depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
jebiga tolika je bila i sada na CRS za one covere sto su bili izlozeni. slazem se da je cijena bas prevelika(to je negdje 1500 dolara). jebiga za nekih 2000 dolara mozes uzeti buscemin cover conana, a buscema je crtacki svjetlosnu godinu ispred ferrija.
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…"
Kad je Ferri u pitanju ništa nije skupo ili precijenjeno!
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
jebiga tolika je bila i sada na CRS za one covere sto su bili izlozeni. slazem se da je cijena bas prevelika(to je negdje 1500 dolara). jebiga za nekih 2000 dolara mozes uzeti buscemin cover conana, a buscema je crtacki svjetlosnu godinu ispred ferrija.
"ponekad se pitam jesu li ljudi normalni kad stavljaju onolike sume."
pa dobro kad ga i ferri cijeni 1000eura to znaci da ih i vjerovatno moze prodati po toj cijeni. jednom sam vidio na ebayu da je otisao cover za cca 800 eura, a to je bilo poodavno. ne cudi me da je sada vec oko 1000 eura (jelte gosn ferri je usao u duboku starost pa se vjerovatno ocekuje i da bi mogao preseliti uskoro, sto samim tim i skace cijena)
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…"