forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 BONELLLI U SRBIJI?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/01/2008 : 18:58:00  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Samo da se nekako napravi virtuelno peglanje pa da i to vidimo... :-)

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 23/01/2008 : 20:06:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
Ama sto je previse, previse je...
Pa ljudi bre, strip nije video svetlost dana i samo dobri bog zna da li ce IKADA ugledati.
Pa smirite hormone, sacekajte jos 15-ak dana pa raspalite i do 160. stranice ako vam je volja...
Sve sto pise je presipavanje iz supljeg u prazno i prepucavanje izmedju neistomisljenika...

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17667 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 23/01/2008 : 20:34:04  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
quote:
Originally posted by Raspucin

Nije da nisu citali stripovi. Citali su, ja sam se kao dete puno menjao stripova sa njima, sa prizrenskim Turcima, sa Gorancima....
Mislim i da na Kosovu ima puno stripova po tavanima. Ja sam mislio i da dam oglas na albanskom da otkupljujem stripove.

Gledao sam prošle godine na BHT1 neku emisiju o životu na Kosovu i prikazalo je jednog Albanca koji je vlasnik neceg slicnog striparnici, prikazalo je nekoliko Alan Fordova, ne znam koje izdanje. Cini mi se da je to bilo u Prištini ali nisam siguran. Znaš li postoji li to još i gdje se nalazi? Kao žali se da ne može da dobije zemljište od države. Znaci da stripova ima I da ih ipak neko kupuje. A dosta je stripova i propalo po tim tavanima.
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 23/01/2008 : 20:41:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by kerber

Bonelli oduvjek ima tradiciju u makedoniju,i te kakvu,da nije tako ne bih ja sakupio preko 10 000 starih stripova za nekoliko meseci,i to samo u gradicu od 30 000 stanovnika,a siptari(koji i nisu bas dobar dio populacije,20%) ni ne racunajmo,oni nikad nisu sudjelovali u tu ogromnu brojku citalaca bonelija koja je bila u makedoniji(mislim pre 91')a srpski jezik je njihov drugi oficijalni jezik,to nije problem,,njihov razlog je sto nisu bas pismeni

Ne mogu vjerovati da se neko jos uvijek na ovom forumu koristi sovinisticke rijeci.I to prema tebi nije vrijedjanje je li? Ta rijec "Siptari" je i te kako uvredljiva a za njeno objasnjenje zasto,mislim da je tebi kao i vecini jasno,to sam vec ranije objasnjavao na ovom forumu i mislio sam da se to vise nece ponoviti i nit sad nemam namjeru za objasnjavanje.Zao mi je da jos ima ovakvih ljudi, pa zaboga barem na ovom mjestu nemoj to ispoljiti no se drzi pravila foruma,no to je stvar tvoje pismene kulture i kulture uopste. Nadam se da administratori nece ovo tolerisati. Ja jesam uvridjen time jer sam Albanac. A stobom vise ne raspravljam pa nek ti sluzi na cast.
A samo reda radi ,prema popisu stanovnistva 2002 u MK Albanaca ima 25,17% a Makedonaca 64,18% , a to jeste dobar dio populacije i te kako,informisi se malo bolje. A to stanovnistvo koje osim maternjeg govori jos dva druga jezika (srpski i makedonski) ne moze se zvati nepismeno. Jer ti sem svojega govoris samo jedan pa izadje da si jos nepismeniji od njih prema tvome misljenju.
Ovo nije mjesto za ovakve gluposti, ja o ovome vise ne raspravljem ali sam stvarno uvridjen bio pa sam morao ovo napisati.
Zalosno!

Edited by - Ferri on 23/01/2008 20:44:02
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 23/01/2008 : 20:47:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by delboj

quote:

Nije da nisu citali stripovi. Citali su, ja sam se kao dete puno menjao stripova sa njima, sa prizrenskim Turcima, sa Gorancima....
Mislim i da na Kosovu ima puno stripova po tavanima. Ja sam mislio i da dam oglas na albanskom da otkupljujem stripove.

Gledao sam prošle godine na BHT1 neku emisiju o životu na Kosovu i prikazalo je jednog Albanca koji je vlasnik neceg slicnog striparnici, prikazalo je nekoliko Alan Fordova, ne znam koje izdanje. Cini mi se da je to bilo u Prištini ali nisam siguran. Znaš li postoji li to još i gdje se nalazi? Kao žali se da ne može da dobije zemljište od države. Znaci da stripova ima I da ih ipak neko kupuje. A dosta je stripova i propalo po tim tavanima.

