Author |
Topic |
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 17/09/2007 : 20:44:49
|
quote: Originally posted by ---dp---
Za mene koji nisam imao novca za MV je to super vest, sto znaci da cu ga mozi kupiti i za desetak godina i to za bagatelne pare ... salim se, naravno. No, trziste smo tqakvo kakvo jesmo, to ne mozemo menjati preko noci. Ko voli nesto kvalitetno a sto nije po ukusu vecine da bi se moglo izdavati kod nas, neka izvoli oa neka nabavi italijenske originale, bar ce uz veliko uzivanje u citanju na najprijatniji moguci nacin nauciti Italijanski (jedino prijatnije bi bilo u krevetu sa nekom dobrom italijankom
Posto mi Julija nije dostupna, da li bi mi neko preciznije objasnio kakvo je to povecanje formata i kakvi razvlacenje stranica koje Markos spominje...?
jesi ikad gledao dvd na pc-ju? e pa kad iskljucis opciju keep aspect ratio:))) |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 17/09/2007 : 21:40:13
|
BTW, ne mogu da verujem da su to samo razvukli. Cak i inace katastrofalni "Dnevnik" je zbog razlika u formatu povecavao razmak izmedju "kaiseva", mogli su to oni isto tako uraditi... |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 17/09/2007 : 21:56:29
|
quote: Originally posted by dcopic
Od Libellusa izlazi godišnje 10 knjiga (ove 12), a skoro svaka je sastavljena od tri broja...
Ocito si se nesto pres'o. Prosle godine su izasle 2 a trebalo je 4. Ove godine ce izbaciti 10 od cega su 2 proslogodisnje - znaci 8 godisnje. |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 17/09/2007 : 22:15:16
|
Pa možda sam u krivu, ali zar odgovorni nisu rekli da ce biti 10 knjiga godišnje, a iznimno ove 12, jer su dvije trebale biti prošle?!? |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 17/09/2007 : 22:28:40
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Od Libellusa izlazi godišnje 10 knjiga (ove 12), a skoro svaka je sastavljena od tri broja...
Ocito si se nesto pres'o. Prosle godine su izasle 2 a trebalo je 4. Ove godine ce izbaciti 10 od cega su 2 proslogodisnje - znaci 8 godisnje.
ne, bit ce ih 12, od toga 2 zaostale. dakle 10 godisnje, kako kaze branko copic aragorn |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 17/09/2007 : 22:46:03
|
u Cetinu |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Posted - 17/09/2007 : 22:53:22
|
quote: Originally posted by lwood
u Cetinu
Zaboravio sam ti spomenuti da ti je Signature "Obucimo Vlatkicu!" genijalan! Otkud ti samo ideja! |
Edited by - dcopic on 17/09/2007 22:54:38 |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 18/09/2007 : 01:48:04
|
quote: Originally posted by Curunir
Ocito si se nesto pres'o. Prosle godine su izasle 2 a trebalo je 4. Ove godine ce izbaciti 10 od cega su 2 proslogodisnje - znaci 8 godisnje.
ne, bit ce ih 12, od toga 2 zaostale. dakle 10 godisnje, kako kaze branko copic aragorn
Stani bre,prosle godine su izasle dve (kako stoji na sajtu 11.07)- jel' tako - tako je Ove godine je izaslo jos 6 a treba da izadje jos 4 do kraja godine. Dve su zaostale od prosle godine - sto cini 8. 12-2 zaostatka = 10-2 proslogodisnja = 8 Osim ako ne racunas almanahe,ali onda bi bilo 9 jer je jedan izas'o prosle godine. Ima li matematika na fakultet od lekturu i redakturu?
|
|
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 18/09/2007 : 08:47:37
|
quote: Originally posted by Dado
Dado & Dado su dovoljno tvrdoglavi, da se za buducnost Magicnog Vjetra ne trebate brinuti...
