Author |
Topic |
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 15/09/2007 : 01:04:14
|
Tesku muku sam im'o ovo da napisem bez gresaka jer sam se opio kao dupe - zato citajte pazljivo. Pored milion reci hvale za vasa izdanja(jedino sto se moze popraviti je da na pojedinim stranicama iskoci Monica Belluci) imam par primedbi: 1)Zasto vec u prvoj godini izlazi 12 knjiga Mr Noa a samo 8 Texa???????? Uzimam oba,ali Mr No vise ne izlazi u Italiji i ne razumem zasto izlazi brzim tempom od junaka koji ima ima najvise izdatih brojeva. MM izlazi dvomesecnim ritmom u Italiji i opet vise brojeva godisnje od Texa. 2)Pogledaj pod jedan 3)Zasto pustiste Juliu Van Goghu te sad izlazi ritmom Italijanskih almanaha- mozda je ovo pitanje za Markosa???? 4)Pogledaj pod jedan ili dva 5)Dajte regularnog Nick Raidera i oprosteno vam je pod 3 6)Dajte Texa od prvog broja i oprosteno vam je pod 1,2,3 ali ne i pod 4
Ode mi od pamet ostalo,but I'll Be Back Soon...o very soon...hahahahahahahahahaha
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 15/09/2007 : 01:16:24
|
i ovo bi trebao biti lijecnicki kadar u srbiji, mila vam majka |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 15/09/2007 : 02:22:12
|
Slabo ti racunas, izdajemo Texa skoro jednako kao i MNOa...
|
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 15/09/2007 : 02:44:50
|
quote: Originally posted by Dado
Pazi ga politicar - skoro jednako Tex je iso prosle godine 4 knjige od cega su 2 prebacene u ovu godinu. Znaci 8 komada ove godine. Mister No 12 komada. |
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 15/09/2007 : 08:51:51
|
quote: Originally posted by Tex Willer
1)Zasto vec u prvoj godini izlazi 12 knjiga Mr Noa a samo 8 Texa????????
Hehe... dabogda imali ovakve probleme svake godine. Evo nek sljedece izdaju 12 Texova i 8 Mister No-a. Pa onda opet obrnuto... |
itsyourworldyoucanchangeit |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29363 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 15/09/2007 : 09:02:15
|
Ja sam imao dogovor s Berardijem o prvootkupu Julije. Kad se pojavio Van Gogh, Berardi mi se javio i izlozio njihovu ponudu. S obzirom da su oni to htjeli raditi na kioske, ja sam odustao jer Julija u hc-u mi je bila malo too much, njoj je mjesto na kioscima. Naravno, bojao sam se da to nece bas tako dobro proci na kioscima, ali nisam mogao pretpostaviti da ce proci tako slabo i da ce ovi poslije otici na ovu varijantu, tako sam je mogao raditi i ja, u 500 komada. Sad mi je malcice zao, ali samo zato sto ovi rade kerefeke s njom i otkrivaju toplu vodu. Sad su povecali format i jednostavno razvukli table po visini da pasu novom formatu. Nevjerojatno. Da mi je to netko rekao prije godinu dana, da ce to tako napraviti, ne bih vjerovao. S druge strane, i nije mi zao jer to je velik serijal koji nema kraja, ne zelim se obavezati raditi nesto narednih 10-15 godina. Julija mi nije nesto posebno bitna kao strip, dovoljno dobra da je procitam, ali izdavati je mi ne bi bilo neko posebno zadovoljstvo. Imam kolekciju na talijanskom tako da zaista nisam imao motiva preuzeti to na sebe. |
Trouble will find me |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 15/09/2007 : 09:08:53
|
quote: Originally posted by Dado
Pazi ga politicar - skoro jednako Tex je iso prosle godine 4 knjige od cega su 2 prebacene u ovu godinu. Znaci 8 komada ove godine. Mister No 12 komada.
