Author |
Topic |
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 11/06/2007 : 21:00:28
|
I ne razumijem zašto vam je vecini u MV-u najbolji Ortiz uz Frisendu & Parlova!
If I could be you I will take the world and hold it in my hand If I could be you I will bring the sunshine after rainy day |
|
|
William_Wallace
Advanced Member
Serbia
3173 Posts
Member since 25/04/2007 |
Posted - 11/06/2007 : 21:20:42
|
Ma MILAZZO je zakon! Moj najdrazi i najbolji crtac! Ostali mu nisu ni do kolena!
When I raise my flashing sword... and my hand takes hold on judgment, I will take vengeance up on mine enemies. And I will repay those who haze me. O Lord, raise me to Thy right hand... and count me among Thy saints. |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 12/06/2007 : 06:13:13
|
quote: Originally posted by I like girlz
quote: Originally posted by SejoSexon
Najbolji Bonellijev crtac svih vremena: Bignotti
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
previše si subjektivan po tom pitanju (zbog mister noa), a premalo objektivan. ni po kom kriteriju bignotti ne može niti blizu biti najboljim bonelli crtacima.
"Experience is simply the name we give our mistakes"
Naravno da sam subjektivan. To i ne krijem. Bignotti je za mene car, nikada necu prežaliti njegovu smrt.
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 12/06/2007 : 06:14:34
|
quote: Originally posted by npetros2@htnet-dsl
If I could be you I will take the world and hold it in my hand If I could be you I will bring the sunshine after rainy day
Frisenda i Parlov su odlicni, no Ortiz je meni bolji od obojice.
|
|
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 12/06/2007 : 08:24:32
|
Definitivno FERRI, ROI I GALEP. On su izašli iz nekih uobicajenih okvira koje sputaju ostale crtace. Po meni su oni jedini umjetnici crtaci u bonelliju, napravili su iskorak. Ko to do sad nije svatio i prihvatio nece nikad.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
Edited by - Zagor-te-nay on 12/06/2007 08:26:09 |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 12/06/2007 : 10:35:15
|
Za naslovnice su mi nenadmašni Villa (jer još radi najbolje naslovnice)i Castellini (fuj jer se prodao pa smo morali gledati zamjenske naslovnice kod NN-a). Roi radi svog osebujnog stila, Mari, Chiarolla kod Zagora, Bastianoni kod NN-a. Ferri od old-school crtaca!
Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj... supermark je ultramega simpa kompa i svaka koka bi ga htjela za jebaca ;) HC! je zakon, živijo HC! Žene vicu, Dee, tebe seksi trebam... Ajoooj! |
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 12/06/2007 : 13:47:47
|
E da nije bilo Galepa..di bi Tex sad bija...Villa je još svršava po njegovim naslovnicama ko djecacic dok je ovi crta...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
|
SenG
Junior Member
Canada
383 Posts
Member since 23/04/2006 |
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Posted - 12/06/2007 : 17:04:51
|
Ajde neka mi neko da neki link ili nešto da vidim tog famoznog Marija na djelu! Citao sam samo onaj "Goliat" od njega i nije mi se ni najmanje svidjelo...
If I could be you I will take the world and hold it in my hand If I could be you I will bring the sunshine after rainy day |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 12/06/2007 : 17:10:20
|
ni meni se mari ne svida, stovise, katastrofalan je, ali na ovom forumu mozes naci dosta ljudi kojima se svida (?)
njegove crteze mozes naci na stripovima.com, odi na nathan never galerija |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6029 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 12/06/2007 : 17:11:15
|
Ajde neka mi neko da neki link ili nešto da vidim tog famoznog Marija na djelu! Citao sam samo onaj "Goliat" od njega i nije mi se ni najmanje svidjelo...
If I could be you I will take the world and hold it in my hand If I could be you I will bring the sunshine after rainy day
Ne znam za link, ali potraži 'U ponoru pamcenja' i 'Jedanaestu zapovijed' u izdanju Slobodne Dalmacije... Tu je pokazao što zna kad uzme malo vremena... imam dojam da DD (pa tako i Golijata) nacrta u mjesec-dva...
Ovaj potpis jednog dana vrijedit ce milijune... |
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7501 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 12/06/2007 : 17:18:36
|
Zato što je najbolji!
