ) no to ne znaci da se nužno mora i svidati. Meni se recimo to šarenilo nikad nece sviditi ( ma koliko god MrNo bija veseljak ) ali cu se naviknuti i tu i tamo Vam prigovoriti kad budete u pripitom stanju a drago mi je da ste mislili i na prostor za numeraciju. Nisan ni sumnja ali znaš da san brbljivac pa san mora priupitati.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr
Ja sam samo rekao da sam slicno reagirao na to kao i ti ali niposto isto... Dakle prvo je doslo ono 'modificiranje' pa par dana privikavanja na nesto sto nije uhodana klasika vce nesto novo i drukcije i onda zadovoljstvo onim sto je napravljeno. Meni za razliku od tebe (zato sam samo slicno reagirao) prvo rjesenje nije bilo lose ili mi se "nije vidjelo" samo mi je bilo neobicno ali niposto lose... Ja svakako spadam u radikalnije, staromodnije klasicare kad je dizaj u pitanju, no ovo mi se svidja, i sada i nakon 9 casa vina... A naravno da smijes prigovoriti, jos i vise, a pogotovo u posebnim trenutcima...
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11095 Posts
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts