Author |
Topic  |
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 22/11/2007 : 13:17:45
|
Da dolazi Guido Nolitta, pitao bih ga za za ideju Zagorove sjekire: odakle mu ideja da se takvo što uopce može konstruirati a da bude stabilno, pa baceno letjeti zrakom bez rotiranja...; a tek kad Zagor ruši drvece njome - potcjenjivanje ciljane (tada vjerojatno iskljucivo mlade) publike. |
 |
|
Promotor
New Member

166 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 22/11/2007 : 13:59:45
|
Mene bi recimo zanimalo: -BURATINI-Zašto se nikada ne desi da netko stvarno umre od Zagorovih prijatelja recimo u nekoj ekspediciji.Mislim da bi to dalo neki svojevrstan pecat,i siguran sam da bi recimo nastavak te neke epizode u kojoj je recimo stvarno umro Doc,ili Rochas,ili neki od Sullivanovih,Jim Gitara,...bilo tko da bi se taj nastavak ili drugi dio stripa puno više prodao i nekako bi probudi ostale Zagor fanove koji su možda vec polako se zasitili toga da su svi ti ljudi neranljivi odnosno da pokaže citaocima da su i oni samo obicni ljudi kojima se može dogoditi nešto strašno,pa cemo onda više strepiti u nekim drugim pustolovinama.Jer ja znam da kada je neki strip kao crvena vatra gdje idu 7 nekih likova u neki spopad da ce recimo Zagor i Tonka da ce preživjeti a ostali manje važni ce izginuti.Zašto jednom i neki drugi ne umre osim Zagora naravno. -Ferri-koja epizoda se njemu najviše svida odnosno mu je najzanimljivija ili mu najviše znaci i zašto.A ne mora da ju je baš on crtao nego onako najbolja od svih ikada izdanih. -Buratini-kako nalazi ideje za scenarije i jel se ponekad posvada sa crtacem oko toga.Recimo jel mu se ikada cini da je scenarij bio super pa je onda neki mladi crtac to nije znao nacrtati kako treba,kao što je recimo Ferri majstor horora recimo kad je nacrtao face,poglede onih ljudi u prici sa demonom.Da je to crtao neki neiskusni crtac dobili bi samo jednu obicnu pricu za malu djecu a tako smo dobili vrhunsku pricu.Jel se to možda njemu nekad desilo da mu je neki neiskusni crtac uništio pricu. -Ferri-kako izgleda njegov radni dan na Boneliju.Recimo kada se ustaje,pa onda ima li neki ritual da uvijek prvo popije kafu,pa kupi novine pa onda sjedne u kola ili ide na autobus pa onda kako pocinje sa radom,i tako.Nekako kako on vidi svoj posao odnosno svoj radni dan.
Eto,to bi bilo to pa ako netko može pitati bar ovo zadnje pitanje za ferrija ako nije suviše. |
Promotor is in da house! |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
|
veber
Senior Member

1137 Posts
Member since 18/09/2002 |
Posted - 22/11/2007 : 15:32:15
|
quote: Originally posted by wanderer
odlicno, pitanja idu sve vise i vise zanimlijva 
zanimljiva isto ki onaj što je postavio ovaj topic   |
Bog je stvorio ženu a Luger Parabellum. |
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 22/11/2007 : 15:47:28
|
quote: Originally posted by veber
quote: Originally posted by wanderer
odlicno, pitanja idu sve vise i vise zanimlijva 
zanimljiva isto ki onaj što je postavio ovaj topic  
hehe, da nisi duplo veci od mene sada bi ti zaprijetio da cu te nasamarati na CRS-u 
u petak nakon CRS-a obavezno cemo svratiti do kvina - imaju neku svirku 
|
 |
|
Topic  |
|