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Posted - 12/06/2007 : 17:53:20
|
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
E da nije bilo Galepa..di bi Tex sad bija...Villa je još svršava po njegovim naslovnicama ko djecacic dok je ovi crta...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja baš radi Galepa i G. L. Bonellia ne citam prvih 250 Texova. Ja razumijem da su oni zaslužni za razvoj Texa i stripa uopce, ali njihovi radovi su za stare generacije koje su se preko tih prvih stripova poceli upoznavati sa westernom. Današnji scenaristi i crtaci su promjenili stil Texa i to na bolje. |
|
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Posted - 12/06/2007 : 19:51:09
|
tu se slažem!
|
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 12/06/2007 : 20:39:24
|
Kod Kena to su mi Ivo Milazzo i Trevisan, ponekad neznam koji mi je bolji. I ostali Kenovi crtaci su dobri, ali ne na nivou ove dvojice. Možda još i Frisenda, koji je cini mi se radio jednu od poslednjih epizoda, i on je stvarno maestralan. Najgori Kenov crtac mi je onaj Marafa, ali to je ipak svar ukusa i ne mora znaciti da generalno nije dobar. Volim i Roberta Disoa u Mister Nou, njega volim cak i više od Franka Bignotija. Svi Teksovi crtaci su prve klase, a najbolji mi je Vila, narocito njegove naslovne strane. Gorana Parlova sam citao u Teksone-u i kapa dole, ono je fantastican crtac koji je prerastao Bonelija. Zagorovi crtaci su pomalo druga Bonelijeva klasa, od svih ipak najviše volim Ferija, ne zato što je mnogo dobar, nego iz sentimentalnih razloga. Najgori mi je Franko Donateli iako je nacrtao neke od najboljih epizoda. U Zagoru mi se svida i Gamba iz istih razloga kao i Feri. Natana i Dilan Doga ne citam, pa tu nisam kompetentan. Dobre crtace mi imaju Nik Rajder i Magicni Vetar, narociti Magicni Vetar. Martija takode ne volim preterano, pa ni tu ne mogu da bilo šta kažem. |
|
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
|
William_Wallace
Advanced Member
Serbia
3173 Posts
Member since 25/04/2007 |
Posted - 12/06/2007 : 22:34:49
|
Ubedljivo najgori Kenov crtac je Marafa!
When I raise my flashing sword... and my hand takes hold on judgment, I will take vengeance up on mine enemies. And I will repay those who haze me. O Lord, raise me to Thy right hand... and count me among Thy saints. |
|
|
boromir
New Member
Serbia
196 Posts
Member since 21/01/2007 |
Posted - 12/06/2007 : 23:22:04
|
Zagor:G.Ferri i A.Chiarolla(vidi mi potpis) Tex:Galep i Fusco Mister No:F.Bignoti (Diso mi je katastrofalan s onim njegovim retardiranim crtežima ljudi....) D.Dog: Montanari & Grassani Martin Mystere:Franco Bignotti opet on jer mi je nekako najbolji i ovdje ostale slabo citam pa bi bilo glupo da komentariram....
Alessandro Chiarolla za predsjednika Italije!!! |
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Posted - 12/06/2007 : 23:36:11
|
quote: Originally posted by Raspucin
U Zagoru mi se svida i Gamba iz istih razloga kao i Feri.
Mislim da smo ti i ja jedini kojima Gamba nije katastrofa. |
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Posted - 12/06/2007 : 23:39:15
|
quote: Originally posted by boromir
Mister No:F.Bignoti (Diso mi je katastrofalan s onim njegovim retardiranim crtežima ljudi....)
Zbilja taj Diso varira. Par tabli oslika majstorski, a onda usljede prazne i bezdetaljne. I one njegove face (cit. podvoljke) ne mogu podnosit. Ko da svi boluju od grcevitisa i ružnoce. |
|
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Posted - 13/06/2007 : 01:47:57
|
quote: Originally posted by Inferno
quote: Originally posted by Raspucin
U Zagoru mi se svida i Gamba iz istih razloga kao i Feri.
Mislim da smo ti i ja jedini kojima Gamba nije katastrofa.
Gamba je za Donatelija izmislio strip. Gambin crtež, ma kakav bio ima pokret, dok su oni Donatelijevi i kad trže sprint ukoceni. Najbolji Gambin rad na Zagoru je Vatreno oko i Ciko u drakulinom dvorcu. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 13/06/2007 : 02:05:39
|
quote: Originally posted by Raspucin Gamba je za Donatelija izmislio strip. Gambin crtež, ma kakav bio ima pokret, dok su oni Donatelijevi i kad trže sprint ukoceni.
ne slažem se nikako...ali to je tvoje mišljnje...
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE... |
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7501 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 13/06/2007 : 07:21:28
|
MM: Bignotti MrNO: Bignotti Zagor: Ferri(nije baš neki veliki izbor) MV: Ortiz DD: Roi Tex: Villa
naslovnice: Villa
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
|
|
Cilipin
Starting Member
22 Posts
Member since 26/01/2004 |
|
Topic |
|