forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Demian 1&2!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 01/05/2007 : 14:05:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Iznijet cu svoje mišljenje koje se nece svima dopasti (pa se njima unaprijed izvinjavam na drskosti).
Kupih Dampyr prvu knjigu neki dan. Cisto da vidim kako to izgleda. Strip sasvim ok. (tu je negdje na istoj razini sa Lazarusom, Nathanom, Juliom i pretpostavljam Demianom). Da li cu ga kupovati - mislim da necu. Takav strip ne zaslužuje i ne treba tvrde korice i kvalitetan papir. Ne svida mi se dva stripa - jedna naslovnica manje. Umjesto 2x realnih 16 kuna u kiosku, treba platiti 75 kuna + poštarina. Zašto to pricam - zato što mi Demian vuce na isto s tim da netko spomenu 100 kuna...Detalj sa hrbatima je za svaku hvalu, ali to nije ono što me treba privuci stripu, vec to više dode kao zgodan bonus na vec primamljivo izdanje.
Vjerujem da ce izdanje proci jer ce se sigurno naci 500 pravih ljubitelja, ali sumnjam da cu ja biti jedan od tih.

Mjenjam stripove, nudim druge stripove, knjige i sl.
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 01/05/2007 : 14:27:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
Kao i (skoro) uvek Obi je u pravu.
Ljudi, sve je to lepo, ali preskupo i precenjeno.

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 01/05/2007 : 15:20:07  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message
Potpisujem, Mister No zaslužuje luksuzno izdanje, ali Demian ne... Tko voli nek izvoli, ali po previewu, ovo je nešto kao Nik Rajder, a ni on ne zaslužuje da se za njega izdvoji toliki novac

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 01/05/2007 : 16:16:12  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message
po cemu to No zaslužuje a Demian ne ?
niti citam, niti kupujem jednog i drugog ( niti me zanimaju, niti bih to kupovao po ultroturboohigh cijeni ), s time da sam jednom i procitao nešto Noa
ako No zaslužuje, a Demian ne, onda si mogu misliti kakav je tek Demian :)

if you only knew the power of the dark side
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 01/05/2007 : 17:31:55  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message
Mister No, Tex, dakle stripovi koji izlaze vec duže od 30 godina i koji imaju pozitivnu reputaciju zaslužuju kompletno remasterirano izdanje jer su bili izmasakrirani u LMS-u i ZS-u i zbog vrlo dobrih prica, a neki novi Bonelli anonimus koji po ovim previewima ne nudi ništa spektakularno niti originalno, sigurno to ne zaslužuje, eto, eto...

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 01/05/2007 : 18:19:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Naravno da svi izmasakrirani stripovi zaslužuju novo izdanje. Samo pitanje kakvo. Problem je u neisplativosti kiosk izdanja velike naklade po 16 kuna (vidi samo M. Rendžer, Julija, Nathan, Mr.No). Svi ti serijali se (kako kažu) slabo prodaju. Zato se izdavaci odlucuje na HC po debljoj cijeni u maloj nakladi za uski krug ljubitelja stripa (i tvrdih korica, zlobno cu dodati ). Ako hoceš Demiana, kupi jedan od 500 primjeraka po 100 kuna i svi sretni. Ako ti nije dovoljno stalo tj. želiš po 16 kuna u kiosku, žalim slucaj, ali tu pjesmu neceš cuti...

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/05/2007 : 19:40:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Ne svida mi se dva stripa - jedna naslovnica manje.

meni je to najveci minus svih izdanja u formatu 3 u 1 ili 2 u 1,
jedna naslovnica naprijed, a druga (imam osjecaj nasilu) zgurana u strip negdje u sredini
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 01/05/2007 : 22:50:40  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
Procitao sam sva cetiri Mister noa u HC formatu i to opet nakon ohoho godina od kada sam iz procitao zadnji put u izdanju Dnevnika i definitivno opravdavaju potez Libellusa....za Demiana sam malo skeptican ali kupit cemo barem prvu epizodu pa odluciti onda da li cemo i dalje ili ne....

"...I only dream in black and white..."
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 03/05/2007 : 10:25:01  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
-Kad možemo ocekivati ovu turu Libellusa u prodaji?
Go to Top of Page

Akul
Junior Member

Croatia
354 Posts

Member since 08/05/2007

Posted - 10/05/2007 : 19:05:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Akul a Private Message
Izgleda primamljivo. Ipak, prvo kupujem Martin Mystere, a zatim, ako mi ostane štogod para, možda kupim jednu knjigu
Go to Top of Page

weaver
New Member

Croatia
136 Posts

Member since 04/04/2006

Posted - 11/05/2007 : 19:24:06  Show Profile Show Extended Profile  Send weaver a Private Message
moze li netko napisati malo vise o Demianu s obzirom da se do sada nisam susetala s tim junakom? isplati li se uopce kupovati? dizajn i sve izgleda odlicno, no o stripu nitko ni rijeci..
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/05/2007 : 00:01:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by weaver

moze li netko napisati malo vise o Demianu s obzirom da se do sada nisam susetala s tim junakom? isplati li se uopce kupovati? dizajn i sve izgleda odlicno, no o stripu nitko ni rijeci..

