forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Krivi potezi Libellusa
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/09/2007 : 16:52:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Prodigy
Pa neces valjda rec da se MV prodaje u tirazi manjoj od 250-300 kom?(to bi okvirno bilo da se pokrijete ak sam skontao iz nekih ranijih postova.)
Pa to bi stvarno bilo zalosno,pogotovo druge 4 knjige s jos neobjavljenim epizodama.(prve 4 su ipak bile rizik zbog Systemovih izdanja,al mislim da ce i one otic kad edicija "stasa",tj. da ce kolekcionari mjenjat Systemova za Libellusova izdanja)

Ha ha ha... 300 komada. Kako da ne. Da je bar 200.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/09/2007 : 16:53:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by altair

...a prodaja prvih brojeva Texa bi sigurno isla dobro pa bi zarada pokrila manjak od MV i svi bi bili sretni i zadovoljni :)

E bas to sam hteo da kazem
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/09/2007 : 16:56:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Dado & Dado su dovoljno tvrdoglavi, da se za buducnost Magicnog Vjetra ne trebate brinuti...

To mi je drago da cujem,al' ipak za svaki slucaj krenite s Texom da bi mogli da pokrijete troskove i da ne izgubimo Magicnog
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 16/09/2007 : 17:22:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:

Dado & Dado su dovoljno tvrdoglavi, da se za buducnost Magicnog Vjetra ne trebate brinuti...

ali ne bi bio smak svijeta kad bi se prešlo na recimo 18 brojeva godišnje...
u zamjenu napraviš 2 texa od prvog broja godišnje da više prestanu kukati, i potuceš sve rekorde u neisplativosti nekog izdanja

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 16/09/2007 : 18:33:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Pa neces valjda rec da se MV prodaje u tirazi manjoj od 250-300 kom?(to bi okvirno bilo da se pokrijete ak sam skontao iz nekih ranijih postova.)
Pa to bi stvarno bilo zalosno,pogotovo druge 4 knjige s jos neobjavljenim epizodama.(prve 4 su ipak bile rizik zbog Systemovih izdanja,al mislim da ce i one otic kad edicija "stasa",tj. da ce kolekcionari mjenjat Systemova za Libellusova izdanja)

Nemogu vjerovat!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 16/09/2007 : 18:39:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message
quote:

Drzim te(vas) za rijec!
Al ako nakon svih pohvala MV ostvaruje tako mali interes,to je zabrinjavajuce.Jednostavno mi nije jasno da se 5. reprint AF moze prodavati u 10X vecoj tirazi od neceg novog i kvalitetnog kao sto je MV.Pa kakvo smo to mi trziste?

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 16/09/2007 : 18:45:23  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
ZS i LMS trziste ! :-)

"I'm not saying I'm Batman. I'm just saying nobody has ever seen me and Batman in a room together."
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/09/2007 : 18:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

Drzim te(vas) za rijec!
Al ako nakon svih pohvala MV ostvaruje tako mali interes,to je zabrinjavajuce.Jednostavno mi nije jasno da se 5. reprint AF moze prodavati u 10X vecoj tirazi od neceg novog i kvalitetnog kao sto je MV.Pa kakvo smo to mi trziste?

tržište od k....

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/09/2007 : 18:54:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

da je ovo neko drugi napisa ne bi virova.da se MV ne proda ni u 200 komada?? strašno

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 16/09/2007 : 19:13:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

Drzim te(vas) za rijec!

tržište od k....

napuseno trziste

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

altair
Average Member

Croatia
575 Posts

Member since 19/09/2005

Posted - 16/09/2007 : 19:36:59  Show Profile Show Extended Profile  Send altair a Private Message
quote:

Drago mi je za MV.
Nadam se da niste bas toliko tvrdoglavi i da ce Tex od prvog broja ipak krenuti u skoroj (sto skorijoj) buducnosti ;)

Ne govori sve što znaš, znaj sve sto govoriš
Go to Top of Page

altair
Average Member

Croatia
575 Posts

Member since 19/09/2005

Posted - 16/09/2007 : 19:38:47  Show Profile Show Extended Profile  Send altair a Private Message
quote:

quote:

Ma daj... a ja se zurio kupiti da ne ostanem bez njih!

