forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 BONELLLI U SRBIJI?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

beli luk
Average Member

Serbia
795 Posts

Member since 18/06/2006

Posted - 22/01/2008 : 20:00:18  Show Profile Show Extended Profile  Send beli luk a Private Message
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

@Beli Luk

... he, he... nasmeja me... kad ce nova tura tpb-a u Mamutu???

Pa, tesko... Javicu ako bude nesto.

...and they won`t have to burn the books! when no one reads them anyway...
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 22/01/2008 : 20:02:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
Ma cena je OK.
Ko zaista voli stripove i ko je voljan da izdvoji novac naci ce ga kako zna i ume.
Verujem da ce kvalitet opravdati cenu stripa, jer ipak za 135 dinara mozemo naci izuzetna marvelova izdanja na kvalitetnom papiru i punom koloru...
Ali opet kazem da treba sacekati da strip prvo izadje, pa cemo videti kako stvarno izgleda...

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 22/01/2008 : 20:05:15  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Što je 'ljovišna'?
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/01/2008 : 20:08:56  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER

Što je 'ljovišna'?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41174 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/01/2008 : 20:20:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Duse, kakve veze ima sto ti poznajes crtace i scenariste??? Ja kad vidim Bleka iz LMS-a sto su nasi radili dobijem eksplozivnu dijareju... Ne sporim ja tvoje znanje o stripu niti bilo cije drugo... Iznosim svoje misljenje jer forum za to i sluzi... Ne svidja ti se, daj protivargumente ili predji preko njega... Procitaj tih mojih 1000 postova i vidi da li sam ja nekom tako odgovarao na postove... Mozda je moje misljenje subjektivno jer nemam platu od 1000 eura pa mi je 2 eura skupo, ali kod mene je tako i to sam i rekao... Izneo sam neke sasvim obicne pretpostavke, i dalje ne vidim sta ti je tu toliko zasmetalo... Ako ja kazem da je strip skup, ti mi nadji racunicu i objasni mi da je to realna cena stripa da bi izdavac ostao a nemoj se drkati na mene...
PS
Boli me aparatura za postove...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 22/01/2008 : 20:25:57  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Ne bi se reklo. 14.47 postova po danu, a malo što receno.
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 22/01/2008 : 20:38:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER

Ne bi se reklo. 14.47 postova po danu, a malo što receno.

Malo li je prijatelju?

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 22/01/2008 : 20:39:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Duse, kakve veze ima sto ti poznajes crtace i scenariste??? Ja kad vidim Bleka iz LMS-a sto su nasi radili dobijem eksplozivnu dijareju... Ne sporim ja tvoje znanje o stripu niti bilo cije drugo... Iznosim svoje misljenje jer forum za to i sluzi... Ne svidja ti se, daj protivargumente ili predji preko njega... Procitaj tih mojih 1000 postova i vidi da li sam ja nekom tako odgovarao na postove... Mozda je moje misljenje subjektivno jer nemam platu od 1000 eura pa mi je 2 eura skupo, ali kod mene je tako i to sam i rekao... Izneo sam neke sasvim obicne pretpostavke, i dalje ne vidim sta ti je tu toliko zasmetalo... Ako ja kazem da je strip skup, ti mi nadji racunicu i objasni mi da je to realna cena stripa da bi izdavac ostao a nemoj se drkati na mene...
PS
Boli me aparatura za postove...

... ma daj molim te... pa nemoj da me zajebavas... na sta da ti dam protiv argument???

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41174 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/01/2008 : 20:46:14  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
@Duh
Na to sto ti je smetalo kod mene...

@MOS
Ne kenjaj, gori si od mene spameru... :-)

@VALTER
Sta to tebe briga? Da imam i 200 po danu, ne diram te, ne diraj me...

Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 22/01/2008 : 20:52:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
quote:

@MOS
Ne kenjaj, gori si od mene spameru... :-)

Ma prijatelju postoji i prikladniji izraz za moj slucaj: flooder!
Cuvajte se poplave, stize celicna oluja!!!

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 22/01/2008 : 20:52:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
... pa smeta mi upravo ono sto si ti meni trazio da ti dam... pises sve i svasta bez i jednog, jedninog argumenta... zajebi subjektivnost... ima toga, ali je odavno prevazidjeno... tj. neke stvari su subjektivnije od drugih ;)

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17682 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 22/01/2008 : 20:56:26  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
quote:

Originally posted by wildboar
Sacekaj nekoliko meseci pa cemo proceniti ko je bio pravu. Posle stotina brojeva zagor deluje kao ljovisna (kako mi jedan klinac slikovito rece kad sam ponudio da mu pozajmim nekoliko brojeva)i prezvakan strip. Videces da se nece ovo prodavati bolje ni od divlje magije, a kamo li tek od simpsonovih. Trziste zeli nesto novo i originalno i vec nekoliko izdavaca je osetilo to na svojoj kozi. Luxor je pravi primer izdavaca koji zna kako da napravi nesto originalno sto ce da zagolica paznju citalaca.

