forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 VJEROVATAN GUBITAK MISTER NO-a
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 14/12/2001 : 15:54:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Kako sada stoje stvari MISTER NO-u nije bas blistava buducnost u domacim izdanjima. O cemu pricam? Hmm jucer je nekolicina nas saznala preko Bernarda Radovcica da SD planira sa 01.01.2002 ukinuti i MISTER NO-a. LUDENSOVI trenutni planovi ne obuhvacuju spomenutog junaka sto nazalost poteze njegov gubitak na hrvatskom trzistu. Da stvar bude jos gora provjerene informacije govore da i kod VANNINIA ovom liku ne cvatu ruze. Tako bi uskoro mogao biti MISTER NO ukinut i sa VANNINIJEVE strane!
Ne znam sto se dogada jer barem je MISTER NO na ovim prostorima uvijek dobro prolazio. Mora se priznati da niti SD niti VANNINI nisu odabrali bas najsjajnije razdoblje tog junaka za povratak na trziste, ali ipak smatram da su price dovoljno dobre da bi imale prolaz.
Ljudi pa ne bi smijeli dozvoliti da se MISTER NO jos jednom ugasi na nasim prostorima! VANNINI bi bilo lijepo podrzati tako da malo preporucimo ostalima kako se radi o izuzetnom junaku zapravo antijunaku. Sto se tice LUDENSA mislim da bi bilo dobro nakon nekoliko mjeseci pokusat sugerirati da MISTER NO-a takoder uvrste u svoj meni.
Tek 1999 SD je pocela sa nastavkom prica koje su stale jos 1992. Citanje stripova bez MISTER NO-a izgledalo bi pusto zato potrudimo se svi skupa i ne dopustimo mu da nas jos jednom napusti!

-DD-

Wooo
Average Member

Croatia
580 Posts

Member since 02/11/2001

Posted - 14/12/2001 : 17:45:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Wooo an ICQ Message  Send Wooo a Private Message
Izgubio sam svaku nadu, sto se tice stripova koji kod nas izlaze, mislim da nema smisla uopce kupovati, kad pola junaka nemozemo citati, talijane cemo stici za 10 god., vjerojatno niti onda, nije stvar toliko u izdavackim kucama koliko u (ne)popularnosti stripova kod nas, znam da je nekima tesko izdvajati 15 kn po stripu i tako kupiti mjesecno 4-5 izdajna, ali ipak..., sve su to krivi ovi hebeni kompjuteri i playstationi koji djecu zaglupljuju , ne citaju vise stripove, a da ne govorimo o knjigama.Tesko ce biti i Ludensu, ja neznam koje se cifre vrte oko kupovine stripova, ali sumnjam da su toliko velike da strip u ovim krajevima postane jednog dana zastupljen kao i u IT.Prvenstveno zbog velikog zaostatka za Talijanima, pomalo gubim volju za kupovinom nasih stripova.Nadam se da je ovo samo prolazna depresija :), i da ce sve biti bolje u buducnosti,iako sumnjam.Sto je sad trebaloi ovo sa M.no-om?Vjerojatno i Ludens zeli izdavati stripove koji beru lovu, ali ipak nemogu vjerovati da se M.No prodaje toliko slabo da nemogu pokriti njegovo izdavanje.Nije mi jasno!Prije bi rekao da ne stignu sve obraditi i prevesti nego da se lose prodaje.Mozda se prodaje losije od ostalih, ali bas toliko lose da ga nece idavati e to mi je tesko povjerovati..Uzmite rade nekog dobrovoljca od ovih strip fanatika koji zive u Zg-u pa nek oni prevedu i urede strip(mislim da to nije neki bauk).Ja osobno da zivim u ZG-u i da znam talijanski javio bih se Ludensu za pomoc ako treba, samo da ne ukidaju junake...ali posto niti znam tal. niti zivim u Zg-u to je nemoguce.Toliko od mene, polako gubim nadu...