U Pristini postoji Caffe Bar (neznam mu ime) koji je napravljen u stilu da unutra postoji biblioteka stripova (mahom ZS i LMS) gde gosti mogu procitati stripove dok piju pice. To je stvarno dobra stvar.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26020 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/01/2008 : 20:48:21  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ferri, eto i ja bih se poslužio sa tom reci, ali iz razloga koje sam cuo od samih Albanaca(a poznajem ih dosta, sa par njih sam radio par godina), i ne bih ni znao da je uvredljiva...
Dakle, po njihovoj prici, Albanci i sami za sebe kažu Shquipetare,zato ne znam zašto bi to bilo uvredljivo?? Osim toga, postoje i neke podele izmedju Albanaca iz Albanije i ostalih iz CG, SR i MK, zaboravio sam samo kakve....

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 23/01/2008 : 20:53:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Ferri, eto i ja bih se poslužio sa tom reci, ali iz razloga koje sam cuo od samih Albanaca(a poznajem ih dosta, sa par njih sam radio par godina), i ne bih ni znao da je uvredljiva...
Dakle, po njihovoj prici, Albanci i sami za sebe kažu Shquipetare,zato ne znam zašto bi to bilo uvredljivo?? Osim toga, postoje i neke podele izmedju Albanaca iz Albanije i ostalih iz CG, SR i MK, zaboravio sam samo kakve....

Ma nije vazno nije ovo mjesto za takvu pricu,duga je to prica,vazno je da je uvredljiva.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26020 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/01/2008 : 20:54:45  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Ferri

quote:
Originally posted by manhunter

Ma nije vazno nije ovo mjesto za takvu pricu,duga je to prica,vazno je da je uvredljiva.

OK.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 23/01/2008 : 20:55:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Hm... reci za nekoga da je nepismen ili "nisu baš pismeni" je komplimenti ili...????

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 23/01/2008 : 21:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by delboj

quote:

U Pristini postoji Caffe Bar (neznam mu ime) koji je napravljen u stilu da unutra postoji biblioteka stripova (mahom ZS i LMS) gde gosti mogu procitati stripove dok piju pice. To je stvarno dobra stvar.

To je jedan od boljih dnevnih kafica u posleratnoj Prištini. Ja tamo odlazim cesto. Stvarno ima stripova, ali ih nema bog zna koliko mnogo. Ima malo Komuninih Korta, ima XII na francuskom, nešto Bonelija... Fino je to mesto. Jedan od retkih kafica gde možeš da malo slobodnije naruciš pice na srpskom jeziku, jer je u centru grada.
Ja sam hteo da nešto slicno uradim u Mitrovici. Dao sam na poklon gazdi jednog kafica jedno sto stripova. Mahom stare Ken Parkere, razdroskani komplet Maksmagnusa, Ligu izuzetnih džentlmena, nešto piratskih Manara, malo ludensovih Zagora... Tako, za svakog ponešto. Znaš šta je bilo onda? Ništa. Stripove su vec ujutru razgrabili gosti, odneli ih kuci na citanje i nikad ih više nisu vratili.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 23/01/2008 : 21:16:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Znas li kako se zove taj kafic,jer sam zaboravio?
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 23/01/2008 : 21:18:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by sed1

quote:
Originally posted by jaki

quote:

Bonelli oduvjek ima tradiciju u makedoniju,i te kakvu,da nije tako ne bih ja sakupio preko 10 000 starih stripova za nekoliko meseci,i to samo u gradicu od 30 000 stanovnika,a siptari(koji i nisu bas dobar dio populacije,20%) ni ne racunajmo,oni nikad nisu sudjelovali u tu ogromnu brojku citalaca bonelija koja je bila u makedoniji(mislim pre 91')a srpski jezik je njihov drugi oficijalni jezik,to nije problem,,njihov razlog je sto nisu bas pismeni

Molim,bez vrijedanja.

Kerber nikog nije uvrijedio,samo je napisao svoje misljenje

Kerber je koristio rijec Šiptari i zbog toga je jaki u pravu.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 23/01/2008 : 21:21:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:

Ne mogu da se setim. Nikad nisam obratio pažnju. Možda "Comic" ili tako nešto. Inace je kafic u bivšoj Goleškoj ulici, malo ispod bioskopa Vlaznimi. Ako si bio u nekad u Prištini moci ceš lako da ga nadeš.

Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 23/01/2008 : 21:28:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:

quote:

Ne mogu da se setim. Nikad nisam obratio pažnju. Možda "Comic" ili tako nešto. Inace je kafic u bivšoj Goleškoj ulici, malo ispod bioskopa Vlaznimi. Ako si bio u nekad u Prištini moci ceš lako da ga nadeš.

Da,idem cesto, bio sam i u tom kaficu dva puta no nisam zapamtio ime pa rekoh da ga slucajno znas.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 23/01/2008 : 21:31:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:

quote:

quote:

Da,idem cesto, bio sam i u tom kaficu dva puta no nisam zapamtio ime pa rekoh da ga slucajno znas.

Javi se kad budeš dolazio. I ja sam cesto tamo.

Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 23/01/2008 : 21:34:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Hocu,javicu ti se kad budem isao, jer upravo sam se vrati prije deset dana.
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 23/01/2008 : 22:23:19  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
ljudi koji vam je u zadnje vreme sta se prozivate zar je bitno ko je koje verske i nacionalne pripadnosti.Bitno je da je covek i treba malo da spustite loptu.Nema potrebe da se prozivate na nacionalnoj osnovi.Je licno imam drugova na svim stranama i nimalo mi nesmeta da li je neko Albanac,Srbin,Hrvat..... SVI SMO MI LJUDI
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 23/01/2008 : 22:36:26  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Citam neki dan topic bonelli u srbiji i vidim najave za nadolazece stripove i jos kojekakve vijesti.Odlicno,pomislih.Veceras otvaram topic ponovo posto se rastegao na puno page-ova s nadom da cu vidjeti koji sken novih izdanja i procitati nesto novo kad ono tamo siptari,nepismeni,srbi,makedonci,hrvati,magarci,konji itd.
Stripoljupci nema sta!
Jeste supci.
I to svi odreda.
I jebite se svi.

Wtf?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/01/2008 : 22:37:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by bagi

Citam neki dan topic bonelli u srbiji i vidim najave za nadolazece stripove i jos kojekakve vijesti.Odlicno,pomislih.Veceras otvaram topic ponovo posto se rastegao na puno page-ova s nadom da cu vidjeti koji sken novih izdanja i procitati nesto novo kad ono tamo siptari,nepismeni,srbi,makedonci,hrvati,magarci,konji itd.
Stripoljupci nema sta!
Jeste supci.
I to svi odreda.
I jebite se svi.

HAHAHAHA... Tvoja izjava je najjaca, i stvarno je na mestu...

Go to Top of Page

wildboar
New Member

292 Posts

Member since 29/10/2005

Posted - 23/01/2008 : 22:53:03  Show Profile Show Extended Profile  Send wildboar a Private Message
Postoji li na ovom forumu uopste ikakav moderator?

Novak Djokovic - Prvi teniser na svetu !!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/01/2008 : 22:58:53  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ne prizivaj Globinja ima da pljuste banovi na sve strane!!! :-)

Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 23/01/2008 : 23:46:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message
a zasto pozivati moderatora na akciju, kada je sloboda govora i mišljenja prisutna i cak šta više poželjna. Zato forum i jeste zanimljiv, zar bi svi trebali biti evet efendije

Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!

Jovan Ducic
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/01/2008 : 23:58:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Verovatno si u pravu, po mom misljenju moderatori sluze da sprece vredjanje i preteranu vulgarnost...

Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 24/01/2008 : 01:37:06  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
quote:

quote:

Molim,bez vrijedanja.

Izvini,nisam ni pretpostavljao da bi tu moglo da bude i koji albanac..
Doduse albanci(ili kako se oni sami sebe nazivaju,siptari)su do devedesetih bili zaista nepismeni,govorim za albance u makedoniji.To ne izmisljam ja,statistike to govore,a u domenu stripa,za to i da ne govorim...
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 24/01/2008 : 01:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
quote:
Originally posted by sed1

quote:

Eto,ja mislim da si ti kreten

Sta hoces ti?Ja mislim nikada nisi dobio od Bosanca po njuski i pripazi se svojih rijeci...

Sedine,ne svadzaj se,covek je albanac,bar po ime i prezime mozemo to zakljuciti.
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000