Dadu za precednika ili barem premijera |
|
|
jack 50
Senior Member
Croatia
1557 Posts
Member since 14/04/2006 |
Posted - 18/09/2007 : 11:29:54
|
quote: Originally posted by altair
Nadam se da niste bas toliko tvrdoglavi i da ce Tex od prvog broja ipak krenuti u skoroj (sto skorijoj) buducnosti ;)
I ja ovo podržavam. Lijepo bi bilo vidjeti prvi broj Texa u HC-u sa Villinim naslovnicama. |
|
|
Caldera
New Member
Croatia
251 Posts
Member since 12/09/2007 |
Posted - 18/09/2007 : 12:11:29
|
quote: Originally posted by jack 50
quote: Originally posted by altair
Nadam se da niste bas toliko tvrdoglavi i da ce Tex od prvog broja ipak krenuti u skoroj (sto skorijoj) buducnosti ;)
I ja ovo podržavam. Lijepo bi bilo vidjeti prvi broj Texa u HC-u sa Villinim naslovnicama.
Da bilo bi super imati TEXa u HC izdanju. To bi zicer kupovao. Fakat lijepa kolekcija... |
----Mjesto za oglas---- |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 18/09/2007 : 12:30:19
|
u Cetinu
Zaboravio sam ti spomenuti da ti je Signature "Obucimo Vlatkicu!" genijalan! Otkud ti samo ideja!
s televizije,reklama za RB. jadna Vlatkica ostala u jednim gacicama i bundi.zar to nije strašno????? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 18/09/2007 : 12:31:09
|
quote: Originally posted by ---dp---
Ko je Vlatkica?
Vlatka Pokos |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Posted - 19/09/2007 : 00:17:30
|
u Cetinu
Zaboravio sam ti spomenuti da ti je Signature "Obucimo Vlatkicu!" genijalan! Otkud ti samo ideja!
s televizije,reklama za RB. jadna Vlatkica ostala u jednim gacicama i bundi.zar to nije strašno?????
Ma znao sam za reklamu s TV-a i novina, ali staviti to u Signature vjerovatno je bio trenutak inspiracije!!! |
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
|
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 19/09/2007 : 00:55:32
|
Znam da Tex nije privlacan kao Vlatka, no da ne bude nedoumica, Tex normalno ide 8 knjiga godisnje, ove godine 10 ukupno, jer prosle godine su objavljene dvije knjige manje... Ako smo negdje drukcije rekli onda smo krivo rekli pa se ispricavam. |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 19/09/2007 : 01:15:33
|
Sto se tice prodaje Magicnog vjetra, ocekivano prve cetiri knjige nisu dozivjele veliku navalu, ponajvise iz svima poznatih razloga u vezi do tadasnjeg objavljivanja tih brojeva kod drugog izdavaca. Medjutim, pojavljivanje novih brojeva Magicnog Vjetra potaklo je i sve veci interes za ranije objavljenim knjigama, pa smo do sada ubiljezili prodaju od preko 200 komada svake knjige 1-4. Interes koji se pokazao za knjigama 5-8 u ova 3-4 mjeseca je daleko veci nego je bio za prvim knjigama, i mogu samo reci kako smo zadovoljni prodajom jer je i veca od ocekivanog. Dakako da MV nije serijal kao MNO ili MM, koji odprije imaju svoju publiku, cvrstu fanovsku bazu, pa nismo niti ocekivali (bilo bi suludo) kako ce se knjige MVa prodavati u "velikim brojkama" u par mjeseci. Ipak, jako smo zadovoljni sto je i MV dobio svoju publiku koja ce ga podrzati, koja ce rasti iz broja u broj i koja ce znati uzivati u svakoj stranici tog strip serijala. Magicni Vjetar je sjajan strip iza kojeg stojimo u potpunosti u svakom pogledu i kao sto sam vec spomenuo o buducnosti ovog izdanja ne treba brinuti. MV ide dalje po planu kao i do sad, u to ne treba sumnjati. |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 19/09/2007 : 01:22:24
|
Znam da Tex nije privlacan kao Vlatka, no da ne bude nedoumica, Tex normalno ide 8 knjiga godisnje, ove godine 10 ukupno, jer prosle godine su objavljene dvije knjige manje... Ako smo negdje drukcije rekli onda smo krivo rekli pa se ispricavam.