Word Up?! I got the skill, I'll bust ya in the grill!
Also I Gots My A.K. So Don't Try And Play Me!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/12/2001 : 17:57:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ma DD kao i obicno dramatizira situaciju . Ludens tj. Radovcic nece uzeti Mister Noa, ali izgleda da je to zato jer SD ipak nastavlja s njim! Ali bilo kako bilo, vidjet cemo uskoro, za mjesec dva sto ce i kako biti. Meni je vise manje svejedno. Ja cu ih citati ili na hrvatskom ili na srpskom ili na talijanskom.

I'm a reasonable man, get off my case.
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 14/12/2001 : 18:07:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Pa ljudi i ja sam u depresiji. Ne toliko zbog Mr. Noa (hehe), nego zbog Slobodne, koja je izgleda totalno guznula, tako da nece izdati ni novog Zagora. Ok, objavice ga Ludens (ako!?), ali bice to tek sledece godine (i pitanje je kad). Pred Ludensom su teska vremena (7 izdanja; 2x Zagor, 2x Dylan i ova sadasnja 3) i pojma nemam kako to oni planiraju da produ.

Sa druge strane, uskoro cu postati ponosan vlasnik cele kolekcije Slobodne (sva 421 stripa) - zbog naseg dobrocinitelja Markosa .

Joe... Joe Batafuco.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 14/12/2001 : 19:59:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Samo je jos i to trebalo...Upravo sam sazano da je izdavacka kuca Vannini pred gasenjem tako da stvarno buducnost stripa na ovim prostorima nije svetla.....

Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 14/12/2001 : 20:25:09  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
Jel stvarno tacno to Colt,ili zajebavas?
Od koga si to cuo?

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6185 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 14/12/2001 : 21:14:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Meni bi bilo jako žao da se Mr.NO ugasi.Iako ga više ne citam (imao sam oko 100-ak komada koje sam zamijenio za meni vežnije stvari) ipak se radi o junaku(antijunaku?),koji je potpuno drukciji od ostalih.Ja mislim da Ludens ne može izdavati sve od cega SD odustane,ipak bi to bilo previše za njih ali NIKAKO ne bih htio da zbog prenatrpanosti ukinu Nathana ili Martija.Najgore je kad se jedan junak ukine samo zato da bi neko drugi nastavio sa izlaženjem.Nadam se da se Colt zabunio i da Vannini nastavlja sa izdavanjem.Meni su njihova izdanja odlicna.

Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 14/12/2001 : 21:33:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
Colte, nisi valjda ozbiljan?
Mozda si zaboravio staviti kojeg smajlija na kraju posta?

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 14/12/2001 : 21:43:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Danas sam bio u redakciji Vanninija i u razgovoru sa urednicima sam saznao da ce odstampati samo jos januarska izdanja,jer su dugovi prema SBE narasli tako da je svako dalje izdavanje,usled nedovoljne prodaje junaka,izlisno.....

Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 14/12/2001 : 21:48:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
Mogu reci jedino - steta.

Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 14/12/2001 : 22:58:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Uh... Ostaje nam jos samo Ludens. Ali budimo realni. Kako oni misle da uspiju, ako je pala SD i sad pada Vannini???

Mozda ce nekome smetati, ali zbog mene nek stampaju na tamnom papiru i mekanim koricama, ali samo da stampaju. Barem Zagora, Nathana, Dylana i Texa. Bez reprinta i slicnih gluposti .

Joe... Joe Batafuco.
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 14/12/2001 : 23:17:57  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Izvinjavam se ljudi. Nije da su reprinti glupost, ali su to izdanja koja se mogu negde i nekako nabaviti. Tako da ja preferiram nove brojeve. Talijanski ne znam, necu ni da ucim. Mogu jedino da gledam slikice . Per mille scalpi! .

Joe... Joe Batafuco.
Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 14/12/2001 : 23:22:29  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
Pa Colte ,ako je tacno da ce prestati,onda je to stvarno steta
nadam se da to nije neki dogovor izmedju tebe i urednika da povecate tiraz pustajuci ovakvu informaciju
Ali ako jeste i vannini nastavi da izlazi i posle januara,sta onda?

