forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 NOVO: 300
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29624 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/03/2007 : 12:14:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

Originally posted by vope

supermark:
Nije loš uopšte

--------------------------------------------------------------------------------

Ovo ispada nekako kao da je supermark rekao da nije loš.

ispada da supermark nije los, a ja se s tim slazem
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/03/2007 : 12:26:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
U StripVestima juce (14. 03.) je objavljen i tekst Zorana Stefanovica za 300.

http://www.zmcomics.co.yu/

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 15/03/2007 : 12:40:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:
Originally posted by mifugo

batman 2 je po meni smece malo jace, vec rekoh...

E svašta, Batman 2 se odlikuje odlicnim glumackim performansima Danny De Vita i Michelle Pfeiffer zahvaljujuci upravo tome što su likovi Pingvina te Žene Macke toliko dobro profilirani u filmu, imaju psihološki background, uzroke i posljedice... da ne kažem koliko se radnja prema kraju pretvara u pravi spektakl "biblijskih" proporcija s daškom prave starogrcke tragedije.

in the evidence of its brilliance
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 15/03/2007 : 22:28:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Za one koje zanima, pogovor stripa se nalazi na www.znaksagite.com/300/Pogovor.pdf

Ja, zbilja, sam simpatican...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47473 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/03/2007 : 09:24:33  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Constantine33

Back off topic: :)

>ne znam jeste li gledali daredevila, ali od svih strip ekranizacija taj film je najvece sranje!!

nije tocno, pogledaj ghost ridera, predomislit ceš se. btw, netko je spomenuo darkmana kao strip adaptaciju, pa samo da upozorim da taj film nije snimljen prema stripu, iako lako može ostaviti takav dojam...

a sin city je daleko najbolja filmska adaptacija stripa, iako za baciti nisu ni prva dva batmana, ghost world, history of violence, road to perdition... vjerojatno ima još koji, ali trenutno mi ne pada na pamet

prvi batman je u redu, ali drugi je katastrofa... nije mi uopce jasno zašto ga uvik toliko fale...

slažen se ,drugi je smece

Monster Factory Mertojak
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 16/03/2007 : 10:12:12  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

quote:

E svašta, Batman 2 se odlikuje odlicnim glumackim performansima Danny De Vita i Michelle Pfeiffer zahvaljujuci upravo tome što su likovi Pingvina te Žene Macke toliko dobro profilirani u filmu, imaju psihološki background, uzroke i posljedice... da ne kažem koliko se radnja prema kraju pretvara u pravi spektakl "biblijskih" proporcija s daškom prave starogrcke tragedije.

Evo da se i ja konacno složim sa Kikyjem... Meni se dvojka možda i više dopada od jedinice. Burtonov groteskno-goticki setting, i neka mracka seksualna kemija izmedu šišmiša i macke. Pingvin - obaceni sin koji želi povratiti izgubljeno pravo porijekla, a usto želi se osvetiti istom tom društvo koje ga je odbacilo. S vemenom ga sve više cijenim...

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 16/03/2007 : 10:48:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

quote:

ali je scenarij potpuno debilan... pingvin je karikaturalan, a ne dobro profiliran... a i "profiliranje" je bezveze - idu se osvecivat, stvarno originalno... a cili film ima toliko idiotarija da ga se slobodno more povezat s brojem 3 i 4, samo što se mnogi za Burtona ne usude rec da je sranje...
joker je u broju 1 bio psihotican, ali realan, a pingvin je prekarikaturalan...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29624 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/03/2007 : 12:14:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
ja sam jedan od onih kojima se svida batman dvojka, slican kao i jedinica
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29624 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/03/2007 : 16:05:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
jucer u vrtoglavici 2 na HRT-u ste mogli vidjeti isjecke novog spidermana (trojka) i 300.
Ovaj drugi mi se ucio daleko upecatljivijim, dok ga je voditelj nazvao bedastim, ali taj svoj opis nije obrazlozio.
Od spidermana se vidio isjecak kako tobey prosi mary, te kako zeleni goblin, bivsi najbolji parkerov prijatelj, napada samog parkera...
Go to Top of Page

Vega
stripovi.com suradnik

Croatia
1134 Posts

Member since 11/06/2004

Posted - 16/03/2007 : 16:53:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Vega a Private Message
Batman Returns je definitivno najbolji Batman film!