evo,pa gledaj...
http://www.ubcfumetti.com/preview/?11932&w=400
http://www.ubcfumetti.com/preview/?11931&w=400
http://www.ubcfumetti.com/preview/?11926&w=400
http://www.ubcfumetti.com/preview/?11927&w=400
http://www.ubcfumetti.com/preview/?11928&w=400
http://www.ubcfumetti.com/preview/?11929&w=400

...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15632 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 15/05/2007 : 08:16:19  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
jel to izašlo iz štampe

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 15/05/2007 : 15:38:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Nije, izaci ce sve skupa za Mafest.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 25/05/2007 : 14:34:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
Dakle, procitao sam prvu knjigu.

Straaaaaaaaaaaaaaaaašno me lik Demiana podsjeca na Rujuov lik andela-osvetnika iz istoimene epizode DD-a.

Ima dosta patetike i klišeja (posebno kad su u pitanju Demian i Virginia).

Pohvaljujem Demianovu povremenu okrutnost spram negativaca i to što je Gastonova (ne ovog našeg Gastona - on ima sinove ) kcerka lici na Halle Berry. Malo mi ona vuce i na Karen Sisco.

Uglavnom - bice interesantno vidjeti kuda vodi ova cijela prica.

"All hail the spider!
A hardy breed is he!
Tra la la!"
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 25/05/2007 : 22:31:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
mene ovaj demian nevjerojatno podsjeca na lazarusa.
glavni lik kojemu je ubijena ljubav zivota i sada on pati i pridruzuje se organizaciji koja pokusava promijeniti neke stvari iz sjene, angazirajuci jadnog demiana sa ljubicastim (?!) ocima da obavlja poslove za njih
isto tako, slicne su i njihove povijesti, oba lika su bila izvjezbana u nekim tajnim organizacijama za koje ih vežu losa sjecanj i vise ne zele ni cuti za njih
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 25/05/2007 : 23:43:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Ja sam stigao procitati samo prvu epizodu i moram priznati da serijal djeluje obecavajuce. Vidjet cemo šta slijedi dalje...

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 26/05/2007 : 14:48:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
Sutra navece ih dobijam,nadam se da se nisam zajeb'o.
Ajd' rek'o nek ide na rizik bar ova 2 broja
Rece mi prijatelj koji mi ih donosi da su mnogo lepo uradjeni,e sad kakav je strip - videcemo...

Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 26/05/2007 : 14:50:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
E da,ako ja mogu ovo da uzmem na rizik mogli bi i vi iz Libellusa jednu knjigu Texa od prvog broja na rizik (a i Nick bi leg'o)
K'o o cemu ja o Texu,a Curunir o kozama

Go to Top of Page

HC
Average Member

Croatia
943 Posts

Member since 28/11/2006

Posted - 27/05/2007 : 18:22:31  Show Profile Show Extended Profile  Send HC a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

E da,ako ja mogu ovo da uzmem na rizik mogli bi i vi iz Libellusa jednu knjigu Texa od prvog broja na rizik (a i Nick bi leg'o)
K'o o cemu ja o Texu,a Curunir o kozama

mogli bi mogli
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/05/2007 : 18:49:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
meni taj Demian nije ništa posebno i nema šanse da ga kupujen ni u sc ni u hc

Monster Factory Mertojak
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 31/05/2007 : 17:50:56  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Hm.......
Ljubicastooki je dobar.
Osvetnik bez mane,roka odmah,ne pita.
Živcira me ona njegova pokojna,samo smeta.A i kad ne smeta,eto je kad se najmanje nadaš.
A frend Gaston je cunka,ne radi ništa,ima gliser i jebucka naokolo.
Cak ga tu i vlastita kcerka podržava,iako je inspektorica u panduriji.
Zamjenski mama i tata vole Damjana.
Iako roka pola grada i vozi motor brže od dozvoljenog.
Bar ne sidi na ladnome.

Dakle,isplati se uzet ovo i procitat.
Ruju je ocito dopizdio barba Serdu sa uništavanjem Dylana,pa ga je gazda nabio nogom i reka mu da radi novi mini-serijal,samo da ne smeta amo.
Sa prve cetiri predstavljene epizode Ruju je dokazao da majstor nije za Dylana,vec za nešto njegovo....za Demiana!
Bravo,bravo!

P.S.
De,objasnite ovom nepoznavatelju francuskoga,kako se cita tocno chevalier?

Go to Top of Page

HC
Average Member

Croatia
943 Posts

Member since 28/11/2006

Posted - 31/05/2007 : 17:58:02  Show Profile Show Extended Profile  Send HC a Private Message
ševalje
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 31/05/2007 : 21:50:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
da, s naglaskom na "lje"... vitez... (od izvorno konjanik)

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 01/06/2007 : 01:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Hvala,ljudi.
I mislio sam da je tako :-)))

Inace,cetvrta epizoda Demiana mi je fenomenalna!
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000