Author |
Topic  |
draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts
Member since 28/03/2004 |
Posted - 19/03/2007 : 08:15:01
|
 onaj ko kaze da mu je 300 glup film treba da se leci...a to sta kazu budale u Iranu,koga to briga,nece ni njih uskoro biti...
drale |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
Member since 21/12/2006 |
|
mifugo
Senior Member

1007 Posts
Member since 28/05/2005 |
Posted - 19/03/2007 : 13:01:26
|
quote: Originally posted by Boyan.P
quote: Originally posted by mifugo
quote: Originally posted by Constantine33
>Catwoman je u filmu sjebana po meni - ima supermoci
nema baš supermoci, ali istina je da je burton dodao to da doista ima devet života, kako vec kaže poslovica za macke. a što se tice toga da je sjebana, jeste, psihicki je totalno nestabilna i neuracunjiva, što se meni osobno jako svida, iako odstupa od stripa, pogotovo zato što je kao lik vrhunski karakterizirana. a što se tice "argumenta" da je film glup, stvarno ne znam kako bi na to odgovorio ;)
ne sican se tocno, ali osim 9 života postaje odjednom nekaka atleticarka/ratnica od smušene tajnice... nisan dugo gleda film pa ne mogu bolje obrazložit to da je glup, ali meni je stvarno preglup, a pokušava san ga više puta gledat...
a cuj izgleda tebi stvarno nije legao taj film, meni npr. nije jasno kako ti nije dobar jer meni je odlican, a ovo sa atleticarka/ratnica pa zasto nebi ona pokupila koju macju moc vec, ipak je to superherojski filmic, sta onda spajdrmen nebi dobio one moci od pauka, jeste da je radioaktivan ali i one macke jedu svasta po kantama;)
to je bezveze jer je to tipicna fora, ugrize te radioaktivni pauk/macka bla bla batman nema supermoci, a ni stripovska cw... ne znam zašto su to morali usrat u filmu... ajde nije sve loše u filmu, u2-ov soundtrack je dobar...  |
 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 20/03/2007 : 07:48:56
|
Utorak, 20. mart, 12 sati – PLATO PLUS, Vasina 19a, Beograd
KONFERENCIJA ZA NOVINARE I PROMOCIJA GRAFICKE NOVELE 300
Govore: Milan Vuletic, Boban Kneževic, Goran Skrobonja, Vladimir Vesovic, Zoran Stefanovic i Marko Ckonjevic -------------------------------------------------
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot. |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 20/03/2007 : 20:07:32
|
na ovoj zadnjoj slici se pravda, zato sto se Karma jos nije pojavila...
________________________ "Nikad nisam mogao da utvrdim koja me je od padavicarskih ekipa najvise palila. Metalke, pankerke ili hipici. Mogao si medju njima da nadjes samo najruznije i najbolje ribe na svetu. Sredina nije postojala. Carobni svet rokenrola." |
 |
|
Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
Posted - 20/03/2007 : 20:16:11
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
na ovoj zadnjoj slici se pravda, zato sto se Karma jos nije pojavila...
________________________ "Nikad nisam mogao da utvrdim koja me je od padavicarskih ekipa najvise palila. Metalke, pankerke ili hipici. Mogao si medju njima da nadjes samo najruznije i najbolje ribe na svetu. Sredina nije postojala. Carobni svet rokenrola."
po gestici bih rekao da ipak prepricava price broja jedan "leonidas I. i bitka kod thermopyla" pogledaj ruke. kao da govore "tjesnac je to bio!" |
 |
|
darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 20/03/2007 : 21:04:46
|
jebote život, pa Srbi od svega rade spektakl :) svaka cast na ovakvim prezentacijama, to je odlican poteze Pogotovo ovo sa stripom koji ide paralelno s filmom, odlicno e kada bi to kod nas postalo praksa ( možda snime koji film po Bonelliju, pa bi to bilo moguce :)
if you only knew the power of the dark side |
 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Posted - 21/03/2007 : 01:12:15
|
Odlicno je bilo danas. Evo jos malo fotki.

________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot. |
 |
|
Corto_Maltese
Average Member

997 Posts
Member since 15/02/2005 |
Posted - 21/03/2007 : 08:22:02
|
ova dama na poslednjoj slici, detaljno iscitava postove na stripovi.com   
Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!
Jovan Ducic |
 |
|
Bardho
Senior Member

1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 21/03/2007 : 09:02:21
|
quote: Originally posted by supermark
jucer u vrtoglavici 2 na HRT-u ste mogli vidjeti isjecke novog spidermana (trojka) i 300. Ovaj drugi mi se ucio daleko upecatljivijim, dok ga je voditelj nazvao bedastim, ali taj svoj opis nije obrazlozio. Od spidermana se vidio isjecak kako tobey prosi mary, te kako zeleni goblin, bivsi najbolji parkerov prijatelj, napada samog parkera...
Ako se ne varam kriticar je rekao da je film malo bolja reklama za body-building i teretane
Ne mogu vjerovati kad cujem da ljudi kažu da je Sin City bolji film od Batmana 2. Mislim svaka cast film je odlican al brate ajmo stat na loptu i ne pretjerivati. |
 |
|
tantus
Senior Member

