forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Stinky-jev e-mail?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

ChasNick
New Member

Serbia
185 Posts

Member since 10/12/2002

Posted - 13/09/2007 : 00:10:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ChasNick a Private Message
Prvo, zelim svima da uputim izvinjenje sto sam ovaj topik postavio ovde. Probao sam na svastari, ali bez rezultata, na kraju sam ga i izbrisao tamo.
Evo o cemu se radi: moze li mi neko reci Stinky-jev e-mail? Moj prijatelj bi zeleo da obnovi kontakt sa njim, ali je izgubio adresu.
Unapred hvala.
P.S. Ako imate adresu, a ne zelite da je date bez Stinky-jeve saglasnosti, moj prijatelj se zove Nenad Preradovic, znam da su se dopisivali pre par godina.

I hate signatures!

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/09/2007 : 10:11:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by ChasNick

Prvo, zelim svima da uputim izvinjenje sto sam ovaj topik postavio ovde. Probao sam na svastari, ali bez rezultata, na kraju sam ga i izbrisao tamo.
Evo o cemu se radi: moze li mi neko reci Stinky-jev e-mail? Moj prijatelj bi zeleo da obnovi kontakt sa njim, ali je izgubio adresu.
Unapred hvala.
P.S. Ako imate adresu, a ne zelite da je date bez Stinky-jeve saglasnosti, moj prijatelj se zove Nenad Preradovic, znam da su se dopisivali pre par godina.

UHm... ja sam ti poslao na mail vec prije par dana. No ocito te ili ne interesira ili si izgubljen...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

ChasNick
New Member

Serbia
185 Posts

Member since 10/12/2002

Posted - 13/09/2007 : 10:49:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ChasNick a Private Message
Hvala ti, ali taj mail mi je stari, vise ni ne mogu da ga proverim. A nisam uspeo da stavim novi u profilu, uvek mi trazi da stavim validan mail, ali to je druga prica, pokusacu da resim.
Ako mozes, molim te, jos jednom da mi posaljes na djole1601@gmail.com i izvini na maltretiranju. Hvala!

I hate signatures!

Edited by - ChasNick on 13/09/2007 10:49:57
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/09/2007 : 16:29:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Baš pravi djecji kutic!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

ChasNick
New Member

Serbia
185 Posts

Member since 10/12/2002

Posted - 13/09/2007 : 17:34:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ChasNick a Private Message
Hvala za mail, DeeCay!!!
Nema zloupotrebe, ne brini, znam i ja Stinkyja, ne bi bio samo ti u opasnosti
A i za decji kutic si u pravu, ovo mi je ipak najlepsi avatar!

I hate signatures!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000