Ne govori sve što znaš, znaj sve sto govoriš
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 16/09/2007 : 21:47:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
quote:

Jedan veeeliki kamen sa srca... otpada!

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 16/09/2007 : 22:02:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Za mene koji nisam imao novca za MV je to super vest, sto znaci da cu ga mozi kupiti i za desetak godina i to za bagatelne pare ... salim se, naravno. No, trziste smo tqakvo kakvo jesmo, to ne mozemo menjati preko noci. Ko voli nesto kvalitetno a sto nije po ukusu vecine da bi se moglo izdavati kod nas, neka izvoli oa neka nabavi italijenske originale, bar ce uz veliko uzivanje u citanju na najprijatniji moguci nacin nauciti Italijanski (jedino prijatnije bi bilo u krevetu sa nekom dobrom italijankom

Posto mi Julija nije dostupna, da li bi mi neko preciznije objasnio kakvo je to povecanje formata i kakvi razvlacenje stranica koje Markos spominje...?
Go to Top of Page

ChasNick
New Member

Serbia
185 Posts

Member since 10/12/2002

Posted - 17/09/2007 : 08:10:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ChasNick a Private Message
Zao mi je sto niko na ovom topiku nije napomenuo da bi bilo dobro krenuti sa Teksom od prvog broja!

I hate signatures!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 17/09/2007 : 10:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by ChasNick

Zao mi je sto niko na ovom topiku nije napomenuo da bi bilo dobro krenuti sa Teksom od prvog broja!

Zbog toliko izdanja koja izlaze i onih kojima se nadamo uvek se nesto zaboravi
Ali ovo
Go to Top of Page

HC
Average Member

Croatia
943 Posts

Member since 28/11/2006

Posted - 17/09/2007 : 12:47:40  Show Profile Show Extended Profile  Send HC a Private Message
evo da i ja nešto pitam; kad ce Tex od prvog broja?
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 17/09/2007 : 15:26:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message
quote:
Krivi potezi Libellusa

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 17/09/2007 : 15:41:16  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
i ja sam za što više texa

Till I Collapse
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 17/09/2007 : 17:30:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
I ja sam za više Texa, ali budimo realni! Ne da mi se brojati, ali ove godine ce sveukupno izaci skoro 40 brojeva Texa, što je mislim više i od nedodirljivog Zagora!?!?

Edited by - dcopic on 17/09/2007 17:31:53
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 17/09/2007 : 18:10:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message
quote:
Originally posted by dcopic

I ja sam za više Texa, ali budimo realni! Ne da mi se brojati, ali ove godine ce sveukupno izaci skoro 40 brojeva Texa, što je mislim više i od nedodirljivog Zagora!?!?

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 17/09/2007 : 18:20:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by dcopic

I treba. Ne bi bilo lose da neko napravi onaj poll ili kako se vec zove da vidimo (a i izdavaci) koliko nas otprilike ima.
Ja bi,al' ne znam dal' znam.
Ako niko ne napravi cu probam ja.
Go to Top of Page

HC
Average Member

Croatia
943 Posts

Member since 28/11/2006

Posted - 17/09/2007 : 18:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send HC a Private Message
pa ako brojimo epizode...
6 regularnih
2 maxija
2 almanaha
18 od libellusa (koji gore dole, možda nisam dobro brojao)
2 giganta

to ih je 30-ak, fale još 10

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 17/09/2007 : 19:51:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Od Libellusa izlazi godišnje 10 knjiga (ove 12), a skoro svaka je sastavljena od tri broja...
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7818 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 17/09/2007 : 20:41:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
Zagor:
extra 15
redovni 14 (15)
maxi 2
almanah 1
specijal 4
chico 4
klasik 3 (4)

ukupno oko 42, 43
ma ipak je Zagor najjaci
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic