Author |
Topic |
|
ChasNick
New Member
Serbia
185 Posts
Member since 10/12/2002 |
Posted - 13/09/2007 : 00:10:47
|
Prvo, zelim svima da uputim izvinjenje sto sam ovaj topik postavio ovde. Probao sam na svastari, ali bez rezultata, na kraju sam ga i izbrisao tamo. Evo o cemu se radi: moze li mi neko reci Stinky-jev e-mail? Moj prijatelj bi zeleo da obnovi kontakt sa njim, ali je izgubio adresu. Unapred hvala. P.S. Ako imate adresu, a ne zelite da je date bez Stinky-jeve saglasnosti, moj prijatelj se zove Nenad Preradovic, znam da su se dopisivali pre par godina.
|
I hate signatures! |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 13/09/2007 : 10:11:48
|
quote: Originally posted by ChasNick
Prvo, zelim svima da uputim izvinjenje sto sam ovaj topik postavio ovde. Probao sam na svastari, ali bez rezultata, na kraju sam ga i izbrisao tamo. Evo o cemu se radi: moze li mi neko reci Stinky-jev e-mail? Moj prijatelj bi zeleo da obnovi kontakt sa njim, ali je izgubio adresu. Unapred hvala. P.S. Ako imate adresu, a ne zelite da je date bez Stinky-jeve saglasnosti, moj prijatelj se zove Nenad Preradovic, znam da su se dopisivali pre par godina.
UHm... ja sam ti poslao na mail vec prije par dana. No ocito te ili ne interesira ili si izgubljen... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
ChasNick
New Member
Serbia
185 Posts
Posted - 13/09/2007 : 10:49:26
|
Hvala ti, ali taj mail mi je stari, vise ni ne mogu da ga proverim. A nisam uspeo da stavim novi u profilu, uvek mi trazi da stavim validan mail, ali to je druga prica, pokusacu da resim. Ako mozes, molim te, jos jednom da mi posaljes na djole1601@gmail.com i izvini na maltretiranju. Hvala! |
I hate signatures! |
Edited by - ChasNick on 13/09/2007 10:49:57 |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
ChasNick
New Member
Serbia
185 Posts
Posted - 13/09/2007 : 17:34:47
|
Hvala za mail, DeeCay!!! Nema zloupotrebe, ne brini, znam i ja Stinkyja, ne bi bio samo ti u opasnosti A i za decji kutic si u pravu, ovo mi je ipak najlepsi avatar! |
I hate signatures! |
|
|
|
Topic |
|
|
|