Author |
Topic  |
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 02/12/2007 : 20:32:01
|
Evo konacno da uspijem napisati rijec dvije o ovogodisnjem CRSu. Nisam prisustvovao na svim dosadasnjim, tek na 3-4 zadnja CRSa, no po onome sto sam ja vidio ovo je bio najbolji CRS do sada, i kapa dolje organizatorima. Znam da nije jednostavno organizirati ni djeciji rodjendan a kamoli jedan festival, a ja sam na ovome CRSu doslovce uzivao. Veliki plus je strasna ekipa iz Zagorovog staffa, koji su bili susretljivi i zabavni, i koji su neumorno crtali za publiku a to publika naravno cijeni. Zole i Bernard su bili izvrsni domacini i zahvalio bih im se u moje ime i u ime svoje supruge na svim lijepim satima provedenim na festivalu i tijekom festivala. Tico zvani "ovo mi je zadnji CRS" bio je uvijek tu, da nesto preuzme, doda, pomogne, i osobno sam ga dozivio kao dio ekipe koja je ovo lijepo pripremila. Dok Lester je sjajno prevodio i pomagao u svim prilikama, doslovce svima i znanim i neznanima. Momci sjajni ste!
Veselio sam se druzenju s strpofilima, poznatim i nepoznatim, a dveribad i dcarapo2 su me dodatno uveselili jer su dofurali "pun kombi" sjajnih domacih autora i crtaca, od kojih sam neke tek upoznao a s nekima se ponovno druzio.
Nezaboravni dani u svakom pogledu, THANKS svima! |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 02/12/2007 : 21:13:23
|
quote: Originally posted by Dado
Evo konacno da uspijem napisati rijec dvije o ovogodisnjem CRSu. Nisam prisustvovao na svim dosadasnjim, tek na 3-4 zadnja CRSa, no po onome sto sam ja vidio ovo je bio najbolji CRS do sada, i kapa dolje organizatorima. Znam da nije jednostavno organizirati ni djeciji rodjendan a kamoli jedan festival, a ja sam na ovome CRSu doslovce uzivao. Veliki plus je strasna ekipa iz Zagorovog staffa, koji su bili susretljivi i zabavni, i koji su neumorno crtali za publiku a to publika naravno cijeni. Zole i Bernard su bili izvrsni domacini i zahvalio bih im se u moje ime i u ime svoje supruge na svim lijepim satima provedenim na festivalu i tijekom festivala. Tico zvani "ovo mi je zadnji CRS" bio je uvijek tu, da nesto preuzme, doda, pomogne, i osobno sam ga dozivio kao dio ekipe koja je ovo lijepo pripremila. Dok Lester je sjajno prevodio i pomagao u svim prilikama, doslovce svima i znanim i neznanima. Momci sjajni ste!
Veselio sam se druzenju s strpofilima, poznatim i nepoznatim, a dveribad i dcarapo2 su me dodatno uveselili jer su dofurali "pun kombi" sjajnih domacih autora i crtaca, od kojih sam neke tek upoznao a s nekima se ponovno druzio.
Nezaboravni dani u svakom pogledu, THANKS svima!
-Suprugu si skrivao!???? -Svaka tebi cast što putuješ i prisustvuješ svim tim dogadajima.Malo švrljam po forumu-ne diraj Dinamo!       |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 02/12/2007 : 22:54:24
|
Ma nisam skrivao (mada se bez problema sakrije iza mene ) ali bilo nas je jako puno na veceri u restoranu, pa se onda ostala druziti s prijateljicom. A sto se tice putovanja, kad je dobra ekipa u pitanju ni kina nije daleko...   |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 02/12/2007 : 22:54:57
|
A dinamo, ma ne diram ja dinamo, samo dinamovce...    |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 03/12/2007 : 22:12:20
|
A dinamo, ma ne diram ja dinamo, samo dinamovce...   
- "voli svoga i u gori vuka"! -Licka narodna zackoljica! |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 03/12/2007 : 23:05:19
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by dveribad
A dinamo, ma ne diram ja dinamo, samo dinamovce...   
- "voli svoga i u gori vuka"! -Licka narodna zackoljica!
...voli svoga splitskoga hajduka...hrvatska narodna
-je,je--to je nastavak!!!! -"Hajducima žene ne trebaju-kad trebaju,oni uzimaju"!!!!!    |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Topic  |
|