Koraimu Tores iz serije Kasandra je u Beogradu docekalo 5000 ljudi. Možda bi se najbolje prodavali stripovi o latinoamerickim serijama.

quote:

koliko sam shvatio cijena ce biti negdje oko 3,50km (u našoj valuti). to nije skupo, cijena je realna ako kvaliteta bude u nivou "ludensa".

Dinar varira u odnosu na evro ali cijena je ipak malo viša, oko 3,80 KM.

Edited by - delboj on 22/01/2008 21:05:25
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41174 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/01/2008 : 20:57:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Pisem ono sto mislim, kao i ti... Uostalom, necu da se svadjam... Ako ti se ne svidja ono sto pisem, previdi moj post, i na tome neka ostane... Kao i svi ostali... Meni se hiljadu puta ne svidi neciji post, pa ne opletem po njemu... Ili kazem zasto mislim suprotno od njega ili ne kazem nista... A i sta da kazes za ljude koji imaju po nekoliko hiljada postova, da su sve rekli pametne stvari vredne hvale??? Daj molim te... Ovo sluzi za razbibrigu a ne da pisemo doktorate... Naravno i da se ljudi informisu o onome sta ih zanima o stripu...

Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 22/01/2008 : 21:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:

Pisem ono sto mislim, kao i ti... Uostalom, necu da se svadjam... Ako ti se ne svidja ono sto pisem, previdi moj post, i na tome neka ostane... Kao i svi ostali... Meni se hiljadu puta ne svidi neciji post, pa ne opletem po njemu... Ili kazem zasto mislim suprotno od njega ili ne kazem nista... A i sta da kazes za ljude koji imaju po nekoliko hiljada postova, da su sve rekli pametne stvari vredne hvale??? Daj molim te... Ovo sluzi za razbibrigu a ne da pisemo doktorate... Naravno i da se ljudi informisu o onome sta ih zanima o stripu...

samo nastavi savicu, pravo si osvjezenje. dobri su ovi ozbiljni zeljni paznje na, citiram sa naslovne strane scoma:

"Ove stranice su prvenstveno posvecene junacima izdavacke kuce Sergio Bonelli Editore koji su godinama uveseljavali generacije i generacije klinaca koji su odrasli citajuci i skupljajuci epizode s..."

hehe, pravi misionari.

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/01/2008 : 21:05:29  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Uff ljudi što ste se napalili...
Duše, imao si cak i par dobrih postova u poslednjih par dana, ali eto
Markos, ne razumem te, 100 puta si rekao da neceš više ljudima da objašnjavaš kako to ide: izdavanje/distribucija/kreiranje cena, pa opet kreceš u te price, da bi onda samo rekao "ne da mi se više objašnjavati". Razumeš, ili ne pocinji objašnjavanje ili idi do kraja, ovako kad coveku kažeš "ne mogu više da objašnjavam", to zvuci kao "glup si, i nemam više živaca". Razumem ja da ti znaš više od vecine ostalih sa foruma, ali razumi i ti tu vecinu..

Inace, nije mi jasno, da li sad Mozzart izdaje te stripove(ako jeste, onda vec imam svoju teoriju i o tome) ili je to onaj ominozni Veseli cetvrtak?

Go to Top of Page

sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 22/01/2008 : 21:22:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit sed1's Homepage  Send sed1 a Private Message
Daj ljudi malo se smirite,jos stripovi nisu izasli....nadam se najboljem

www.bhfanaticos.com
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/01/2008 : 21:23:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Uff ljudi što ste se napalili...
Duše, imao si cak i par dobrih postova u poslednjih par dana, ali eto
Markos, ne razumem te, 100 puta si rekao da neceš više ljudima da objašnjavaš kako to ide: izdavanje/distribucija/kreiranje cena, pa opet kreceš u te price,

Jadnik se nada kako ce napokon neko shvatiti kako laicka nagadanja koja mi sipamo po forumu nemaju puno veze sa stvarnošcu.
quote:
da bi onda samo rekao "ne da mi se više objašnjavati". Razumeš, ili ne pocinji objašnjavanje ili idi do kraja, ovako kad coveku kažeš "ne mogu više da objašnjavam", to zvuci kao "glup si, i nemam više živaca". Razumem ja da ti znaš više od vecine ostalih sa foruma, ali razumi i ti tu vecinu..

Upravo to! I nitko, ama baš nitko, nakon Markovog odgovora ne razmisli i proanalizira obje opcije. Puno se iz toga može otkriti i nauciti. Pogledajte vremena odgovora. Pa prosjecno obrazovani ljudi tek uspiju procitati Markov odgovor a "znalci" vec imaju i odgovor na njegov odgovor. Šta to znaci? Piši ti svoje ali ja se držim svoga!
Da ne kažem kad mu 50% onih koje "misionarski" pokušava uvjeriti da matematika, život i ekonomija ipak nisu scenario za Bleka, odgovore "Ma razumin ja tebe, u pravu si ali..." Ma koji jebeni ali!!!! Znaci li to, džabe pricaš, ja guran svoje. Pa covik spominje sve od A-Ž, razumi se u ono o cemu prica a i jebeni je izdavac stripa!!!! Pa di je onda problem??? Kako to nazvati????

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/01/2008 : 21:36:06  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Pa di je onda problem??? Kako to nazvati????

Ljudi žele da cuju ono što žele da cuju..

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 22/01/2008 : 21:37:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

Definitivno topic sa najviše amaterskih kalkulacija i pretpostavki u zadnjih par godina. Izaziva mucninu citajuci ga a jedan od razloga je i citiranje 7 postova da bi se komentirao jedan ili dio jednog. Zar je teško izbrisati nebitne dijelove. Strašno!

2 pitanja, ne ljuti se...
1. Da li bi tebi ovaj forum bio bolji da je na njemu samo 10-tak clanova koji se svi razumiju u strip i strip izdavaštvo?
2. Griješiš li ikada ili si uvijek u pravu?

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/01/2008 : 21:39:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

quote:
Pa di je onda problem??? Kako to nazvati????

Ljudi žele da cuju ono što žele da cuju..

O tome ti pricam. No to nece cuti ( jer je nerealno ) a on popizdi i reagira onako kako bi svatko od nas reagira puno ranije. Jel' da?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 22/01/2008 : 21:39:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

1. Da li bi tebi ovaj forum bio bolji da je na njemu samo 10-tak clanova koji se svi razumiju u strip i strip izdavaštvo?

mnogo puno! 2 izdavaca 3 misljenja!

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/01/2008 : 21:53:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

Definitivno topic sa najviše amaterskih kalkulacija i pretpostavki u zadnjih par godina. Izaziva mucninu citajuci ga a jedan od razloga je i citiranje 7 postova da bi se komentirao jedan ili dio jednog. Zar je teško izbrisati nebitne dijelove. Strašno!

Cuj, ne mislim da sam te na ovom topicu, sa par zajedljivih postova, izazva što znaci da je korijen ovih pitanja dublje pa slobodno zavuci ruku i izvuci mi... problem koji te muci a do tada evo odgovora

1. Bi! Jer bi onda mi ostali, koji želimo nešto nauciti, slušali šta oni kažu i napredovali bi. Ovako se puno ljudi predstavlja ( uglavnom nesvjesno ali mnogi i svjesno ) kao veliki poznavatelji svega vezanog uz strip ( od crteža i scenarija do tiska i distribucije ) cime me/nas samo zbunjuju.
PS
Shvatio sam pitanje o samo 10 clanova ali si ga postavija tako da si mi omogucija preformulaciju koju i koristim.

2. Bog mi je svjedok da bi crkva morala imati ispovjedaonicu samo za mene ( kad bi iša u crkvu ). DA... GRIJEŠIM!!!! GRIJEŠIM! Ali znam priznati grešku i nauciti nešto iz greške. Znam saslušati sugovornika i priznati mu kad je u pravu odnosno argumentirano raspravljati ako mislim da za to imam osnove.
Cinjenica da mnogi ovdje to ne rade.

Vracam se na temu. Samo je par ljudi na ovom topicu argumentirano tvrdila neke stvari o izdavaštvu a nasrani su do nosa. O tome se radi.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/01/2008 : 21:56:30  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Ako se ne posvadamo pre nego što stripovi izadu, ništa nismo uradili?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/01/2008 : 22:05:04  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Svako cudo za tri dana..
Nama ne preostaje ništa drugo nego da se pravimo Kinezi i cekamo Novu Godinu 7.februara , pa da vidimo šta nam ona nosi..

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/01/2008 : 22:07:13  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Svako cudo za tri dana..
Nama ne preostaje ništa drugo nego da se pravimo Kinezi i cekamo Novu Godinu 7.februara , pa da vidimo šta nam ona nosi..

Javi se na mail ako hoceš da ti pratim ova nova izdanja ili si vec našao nekog drugog?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000