Opet ti kazem da slabo racunas... Ako pogledas broj stranica u prvih 8 Texa i prvih 8 MNOa, vidjet ces kako Tex ima skoro 600 stranica vise... Tako dakle Tex nece puno zaostajati u odnosu na MNOa kad se MNO objavi svih 12 knjiga. |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 15/09/2007 : 09:34:10
|
quote: Originally posted by Markos
Ja sam imao dogovor s Berardijem o prvootkupu Julije. Kad se pojavio Van Gogh, Berardi mi se javio i izlozio njihovu ponudu. S obzirom da su oni to htjeli raditi na kioske, ja sam odustao jer Julija u hc-u mi je bila malo too much, njoj je mjesto na kioscima. Naravno, bojao sam se da to nece bas tako dobro proci na kioscima, ali nisam mogao pretpostaviti da ce proci tako slabo i da ce ovi poslije otici na ovu varijantu, tako sam je mogao raditi i ja, u 500 komada. Sad mi je malcice zao, ali samo zato sto ovi rade kerefeke s njom i otkrivaju toplu vodu. Sad su povecali format i jednostavno razvukli table po visini da pasu novom formatu. Nevjerojatno. Da mi je to netko rekao prije godinu dana, da ce to tako napraviti, ne bih vjerovao. S druge strane, i nije mi zao jer to je velik serijal koji nema kraja, ne zelim se obavezati raditi nesto narednih 10-15 godina. Julija mi nije nesto posebno bitna kao strip, dovoljno dobra da je procitam, ali izdavati je mi ne bi bilo neko posebno zadovoljstvo. Imam kolekciju na talijanskom tako da zaista nisam imao motiva preuzeti to na sebe.
Meni je mnogo zao sto se s Juliom nije desilo isto sto i s MV i NN. Uostalom,MV je preziveo one brojeve koje je izdao SC i ide dalje,a ako moze NN mislim da bi prosla i Julia. Nadam se da ces da se predomislis nekad,kad dogodine i dalje Julia bude na broju 9 a ti budes prepricavao ljudima desetku da konacno saznaju kraj te dvodelne price |
|
|
The Hammer of Hell
Average Member
Croatia
945 Posts
Member since 10/12/2006 |
Posted - 15/09/2007 : 09:47:42
|
Meni je mnogo zao sto se s Juliom nije desilo isto sto i s MV i NN. Uostalom,MV je preziveo one brojeve koje je izdao SC i ide dalje,a ako moze NN mislim da bi prosla i Julia. Nadam se da ces da se predomislis nekad,kad dogodine i dalje Julia bude na broju 9 a ti budes prepricavao ljudima desetku da konacno saznaju kraj te dvodelne price
Mogu ja: Julia preživila i spašena u zadnji cas, ubojica otkriven i kažnjen. |
www.stripgen.com |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 15/09/2007 : 15:56:22
|
quote: Originally posted by Curunir
i ovo bi trebao biti lijecnicki kadar u srbiji, mila vam majka
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 15/09/2007 : 15:56:34
|
7)Nadjite lektora
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 15/09/2007 : 18:52:29
|
quote: Originally posted by globinjo
7)Nadjite lektora
i ne sanjas koliko si u pravu... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29363 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 15/09/2007 : 19:54:59
|
Ja sam imao dogovor s Berardijem o prvootkupu Julije. Kad se pojavio Van Gogh, Berardi mi se javio i izlozio njihovu ponudu. S obzirom da su oni to htjeli raditi na kioske, ja sam odustao jer Julija u hc-u mi je bila malo too much, njoj je mjesto na kioscima. Naravno, bojao sam se da to nece bas tako dobro proci na kioscima, ali nisam mogao pretpostaviti da ce proci tako slabo i da ce ovi poslije otici na ovu varijantu, tako sam je mogao raditi i ja, u 500 komada. Sad mi je malcice zao, ali samo zato sto ovi rade kerefeke s njom i otkrivaju toplu vodu. Sad su povecali format i jednostavno razvukli table po visini da pasu novom formatu. Nevjerojatno. Da mi je to netko rekao prije godinu dana, da ce to tako napraviti, ne bih vjerovao. S druge strane, i nije mi zao jer to je velik serijal koji nema kraja, ne zelim se obavezati raditi nesto narednih 10-15 godina. Julija mi nije nesto posebno bitna kao strip, dovoljno dobra da je procitam, ali izdavati je mi ne bi bilo neko posebno zadovoljstvo. Imam kolekciju na talijanskom tako da zaista nisam imao motiva preuzeti to na sebe.
Meni je mnogo zao sto se s Juliom nije desilo isto sto i s MV i NN. Uostalom,MV je preziveo one brojeve koje je izdao SC i ide dalje,a ako moze NN mislim da bi prosla i Julia. Nadam se da ces da se predomislis nekad,kad dogodine i dalje Julia bude na broju 9 a ti budes prepricavao ljudima desetku da konacno saznaju kraj te dvodelne price
Ne, sto se Julije tice, ja se necu predomisliti. Sto se Magicnog tice, jedini razlog zasto to ide dalje je tvrdoglavost (u pozitivnom smislu). Minus od prva 4 broja, u vrijeme dok sam ja bio polovica urednickog tima, je bio ogroman. Ne znam kako je sada, ali sumnjam da je nesto previse bolje. |
Trouble will find me |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 15/09/2007 : 20:32:43
|
Tesku muku sam im'o ovo da napisem bez gresaka jer sam se opio kao dupe - zato citajte pazljivo.