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/12/2001 : 00:26:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ma to Colt hoce mene dovest na prosjacki stap . Zna da idem sutra u Italiju pa me hoce natjerat da kupim sve neobjavljenie Mister Noove
Dakle, anoother one bites the dust? Steta, bas steta...Vidjet cemo kako ce Ludens izdrzati, ali poslije ovako porazavajucih vijesti bojim se da situacija nije ruzicasta...
Ocito je jedino rjesenje izdavacka kuca koja bi pokrivala cijelu bivsu Jugoslaviju i na taj nacin bi mogla opstati, eventualno, jer bi vjerojatno prodala neku znacajniju cifru, ali naravno, to je tehnicki gotovo neizvedivo...Dakle, da ja ipak kupim sutra tih 100-tinjak Mister Noova, sto kazete ?

I'm a reasonable man, get off my case.
Go to Top of Page

neo_jedi
New Member

Slovenia
153 Posts

Member since 02/11/2001

Posted - 15/12/2001 : 00:34:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit neo_jedi's Homepage  Send neo_jedi a Private Message
Upravo ste mi upropastili noc, dan i tjedan. (Molim, da ovo nije tacno...)

-----
Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail.

Go to Top of Page

neo_jedi
New Member

Slovenia
153 Posts

Member since 02/11/2001

Posted - 15/12/2001 : 00:38:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit neo_jedi's Homepage  Send neo_jedi a Private Message
Zbog cega ce tiskati jos januarske brojeve kad im to nece pomoci? Ak ce da se ugase nek se ugase sada i nek nam ne davaju laznih izgleda.

-----
Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail.

Go to Top of Page

Wooo
Average Member

Croatia
580 Posts

Member since 02/11/2001

Posted - 15/12/2001 : 00:42:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Wooo an ICQ Message  Send Wooo a Private Message
Opa, sad se i Vanini ugasio znaci, nisu bas puno izdrzali ako je tocno to sto Colt govori, hmmm, sve mi se vise cini da je buducnost SB stripa na ovim prostorim siva.vidjeti cemo kako ce se Ludens drzati, ali sumnjicav sam i pesimistican, neznam nadam se da sam u krivu, ali bojim se da ce se naposljetku i Ludens ugasiti(daj boze da se varam).Zbilja mi je cudno da se nemoze oformiti niti jedna izdavacka kuca koja bi pokrivala podrucje bivse Juge, jer sigurno bi se skupilo dosta citatelja.Izgleda da ce jedina opcija biti ITALIJA.Sto se SBE-a tice bar smo sigurni da se nece ugasiti :), sad kad D.Devil izleti sa informacijom: "Ljudi gasi se SBE"!! :)).

Word Up?! I got the skill, I'll bust ya in the grill!
Also I Gots My A.K. So Don't Try And Play Me!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 15/12/2001 : 03:29:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ne mogu da poverujem... UZAS !!! Colte, ne zajebavaj nas bre !!! Markose, sta bi za onaj obecani intervju sa M. Rusalicem? Pa zovi coveka vec jednom i napravi taj intervju, i odmah ga pitaj o ovome sto Colt "lupeta" !!!

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 15/12/2001 : 12:23:33  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message
Ostao sam bez teksta pa neznam kako ovo uposte i pisem. Ako puknu puknuce zbog svoje gluposti. Zvao sam ih pre par dana i rekli su mi da im MM i MN idu katastrofalno, dok im Zagor i DD idu super ( DD u Beogradu, Nisu, Novom Sadu, Zagor provincija). Na moju opasku da bi onda doticne gubitase trebalo zatvoriti rekli su da od toga nema nista. Ja se nebi bunio - dva Zagora i DD mesecno. Ako bi i kojim slucajem Vannini pao nevidim zasto Ludens nebi dosao na ovo trziste kada vec ovde imamo SVU stampu iz Hrvatske. Ja se u tom slucaju nebi zalio. Naravno u tom slucaju nebi smelo doci do toga da se objavi ona 21 preskocena epizoda Zagora(Ovo je upozorenje!!!). Ili barem ne dok se neizdaju epizode u Africi i naravno - Kandrax.

Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 15/12/2001 : 14:21:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
Sta cemo sad? Da kupujem po par brojeva ne verujem da bi nesto pomoglo...ne znam...Danas sam otkrio tipa koji prodaje glanc nove Mr No-a po 20din/kom. Kupicu sve sto ima, a ima oko 60-tak komada.To bi bilo oko 40Dm za svih 60.Ziveli!!!
PS. Juce sam saznao da cu dobiti prvu nagru za neki dizajnerski konkurs za tricetvrt namazni sir(kao Zdenka)...prva nagrada 1000Dm...Jupi!!!!!!Al ` cu da se nakupujem stripova posto isplatim dugove za kupovinu racunara...al` bilo je gusto, ucestvovalo je oko 160ljudi,dizajnera,sta znam, a ja ljudi zavrsio srednju elektrotehnicku(pogonski elektricar) a jedva da znam i sijalicu da zavrnem...jos jednom jupi!!!!Ziveli stripovi!!!!Ziveli vi, ziveo ja!!!!!

Go to Top of Page

Gandalf
Junior Member

Croatia
481 Posts

Member since 03/11/2001

Posted - 15/12/2001 : 22:30:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Gandalf a Private Message
uzas...
upravo sam vidio reklamu na telki za najnoviji broj dextera
uzas...

Diabolik lives!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 16/12/2001 : 05:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Svaka cast Pajke za nagradu, a gde je nagrada tu je i cast... dakle, kad castis? U stripovima, naravno, neces valjda u alkoholu, to nam je ionako svima vec odavno dosadilo. A sto se tice ukidanja MM i MN, ja sam ZA, pa da bude dva Zagora i Dva Dilana, ili na primer pojedan specijalac od svakog od njih i to svaki mesec.

Go to Top of Page

n/a
deleted

4 Posts

Member since 16/12/2001

Posted - 16/12/2001 : 06:19:34  Show Profile Show Extended Profile  Send n/a a Private Message
PAJKE jabi TAJNA JEZERA IRI ako moze....valjda ga nisi vec obecao kome...

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6185 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 16/12/2001 : 10:09:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Ne dirajte mi MM !!!

Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 16/12/2001 : 14:23:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
Zao mi je, imam toliko ljudi oko sebe koje treba da castim da sam 500Dm stavio na stranu za to. Naravno da tu spadaju i razdvojeni roditelji kojima pomazem novcano kad stignem.Kriza je velika ljudi, neki nemaju da jedu...ali necu vas zaboraviti kada uspem u zivotu!!!Inace da se otkrijem i da kazem da se bavim crtanjem stripova od malena ali i da sam jako lenj.Od kako mi je izasla strip sveska u Engleskoj pre 4-5 god. posustao sam i poceo da se bakcem sa kompjuterima i ucim Flesh trenutno da bi poceo sa crtanim filmovima. Jako mi je drago da ucestvujem u ovim forumima i moram priznati da sam dolazio u iskusenje da probam da nacrtam jedan strip nekog Bonelijevog junaka. Stil mi nije realistican,
vise mi lezi cartoon network fazon, disney...ali mislim(zbog nacina tusiranja)da bi mi najvise odgovarao DD.Cak sam pomosljao da vas konsultujem ali sam odustao zbog nadostatka vremena, i borbe za egzistenciju.
Kupio sam graficku tablu za crtanje preko kompjutera i savrsena je za neki jednostavniji stil.Eto, bas sam se raspricao...ali ako nesto nekada budem uradio...seticu vas se...

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 16/12/2001 : 15:00:05  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Pajke ajde posalji mi jedan (ili vise) crtez da vidim.
Sta ti nije realisticno: junak kojeg crtas ili okolina u kojoj se krece ili oboje?

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000