I know that I was born and I know that I'll die.
The in between is mine. I am mine.
Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 16/03/2007 : 19:06:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message
>Batman Returns je definitivno najbolji Batman film!

orginal je bolji, ali ni dvojka nikako nije za baciti... vidim da je nekima glavna zamjerka na film to što je pingvin karikaturalno napravljen, ali s obzirom da je pingvin karikatura i u stripu, meni to nimalo ne smeta, dapace podržavam takav pristup. s tim da je u filmu cak puno mracniji nego u strip serijalu. uostalom zato je tu catwoman (u nenadjebivoj izvedbi michelle pfeiffer, koja nikog ne može ostaviti hladnim) da funkcionira kao pravi negativac. mislim da je taj njen odnos ljubav/mržnja koji ima s batmanom savršeno prikazan

night
Senior Member

Serbia
1711 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 16/03/2007 : 19:42:54  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message
300
Uzeo i nisam se pokajao.Nije u potpunosti ono sto sam ocekivao(mozda i previse)ali je strip obavezan za moju kolekciju,poneka tabla nervira.Format je malo veci od A4,papir nije vrhunski ali je solidan.
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 16/03/2007 : 19:54:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

Za one koje zanima, pogovor stripa se nalazi na www.znaksagite.com/300/Pogovor.pdf

Osnovni podaci o izdanju - http://www.beliput.co.yu/izdanja/knjiga.jsp?idKnjiga=112&idOblast=20

Preview table - http://www.beliput.co.yu/izdanja/slike.jsp?idOblast=20&idKnjiga=112&sifra=tabla

Preview slike - http://www.beliput.co.yu/izdanja/slike.jsp?idOblast=20&idKnjiga=112&sifra=ilustracija

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 16/03/2007 : 22:00:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
E al je preview tabli i "slika", možeš samo pogledati thumbnails.

Hitulididi! Hitulididiiiii! Hitulididiiiiii!: http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://stickythis.com/lavirint ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 16/03/2007 : 22:39:03  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Kad stiže u Hr striparnice,ako vec i nije?
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 17/03/2007 : 11:53:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
quote:

orginal je bolji, ali ni dvojka nikako nije za baciti... vidim da je nekima glavna zamjerka na film to što je pingvin karikaturalno napravljen, ali s obzirom da je pingvin karikatura i u stripu, meni to nimalo ne smeta, dapace podržavam takav pristup. s tim da je u filmu cak puno mracniji nego u strip serijalu. uostalom zato je tu catwoman (u nenadjebivoj izvedbi michelle pfeiffer, koja nikog ne može ostaviti hladnim) da funkcionira kao pravi negativac. mislim da je taj njen odnos ljubav/mržnja koji ima s batmanom savršeno prikazan

Meni je glavna zamjerka što je film glup, a ne karikaturalni Pingvin (osim toga, Pingvin nije baš toliko karikaturalan u Batmanu, zadnjih godina sigurno ne). Catwoman je u filmu sjebana po meni - ima supermoci (ako se dobro sjecam), umire sto puta bla bla, stripovska CW bez supermoci mi je puno bolja.
Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 17/03/2007 : 21:40:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message
>Catwoman je u filmu sjebana po meni - ima supermoci

nema baš supermoci, ali istina je da je burton dodao to da doista ima devet života, kako vec kaže poslovica za macke. a što se tice toga da je sjebana, jeste, psihicki je totalno nestabilna i neuracunjiva, što se meni osobno jako svida, iako odstupa od stripa, pogotovo zato što je kao lik vrhunski karakterizirana. a što se tice "argumenta" da je film glup, stvarno ne znam kako bi na to odgovorio ;)

sad malo on topic:

a stvarno ste mogli te previewe napraviti malo vece, od onakvih slicica nema baš neke koristi

Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts

Member since 13/06/2004

Posted - 17/03/2007 : 21:50:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Boyan.P a Private Message
quote:

tako je slazem se sa svime,
meni jedinica i dvojka fenomenalna,
neznam zbog cega bi dvojka bila losija,
uvjek me rastuzi ona smrt pingvina na kraju,
ipak je on produkt ljudskog roda i nastao takvim sljedom slucajnosti,
a ona scena sa pingvinima bas tuzna,
a i ovaj batman return mi je dobar i pogotovo zbog toga sta je prvi puta da zanimljivo i gledati samo bruce vejna a ne samo kada ce da batman uskoci,

.
.
up the irons..
Go to Top of Page

wildboar
New Member

292 Posts

Member since 29/10/2005

Posted - 18/03/2007 : 16:06:49  Show Profile Show Extended Profile  Send wildboar a Private Message
Jel moze neki moderator da napravi novi topic o batman filmovima posto je ovako potpuno necitljivo lutati kroz 7 strana topica o 300 strip albumu da bi se nesto o toj temi uopste naslo. Ispada kao da citam dva spojena topica o dve razlicite teme.
Go to Top of Page

dzuka
Junior Member

Croatia
470 Posts

Member since 12/01/2006

Posted - 18/03/2007 : 16:43:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit dzuka's Homepage  Send dzuka a Private Message
ima nekih koji nisu odusevljeni filmom...>: )
http://www.petitiononline.com/wpci96c/petition.html
ja ne spadam u te. nisam ga gledao, niti me zanima.kao ni strip.

http://dzukalog.blogspot.com/
Go to Top of Page

wildboar
New Member

292 Posts

Member since 29/10/2005

Posted - 18/03/2007 : 17:11:49  Show Profile Show Extended Profile  Send wildboar a Private Message
Sudeci po peticiji razlog nezadovoljstva je politicki a ne filmski.
Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1711 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 18/03/2007 : 19:20:46  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message
quote:
Originally posted by wildboar

Izgleda je zabranjen u Iranu.
Go to Top of Page

dzuka
Junior Member

Croatia
470 Posts

Member since 12/01/2006

Posted - 18/03/2007 : 22:29:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit dzuka's Homepage  Send dzuka a Private Message
quote:
Originally posted by wildboar

apsolutno.

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 18/03/2007 : 22:45:02  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
quote:

>Catwoman je u filmu sjebana po meni - ima supermoci

nema baš supermoci, ali istina je da je burton dodao to da doista ima devet života, kako vec kaže poslovica za macke. a što se tice toga da je sjebana, jeste, psihicki je totalno nestabilna i neuracunjiva, što se meni osobno jako svida, iako odstupa od stripa, pogotovo zato što je kao lik vrhunski karakterizirana. a što se tice "argumenta" da je film glup, stvarno ne znam kako bi na to odgovorio ;)

ne sican se tocno, ali osim 9 života postaje odjednom nekaka atleticarka/ratnica od smušene tajnice...
nisan dugo gleda film pa ne mogu bolje obrazložit to da je glup, ali meni je stvarno preglup, a pokušava san ga više puta gledat...
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 18/03/2007 : 23:09:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
quote:
Originally posted by dzuka

ima nekih koji nisu odusevljeni filmom...>: )
http://www.petitiononline.com/wpci96c/petition.html
ja ne spadam u te. nisam ga gledao, niti me zanima.kao ni strip.

..... kako mi je samo vazno njihovo misljenje.....

http://rumblebum.blogspot.com/
Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000