Citaj Curunir,ti ces meni za Texa koliko sta ide |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 19/09/2007 : 01:24:20
|
Sto se tice prodaje Magicnog vjetra, ocekivano prve cetiri knjige nisu dozivjele veliku navalu, ponajvise iz svima poznatih razloga u vezi do tadasnjeg objavljivanja tih brojeva kod drugog izdavaca. Medjutim, pojavljivanje novih brojeva Magicnog Vjetra potaklo je i sve veci interes za ranije objavljenim knjigama, pa smo do sada ubiljezili prodaju od preko 200 komada svake knjige 1-4. Interes koji se pokazao za knjigama 5-8 u ova 3-4 mjeseca je daleko veci nego je bio za prvim knjigama, i mogu samo reci kako smo zadovoljni prodajom jer je i veca od ocekivanog. Dakako da MV nije serijal kao MNO ili MM, koji odprije imaju svoju publiku, cvrstu fanovsku bazu, pa nismo niti ocekivali (bilo bi suludo) kako ce se knjige MVa prodavati u "velikim brojkama" u par mjeseci. Ipak, jako smo zadovoljni sto je i MV dobio svoju publiku koja ce ga podrzati, koja ce rasti iz broja u broj i koja ce znati uzivati u svakoj stranici tog strip serijala. Magicni Vjetar je sjajan strip iza kojeg stojimo u potpunosti u svakom pogledu i kao sto sam vec spomenuo o buducnosti ovog izdanja ne treba brinuti. MV ide dalje po planu kao i do sad, u to ne treba sumnjati.
Taman posla da ovo pukne jer je medju jacim iz SBE. Drago mi je da polako pronalazi publiku.
|
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15634 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 19/09/2007 : 09:13:56
|
Sto se tice prodaje Magicnog vjetra, ocekivano prve cetiri knjige nisu dozivjele veliku navalu, ponajvise iz svima poznatih razloga u vezi do tadasnjeg objavljivanja tih brojeva kod drugog izdavaca. Medjutim, pojavljivanje novih brojeva Magicnog Vjetra potaklo je i sve veci interes za ranije objavljenim knjigama, pa smo do sada ubiljezili prodaju od preko 200 komada svake knjige 1-4. Interes koji se pokazao za knjigama 5-8 u ova 3-4 mjeseca je daleko veci nego je bio za prvim knjigama, i mogu samo reci kako smo zadovoljni prodajom jer je i veca od ocekivanog. Dakako da MV nije serijal kao MNO ili MM, koji odprije imaju svoju publiku, cvrstu fanovsku bazu, pa nismo niti ocekivali (bilo bi suludo) kako ce se knjige MVa prodavati u "velikim brojkama" u par mjeseci. Ipak, jako smo zadovoljni sto je i MV dobio svoju publiku koja ce ga podrzati, koja ce rasti iz broja u broj i koja ce znati uzivati u svakoj stranici tog strip serijala. Magicni Vjetar je sjajan strip iza kojeg stojimo u potpunosti u svakom pogledu i kao sto sam vec spomenuo o buducnosti ovog izdanja ne treba brinuti. MV ide dalje po planu kao i do sad, u to ne treba sumnjati.
ljepa vijest |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 19/09/2007 : 09:29:21
|
quote: Originally posted by Dado O buducnosti ovog izdanja ne treba brinuti. MV ide dalje po planu kao i do sad, u to ne treba sumnjati.
Nijesam se ja bojao za MV. Teško bi bilo zamisliti da tako sjajan strip ne požnje gomilu obožavalaca. Samo naprijed!!
|
... |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 19/09/2007 : 13:37:39
|
Znam da Tex nije privlacan kao Vlatka, no da ne bude nedoumica, Tex normalno ide 8 knjiga godisnje, ove godine 10 ukupno, jer prosle godine su objavljene dvije knjige manje... Ako smo negdje drukcije rekli onda smo krivo rekli pa se ispricavam.
Citaj Curunir,ti ces meni za Texa koliko sta ide
ma to je sve dado kriv. kakav ti lijecnik, takav ja matematicar ali barem je onda i ona fukara od aragorna isto bila u krivu |
|
|
Topic |
|