To je tebi "opio ko dupe". Kuckaš bez greške. Najbolje što sam ja uspio u opisanom stanju je da se popišam na kompjuter... Da sam i našao tipkovnicu, tekst bi vjerovatno išao ovako: igdsfbwgfnfjkbn hik fdshjcdsnjcdsnjk |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 15/09/2007 20:33:43 |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 16/09/2007 : 02:01:01
|
E da znas koju muku sam imao pri kucanju Zezam se,kad se opijem k'o dupe uspavam se tu gde sam(za stolom,u fotelji,na patosu) i ne prilazim kompjuteru |
|
|
Prodigy
Senior Member
Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
Posted - 16/09/2007 : 12:53:25
|
Ne, sto se Julije tice, ja se necu predomisliti. Sto se Magicnog tice, jedini razlog zasto to ide dalje je tvrdoglavost (u pozitivnom smislu). Minus od prva 4 broja, u vrijeme dok sam ja bio polovica urednickog tima, je bio ogroman. Ne znam kako je sada, ali sumnjam da je nesto previse bolje.
Pa neces valjda rec da se MV prodaje u tirazi manjoj od 250-300 kom?(to bi okvirno bilo da se pokrijete ak sam skontao iz nekih ranijih postova.) Pa to bi stvarno bilo zalosno,pogotovo druge 4 knjige s jos neobjavljenim epizodama.(prve 4 su ipak bile rizik zbog Systemovih izdanja,al mislim da ce i one otic kad edicija "stasa",tj. da ce kolekcionari mjenjat Systemova za Libellusova izdanja) |
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!! |
|
|
altair
Average Member
Croatia
575 Posts
Member since 19/09/2005 |
Posted - 16/09/2007 : 13:40:44
|
Meni je MV od Libellusa super, nadam se da ce i dalje biti dovoljno tvrdoglavosti da ide dalje. A mozda i prodaja krene bolje. Moja jedina zamjerka Libellusu je Tex od prvog broja... makar jedan ili dva godisnje...to bi bilo super! |
Ne govori sve što znaš, znaj sve sto govoriš |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 16/09/2007 : 13:41:14
|
MV je meni medju boljim Bonellijevim izdanjima ali se ljudi tesko odlucuju za nesto novo. Mislim da je Libellusova greska sto ne postavi delove epizoda,a sto da ne i neku celu pricu kao sken jer bi se mozda ljudi navukli. Ja sam se preko skena na Fibrinom sajtu resio da uzimam Spageti Bracu,inace mi na kraj pameti ne bi bilo da dam tolike pare da bi proverio da li mi se svidja. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 16/09/2007 : 13:45:53
|
quote: Originally posted by altair
Meni je MV od Libellusa super, nadam se da ce i dalje biti dovoljno tvrdoglavosti da ide dalje. A mozda i prodaja krene bolje. Moja jedina zamjerka Libellusu je Tex od prvog broja... makar jedan ili dva godisnje...to bi bilo super!
Neka si im rek'o |
|
|
altair
Average Member
Croatia
575 Posts
Member since 19/09/2005 |
Posted - 16/09/2007 : 14:57:09
|
...a prodaja prvih brojeva Texa bi sigurno isla dobro pa bi zarada pokrila manjak od MV i svi bi bili sretni i zadovoljni :) |
Ne govori sve što znaš, znaj sve sto govoriš |
|
|
boromir
New Member
Serbia
196 Posts
Member since 21/01/2007 |
Posted - 16/09/2007 : 15:15:52
|
Dajte ljudi Texa od prvog broja pa da i to pocnem kupovati kao Mister Noa... |
Alessandro Chiarolla za predsjednika Italije!!! |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 16/09/2007 : 16:31:37
|
Dado & Dado su dovoljno tvrdoglavi, da se za buducnost Magicnog Vjetra ne trebate brinuti... |
|
|
mister-no
Average Member
Slovenia
895 Posts
Member since 06/08/2004 |
Posted - 16/09/2007 : 16:47:09
|
ovo s julijom je bezveze, novi stripovi imaju utore od toga kako su bili vezani. kupio sam cetri stripova julije koji su nedavno izašli, te zbog vrecica nisam na pozadini dobro video, a kada sam ih doma otvorio, imali su tri od cetiri stripova utore. To s Julijom, pa i Malim rendžerom su potpuno zasrali!!!! |
Moje aukcije (kad su) My website - Joomla - Blog
|
|
|
Topic |
|