forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 VJEROVATAN GUBITAK MISTER NO-a
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

n/a
deleted

2 Posts

Member since 16/12/2001

Posted - 16/12/2001 : 15:21:57  Show Profile Show Extended Profile  Send n/a a Private Message
PAJKE jasam kolekcionar; Takodje crtam. Nacrtao sam i oboio nekoliko stranica iz ZAGOROVOG romana BOMBA PR. VERIBADA. Datise malo pohvalim, pokupio sam sve moguce pohvale na poslu od AMERIKANACA, cak sume i u NOVINE stavili, i opisali jednu finu reportazu o meni. Sadacu za N godinu kupiti SKENER pacuti poslati da pogledas ako hoces, a takodje me zanima kako ti crtas. Ko zna mozda naslednik FERRIJA ucestvuje i na ovom forumu. NIKAD NE RECI NIKAD.

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 17/12/2001 : 05:48:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Pa ljudi bre, ovo zasluzuje poseban topic i poseban prostor na webu. Dakle, upucujem otvorenu molbu Markosu i ostalima iz stuffa da obezbede prostor i otvore "Kutak za darovite" da mozemo svi da uzivamo

Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 17/12/2001 : 08:59:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
Ljudi, obecavam da cu nesto poslati samo mi dajte vremena.U velikoj sam guzvi, ne znam gde mi je glava, imam neke pokusaje sto se tice DD ali treba mi jos dosta vezbe...Gruca najvise volim da crtam jer vuce ka groteski...Monstrume pogotovo, to mi lezi...a tusiranje je iskljucivo odnos crno i belog...bez srafiranja...izmedju svih obaveza moram da zavrsim jedan strip od pre pet godina za "Lavirint"a nikako da nadjem vremena i za to. Sto se tice stila crtanja(posebno upuceno -Svasta-ru)netreba nikoga imitirati vec raditi u skladu sa svojim senzibilitetom, naci neki nacin koji tebi odgovara...to se dobija sa godinama, u pocetku svi kopiramo nekoga. Nerealizam vazi prvenstveno za likove, pa i za ostalo, uostalom poslacu vam nesto samo budite strpljivi. Juce sam razmisljao o tome sto sam spomenuo da se bavim crtanjem stripova...reko nisam trebao...razapece te me...i sl.

Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5947 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 17/12/2001 : 09:25:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
Takav neki kutak je u planu (stripovi "kucne" produkcije i sl.), a VRLO uskoro biti ce otvorena i galerija medju kojima ce se nalaziti i radovi jednog od staffova. Za sada samo toliko :).

.:|VJ|:.
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 17/12/2001 : 12:03:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
He he he , biti ce to jako lijepa galerija!

-DD-
Go to Top of Page

Dalma
New Member

Croatia
212 Posts

Member since 01/12/2001

Posted - 17/12/2001 : 18:27:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalma a Private Message
Kad vec govorite o crtanju ja sam kao mladji pokusavao nesto crtkarati ali vec par godina nisam radio nista. Zanima me s cime vi crtate i s cime to rade pravi crtaci, ja sam crtao olovkom pa to sve podebljavao s rapidografom a to je dugo i mukotrpno. Mogu se pohvaliti da su jedan moj crtez iako kada ga sad gledam nije bas nesto objavili u Zagoru br.21 Tajna Anasaza.

Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 18/12/2001 : 19:42:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
Olovkom crtas, tusiras cim stignes, ja koristim profesionalne cetkice koje mi je doneo prijatelj iz Francuske. Pera mi ne leze...a sada dosta koristim i kompjuter...

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/12/2006 : 16:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

Kako sada stoje stvari MISTER NO-u nije bas blistava buducnost u domacim izdanjima. O cemu pricam? Hmm jucer je nekolicina nas saznala preko Bernarda Radovcica da SD planira sa 01.01.2002 ukinuti i MISTER NO-a. LUDENSOVI trenutni planovi ne obuhvacuju spomenutog junaka sto nazalost poteze njegov gubitak na hrvatskom trzistu. Da stvar bude jos gora provjerene informacije govore da i kod VANNINIA ovom liku ne cvatu ruze. Tako bi uskoro mogao biti MISTER NO ukinut i sa VANNINIJEVE strane!
Ne znam sto se dogada jer barem je MISTER NO na ovim prostorima uvijek dobro prolazio. Mora se priznati da niti SD niti VANNINI nisu odabrali bas najsjajnije razdoblje tog junaka za povratak na trziste, ali ipak smatram da su price dovoljno dobre da bi imale prolaz.
Ljudi pa ne bi smijeli dozvoliti da se MISTER NO jos jednom ugasi na nasim prostorima! VANNINI bi bilo lijepo podrzati tako da malo preporucimo ostalima kako se radi o izuzetnom junaku zapravo antijunaku. Sto se tice LUDENSA mislim da bi bilo dobro nakon nekoliko mjeseci pokusat sugerirati da MISTER NO-a takoder uvrste u svoj meni.
Tek 1999 SD je pocela sa nastavkom prica koje su stale jos 1992. Citanje stripova bez MISTER NO-a izgledalo bi pusto zato potrudimo se svi skupa i ne dopustimo mu da nas jos jednom napusti!

ŠTo??? Zar se Mister No ukida?

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 12/12/2006 : 17:21:03  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Jebote, presjeklo me... dok nisam vidio datum.

Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 12/12/2006 : 18:01:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
@Deecay

Jako dobra fora .

Jack the Black.
Go to Top of Page

Deki86
Average Member

Croatia
848 Posts

Member since 07/02/2006

Posted - 12/12/2006 : 18:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Deki86 a Private Message
...znam da je nekima tesko izdvajati 15 kn po stripu i tako kupiti mjesecno 4-5 izdajna, ali ipak...,

Ovo je izjava od prije 5 godina... iako je danas situacija na tržištu bolja što se tice ponude, današnja verzija ove izjave bila bi:

...znam da je nekima teško izdvajati 150 kn po stripu i tako kupiti mjesecno 4-5 izdanja, ali ipak...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47136 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/12/2006 : 18:03:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Deki86

...znam da je nekima tesko izdvajati 15 kn po stripu i tako kupiti mjesecno 4-5 izdajna, ali ipak...,

Ovo je izjava od prije 5 godina... iako je danas situacija na tržištu bolja što se tice ponude, današnja verzija ove izjave bila bi:

...znam da je nekima teško izdvajati 150 kn po stripu i tako kupiti mjesecno 4-5 izdanja, ali ipak...

inner fear your worst enemy
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 12/12/2006 : 19:54:00  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
jebo vas
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 13/12/2006 : 14:27:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Niste normalni stvarno!

Ovo ne da je iz naftalina izvadjeno, nego iz neke grobnice!

Vidi prasine!

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/12/2006 : 14:28:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

Niste normalni stvarno!

Ovo ne da je iz naftalina izvadjeno, nego iz neke grobnice!

Vidi prasine!

Što imaš reci u svoju obranu buduci da širiš ovako bogohulne dezinformacije?

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 13/12/2006 : 14:30:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Eh!

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 13/12/2006 : 16:03:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:
Originally posted by Pajke

...izmedju svih obaveza moram da zavrsim jedan strip od pre pet godina za "Lavirint" a nikako da nadjem vremena i za to.

Hehehe... Dekara, jel' Pajke to na kraju zavrsio?

Ja, zbilja, sam simpatican...
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000