Slovenia
1659 Posts
Member since 10/09/2003 |
Posted - 21/03/2007 : 09:47:21
|
Even a film business that expects big numbers is likely to be double-checking the box-office receipts for Warner Brothers’ “300” on Monday and asking, “What just happened?”
The sword-and-sandals epic posted an estimated $70 million in ticket sales Friday through Sunday as it surged past hostile critics and industry expectations to become the fourth surprise hit in a winter season that began with a limp.
“We had projected it coming in around the mid-30s,” said Dan Fellman, Warner’s president of theatrical distribution, referring to the $30 million mark. “It’s staggering.”
The movie defied the odds in that it had no star bigger than the Scottish actor Gerard Butler (“The Phantom of the Opera”), Mr. Fellman said, it was made by the relatively untested director Zack Snyder (“Dawn of the Dead”) and it carried the added handicap of an R rating.
The opening of “300” was the third largest for an R-rated film, behind “The Matrix Reloaded,” which posted about $91.8 million in ticket sales on its first weekend in 2003, and “The Passion of the Christ,” which opened to about $84 million a year later.
grupa za scanlation: groups.google.com/group/bdskenovi |
 |
|
Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6361 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 21/03/2007 : 11:21:27
|
Svakako sam namjeravao kupiti 300 jednog dana,ali kako je BP izdanje em domace em sa strašno dobrom cijenom,kupit cu na srpskom(mada mi se format uopce ne svida ali kad je tako u originalu ne možemo se buniti).
Bond.James Bond. |
 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Posted - 21/03/2007 : 11:26:05
|
quote: [i]Vuce, ima li kakakv info o...velicini i marki monitora ;)
Nemam, na zalost. Samo broj telefona gospodjice.
Naravno - 
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
Posted - 21/03/2007 : 13:35:07
|
[quote]Originally posted by Bardho
Ne mogu vjerovati kad cujem da ljudi kažu da je Sin City bolji film od Batmana 2. Mislim svaka cast film je odlican al brate ajmo stat na loptu i ne pretjerivati. ___________________________________________________
HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA... |
 |
|
beli luk
Average Member

.jpg)
Serbia
795 Posts
Member since 18/06/2006 |
Posted - 21/03/2007 : 14:15:15
|
quote: Originally posted by Aco
Svakako sam namjeravao kupiti 300 jednog dana,ali kako je BP izdanje em domace em sa strašno dobrom cijenom,kupit cu na srpskom(mada mi se format uopce ne svida ali kad je tako u originalu ne možemo se buniti).
Bond.James Bond.
Poceo sam da citam tvoj post "Svakom sam nameravao kupiti 300 jednog dana..." |
 |
|
mifugo
Senior Member

1007 Posts
Member since 28/05/2005 |
Posted - 21/03/2007 : 14:17:47
|
quote: Originally posted by vope
Ne mogu vjerovati kad cujem da ljudi kažu da je Sin City bolji film od Batmana 2. Mislim svaka cast film je odlican al brate ajmo stat na loptu i ne pretjerivati.
pa od batmana 2 je svaki film skoro bolji...  |
 |
|
Vega
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
1134 Posts
Member since 11/06/2004 |
Posted - 21/03/2007 : 14:34:35
|
Kaj onaj Killing Joke tam radi? Jel' ga Beli Put izdaje?
I know that I was born and I know that I'll die. The in between is mine. I am mine.
|
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
Posted - 21/03/2007 : 14:55:22
|
Ne mogu vjerovati kad cujem da ljudi kažu da je Sin City bolji film od Batmana 2. Mislim svaka cast film je odlican al brate ajmo stat na loptu i ne pretjerivati.
___________________________________________________________ pa od batmana 2 je svaki film skoro bolji... 
____________________________________________________________ E tu se slažem u potpunosti |
 |
|
Vega
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
1134 Posts
Posted - 21/03/2007 : 15:00:31
|
Još jednom, Batman Returns je remek-djelo!!!
I know that I was born and I know that I'll die. The in between is mine. I am mine.
|
 |
|
blueberry
Average Member

Croatia
527 Posts
Member since 30/03/2006 |
Posted - 21/03/2007 : 15:22:11
|
quote: Originally posted by Vega
Još jednom, Batman Returns je remek-djelo!!!
Ovaj novi betman je teška komercijala.Od filma i redatelja sam puno ocekivao...Snimljen je dosta spotovski što mojim ocima nikako ne paše,muzika u filmu nije prepoznatljiva,glumci nisu baš uvjerljivi (mislim na glanu curu).Ne vuce me da ga ponovno pogledam.
_________________________ Prvenstveno sam ljubitelj stripova, a tek onda kolekcionar |
 |
|
Vega
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
1134 Posts
Posted - 21/03/2007 : 15:27:43
|
Batman Returns je film Tima Burtona! Mislim da govoriš o Batman Begins!
|
 |
|
night
Senior Member

Serbia
1762 Posts
Member since 07/07/2006 |
Posted - 21/03/2007 : 20:08:20
|
Za sve one koji nisu gledali film 300:dobar(iako me je nervirao kinesti titl),malo Amerikanizovan i ubaceno je vise likova i cudovista,ali valjda je tako moralo. |
 |
|
Bardho
Senior Member

1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 22/03/2007 : 11:50:12
|
___________________________________________________________ pa od batmana 2 je svaki film skoro bolji... 
____________________________________________________________ E tu se slažem u potpunosti
LOL baš ste me dobro nasmijali  |
 |
|
Topic  |
|